Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

doniczka

panowie spod znaku Panny,jacy s膮?????????????

Polecane posty

daria-samo wys艂anie zyczen,to nie zaraz blaganie o powrot.Ty zerwalas,to teraz jakby do Ciebie nalezy nawiazanie kontaktu,jeli masz taki zamiar,chcesz wrocic,a przeciez chcesz.moj facecik to malolat,wiec inaczej troszke postepuje,jak sie poklocimy,czy rozstajemy i wracamy.a facet dorosly ma ta swoja chora dume,pewnie glupio mu sie odezwac pierwszemu. jeslem z panna- masz racje,to nie mozliwe ze zaden nie kocha.moj mnie olewa naprawde czasem po chamsku,tupeciarsko,a mimo to wiem,bo widze i czuje jak jestesmy razem,ze mnie kocha.mowi to tez w tym swoim stylu``przeciez wiesz,a co nie widzisz,po co sie pytasz jak to oczywiste,po co mam sie powtarzac,gdybym nie kochal mialbym inna...``

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
jak juz Wam wczesniej pisalam,probuje z Nim rozmawiac o wszystkim.czesto sa to moje monologi,co i Wy mialyscie w zwiazkach,wiec wiecie o czym mowie.ale w tych Jego krotkich i nieczestych wypowiedziach uda艂o mi sie uzyskac kilka waznych informacji.Np to,ze On wie doskonale jaki jest i stwierdzi艂,ze taki juz po prostu jest,tzn ma艂o wylewny,ma swoj plan co do nas,jestem wazna dla niego,ale ``dowiem sie wszystkiego w swoim czasie``.nie wiem dziewczyny czy to nie rodzaj pewnej asekuracji.czasami wlasnie wydaje mi sie,ze on mnie odbiera jakby w rodzaju intruza,kogos kto za duzo chce wiedziec o Nim,w sensie,ze chce zeby sie za bardzo otworzy艂.Oni chyba sa nieufni,mimo wszystkiego. imprezy beze mnie....tez duzo o tym rozmawialismy.woli chodzic sam,bo bym sie glupio czu艂a,przy mnie jest inny,co jest oczywiste bo jestem jego ``baba``.takie hamowanie sie przy mnie,a jakby``wyzywanie``z kolegami,co nie znaczy,ze jest sztuczny przy mnie.maja te swoje tematy,jakies zachowania itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OKROPNI
m贸j eks by艂 spod znaku panny, By艂 maruny, przykry, z艂o艣liwy i nigdy z niczego nie zadowolony w ko艅cu go rzuci艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pan
doniczka po ile macie lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem z pann膮
kto艣 ju偶 nad tym, nad czym my pracujemy, dziewczyny, pracowa艂... to chodzi o facet贸w, kt贸rzy uznali, 偶e zwi膮zek jest zbyt zaawansowany i czas ucieka膰 przed usidleniem. czytajcie: "Inne znaki ostrzegawcze - jak partner odnosi sie do Ciebie? Czasami mozesz spodziewac sie problem贸w, wnioskujac na podstawie poprzednich zwiazk贸w partnera. Kiedy indziej pierwsze oznaki k艂opot贸w pojawiaja sie dopiero w relacjach miedzy Wami. Mez- czyzna robi co innego niz m贸wi, nie przychodzi na um贸wione randki, zachowuje sie inaczej, z mniejsza atencja w stosunku do Ciebie niz na poczatku znajomosci. Przewaznie kobieta nie przywiazuje wagi do tych wczesnych zwiastun贸w p贸zniejszych trudnosci. Ws艂uchuje sie w komunikaty, kt贸re pragnie us艂yszec, i wypiera nieprzyjemne. Nie s艂ucha pr贸bujacych ja ostrzec przyjaci贸艂, lecz intensywniej ochrania partnera. Kobieta na tuzin rozmaitych sposob贸w nie dopuszcza do siebie prawdy o tym, co dzieje sie miedzy nia a partnerem az do czasu, gdy jest ju za p贸zno na unikniecie zawodu lub radykalna zmiane." a tu o wy艂膮czaonych kom贸rkach, wiesz o czym pisze, doniczka: "Meczyzna niedostepny, nieuchwytny nie tylko w kontaktach z Toba. Wiekszosc meczyzn, z kt贸rymi przeprowadzi艂em wywiady, ujawnia艂a strach przed przygwozdzeniem do osoby czy miejsca. Byli niedostepni lub nieuchwytni na jeden lub wiecej z niej opisanych sposob贸w. 1. Dziwactwa telefoniczne. Kobiety skarza sie, a panowie potwierdzaja zarzuty, ze trudno porozumiec sie z nimi telefonicznie. Niekt贸rzy specjalnie nie instaluja w mieszkaniach automatycznych sekretarek. Inni nigdy ich nie uzywaja." m贸j ma poza prac膮 zawsze wy艂膮czony... a szczeg贸lnie wtedy, gdy nie mo偶e do mnie przyjecha膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem z pann膮
