Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasicaaaaaaaa

a ile wazycie przy 165 cm

Polecane posty

Gość kasicaaaaaaaa

bo ja 55

Gość tykawica
47 kg

Gość ja1987
waze 69 kg..... jestem wlasnie na diecie tzn zaczelam dwa dni temu wazylam 70 kg.... i mam wielkie piersi sredni brzuch i grube nogi .... i wam zazdroszcze!!!!!!!!

Gość chuda niteczka
Grube jesteście i już!!I od tej grubości was porąbało skoro takie bzdury wypisujecie!

Gość maaalwainaaa
47 i chce bardzo przytyc bo jestem za chuda!!!!!Własnie wsuwam ciacho!!!i pije cole!!niestety nae moge przytyc!!A chce wazyc 53 kg!!!!

Gość maaalwainaaa
kasica Napisz mi co ty jesz na codzien!przykładowy jadlospis??masz dobra wage!!

Gość jaaasne... .
takie niby chudzinki wszystkie...ja mam 160c i waże 50 i uważam się za grubaskę

Gość chuda niteczka
No pewnie ,że jesteś gruba. 20 kilogramów przy tym wzroście powinnaś ważyć.Wszystkie gazety o tym piszą !

Gość ważę 52 kg
w sam raz

Gość Szkita
Ja mam 170 cm i ważę 68kg...nie bym się tłumaczyła,ale mam "grube kości". Jestem na diecie od 4 tygodni ( z kilkoma dnimi rezygnacji+obżarstwo). Najgorsze,że głód zawsze dopda mnie wieczorem,jak wracam z pracy do domu:-( Dziewczyny nie narzekajcie!!!!

Gość maaalwainaaa
chuda niteczka!!Cóz za brednie!!ja waze 47 kg!!i jestem za chudamam za chude rece i dekold!!tylko tyłek i nogii w sam raz!!

Gość chuda niteczka
Ale przecież sama czytałam,że 20 kilo to odpowiednia waga!Wszystkie kolorowe gazety o tym piszą

Gość Szkita
To i tak duuuużo te 20kg:-) :-) :-)

Gość taka_ja_
Ja przy 168 cm wzrostu ważę 58 kg. Ujdzie chyba, nie?

Gość chuda niteczka
Oczywiście,że bardzo dużo dlatego należy się odchudzać aby osiągnąć wagę zera bezwzględnego!

Gość sylwiaasssa
a ja waze 53 i duzo bym dała za twoja wage 47!!!!!!!!!!!!!!

Gość chuda niteczka
Na przykład co byś dała?Zdrowie,samopoczucie,wygląd kobiecy a nie tyczki? I co jeszcze oddałabyś?

Gość jedna takaaa
ehh no dobra...trzeba was uswiadomic...przy wzroscie 165 cm powinno sie wazyc 50kg

Gość Axaa
50 kg? Chyba że żadna z Was nie ma zamiaru mieć dzieci. Bo niedowaga niestety do tego prowadzi. Oczywiście, ludzie sie różnią, ale dla mało której kobiety taka waga jest dobra. 47 ... bez żartów... to jest chore!!!

Gość to ja też
przy wzroście 170 waże 53 a postanowiłam "spaść" do 50.. i wiecie co.. waga to chyba nie wszystko.. jedni ważą więcej i wyglądają super.. a ja.. niby niedużo, ale zaczęłam ćwiczyć i chcę schudnąć te 3 kg dla własnego samopoczucia i uwierzcie - wyglądy też. pupe, uda i brzuszek mam naprawdę krąglutkie :( a marzę o tym, żeby choć w jedne wakacje wyjść nad wode w kostiumie BEZ KOMPLEKSÓW (o ile to w ogóle możliwe) wiem, że ja muszę głównie zainwestować w ćwiczenia.. ale co zrobić.. jestem taaaaka leniwa :( pozdrawiam

Gość Malwinaaaaaaaaa
oki chore wiem wiem!!to powiedz mi jak ja mam przytyc bede ci bardzo wdzieczna bo ja naprawde najchetniej wazyła bym 55 kg!!!!!!!!

Gość ja jaaaaaaaaa
1,60 52 kg. Czuje sie jak beczka.Chciałabym 50 kg

Ja mam 166 i 61kg... Za dużo:( idealnie by było 56kg... Tak było pół roku temu..za dużo baiłej czekolady...

Gość zakompleksiona___
a ja Wam powiem, że to zależy od kobietki.. jedna waży więcej ale ma tak zbudowane ciałko itp że wygląda suuuuper.. inna o tej samej wadze może wyglądać conajmniej nieciekawie. wiem z ocserwacji ja przy wzroście 169 ważę 53 kg.. postanowiłam zrzucić do 50 dla własnego samopoczucia.. to niby niedużo, ale wierzcie, że dobija mnie mój zaokrąglony brzuszek, pupa i uda.. i choć w te wakacje chciałabym pokazać się w kostiumie bez kompleksów(o ile to możliwe).. wiem, że u mnie dużo zdziałałyby ćwiczenia.. ale co zrobić, kiedyczłowiek taki leniwy :( pozdrawiam

Gość taka jedna 22..
a ja waze 67kg przy 165cm i jakos nie narzekam na swoj wyglad.

Gość zakompleksiona___
u mnie chyba jeszcze dodatkowo leży coś w psychce.. mimo, że jestem lubiana, mam wspaniałego chłopaka, ogólnie jestem postrzegana za osobę.. hmm.. ładną.. ale.. ja nie lubię siebie :( nie lubię swojego charakteru i wyglądu.. a wczoraj.. wraz z początkiem Postu postanowiłam podjąć walkę.. i w końcu zmienić się.. i polubić.. życznie mi powodzenia.....................

Gość zakompleksiona___
u mnie chyba jeszcze dodatkowo leży coś w psychce.. mimo, że jestem lubiana, mam wspaniałego chłopaka, ogólnie jestem postrzegana za osobę.. hmm.. ładną.. ale.. ja nie lubię siebie :( nie lubię swojego charakteru i wyglądu.. a wczoraj.. wraz z początkiem Postu postanowiłam podjąć walkę.. i w końcu zmienić się.. i polubić.. życznie mi powodzenia.....................