Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę miec więcej włosów

INNEOV- kapsułki poprawiające gęstość włosów

Polecane posty

Gość yodzi
mnie nie wypadają włosy, ale mam słabe i cienkie z natury. Nie sa moze az tak rzadkie, ale przez to, ze tak cienkie, wygladają bardzo marnie. Zastanawiam sie nad tymi tabletkami, ale z tego co widzę, opinie są podzielone, a cena wysoka niestety. Byłam u dermatologa, zapisał mi loxon 5 %. Używam na razie 2 tygodnie, wiec niewiele moge powiedzieć. Włosy są ciut ładniejsze, ale efektu w postaci hamowania wypadania nie umiem ocenić, bo moje nie wypadają. Podobno trzeba stosować 2 miesiace, więc zobaczymy:)

Gość LenniM
Witam, od tygodnia zaczęłam stosować Inneov na włosy ponieważ uznałam, że to dla mnie ostatnia deska ratunku. Włosy wypadają mi garściami, właściwie to już jestem na maxa zdesperowana. Wypróbowalam multum kuracji, nie farbuję włosów. Zostałam przebadana przez endokrynologa ze wszystkich możliwych ston i wszystko jest w porządku! Więc już ręce mi opadają przez te moje włosy i jak Inneov nie zadziała to się chyba zastrzelę! Dodatkowo wcieram Loxon 5%. Czy ktoś to kiedyś przeżył???

Gość solluna
używałam inneov gęstość włosów i jestem zadowolona z efektów, trzeba co prawda wydać sporo pieniędzy ponieważ te tabletki trzeba łykać przez trzy miesiące. Oczywiście zmiany nie są zauważalne od razu, po ok 2 miesiącach przestały "tak wypadać" a dopiero po ok. 5 miesiącach widać u mnie nowe włosy. Ponadto inneov to za mało, proponowałabym równorzędnie zdecydować się na witaminy dla kobiet zawierające żelazo np: femiferal. Tak poza tym stosowałam jeszcze Dercos Vichi aminex ampułki dla kobiet ale tylko jedno opakowanie (z czegoś trzeba było zrezygnować ze względu, za koszty) oraz stosowałam również szampon Kloarine Zamierzam ponownie powtórzyć kurację tabletkami inneov.

Gość LenniM
Też codziennie łykam Falvit i myję włosy szamponem Klorane, ale zastanawiam się nad zmianą szamponu na Vichy, ponieważ Klorane strasznie mi wysusza włosy, są jak sianko. Narazie efektów brak, ale to za mało czasu, bo Inneov zażywam dopiero 2 tygodnie.

Gość INNEOV-
za taka cene to sie totalnie nie oplaca. wrzucam sklad tych tabletek: Wype3niacze (fosforan monowapniowy, celuloza, karboksymetyloceluloza sodowa usieciowana, dwutlenek krzemu, stearynian magnezu), wyci?g z zielonej herbaty (27%, w tym katechiny min.30%), wyci?g z pestek winogron (11%, w tym katechiny co najmniej 20%), tauryna (11%), glukonian cynku, pow3oka (polidekstroza, hydroksypropylometyloceluloza, talk), barwniki (E171, E104, E132), tr?jglicerydy ?rednio3ancuchowe. juz lepiej pic zielona herbate, jesc mieso (źródło tauryny i cynku), jajka, drożdże, owoce i warzywa (źródło antyoksydantow), ziarna zbóż

Gość 5_monika
tą Dermeną myję sporadycznie, strasznie wysusza i plącze włosy.Nawet maska Loreala profesjonalna do suchych włosów nie daje sobie rady.Więc mycie co 2 tyg.nie ma sensu, chyba kupię tak jak kiedyś dawno temu Nisim szampon i może zdecyduję się z tej samej serii na coś do wcierania na porost włosów.Kupuję jeszcze teraz zestaw witaminowy Olimpu, plus osobno helatowane żelazo od nich.Zobaczymy :)

WŁOSY-kwestia genów!!!!!!!!!!!zadne tabletki tego nie zmienia,są okresy kiedy ich jest wiecej i kiedy ich jest mniej poprostu trzeba sięz tym pogodzic,chyb, ze chodzi o jakąs chorobe wtedy moze wypadac ich wiecej...np.anemia

witam,biore inneov od miesiaca i nie widze magicznej poprawy,,jednak nie rezygnuje i dokończe tą 3-miesieczna kurację!

