Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SERDELKA

jaki odcień creme puff?

Polecane posty

Gość SERDELKA

mam pyatanie do dziewczyn i kobiet uzywajacych pudru max factora creme puff!!! jakie kolory sa bezowe cieple?jkakich uzywacie ? takie srednie czyli nie jasne ale tez nie specjalnie ciemne , nie jestem opalona, jestem cieplym typem i szukam cieplych odcieni : zloty miodowy, sloneczny ( nie rozowy , ziemisty) czy znajde taki odcien u maxa factora ??? prosze pomozcie

Gość SERDELKA
no co niema takiego???? a przeciez tyle osob uzywa tego pudru!!!!

poczytaj recenzje w KWC na Wizażu (jak zacznie działać ;) ), czasami w recenzjach dziewczyny piszą, jakiego odcienia używają. ja miałam Nouveau Beige, odcień beżu, chyba raczej chłodnego, ale dla mnie za ciemny.

Gość serdelka
dzieki za odpowiedz , kwc juz sprawdzalam ale to tylko mi namieszalo w glowie, poszukuje cieplego odcienia nie wpadajacego w roz :)

Gość dokładnie tak sądzę
to nie prościej iśc do sklepu i popatrzeć.T to my tu przez internet nie widząć ciebie i twojej karnacji mamy ci wybrać odcień? No kurcze, wygodnictwo przekracza juz rozsądne granice, i co ty bys zaryzykowała, bo ktos by powiedział, ze taki, a taki odcień będzie w sam raz dla ciebie, bo i dla polecającej osoby jest idealny. RATUNKU.....

Gość serdelka
jak ci cos nie pasuje to nie wchodz tutaj !!!! jaka ja mam karnacje to ja wiem i napisalam wyraznie dlatego pytam czy cos w tej kolorystyce ma max factor ?Sprobje zobaczyc w sklepie ale chcewiedziec czym sie mam kierowac , a moze zamowie przez internet !!! nie mam czasu na chodzenie po sklepach !!!! a poza tym te wszystkie rosmany i inne drogerie maja takie swiatlo ze zeby tam cos dobrze wybrac to chyba trzeba cudu

Gość e taammmm
ty chyba naprawde upośledzona jesteś, bo tobie się nie chce chodzić, to niech ktoś ci napisze jaki ty masz odcien kupić, a co jak ci napisze to polecisz i kupisz?Ty napisałaś jaka masz karnację, no wiesz głupia jestes jak mało kto.to co napisałas to twoja subiektywna ocena, jak ty nie mozesz wybrać ze względu na światło, to tu na odległośc w sam raz.Zal dupencje sciska jak sie czyta takie ogranicvzone laski.Taka koloru podkładu sama nie wybierze tylko topiki zakłada.Kolor majtek tez ci wybrać???

Gość do serdelka
jak kto czym masz sie kierować?, przeciez napisałaś, nie za ciemny nie za jasny w ciepłej tonacji, no to wal do sklepów i szukaj. Nikt lepiej od ciebie , tym bardzie w ciemno koloru ci nie dobierze.

Gość kioskalka
6 se kup, a co.

Gość serdelka
mala sugestia dla tych ktorzy wchodza na forum i z niego korzystaja !!!CZYTAJCIE WYRAZNIE !! ZE ZROZUMIENIEM !!! DOPIERO WTEDY MOZECIE SIE UDZIELAC !!! to naprawde duzo daje !! unikniecie wtedy wielu bledow !!! ps: pozdrawiam te ograniczone (własnie :) )

Gość marta ze szczecina
ja tez mam pytanie dotyczace tego pudru czy odcien numer 41 jest ciemniejszy czy jasniejszy od 5???

Gość max faxtor
o rany, a nie lepiej iść do sklepu niz pytac sie na forum, przynbajmniej uzyskacie fachową poradę i będziecie widziały co kupujecie. leniwe jesteście, tyłka sie wam nie chce ruszyc !!!!!

Gość marta ze szczecina
porady w rosmanie ???? to raczej jest malo fachowe

Gość max faxtor
a dlaczego w Rossmanie, czy tam gdzie mieszkasz nie ma innych drogerii?????

Gość ehhhhhh
to byl tylko przyklad !!!!! zreszta nigdy nie spotkalam sie z wykwalifikowana porada w zadnej dorgerii nawet ekskluzywnej tam doradzaja tylko to co maja w promocji albo nowosci jakie , tak jest wszedzie