dziewczyny, m贸j je偶dzi z kumplem po imprezach... dzi艣 kumpel si臋 wygada艂. nasz zwi膮zek to kit z jego strony... kumple, imprezy, zapewne te偶 i kobiety, cho膰 na to nie mam dowod贸w... ten zwi膮zek nie mia艂 szans, dobrze o tym wiedzia艂, co b臋dzie, gdy si臋 dowiem, zerwal ze strachu przed konsekwencjami odkrycia przeze mnie prawdy. po co mi taki facet, k艂amca i imprezowicz, kt贸ry udaje przed kumplem, 偶e nic go ze mn膮 nie 艂膮czy (tak tylko sama wnioskuj臋) i dlaczego 偶al mi wszystkiego, co nas 艂膮czy艂o, skoro to by艂o jednym wielkim k艂amstwem??? tak jak daria1 wnioskuj臋 logicznie, 偶e to nie mog艂a by膰 mi艂o艣膰, a jednak jak doniczka sercem czuj臋, 偶e to jest mi艂o艣膰. cho膰 ca艂膮 si艂膮, chcia艂by si臋 jej przed samym sob膮 i ca艂ym 艣wiatem wyprze膰... tylko dlaczego???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daria1
jestem z panna dokladnie ..... dokladnie tak czuje jak Ty teraz rozum m贸wi , ze to nie mogla byc milosc bo sama zobacz, fakty m贸wia same za siebie , jednak serce m贸wi co innego to sie odczuwalo kiedy bylismy sam na sam najmocniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daria1
i wlasnie przez te jego klamstwa wacham sie czy pisac bo nie zas艂uguje nawet na glupiego smsa ..trudne to....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem z pann膮
daria1, nie masz nic do stracenia. 偶yczenia to sprawa neutralna a mo偶esz si臋 wiele dowiedzie膰! nie spadnie Ci korona z g艂owy po 偶yczeniach do osoby, z kt贸r膮 by艂a艣 zwi膮zana, nawet, je艣li czujesz 偶al do niej, a mo偶e Ci to pom贸c. jego reakcja b臋dzie dla Ciebie odpowiedzi膮. smsy na s艂owacj臋 te偶 dochodz膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem z pann膮
oni chyba cierpi膮 na podw贸jn膮 osobowo艣膰! przed swoimi dziewczynami s膮 kochani i ulegli a w艣r贸d ludzi s膮 wolni i niezale偶ni... pami臋tam jak m贸j rok temu m贸wi艂, 偶e imprezy go nie kr臋c膮. a teraz? co tydzie艅 imprezka beze mnie... twierdzi, 偶e nie lubi szczeniar, a imprezki na kt贸re chodzi, roj膮 si臋 od nich... oni s膮 fa艂szywi, czy to problem z psychik膮, z osobowo艣ci膮, kt贸ra wyra藕nie jest podw贸jna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daria1
tak ja to wiem ja czuje nawet taka potrzebe bo widzisz mimo tego jak mnie potraktowal chce wyciagnac do niego reke, choc czesto dawal mi w kosc , zawsze wybaczalam ale z drugiej strony taki jeden sms moze zburzyc moj powoli budowany spokoj , bo jednak nie licze na nic , nawet jesli jest tak jak mi serce mowi a moge tylko cierpiec jak znowu bedzie dzwonil ( chociaz nie sadze)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j ojciec to panna
i jest beznadziejny. Nie polacam. Ja tez jestem spod znaku panny- siebie te偶 odradzam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daria1
jestem z panna jestem teraz w szoku , powazne.... identyczne mysli moje a jego slowa , naprawde nic nie ubarwiam , dokladnie kiedys tam byla o czyms takim rozmowa co zreszta samej udalo mi sie zaobserwowac..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem z panna
daria1, a co powiesz na to? mo偶e Tw贸j facet tego potrzebuje, 偶eby m贸c zn贸w odczuwa膰 mi艂o艣膰bez l臋ku? teraz mieszkacia daleko od siebie, prawda? "Mezczyzna z fobia przed zwiazaniem sie pragnie jednoczesnie bliskiej relacji z partnerka i przestrzeni dla siebie. Najlepiej spe艂nienie obu tych warunk贸w gwarantuje zwiazek z kobieta, kt贸ra j mieszka bardzo daleko. Odleg艂osc, przynajmniej czasowo, os艂abi艂 lek mezczyzny, dla kobiety jest to jednak bardzo ciezka, wyniszczajaca pr贸ba." tak wi臋c i tak nie ma si臋 co 艂udzi膰 na d艂u偶sz膮 met臋, cho膰 niewykluczone, 偶e to mo偶e od偶y膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem z panna
teraz znajomo艣膰 - zwi膮zek z Tob膮 nie zagra偶a jego niezale偶nosci ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daria1
to by sie zgadzalo , ze nie zagrazam mu juz jego niezaleznosci bo nie jestesmy razem , nie widujemy sie i nie kontaktujemy ale czy ja dobrze rozumiem? on potrzbuje mojej bliskosci w sensie zeby utrzymywac z nim znajmosc ale nie na zasadzie partner partnerka ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daria1
i fakt mieszkamy od siebie 300 km

