Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość re ni

Kawiarenka dla pań w średnim wieku.

Polecane posty

O rany - Erlend to tak jak jeden z głównych bohaterów \"Krystyny córki Lavransa\". Erlend wypowiedz się skąd masz taki nick ?????

No chyba tak Drogie Panie. Moja matka zawsze mówiła, że jestem żywcem jak Erlend. To była jej ulubiona ksiązka.Tak na mnie wołała i tak zostało chociaż imię mam inne, bardzo polskie

Świat jest wredny, ludzie podli i glupi. Mam dola i wszystko w nosie Zadaje sobie tylko jedno pytanie dlaczego wszystko co zle musi mnie dotykac...czy na swiecie nie ma innych ludzi.

Czsc super wdze ze kawiarenka sie powoli zapelnia wczesniej malo kto zagladal chyba wszyscy zapadli wpoobiednia drzemke ale widocznie wszystkim nam potrzebny byl ten odpoczynek Witaj ponownie Erlend ciesze sie ze zostales przyjety przez najwyzsze wladze kawiarenki ja rowniez dolaczylam niedawno do kawiarenki

Witaj Kropeczko na swiecie jest wielu ludzi ale moja mowila \"ze kogo Bog kocha temu daje krzyz doniesienia \"Nic sie niemart pamietaj ze zawsze moze byc gorzej

Jakie dyskusje w naszej kawiarence ho ho ho Kropka wygoń tego doła,asio asio,asio!!!:) Asia co jest? Nie wolno, a kto mi nakazał uśmiech,pierś do przodu? Dziewczyny trzeba się wziąść w garść.Głowy do góry pliiiiisssss:) wszystko przez tą pogode Bułeczki jeszcze czekają ,zapach sie ulatnia i tak ładnie sie uśmiechają do nas, no już przywołuje Was A popaczcie na nasz stoliczek jakie kwiatuszki w wazonie pięknie pachną.Widzicie?Plany sobie wszystkie odbijemy,przyjdzie czas i na wycieczki i na rowery ...Do kawiarenki szybciutko i cieplutko zapraszam!

Malisanka masz racje -ja rowniez zachwycalam sie \'Tancem z gwiazdami\".Ale pieknie tanczyli,poziom jest naprawde bardzo wyrownany,a Asi mi bardzo zal -naprawde tanczyla z sercem,sama mlodosc,wdziek i swiezosc! O rany komp tak wolno \"chodzi\"jak zolw po zlamaniu nogi!Co sie dzieje?Nie moge wyslac zadnej wiadomosciiii

Skorpionku mamy takie samo zdanie już bardziej powinna odpasc P.K. choć uważam,że w jej przypadku trening zrobił może nie mistrza ale swoje. To samo dzieje się z moim komputerem.... Cholewcia ale za to oglądam sobie filmik na Polsacie Fala Zbrodni serial ,ktory też lubie oglądać

Hej!!! Witajcie Drogie Babeczki, trochę się póżno pojawiam,nie było mnie w domu cały dzień. ..Malisanka - czy ja na te bułeczki jeszcze się załapie?,jestem głodna jak wilk. ..Asia Twoje życzenia się troszkę spełniły,bo większość dnia było słonecznie,dopiero wieczorem popadał deszczyk, który tez jest przeciez potrzebny. Wdowciu - wycieczka rowerowa się nie udała,ale jeszcze jest troche wolnego,więc moze nic straconego? ..Kropeczko - uśmiechnij się,olej to, pomyśl czy ci co Cię krzywdzą napewno są Ciebie warci ???. Świat jest pięęęęękny,a ludzie? jak to ludziska, nie radzą sobie z własnymi problemami i takie a nie inne jest ich zachowanie. ...ERLEND - chłopie nie wiem co kombinujesz, ale wiedz że z nami nie będziesz miał lekko.Weż sobie Skorpionka słowa do serca,bo wiesz - my jesteśmy twarde, nie jakieś tam niedorajdy.

