Gość Aneczka_20 Napisano Marzec 22, 2006 gagatka85 to może podasz mi wszystkie swoje wymiarki ??? jeśli ci to nie przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 22, 2006 ok więc moja waga na wadze elektronicznej dokładnie z dziś to 55,2 w biodrach mam 94 talia 80 :P i jakie wrażenia dużo????? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 22, 2006 a wzrost to 168 cm :) czy jeszcze jakieś wymiary podać??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piikuś Napisano Marzec 22, 2006 dziewczyny mogę do was 54kg wzrost157 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 22, 2006 piikuś pewnie :) przyłaczaj sie heeh a jakie masz założenia i ile chciałabyś schudnąć ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczka_20 Napisano Marzec 23, 2006 gagatka to mamy podobny wzrost heh i niemasz duzo nadwagi :) powiedziałabym ze wogole jej niemasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 23, 2006 hejo :P nadwagi moze i nie mam ale brzuchol taaak :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 23, 2006 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 23, 2006 Leń okropny we mnie wstąpił !!!!!!!!! I nic mi sie nie chce :( Ratunku :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 23, 2006 Dobra ruszam moją wielka dupe i odstający brzuch i zaczynam ćwiczyc ilez można siedzieć i nic nie robić!!!! :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reksiooooo Napisano Marzec 23, 2006 gagatka-na litość boską Ty nie masz nadwagi!!!aaa!!!jak można w ogóle tak sądzić?!masz super wagę:) i nie kombinuj bo przedobrzysz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 23, 2006 nadwagi moze nie mam ale poćwiczyć chyba moge zeby mieć fajnie umięsniony brzuch ??!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 23, 2006 Cisza wokoło ???? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczka_20 Napisano Marzec 23, 2006 ćwiczyć aby poprawić swoją sylwetke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 25, 2006 witam w sobotni leniwy poranek :P jak tam idzie wam?? Ja juz po sniadanku i niestety był to chleb ehhh a potem jade na pizze do chłopaka !!Moze uda mi sie go wyciagnąć na jakos spacer !!! Ale jak wróce to bede ćwiczyć Ty też mozesz miec taki brzuch! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczka_20 Napisano Marzec 25, 2006 na pizze niełądnie na diecie heh :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 25, 2006 wiem ze nie ładnie ale cóż :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 26, 2006 czesc :P Dzis pobiłam sama siebie, dosć ze mało zjadłam :) to jeszcze ćwiczyłam najpierw fat burning (48 minut) potem Ty też możesz mieć taki brzuch (30minut) i trochę ćwiczeń na pośladki :D hehhe A tak pozatym to wiosenka idzie :D A jak tam Aneczka Twoje odchudzanko idzie jakoś???? Hę ??? Bo moje jak sama widzisz ma raz wzloty raz upadki :P Ale trzymam sie dzielnie i nie poddaję :) papap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 26, 2006 no a teraz sie piekilnie głodna zrobiłam yyyyyyyyy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczka_20 Napisano Marzec 26, 2006 Gagatka ja sie nie poddaje i trzymam sie moich zasad :) ale wydaje mi sie ze za duzo jem moze powiesz mi czy nie zaduzo jem wasy 4 tylko rano raz dziennie dodam ze nie jem chleba z 2 miesiace a wase dodałam do swojego jadłospisu 3 dni temu moze zle ze dodałam?? i nie bede chudla teraz? jak sadzisz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 26, 2006 mysle ze wasa jest wskazana :) sama sobie zakupie żeby nie wcinac tyle chleba :) Tylko musze na wypłatke poczekać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 27, 2006 dzien doberek a raczej dobry wieczorek a dla mnie dobry bo ćwiczyłam hahah :) a wam jak idzie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANARCHIA 0 Napisano Marzec 27, 2006 SIEMANO MOŻNA SIĘ DO WAS DZIEWCZYNKI PRZYŁĄCZYĆ ????? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANARCHIA 0 Napisano Marzec 27, 2006 NO NO ... chyba wszystkie tak wytrwale ćwiczą że brak czasu na forum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 27, 2006 ;) no prawie ja juz skończyłam ćwiczyć :P witaj Anarchia :) Miło że jest nas wiecej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANARCHIA 0 Napisano Marzec 28, 2006 Witam wszystke kobietki. Jak tam idzie wasza dieta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczka_20 Napisano Marzec 28, 2006 Anarchia jasne że możesz:) a z jakiej wagi startujesz? i jaką dietke ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANARCHIA 0 Napisano Marzec 28, 2006 Witam Startuje z 61 kg -> 175 cm wzrostu ;P A dieta hmmmm.. chciałabym po prostu mniej jeść, 0 słodyczy i więcej ruchu, a jakoś samej przyznam się ciężko mi to przychodzi... więc może razem sie uda :P papa POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Marzec 29, 2006 ja chyba od 1 kwietna przejde na dieteke ale juz taka konkretna !! ale jeszcze zobacze co to bedzie ze mna :) Bo ta 1000 kcal mi jakosnie wychodzi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANARCHIA 0 Napisano Marzec 29, 2006 -->gagatka85 jak zdecydujesz się na jakąs diete to daj znać co wybralaś i dlaczego ;p Powodzenia życze i pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach