Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKODLASZCZERYCHKOBIET

SONDABLISKIE SPOTKANIE Z MALYM PENISEM

Polecane posty

Gość Drogie panie heh
chociaż po większości komentarzy to nie tak drogie :))) Od zawsze wiadomo że kobiety mają problem z postrzeganiem przestrzennym jak i matematycznie są lekko "upośledzone" mózgowo i to są fakty naukowe z tego wynika prosty wniosek , to co wam się wydaje wielkości 25 cm w rzeczywistości ma 17 , znam to z autopsji , każda moja partnerka robi mi reklamę o penisie powyżej 22 cm a naprawdę mam 17 , może to wynika z waszej chęci popisania się przed koleżankami jakiego to wielkiego pytonga potraficie przyjąć a może po prostu jest jak z wędkarzami , lubicie wyolbrzymiać :) Faktem jest że 30 cm penis zrobi wam tylko krzywdę a te które mówią że takie są najlepsze mają po prostu zeza rozbieżnego :)) P.S pani kokosowej gratuluję wyobraźni , proszę jej nie ubliżać , dziwki chociaż wiedzą czemu się puszczają :))

nie znasz mnie to nie gadal pierdol, nikt ci nie kaze mi wierzyc, skad wiesz, ze nie pracuje lub pracowalam w agencji? jesli ty nie lubisz seksu w takim wydaniu to to zachowaj dla siebie, ja lubie i sie wstydzic nie bede tego, nie bede sie tlumaczyc, bo i tak nie masz pojecia o czym gadasz, jedni lubia pod koldra po ciemku inni w inny sposob, czy ja kogos krzywdze? moja wagina moja sprawa, nawet jakby byla wielka jak to ujelas lotnisko.

sluchajcie, facet 180 cm wzrostu, zajebiscie przystojny, zadbany, ladnie pachnacy, dobrze ubrany, a penis - 12 cm :D ktora che sprawdzic?

kiedys podobal mi sie -------- to bylo dawno temu, wiec podobal mi sie jeden facet, umowilismy sie na randke ale kiedy w trakcie bliskich spotkan 3 stopnia zobaczylam malusienkiego , malusienieczkiego peniska umarlam ze smiechu i bylo po znajomosci :D

oni, tz faceci maja przewalone, u nas- babek jak cos jest nie tak, to trzeba sie przyjrzec, prawda? trzeba troche popenetrowac :)) i nich, u facetow wszystko jak na dloni ;D nic nie da sie ukryc :))

Gość ek_ver
ja mam penisa 24 cm i chyba z 16 cm w obwodzie i niech to szlag trafi. Dziewczyna jak to zabaczy to koniec z seksu i wcale sie nie dziwię bo jak ją boli to żadna przyjemność. Zbyt duży to też problem więc nie przesadzajcie.

Gość soledjowefowehwfeohhweohe
ciekawe jest to co piszecie, ciekawe

Gość rokoko
To jest jak gadanie wśród facetów o cyckach. Każdy lubi duże. A niekoniecznie. Małe też są fajne. Wy laski co tak gardzicie małymi fiutkami - przyjrzyjcie się lepiej sobie. Która z was ma coś do zaoferowania takiemu bykowi z mega duża fujarką? ja mam żałośnie małego fiutka jak byłem na komisji poborowej trzeba było zdejmować gacie, a jeszcze mi się przygniótł w za ciasnych gaciach i się zrobił taki jak trąba słonia - skurczył do 3 cm. Lekarz jak to zobaczył tylko gały wybałuszył. Siara na max. normalnie ma z 5-8 cm jak leży, jak stanie na maxa - 12-13. Jak jest na maxa postawiony to nie ma żadnego problemu. Ale jak lezy to jest malutki aż sie go wstydzę pokazać. Dlatego zawsze przed seksem muszę go najpierw sobie postawić i nie pozwalam lasce go dotykać. Chciałbym mieć trochę większego, tak z 15-18 cm są podobno jakieś ćwiczenia na to, można znaleźć opisy w internecie. Dużego nie jest mieć za dobrze - bo sobie całego nie wsadzi, do buźki też się cały nie zmieści, można na siłę do gardła pchać ale jak jest za duży to też cały nie wejdzie. Myślę ze najlepszy rozmiar to 18 cm. Do tych pań co nic nie czuły - widocznie kolesiowi nawet nie stanął takie byłyście wstrętne i mało podniecające. Zależy też dużo od pozycji i budowy ciała kobiety. Jak ma rozlazłe du**sko to wtedy śmieje sie z małych bo sama jest duża i gruba a na takiej nie staje i flakiem ją trzbea posuwać więc flaka dużego łatwiej włożyć niż małego. Za to jak laska jest super sexy to fiutek rozrasta się nawet mały do maxymalnych rozmiarów i wtedy jest spox.

Gość małyy12345
ja i tak nadal uważam że 12-13 centymetrowym fiutkiem można dobrze posunąć kobietę, jak jest ładna to twardy się robi jak skała i tylko dobrze go wepchnąć do końca a laskę mocno podniecić obmacując odpowiednio i czule całując w ustka. I orgazm będzie mieć jak nic.

Gość no właśnie....
Nikt z nas nie wie jakie kobiety wypowiadają się na tym forum.... zawsze mogą być to słonice z jedną nogą taką jak 2 moje, a potem mają pretensje wasza wina niedługo będziecie zmuszone podróżować po afryce w poszukiwaniu za zaspokojeniem...:| ja mam 15cm i wydaje mi się mały jak na 17 lat....ale w niczym mnie to nie przeszkadza.

Gość Grzenio
miałem kiedyś 16cm ale dla mnie to za mało więc zabrałem się za ćwiczenia, tabletki i inne wynalazki i na dziś mam 21cm, jestem z siebie dumny :D mam tylko problem taki, że nie trafiłem jeszcze na kobietę, która wzięła by całego do ust. E! chłopaki nie ma co się łudzić, mały nie każdej starcza lepiej mieć większego bo przecież nie zawsze musisz wkładać całego, a jak masz za małego to nic już nie poradzisz. I już samo to wrażenie jak panienka go widzi i robi taką fajną minkę.. aggrrrr!! Moim zdaniem wzrost ma znaczenie (mam 190cm i 21l) wysocy mają większego to logiczne po za tym mam porównanie bo jak po treningach idziemy z chłopakami pod prychę to widzę. A tak z innej beczki to zapytam macie jakieś dobre sposoby na powiększenie ilości spermy i zmianę jej smaku? Ja na razie biorę tabletki ale efekt smaku działa tylko na jakieś 6mcy a chcę na stałe.

Gość idealne zycie
Ja jestem prawdziwa szczesciarą. Zawsze mialam szczescie do duzych rozmiarów. Moj obecny partner ( za miesiac maz) jest idealnie zbudowany, ma duzego - 18 cm a do tego jest tak bardzo czuly i kochajacy ze zawsze mysli najpierw o mnie a potem o csobie, najwazniejsza przyjemnoscia jest dla niego minetka, on uwielbia moj smak a jesli chodzi sex to nigdy nie byl miechaniczny chodz wie co ma w spadniach. jak go trzymam w reku to nie moge sie powstrzymac, jak czuje jego twardosc to poprostu wariuje, rozmiar ma znaczenie, zcedydowanie! Pisza osoby o tym ze nie ma znaczenia jak ich sie tak trafilo i nie maja wyjscia, usprawiedliwiaja swoj los ...

Gość 21typ
ale z was typiary ja mam jakies 5cm a wzwodzie 14 wiec nie oceniajcie na miekko

Gość pan zadowolony
ja tez ma ok 14cm i nie narzekam:)

Gość a moje zdanie jest takie
O matko!!! Co to za podgrzybki???

Gość a co cię podnieca
Małe jest piękne... Ale to co RITTAA pokazała, to nie jest do śmiechu

Gość DICKINSON.
Powiekszenie penisa jest mozliwe.Ja stosowalem 3 miesieczna kuracje i jest efekt. O dzialaniu i skladzie mozna poczytac na www.intymnosc.pl/aff/7733

Gość kokosiński jurek
zawsze tez mozna isc na operacje powiekszania penisa... fakt faktem jest to zabieg wart kilka tysiecy zlotych ale jak ktos ma penisa 12-13 cm (np. ja) to te 1,5 cm to BARDZO DUŻO

Gość sick
hahahaha!!!!!!!!!!!! daruj sobie te kryptoreklamy.... i tak wiemy ze to lipa!!!!!!!!!!!!