Hej!!! Witajcie Drogie Babeczki, trochę się póżno pojawiam,nie było mnie w domu cały dzień. ..Malisanka - czy ja na te bułeczki jeszcze się załapie?,jestem głodna jak wilk. ..Asia Twoje życzenia się troszkę spełniły,bo większość dnia było słonecznie,dopiero wieczorem popadał deszczyk, który tez jest przeciez potrzebny. Wdowciu - wycieczka rowerowa się nie udała,ale jeszcze jest troche wolnego,więc moze nic straconego? ..Kropeczko - uśmiechnij się,olej to, pomyśl czy ci co Cię krzywdzą napewno są Ciebie warci ???. Świat jest pięęęęękny,a ludzie? jak to ludziska, nie radzą sobie z własnymi problemami i takie a nie inne jest ich zachowanie. ...ERLEND - chłopie nie wiem co kombinujesz, ale wiedz że z nami nie będziesz miał lekko.Weż sobie Skorpionka słowa do serca,bo wiesz - my jesteśmy twarde, nie jakieś tam niedorajdy.

Dzien dobry wszystkim .To straszneeeeeeeee znowu pada!Syn rozpacza,ze jak wolne od szkoly i moozna pobiegac za pilka czy powedkowac to pogoda fatalna.Wyobrazcie sobie,ze wczoraj poszli z kolega obserwowac bobry i ich zeremia.Wrocil mokry oczywiscie ZNOWU rozsiewal bagienne aromaty ;) ale jak popatrzylam na jego rozpromieniona buzie gdy opowiadal co widzial-to go ulaskawilam i \"rodzicielskie kazanie\"go minelo! Z kolei ja dzis jestem w nienajlepszej formie-boli mnie glowa(migrena nie pozwala na dlugo o sobie zapomniec ),wiec siedze teraz przed kompem i wygladam jak babskie Rambo -mam mokra chusteczke na czole ,ale w przeciwienstwie do Rambo walczyc to mi sie dzis nieeee chceeeeeee .Ide na kawke plus pyralgina i bedzie oki! Kropka a Ty jak? Twoj nos zmiescil taaakaaaaa ilosc wszystkiego?Bo wiesz -nie chce Cie straszyc ale.......takie przeladowanie owego narzadu zmyslu grozi ostra niewydolnoscia i znacznym zwiotczeniem jego tkanki łacznej :) ;)

Slicznie witam i o zdrowko pytam, humory dzis lepsze?Pogoda za oknem taka sobie ale cale szczescie ze niepada mam nadzieje ze i uwas jest ladnie bojaka pogoda taki nastroj zycze wam dzisiaj duzo slonca i duzo usmiechow 🌼 🌼 🌼 niewiem co sie wczoraj dzialo ale moj komp pracowal nie tak jak trzeba no to narazie:) :)

Asia z tymi kompami to jakas plaga,u mne bylo tak samo,myslalam,ze mnie szalag trafi.Moze dzis bedzie normalnie!Oby!

Czesc dziewczynki normalnie cud!!!! u mnie jeszcze dziśnie pada ,owszem jest szaro, buro i ponuro ,ale bez deszczu-to co skoro u Was leje, to zapraszam do Cieszyna przyjeżdżajcie!!! Kropeczko mam nadzieję że czarne chmury opuściły już Twe pogodne oblicze i już Ci lepiej ,bo jak nie to organizuję szybką ekipę ratunkową i dawaj wyciągać Cię z dego doła ,dziewczyny pomożecie???? no to na pomoc kropeczke marsz!!!! Erlend masz okazję się przydać okaż swoją męskość i wspieraj nas swym silnym ramieniem.

Coś dla tych ,które nas na ten dłuuuuugi wekend opuściły: Bez ciebie tak pusto i oczom i ustom Śmiech ukrył się w kącie i śpi Wieczory się dłużą a jest ich tak dużo Nikt bliski nie puka do drzwi........ Skorpionku jak tam Twoja głowa??tak mi Cię żal -biedaczko.

mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej Mam do was prosbe mam zainstalowanego Skajpa i MSN ale to nie o to chodzi moja kuzynka ma tez skajpa mamy problem bo piszemy adres i nic sie nieznajduje obie niewiemy co zrobic ja jej telefonicznie mowilam ze mam mondre kolezanki i one nam pomoga ........... telfony sa kosztowne a tak zawsze taniej 🌼:)

Asia a możę zamiast skypa spróbuj na zwykłym gg i mnie jest gg +mikrofon i dzieciaki cały mi dniami nawijają tak że do kompa trudno się dopchać🌼🌼:);)