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem z panna
doniczka, m贸j tak samo mi raz powiedzia艂! powiedzia艂 mi o weselu, na kt贸re idzie, i zamiast mnie zaprosic, powiedzia艂, 偶e mysli, 偶e g艂upi si臋 na nim czu艂abym, jakby chcia艂 mnie zniech臋ci膰. momentami by艂o cudownie, momentami becza艂am... powiedzia艂 mi, ze chcia艂by, bym by艂a jego 偶on膮, a chwil臋 potem znikn膮艂 za rogiem budynku z nieznajom膮, ktr贸ra wyra藕nie si臋 nim interesowa艂a... tylko rozmawiali, t艂umaczy艂, a ja na to, 偶e tylko wysz艂am na chwilk臋 do ubikacji, by zd膮rzy艂 schowa膰 si臋 z nieznajom膮 za rogiem, jakby przy stole albo na balkonie nie mo偶na by艂o rozmawia膰! a teraz mi t艂umaczy, 偶e go ograniczam i on nie chce sie nigdy 偶eni膰, jakbym conajmniej to ja kiedykolwiek temat 艣lubu poruszy艂a!!! a je艣li pada艂o s艂owo 艣lub, to tylko z jego ust! on musia艂by duzo si臋 jeszcze napracowa膰 nad tym, 偶ebym chcia艂a z kim艣 takim zwiaza膰 si臋 urz臋dowo! ale faktem jest, 偶e mysl臋 o nim w kategoriach na ca艂e 偶ycie, co nie oznacza wcale s艂owa "艣lub"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem z panna
daria1, nie 艂ud藕 si臋 i nie 偶a艂uj tylko sprawdzaj jego reakcj臋! 偶yczenia formalnie prawie nic w takiej kwestii nie znacz膮, cho膰 mo偶e si臋 zastanawia膰, czy w tym przypadku co艣 znacz膮 i mo偶e te偶 zechce sprawdzi膰 :)