Gość tyle w temat
Ja odpuszczam, wygląd włosów owszem lepszy, kolor naturalny również tyle że gęstość czy wypadanie... - brak zmian. Po 4 miesiącach. A takie efekty można uzyskać przy pomocy magnezu, skrzypovity, czy innych suplementów tańszych o 90 %....

Gość alcmena
witam , rozpoczęłam niedawno 2 kurację inneov i polecam je wszystkim, którzy mają słabe, cieńkie, zniszczone włosy. mi omaga i mam nadzieje ze wszystkim zainteresowanym też się powiedzie ;). pozdrawiam

Gość alcmena
a dodatkowo do kuracji polecam szampon i odżywkę "wax " tylko, należy stosować ZGODNIE Z PRZEPISEM !!! EFEKT GWARANTOWANY :)

Gość Angelot
Witaj ! Zakupiłam owy produkt gdyz miała strasznie ale to naprawdę strasznie zniszczon e włosy zabiegami chemicznymi :/ poza tym strasznie wolno mi qłosy rosną. Z początku brania nic szczególnego nie zauważyłam, ale jakies czas temu ( po 1,5 miesiąca brania ) zauważyłam polepszenie struktury włosów i wzrost :) byłam zachwycona i zamierzam teraz kupic znowu dwa opakowania ( na Allegro wynosi w sumie mnie to 120 pln ), ja co do kosmetyków jestem uzalezniona i dla mnie cena nie gra roli byle kosmetyk dawał rezultat! I jestem bardzo miło zaskoczona! Polecam i laseczki bądźcie wytrwałe, te tabletki naprawde pomagają!

Gość Kariinaa
Ja mam dostępo do tańszych (dużo) produktów firmy inneov zarówno na cellulit, jędrność skóry, na słońce no i oczywiście gęstość włosów. Dajcie znać jakby co :)

Gość Belilka
Od listopada ubiegłego roku walcze uporczywie z moimi fatalnymi wlosami. Mam juz przerzedzenia za uszami i na czubku glowy. W listopadzie stwierdzilam,ze pojade do Warszawy do profesjonalnego fryzjera. I tak sie stało, chodze do mistrzyni swiata we fryzjerstwie,ktora czesze nasze gwiazdy. Cena jest bardzo przystepna,jak na tego typu prestizowy salon. Pani Marylka doradziła mi odzywke z goldwella do wlosów bardzo suchych cena litr -74 zł starczy na okolo 10 miesiecy, 6-9 tygodniowa kuracje z vichy dercos i tabletki inneov gestosc wlosów, jest czerwiec,a mnie wlosy odrastaja kepkami:) Mam nadzieję,ze do konca roku podwoja swoja objetosc. Poza tym zupelnie od siebie stosuje raz w tygodniu WAXa... i zwykły szampon dodajacy objetosci. Ale uwazam,ze dobor suplementow jest indywidualna sprawa...

Gość hypcia
generalnie wiekszosc tych srodkow na wypadanie wlosow przynosi rezultaty, ale minusem jest wlasnie to, ze na efekty czeka sie nie wiadomo ile... dlatego na wypadajace wlosy dobry jest Onozis. wg mnie jest skuteczny, bo ma te aminokwasy, zelazo, kwas pantotenowy i jakies jeszcze inne skladniki. no i co najwazniejsze u mnie efekty byly widoczne juz po pierwszym opakowaniu... lykam go caly czas, wlosy mam geste tak jak kiedys i przyjemniejsze w dotyku.

Gość uPaulinau
Zal mi was (i siebie tez ze sie nabralam), tyle kasy wydawac na cos co nie dziala. Pilam inneov i nie widzialam zadnych ale to zadnych efektow. Zero. Dwa opakowania, kupa kasy w bloto. Dopiero ziola, plukanki i "naturalne" betody sprawily ze sa piekne i lsniace. Naturalne metody czyli rwanie ZA DARMO pokrzywy np. mycie ziolkami.

Gość edytka8787
Witam sama myslalam o zakupie takich tabletek , ale zawsze interesuje mnie ich sklad , ktore tabletki maja prawie taki sam i sa o polowe tansze. Tj chwyt marketingowy, ja tez kiedys dawalam sie nabrac , dzis nazbieralam pokrzyw i robie sobie plukanki sama, wlosy sa miekkie , delikatne mam nadzieje , ze szybko mi urosna marze o tym. Nie uzywam teraz prostownic ani suszarek.

Gość Enrilo
Mnie pomogło. Od ponad pół roku garściami codziennie wypadały mi włosy (z tego powodu odpływ w kabinie prysznicowej się często zatykał), dlatego skróciłam je bardzo mocno - niestety to nie pomogło. Kupiłam Belissę i stosowałam ją przez miesiąc i co? Zero efektu, włosy jak wychodziły tak wychodziły. Pewnego dnia natknęłam się na Inneov - gęste włosy i postanowiłam spróbować. Nie spodziewałam się, że efekt pojawi się tak szybko ponieważ w ulotce jest napisane, że włosy dopiero po pół roku przestają wypadać. W moim przypadku tabletki zaczęły już działać po miesiącu - tak naprawdę to dopiero od paru dni podczas czesania nie wypadają no może jeden albo trzy a nie sto. Jeśli chodzi o gęstość to żadnej różnicy nie widzę ale myślę, że to za krótki okres żeby coś mówić więcej. Dla mnie najważniejsze jest jednak to, że nie przerzedza sie coraz bardziej moja fryzura i chyba szybciej rosną. Myślę, że to czy jakiś preparat u kogoś zadziała to sprawa indywidualna - niektórym osobom z tego forum pomogły np. dużo tańsze tabletki ze skrzypem natomiast mnie nie, innym zaś Inneov nie pomogło.Myślę, że trzeba wypróbować kilka preparatów zanim trafi się na taki który skutkuje.

Gość wyglada
popieram -uPaulinau ja również mam problem z moimi włosami ciągle mi wypadają... od miesiąca zażywam ineov narazie efektów brak dodatkowo myję ich szamponem DERMENA Szampon zapobiegający wypadaniu włosów efektów brak.... przed rozpoczęciem kuracji po umyciu włosów płukałam ich wcześniej naparzonym naparem z świeżo narwanych pokrzyw REWELACJA włosy mniej się przetłuszczały mniej wypadały i lepiej się układały-rezygnuje z tych wszystkich wynalazków i zaczynam pić i płukać włosy ziołami

Gość to kwestia indywidualna
skusiłam się kiedyś na inneov cellulit i szczerze mówiąc, o ile cellulit po 3 opakowaniach nie zmniejszył mi się ani trochę, to skóra na twarzy, włosy i paznokcie znacząco mi się poprawiły :) wiadomo, że na każdego działa co innego... ja stosowałam różne maseczki domowej roboty z nafty, jakieś płukanki ziołowe, odżywkę wax, łykałam falvity, skrzypy itp. i nie było żadnej różnicy, a kupiłam kiedyś w rossmanie jakiś szampon noname do zniszczonych włosów za 5 zł i po 2 tygodniach włosy były super. także myślę, że wszystkiego trzeba spróbować na własnej skórze, bo to że coś nie pomoże 99 osobom wcale nie znaczy, że nie pomoże nam:)

Gość angelika w majtki sika
Cześć. :) Powiem tak brałam inneov przez 3 miechy i ? hmm może włosy bardziej lśniły ale ja raczej brałam je dla gęstości i że tak powiem DUPA. Fakt mniej wypadały ale to zawdzięczam chyba bardziej szamponowi DERMENA który polecam, można go kupić w aptece za okolo 28 zł [fakt jak się w nim umyje włosy są takie hmmm tępe] ale naprawde mniej wypadają. a do tabletek ? chyba wole kupić jakieś ziołowe tańsze niż wydawać tyle kasy bo gęstsze one raczej bo tych tabletkach nie były - niestety :( z tego co pamietam tam można było chyba mieć kuracje przez 3 albo 6 miechów tak ? może warto z jednej strony zainwestować w tą 6 miesięczną kuracje ale niestety ja przestałam po 3.