Witam i o zdrowie pytam ranne ptaszki.U mnie również szaro,buro i ponuro choć nie pada.Skorpion możesz na migrene jeszcze zrobic okłady z wody z octem-na czoło i kark.Moja babcia miała migreny i to jej pomagało,jak mnie dopadnie taki silny ból głowy to również to stosuje.Zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomoże Tobie.Miejmy nadzieję ,ze dzisiaj komputerek posłusznie będzie wykonywał polecenia.Asia jak czegos sie dowiem na temat skype dam znać. Pozdrawiam cieplutko, miłego dnia

Rutkowski ciężko mi bedzie wyjsc z tego doła ...gdyby to o ludzkie gadanie chodzilo to nie ma problemu. Tu chodzi o dramat mojego syna. W sobote mial wraz z dziewczyna wypadek w pracy. Cos sie na nich obsunelo on z tego jako tako wyszedl ale dziewczyna jest w paskudnym stanie. Syn rozpacza wszystkiego mi nie mowi Zal mi go...pierwszy raz plakal rozmawiajac ze mna przez telefon. Ja juz tak mam ze milion ludzi dramat ominie a mnie dosiegnie w najciemniejszym kacie. Najgorsze jest to ze nie jestem w stanie pomoc synowi poza modlitwa i dobrym slowem. Pozdrawiam

🖐️ Rutkoski ja nie mam zainstalowanego gg i mam problem jak wiesz jak to zrobic to daj znac...........Melisanko bede wdzieczna za kazda dobra rade wiedzialam ze moge na Was liczyc dziekuje mowilam wczesniej ze dopiero sie ucze obslugi komp dziekuje za kazda pomoc Kropeczko tak mi przykro ale miejmy nadzieje ze dziewczyna z tego wyjdzie i ja sie za nia pomodle MILEGO DNIA ZYCZE I CZEKAM NA POMOC KAZDEGO

Kropeczko nie załamuj się bardzo Cię prosze.Wszystko się ułoży i będzie dobrze .Musisz uwierzyć w to i nie poddawać się.Jak i równiez Twój syn

Przybiegłam się tylko przywitać, baaaardzo mi się śpieszy ...ZASPAŁAM Miłego dnia - słoneczka takiego jak u mnie PA, PA, PA,:classic_cool:

Asia zainstaluj sobie gg wejdź na ten link http://www.gadu-gadu.pl/ Wszystko pisze krok po kroku- kliknij pobierz,do dzieła instaluj...komputer sam będzie zadawać pytania Ty tylko odpowiadaj i nie będzie problemów :)

Asia jak Tobie idzie? moje gg to nr5586781 jak już zainstalujesz to kliknij do mnie albo podaj swój nr. to ja klikne do Ciebie.

Witajcie Kochane Babeczki 🖐️ U mnie leje od rana więc nastrój też do kitu. Zimno, ponuro, Ropuch nie chce wychodzić na spacery a kota to muszę siłą wypychać. Siedzimy w domu, ja wymyślam różne atrakcje żeby z nudów nie usnąć. Nawet w telejajku nic nie ma. Nagadaliśmy się z mężem za wszystkie czasy, zaplanowaliśmy najbliższą przyszłóść. Będzie dobrze dziewuszki. Biedna - Kropeczka. Ja wprawdzie nie mogę się pomodlić ale potrzymam kciki aby wszystko się dobrze skończyło. Kropeczko uwierz proszę w lepsze jutro, nie załamuj się tak bardzo bo tak nie można. Pozdrawiam: Re-ni Skorpionek 🖐️ Kropeczka 🖐️ Asia 🖐️ Malisanka 🖐️ Rutkowski 🖐️ I niwobecnych czyl Jagdusia 🖐️ Grace 🖐️ Kala 🖐️ Buber 🖐️ Edlend 🖐️ mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. W miarę możliwości jeszcze zajrzę.Pa na razie 🌼

Dziekuje wam za slowa wspolczucia to jakas otucha dla mnie. Podielam juz decyzje jutro wieczorem lece do syna. Pobede z nim z tydzien i postaram sie go wspierac...to jedyne co moge zrobic. Bedziemy w kontakcie syn ma internet. pewnie cos wiecej Wam napisze o tym wypadku 😭