Udost臋pnij ten post

przykre to ale ja nadal slysze ze Go ograniczam,sprawdzam(a wysylam kolejnego smsa z textem-odpisz wreszcie)....to za艂osne

Udost臋pnij ten post

wczoraj szczeka mi dos艂ownie opad艂a.spotkalismy sie na ``powazna rozmowe``o nas i us艂ysza艂am,ze sama nie wiem czego chce,nie jestem konsekwentna,bo...PISZE SMSY ZE MAM DOSYC WSZYSTKIEGO,ZWRACAM MU WOLNOSC,A PISZE SMSY,DZWONI I ZGADZAM SIE NA SPOTKANIE!!!!jakbym w morde dosta艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem z pann膮
doniczka, to jakby zaproszenie do tego, 偶eby艣 mu da艂a spok贸j :( niepewno艣膰 pcha Ci臋 do odkrycia przez niego kart, zmuszasz go do tego, by si臋 okre艣li艂. ja swojego tak straci艂am swojego. jego oddalanie zmusi艂o mnie do tego, by przycisn膮膰go do muru, by dowiedzie膰 si臋, co si臋 dzieje (podejrzewa艂am inn膮 kobiet臋) i w zamian dosta艂am rozstanie

Udost臋pnij ten post

jestem z panna-uzylam malego podstepu i dostalam wyjasnienia,szczera rozmowe i bardzo milutki dzien:))przyjelam inna taktyke-milutka,bez wymowek...ale w granicach rozsadku,bo wyczu艂by sztucznosc.troche sobie postanowilismy,obiecalismy....ciekawe tylko na jak dlugo,pewnie do nastepnego razu.

Udost臋pnij ten post

swoje dotychczasowe zachowanie okreslil jako normalne ze wzgledu na brak wiekszej motywacji...troche przykre,bo jak wyjasnilam,sama ja powinnam byc motywacja.oczywiscie mial i do mnie pewne zarzuty,ktore odparlam jego dewiza zyciowa``cos za cos``.malo dorosle podejscie,ale....zauwazylam,ze On woli,jak jestem ulegla,czym bardziej ulegla,tym lepiej.dzisiaj w roozmowie pokazalam i o dziwo zrozumial,ze ``jedziemy`` na rowni w zwiazku,a ja nie jestem taka slabiutka,podporzadkowana...zobaczymy co z tego wyniknie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem z pann膮
a m贸j powiedzia艂 mi, 偶e jak b臋d臋 w pobli偶u to 偶ebym do niego wpad艂a. teraz, kiedy nie jeste艣my razem, mam pozwolenie odwiedza膰 go u niego w domu :( wcze艣niej, gdy byli艣my par膮, nie mia艂am takiego prawa :( on mieszka z matk膮. jako dziewczyna nie mog艂am tam bywa膰... tzn. bywa艂am, ale w spos贸b strasznie kontrolowany, nigdy mnie nie przedstawi艂 jako swoj膮 dizewczyn臋, zawsze robi艂 wtedy grilla i zaprasza艂 kumpli, jakby chcia艂 ukry膰, 偶e ta pani to jego dziewczyna... to jedna z przyjaci贸艂 zaproszona na grilla. nigdy go nie by艂o w domu, gdy chcia艂am wpa艣膰 z w艂asnej inicjatywy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem z pann膮
powiedzia艂, 偶e status naszego zwi膮zku musi ulec zmianie. niby zmnie zostawi艂, niby zmienia tylko status zwi膮zku na "rozwi臋z艂y". niewiem o co chodzi. po rozmowie z jego najlepszym kumplem, kt贸rego spotka艂am przypadkowo, wywnioskowa艂am, 偶e jego przyjaciel nie wie, 偶e jeste艣my par膮. ukrywa mnie przed ca艂ym 艣wiatem, nie tylko przed mam膮 :( niewiem dlaczego :( nie jestem ani brzydka, ani garbata, mam powodzenie u p艂ci przeciwnej, jestem ponadprzeci臋tnie wykszta艂cona, odk膮d za艂o偶y艂am firm臋 bardzo dobrze mi si臋 powodzi finansowo, niewiem o co chodzi!!! on nie ma powodu do wstydu z mojego powodu!!! nie ma!!! nie rozumiem ju偶 nic :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem z pann膮
bo偶e, jakie to ci臋偶kie to wszystko... ju偶 sobie nie radz臋. on chce "by膰" ze mn膮 bez zobowi膮za艅... deklaruje przy tym wierno艣膰... podobno szala goryczy przela艂a sie wtedy, gdy mnie ok艂ama艂 a ja mu dowiod艂am, 偶e k艂amie - tzn. natkn臋艂am si臋 celowo na jego kumpla, kt贸ry mi wy艣piewa艂 ca艂e jego plany, kt贸re by艂y drastycznie inne ni偶 te, o kt贸rych mi m贸wi艂 - balangowa艂 a mia艂 by膰 na szkoleniu! gdy mu to powiedzia艂am, powiedzia艂, 偶e zrywa ze mn膮. czy to tylko pretekst do zerwania, czy ucieczka przed odpowiedzialno艣ci膮 za k艂amstwo? forma odparcia ataku, kt贸ra okaza艂a sie skuteczna. niewiem co robi膰. nie odpowiada mi forma przyja藕ni ale jesli rzeczywi艣cie ma by膰 tak samo jak by艂o, tylko "oficjalnie" b臋dziemy wolni i wierni, to przecie偶 nic si臋 nie zmieni.... ale boj臋 si臋, 偶e ta "wolno艣膰" da mu jedynie prawo do niet艂umaczenia si臋 z balang i nieprzyje偶d偶ania na regularne dotychczas randki... a moze co艣 innego si臋 pod tym kryje? zyska艂am przy tym prawo do odwiedzania go u niego w domu "kiedy chc臋" - ale prawie nigdy go nie ma w domu, wi臋c marna korzy艣膰... dziewczyny, co robi膰??? da膰 mu - nam t臋 szans臋? daria1, napisa艂a艣 sms? nastepna okazja dopiero za rok ;)