Gość nobody88
Brałam inneov 3 miesiące i jaki efekt ? Otóż: - włosy szybciej rosną - odrastają szybciej nowe - ja miałam hormonalne wypadanie włosów, więc na wypadanie średnio mi pomogły - nie zauważyłam żeby były grubsze (moze tego nei widać gołym okiem, a może za krótko brałam) - ładniejsza cera - błyszczą się (te nowe, co odrastają) Ale nie wiem czy bym poleciła - za tą cenę spodziewałabym się czegoś lepszego...

biore chyba 4ty miesiąc, włosy przestały mi wypadać. wypada może 20% z tego, co normalnie. zaczeły wyrastać nowe włosy, a poza tym o wiele szybciej rosną. farbuje na czarno, to widzępo odrostach. najlepsze ceny sa na allegro, jak dla mnie inneov jest super.

Gość inneov są świetne
biore je od miesiąca i mam raz wiecej włosów po pierwsze są grubsze, lśnią się, ich kondycja sie poprawiła :) ja kupiłam każde opakowanie po 65,24zł naczy moja mama kupiłą mi je w aptece w poznaniu "tania apteka" ja polecaam :)

Gość anitkaaaa l
hmmm nie wiem czy 67 zl na miesiac - bo takie sa ceny w internecie w aptekach - to DROGO! no tanie jak barszcz moze to i nie jest ale nie przesadzajmy, ze znowu takie kolosalne ceny! W koncu cos muszą kosztowac. Tabletki się nazywają gęstość włosow - mysle ze jesli chdozi o wypadanie - mozna poprawe zauważyc wczesniej.... ale jesli chodzi o gęstość to raczej z min pol roku.... termin gęstosc oznacza ze rosna nowe grubsze i mocniejsze wlosy a nie, ze te co juz macie na glowie nagle stana się grube !!!! Tabletki nie odbudowywuja starych wlosow tylko sa inwestycją w nowe lepsze wlosy! dlatego po miesiacu czy 3 miesiacach brania roznica bedzie malo dostrzegalna! Wiec mysle ze warto zainwestowac na przyszlosc! skoro osoby ktorym przestaly wypadac widza roznice to mysle ze warto! a te ktore pisza ze nie dziala to chyba po prostu mysla ze po 3 miesiacach beda miec grube do pasa! zbyt duze oczekiwania pozdrawiam

Gość /natalia
ja juz biore 4 miesiac te kapsułki i szczerze mówiac biore i biore ale zbyt widoczych efektow nie ma mimo ze sa takie drogie. jednak nie zawsze cena idzie w parze z jakoscia. byc moze moj organizm na nie tak dziala ale przyznam ze jest mniejsza ilosc wypadania wlosow z tym ze nie wyrastaja mi nowe. mozna wykupic taki pakiet teraz jest w promocji 2 opakowania(2miesiace) 150 zl zaoszczedzicie 14 zl :D normalna cena wynosi 82 zl. pozdrawiam

Gość madzia z daleka
moge sie podpisac pod slowami Anitkiii. Od siebie dodatkowo napisze ze biore je od kilku miesięcy i moge powiedzieć ze sa rewelacyjne. mam na glowie mnostwo nowych wlosow stare rosną mi zdecydowanie szybciej :) są lśniące . nie wiem jak ktos moze myśleć ze po 3 miesiącach bedzie mial geste wlosy :( poprawa stanu wlosów to dlugi proces i oprócz lykania suplementow powinnismy rownież oczyscic swoj organizm i zmienic diete na bogatsza w warzywa, w zelazo bo jego brak powoduje rowniez wypadnie wlosów. ja innoev moge polecic, ale tylko osobom cierpliwym, bo kochane nic w miesiąc czy nawet trzy sie nie zmieni tutaj potrzeba czasu. ja daje sobie 2-3 lata. pozdrawiam