Gość kolisix
Co wy za bzdury wypisujecie? Żal mi kobiet które uważają że tylko rozmiar ma znaczenie. Może po prostu nie wiedzą co to znaczy czułość oraz nie znają siły gry wstępnej. Owszem rozmiar ma znaczenie, nie da się ukryć i im dłuższy tym lepszy ale do pewnego rozmiaru. Wątpię żeby kobieta chciała większego niż 18 cm. (może pewna grupa kobiet, które właśnie nie wiedzą co to czułość oraz miłość chce mieć jak najwięcej chociaż wie że to im sprawia ból) Takie kobiety są po prostu nieszczęśliwe, bo albo ktoś je kiedyś zranił, albo zdarzyło się coś złego w ich życiu. Specjalnie do nich: Wielka szkoda że tak rzadko możecie spotkać kogoś wyjątkowego, kto rozumie was jakie jesteście, wie co lubicie, o czym marzycie, kto was kocha i kogo wy kochacie. Mam nadzieję że spotkacie kogoś takiego i będziecie szczęśliwe. Prawda jest taka że najważniejszą strefą erogenną kobiety jest jej własny umysł i wyobraźnia a mało kto o tym wie. Ja mam 14 cm (mierzone od góry) i 13 cm obwodu a mam 16 lat, ćwiczę penisa nie ze względu na kompleks(takiego nie mam) ale ze względu na to abym spotkawszy miłość swojego życia mógł jej dać jak najwięcej (ale nie do przesady) wiem że te ćwiczenia pomagają.

Gość kolisix
ps. mierzone od góry od brzucha

Gość Kinga o poranku
Hmm...bardzo ciekawy temat:). To może ja opowiem o moim spotkaniu z "takim" facetem. To było nie tak dawno temu. Poznaliśmy się na uczelni, byliśmy w jednej grupie. Podobał mi się bardzo od kiedy pierwszy raz go zobaczyłam, był wysoki, dobrze zbudowany , przystojny i taki troszkę nieśmiały. To bardziej ja jego poderwałam niz on mnie. No ale w końcu zaczęliśmy ze sobą chodzić a po jakimś czasie oczywiście wylądowaliśmy w łóżku. Nie mogłam się doczekać już tego momentu. Wcześniej on nic mi nie powiedział więc jak go po raz pierwszy zobaczyłam bez majtek to aż mnie zamurowało! U takiego mężczyzny (190 wzrostu) penisek miał może z 7cm i cieniutki... do tego widziałam jego zmieszanie i strach przed odrzuceniem. No ale byłam zakochana... Pamiętam jak zaczęłam go pieścić tak delikatnie , tylko dwoma paluszkami, bo wydawało mi się ze mogłabym go skrzywdzić gdybym robiła to mocniej...gdy mu stanął był troszkę wiekszy,( potem dowiedziałam się że ma 12 cm w wzwodzie) ale nadal wyglądał jak u małego chłopczyka. Pamietam dokładnie jak mnie wtedy strasznie podnieciła ta świadomość:) Myśl o tym ze on jest taki duzy a jego męskość jest jak u małego chłopczyka i to ze go pięściłam tak dwoma paluszkami...rozpaliło mnie do białości... AZ zapragnęłam zrobić mu to ustami. Potem gdy on odwzajemniał mi się tym samym miałam 3 razy orgazm...lezałam w ekstazie a przed oczami miałam ciągle widok jego siusiaczka:) Piszę o tym ponieważ przeważaja tu opinie że to zawsze tragedia jak facet ma malutkiego, a wcale nie musi tak być. My byliśmy ze sobą ponad 3 miesiące. Zerwaliśmy nie z powodu jego małego członka tylko niedojrzałości. Obraził się na mnie, gdy poprosiłam go aby dla urozmaicenia sexu kupić dildo, no fakt ze chciałam duże. Ale jego siusiaczek bardzo mnie podniecał cały czas tylko chciałam mieć dodatkowo to dildo. Nie mogłam z nim na ten temat porozmawiać, jak mu mówiłam że malutki penis tylko dodaje mu uroku to było jeszcze gorzej. Myślę że gdyby nie jego fochy to bylibyśmy razem do dziś.

matko mi sie tez kiedys taki "ewenement" przytrafil, tak jak u jednej tu kobiet cwaniaczek, bmw, szastal kasa na prawo i lewo, ale jak doszlo co do czego to myslalam ze umre :O jak zobaczylam te cale 10 cm w zwodzie!! to myslalam, ze mi oczy wyjda na wierzch i ta moja zdziwiona mina heheh bezcenna :D