Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma 26

veraderm dermatix - czy ktos stosowal te masci??

Polecane posty

Gość nieznajoma 26

hej!mam bliznowca na rece i chcialabym sie go pozbyc. chcialabym kupic sobie jedna lub druga masc ale jestem ciekawa waszego zdania na ten temat.dziekuje i pozdrawiam.:)

Gość nieznajoma 26
hmm nikt nie ma problemow z bliznami??

Gość Ania9
tak,ja uzywalam Dermatix pzez 2 miechy,niestety wogole ni nie pomogl,tylko wydalal nie potrzebnie 130 zeta!

Gość Dermatix + plasterek
Dermatix + plasterek silikonowy, ale tylko na świeże blizny! Zdecydowanie dermatix. Veraderm jest gesty, nie da się go dobrze ani cinko rozsmarować, przez co jest bardzo mało wydajny. Veradem jest więc tańszy tylko z pozoru. Polecam posmarowanie dermatixem, a następnie naklejenie na to plasterka silikonowego, np. silon. Na świeże blizny daje znakomity efekt. Jeśli jednak Twój bliznowiec jest starszy, to wątpię, czy pomoże :(

Gość Dermatix + plasterek
Aha, w aptekach internetowych można nieraz te drogie specyfiki kupić w promocji o kilkadziesiąt złotych taniej. Np. dermatix po 109 zł (z zwykłej aptece zapłaciłam 179zł ...)

Gość a może tointex koszt 7 zeta

Cześć dziewczęta czy wg was ten specyfik mozna stosować po obrzezaniu? Prosze o odpowiedź. Już tydzień jestem po obrzezaniu