Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBAA

!!!!!!!...........................CWICZMY RAZEM I CHUDNIJMY..............!!!!!!

Polecane posty

Gość niezapominajka33
przerywam cisze:) marze o zrzuceniu kilogramow ( im wiecej tym lepiej, bo mam ich po wyzej dziurek od nosa). od tygodnia chodze na silownie aerobowa- godzina dziennie, oprocz niedzieli. jednak z jedzeniem jest gozej... lakomczuch jestem:( dlatego chyba zdecyduje sie na diete cambridge. w rygorystycznych jestem wytrwala. 3majcie kciuki...

Gość niezapominajka33
a propos: czy mozna taka diete kupic nie przez aukcje internetowa, ale w sklepie, np. zielarskim? albo u jakiegos konsultanta?

poobrażali sie wszyscy czy co???!!! Ja ćwiczyłam pilates właśnie, zresztą okres mam, wiec wiecej sobie daruję!!!!

Chyba pozostało mi samej prowadzc ten topik!!!! Dlatego zapraszam wszystkich zainteresowanych fitnessem!!! :)

I nawet wierna temu topikowi Hungerka się nie odzywa!!! Już 18 dni!!! A ja tu siedzę i płaczę buuuuuuuubuuuuuuubuuuuu :(:(:(:(:(

Gość wiewióreczka33
Hej gagatko85!!! Widze,ze trwasz na tym topiku od samego poczatku:) Powiedz mi ile ty wazysz i ile masz wzrostu. Od 3 dni nie pale(rzucam nałóg),zaczełam dodatkowo stosowac diete,aby nie przytyc.Na razie nie dam rady jeszcze cwiczen dołaczyc do diety.Moj organizm by tego nie wytrzymał.Za miesiac postaram sie zaczac cwiczyc.Pozdrawiam cieplutko:)

hej hej :) Fajnie, że ktoś sie tutaj jeszcze pojawia :) Moja waga to zależy, ale waha sie tak pomiedy 54 a 52!!! A wzrost to 167!! jak tam dietka??? Dajesz radę??? Ja dziś ćwiczyłam, jak na razie 55 minut! Pozdrawiam papaty

Gość ubodło mię to
kurcze dziewczyny, a ja wrocilam znad tego morza i nic mi sie nie chce :( nawet dzisiaj zjadlam pierwszy raz od dwoch miesiecy cos czekoladowego :O ale nie no musze sie wziac za siebie, dzisiaj 550 brzuszkow czeka mnie...

OOOOO ubodło mię to wróciło :D Ja wczoraj tylko 30 minut ćwiczyłam, ale dziś z godzinkę sobie poćwiczę :) aerobic i może pilates :) Pozdrawiam bużka ;********

Dzien doberek Dzis nie bede ćwiczyć, cały dzionek spędzam ze swoim lubym :D ale na spacerek sie wybieramy :) do sklepu po zarcie eheheheeh :P:D Buzka

Jestem bardzo ciekawa dlaczego ten topik prowadzę sama????!!! Gdzie się podziali wszyscy??!! Dlaczego Hungerka odeszła bez pożegnania??????? Wcale nie jest fajnie samemu tu pisac!!! Dlatego apeluję do starych bywalców aby znowy zaczeli tu dzielić się swoimi poczynaniami. Zapraszam tez nowe osóbki, aby razem ze mna pisały o ćwiczeniach jakie wykonują!!! Ja dziś ćwiczyłam 80 minut :) ale czy kogos to obchodzi!!!???? :(:(:(

Gość promiscuous girl
cześć! właśnie wpadłam na Wasz topik! jestem tu nowa i chętnie do Was dołączę.. Przydałoby Sie troszke schudnąć co tutaj dużo mówić.. :P

Gość promiscuous girl
Gagatka.. piszesz, że ćwiczyłaś 80 min. A jakie to ćwiczonka? Ciekawa jestem :> W ogóle to podziwiam to 80 min :-)

hee czego ja nie ćwiczę :) dziś np ćwiczyłam aerobić dance by Diane Youdale (kupiłam z gazetą Ćwicz razem z nami) to było 40 minut, a drugie 40 minut to zwykła gimnastyka, brzuszki, skłony, rowerek itp :D i wyszło 40 minutek!! Czasmi ćwiczę Ty też możesz mieć taki brzych, Dance it out, pilates :) wszystko co się da :):D A Ty jakie masz plany ????

Gość promiscuous girl
heh, o takiej nazwie jeszcze nie słyszałam :-) Powiem szczerze, że do tej pory ćwiczyłam sobie sama.. Jakies tam brzuszki, jazda na rowerku. troche mi w tym brak systematyczności :P ale mam motywacjie, więc nie ma zmiłuj się hi hi. A właśnie.. Jak przeglądałam poprzednie strony to dziewczyny podawały jakieś linki z ćwiczonkami.. Ale ja ich nie mogłam otworzyć.. :-( można znaleźć jakieś fajne ćwiczonka na necie? Orientujesz się? :-)

No nareszcie Hungerka wróciła :D:D:D:D:D:D cieszę, się bardzo :):):):) Ja tylko na chwilkę wpadłam bo czeka mnie jeszcze gimnastyka (z 20 minut) prysznic i spać :) Jutro napiszę wiecej papapa

:) odwzajemniam 👄 dla Hungrki :) Ja dzis byłam na zakupach i kupiłam sobie spodnie jeansy, szyta jak na mnie!! Jedyne 115 zł!! A potem zobaczyłam podobne, przecena ze 150 zł na 39!! Zdenerwowałm się troszkę!!!!!!!!! Za moment do gimnastyki się zabieram aerobic jakiś i może z 15 minut Ty też możesz mieć taki brzch !!! A na polu paskudnie zimno, bbbrrrr :( pogoda jesienna !!! w domu też nie za ciepło !! BUżka i zmykam ćwiczyć bo już 20 a ja mam tyle rzeczy do zrobiemnia jeszcze!! Papaty :P:P:P

heheh :D Ja dziś ćwiczyć nie zamierzam :) idę na imprezę i w nosie mam wszystkie kalorie :P pozdrawiam :) p.s nie pocieszam :D tylko trzymam kciuki :P

Gość ubodło mię to
20 km na rowerku, 500 brzuszkow, 10 minut hula hop i 500 razy na skakance, to jes moh\j dotychczasowy bilans, a dzien sie ejszcze nie skonczyl ;) od dzisiaj znowu ostro jade :D :D :D

Melduję się posłusznie :) dziś wróciłam z imprezy, zdążyłam posprzatać dom na błysk i moja energia się wyczerpała na dalsze wysiłki, dlatego na ,ćwiczenia wykrzesałam tylko 55 minut :( (a miałam takie plany) i to bedzie tyle na dziś, najchetniej to poszłabym juz spac!! :) wic do juterka, papaptki

dzieńdoberek :D ale się nie wyspałam :) dziś może na jakiś spacerek się wybiorę :) może na rolki eheheh :) się zobaczy :D jak na razie wybyeram się pod prysznic :) więc miłej niedzieli kochane papap