Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBAA

!!!!!!!...........................CWICZMY RAZEM I CHUDNIJMY..............!!!!!!

Polecane posty

Stopka mi sie nie chce zmienic, pozniej moze cos z tym zrobie!!!! Jak na razie pocwiczyłam 42 miniuty, ale obiecuje to nie koniec :) Teraz zabieram sie za pisanie pracy o jakis prawach np człowieka!!!!!!!!!! Hungerka a co jest jescze dobre zeby zjesc po ćwiczeniach???

Gość ewcia1236
czesc kochne moze wiecie jak sie pozbyc oponki z brzucha i cellulitu z posladków?

Ewka ćwiczyć i jeszcze raz cwiczyc :) a tak powaznie to kilka postow wczesniej dałam linka do strony z cwiczeniami. Poszukaj :) Dziewczyny czy waga powiekasz sie przed okresem (tzn to wiem) ale czy podczas okresu tez jest wieksza????? Mam nadzieje ze tak, bo jak sie zwazyłam dzis na wadze (po sniadaniu, na elektronicznej) to wazyłam tylko 58!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masakra!!!!!!!!!!!!! A jescze nie dawno było 55!!!!!!!!!???????? To niemozliwe prawda??????

Hej hej to ja samotny żagiel :) wszyscy pewnie ćwiczą :) a ja zamiast pisac pracę na tamat praw jakiegos i łamania go, to cały dzień przesiedziałąm na necie, grałam i ćwiczyłam!! A praca sama sie nie napsze :( a szkoda:(:(:( Na swoje dzisjejsze konto zapisuje 25 minut aerobicu, chciałam wiecej ale komp mi sie zacioł :( a na dobranoc zrobimy brzuszki :) Miłego wieczorku paaappapa

Cześć dziewczyny !! ewcia1236: Myślę, że trzeba robić brzuszki. To powinno pomóc. dzisiaj idę na aerobic. Na 18.00. Z pracy musiałam przyjechać autobusem, bo zaczęlo padać, a ja nie miałam parasola. Nadal 1 kg więcej, a nawet już 1,5 kg. Ale dzisiaj już jestem grzeczna. Na śniadanie zjadłam 2 kromki ciemnego pieczywa z pomidorem, potem 2 marchewki, a na obiad zupę pieczarkową, rybę smażoną w folii i surówkę. To na dzisiaj będzie wszystko.

Hejhej :) a ja dzis tylko 40 minut cwiczyłam!! Jakos nie dałam rady wiecej!!! A szkoda :) Zjdałam dzis na sniadanko 1 ciemna bułkę z szynka i białym serkiem, a na obiad rizotto, i to było na tyle!!! Kolacji nie jem, wypije tylko herbatkę!!! Buźka

Dzińdoberek :P chociaż bywało lepiej bo nie musiałam pisać pracy na zajecia!!! Po prostu mi się nie chce bleeee :( Dzis planuje poćwiczyć, mam nadzieje ze bedzie to trwało godzinkę :) oby:) Teraz wracam pisać ta głupią pracę !!!! appapa

Witam !! A ja dzisiaj w ogóle nie ćwiczyłam. Latałam cały dzień po sklepach. Ale jutro idę na pewno. Pa,pa.

Dobry wieczór :D przyznaje sie bez bicia od 2 dni nie ćwiczyłam :( jutro cosik poćwiczę (w zależnośći o ktorej wrócę ze szkółki :/ ) Dziś też byłam!!!!! Ale przynajmniej juz nie jem tyle!!! Zaraz zrobię sobię z pare brzuszków :) buzka

Witam serdecznie !! Hungerka: strasznie mi przykro, że tak się stało. A na te ABS-y to chodzę czasami tylko, że tutaj gdzie ja chodzę te zajęcia inaczej się nazywają. Miłej nocki. pa, pa.

Cześc kochane :D jak mineła Wam sobota?? Mi nawet nawet, najpiewr w szkole, potem poszłam na kawke z ludzmi z roku, potem obiadek z moim Miskiem, potem spacerek, ciacho :P spacerek do autobusu !! A w domku 50 minut ćwiczeń :D A Wy???? Proszę mi się tu zaraz meldować!!! Ciekaw gdzie nam wcieło ubodło mię to ?????

Czesc dziewczynki :D taka brzydka pogoda dzis :o !!! A w dodatku trzeba do szkoły isc :( Pozdrawiam deszczowo

Witam serdecznie U mnie właśnie wyszło słonko. Może będzie tęcza, bo pada tez deszcz. Dzisiaj nie chce mi się ćwiczyć, przynajmniej na razie. Zjadałam właśnie jajeczniczkę na parze i kromkę z pomidorem. Pa, pa.

Gość wtopa...
ja nadal ograniczam sie w jedzeniu slodyczy, a terz ide cwiczyc;)

Cześć dziewczynki :D Jak Wam mija ten troszkę zimny poniedziałek????? Bo jak na razie pracowicie :) jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy :) trzymajcie kciuki. Jak na razie to mam wielkiego stresa, to moja pierwsza powazna rozmowa!! Dziś mam nadzieje ze bede ćwiczyć, wczoraj nie ćwiczyłam, ale za to skupiłam sie na jedzieniu (to z nerwów chyba) papapa :D

Gość wtopa...
gagatka85 po twojej stopce wiedze ze chcesz wazyc 49kg...i chcialabym Cie spytac ile masz wzrostu?:)

heheh chudzielcem bym sie nie nazwała!!! W żadnym razie !!!! Tak raczej normalna, z większym brzuchem :P Przez te nerwy ćwiczyłam tylko 30 minut i pożarłam już pół czekolady :o

heheh ja czasmi gadam straszne głupoty, jak maiłąm rozmowe na studia to mi się wymskneło o moim śnie :) mieliśmy rozmawiać o polityce, a zaczeliśmy o Rosjanach i o snach!! Zachaczajac o I wojne światową :) (czego w ogole nie miał prawa pyatć, ale z historia jestem oblatana :) ) Zreszta podejrzewam, że te stanowiska są juz dawno obsadzone i to jutro to będzie tylko pic na wodę :o Ale co nas nie zabije to nas wzmocni :) ps żebym się tylko tak przestała denerwować :)

Witam serdecznie !! Eeeee ja myślałam, że tutaj naprawdę są osoby, które mają problem ze swoją wagą, a nie szczupłe dziewczyny, które chcą być chude.

Witam serdecznie!! Do gagatka: Ależ w żadnym wypadku nie chcę żebyś sobie poszła. Poczułam się po prostu osamotniona, bo okazuję się, że tylko ja mam tutaj problem z nadwagą, a wy dla przyjemności. No ale mam nadzieję, że mimo wszystko będziecie mnie podtrzymywać na duchu w mojęj walce z kilogramami. Pozdrowionka.