Udost臋pnij ten post

jestem z panna-kochana ja to przerabialam,inne byly tylko osoby,tzn ja i on,ty i tamten.... ja mojemu zaufalam bezgranicznie.wykorzystal to.po jakis 3 latach zwiazku okaza艂o sie ze jest zupe艂nie kims innym,niz myslalam,niz on sam mi pokazywa艂-to wlasnie te imprezy i bimbanie,o ktorych ty dowiedzialas sie tez po czasie od Swojego...Tez mialo byc definitywne zerwanie.TEZ proponowal mi utrzymyanie znajomosci na stopie``przyjacielskiej``.powiedzialam kategorycznie-nie,bo nie potrafie.Spotkalam sie z nim moze ze 2 razy,na tej stopie``przyjacielskiej``,takie mialam zalozenie,on zreszta tez i co?wyladowalismy w lozku,pozniej kolejne spotkanie,kolejne,rozmowy o wszystkim od poczatku,ustalenia,obietnice i znowu to samo....I powiem Ci kochana,nie wiem czy dobrze zrobi艂am.A jesli teraz nie wiem,to nie wiem czy ten zwiazek ma przyszlosc.bo wydaje mi sie ze powinnam byc pewna teraz(a mina艂 rok). mora艂 taki:kolezenstwo moim zdaniem po zwiazku nie istnieje,a przynajmniej z ``osobnikami`` takimi jak Oni.Albo ciagnac zwiazek dalej,albo zerwac definitywnie,ca艂kowicie.

Udost臋pnij ten post

a te Wasze za艂ozenia:)))))))))))))))))))wybacz mi smiech kochana,ale My mielismy takie same(jakby to chodzilo o te sama osobe)-przyjazn,sypianie ze soba,wiernosc i mowienie prawdy w razie jak sie pozna nowa osobe,czy on,czy ja.chory uklad,ale u Nas tez wyszly takie deklaracje,jak by艂a mowa o zerwaniu zwiazku:))))

Udost臋pnij ten post