Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka_20

kto się zemną odchudza ??? - 6 kilo do....??? na diecie 1000 kalorii??

Polecane posty

i tak masz jakis sukces ze w ogole schudłas :) bo ja ćwicze od dawien dawna jakies 3/4 razy w tygodniu, piłam czerwoną herbate, jadłam otręby i takie tam różne bzdety(mało słodyczy, bez kolacji) i powinnam schudnac co najmniej 2/3 kilo a nic nie schudłam :( aale teraz bede bardziej kontrolowało to co jem, powiem papa chlebkowi i słodyczom i w kocnu zrzuce te wredne 6 KILO !!!!!!!!1 No nastawiłam sie do walki i ja wygram :P i Wam tez tego zycze :) :D

Gość Aneczka_20
napewno schudniesz ja schudlam moze dlatego ze mialam wiecej nadwagi a teraz niewiem jak to pojdzie nie wazcie sie caly czas ja postanowilam ze zwaze sie dopiero 1 kwietnia:) a teraz ide spać powodzenia papapa

wagi to ja unikam jak ognia :P hheh odkąd zwarzyłam sie na elektronicznej , miłej nockki zycze papapa

Gość Aneczka_20
czesc dziewczyny :) jak tam wasze odchudzanko ?? co dziś zjadłyście:)

czesc wszystkim :) ja po prostu nie przyznam sie ile dzis zjadlam napewno okolo 1500 kcla :( po pprostu masakraaaa :( ale juz chleba mniej jem!!! (marne pocieszenie) pozdrówki papa

a mnie się wydaje,że te 1500kalorii jak jest w warzywach i np czymś zdrowym i się 1 godzinkę spali na rowerku stacjonarnym to jest prawie ok. ? :) a byłoby lepiej max,do 1200 kalorii, zdrowo i ruch,effekt 10000%

hej dziewczyny!! :) popieram przedmówcę :) ja jem 1400 kcal (około) dziennie, nic nie ćwiczę i schudłam w ciągu tygodnia 2 kg :) (zobaczcie STOPKĘ) :) A o to mój jadłospis: 10.00 sniadanie kromka chleba razowego z masłem i wędliną, serek homogen., kawa bez cukru 12.00 2 śniadanie galaretka, jogurt 13.00 zupa (250 ml) 14.00 2 ziemniaki, kawałek gotowanego mięsa, surówka, kawa 16.00 podwieczorek np. znowu galaretka i serek 18.00 kolacja kromka chleba razowego z serem z ogórkiem (Rama), owoc a potem tylko woda woda woda..... :d a podobne rzeczy można znaleźć na tym topicu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3199695 Pozdrawiam i życzę efektów!!!! :)

witajcie :P ja własnie skonczyłam cwiczyc :) na szczescie dzis nie zjadłam duzo i co najwazniejsze byly to mało kalotryczne jedzonka :) a wam jak idzie odchudzanko ??? kilogramy leca w dół?????? Pozdrawiam papa:):D

Gość Aneczka_20
dziewczyny dziś przerwalam 6 weidera ;/; a bylby 21 dzien chyba ze mozna dalej robic jak sie 1 dzien nie zrobi? niedam rady robić strasznie mnie brzuch boli :( a tam zaczne odnowa zaniedługo...

Aneczka a widzisz jakies rezultaty po 6 weidera ??????? bo ja cwicze od 5 marca co drugi dzien Ja chce miec taki brzuch i na razie efektow niewidze, ale mysle ze to za wczesnie :) wczoraj stanełam na wadze :( niepotrzebnie :( załamałam sie !!!!! ale coz zrobic nie kazdy chudnie od razu!!!! papa

Aneczka nie mam pojecia jak to jest z ta 6 weidera ale slyszalam ze trzeba to wykonywac codziennie bo inaczej nie bedzieefektow !!

Gość Aneczka_20
gagatka ja widze efekty ale przerwałam na 20 dniu ale zamierzam robić odnowa juz do konca:) to sie robi codziennie ale można 1 dzien w tygodniu przerwe robić nie wiecej :) warto spróbować:)

witam :D ja dzis zjadlam na sniadanko płatki kukurydziane z mlekiem, potem w pracy ciemna bułke z surówka, a zamias obiadu poł bagietki!!! nie wiem czy zjedzeinie tej bagietki zamias obiadu to plus czy minus ????? niesety nie cwiczyłam bo ucze sie do egzaminku :( trzymajcie kciuki pozrawiam cieplutko :):P

a macie jakies propozycje niskokalorycznych i pysznych jedzonek :) ???????????????? jezeli tak to piszcie :D

Gość Aneczka_20
cześć dziewczynki jak tam odchudzanko :) ja już jestem po śniadanku było dzisiaj: jogutr jogobella z musli- 210 kcl jabłko- jakieś 60 kc pomarańcza-70 kcl chyba troche przesadziłam ale wszystko zdrowe:)

witam pieknie :) jak tam wasze odcudzanko bo moje spoko bo jestem chora (gardło mnie boli) i nic nie moge jesc!!!Przechodzi mi tylko jogurt, herbata no i moze zupy!!!! Reszte nie dam razdy przegrść!!Sa tez minusy bo nie mam siły na cwiczonka a skoda bo mam zwolnienie zpracy i moge sobie dłuugo ćwiczyc :) Buzka :* papap

hej dziewczynki a moze tylko Aneczko_20 bo oprocz nas nikt tu nie zaglada :( ten topik powoli ginie :( a miało być tak pięknie !!!! ja juz czuje sie lepiej i zaraz zabieram sie za gimnastyke :) najpierw fat burning (jak wytrwam to 50 minut) a jak nie to jakies 30 !!! a wieczorkiem Ty tez mozesz miec taki brzuch 30 minut !!! :) :P ha !!! dzis zjadłam Serek Danio i wypiłam kawe!!!! buzka :* ;D

Julita*, Kaka 32, *GWIAZDkA mała* co sie z wami dzieje???????????? czy schudłyście juz tak że nic z was nie zostało ????

ja tam się włóczę po kafeterii i szuka m wsparci nigdzie nie mogę zagrzać miejsca :( :( ale póki co jestem na topiku 9 kilo w niecały miesiąc! TAK!! i chyba się tam zadomowiłam jeśli ten upadnie zapraszam do nas! PODOBNo ten topic jest szczęśliwy!!!!!! każdy tam chudnie:) :) :) ;)

UUPSSS oczywiście nie życze WAM aby temam umarł,,,, sorki tak to napisałam....:o powodzenia

Gość Aneczka_20
co tam dziewczynki chyba nasz topik umarł :( jak tam wasza dieta nie poddajecie sie bo ja nie!! :) życze powodzenia w odchudzanku :)

topik wcale nie umarł !!!!!!!!!! ja dalej pisze na nim jak mi idzie !!!!! na razie nie zamierzam przestawac:) własnie zjadłam sniadko bułka z ziarnem,szynka, ser zółty plasterki ogórka i papryka mniam mniam :P potem oczywiście gimnastyka hhehe!!! Wczoraj zgrzeszyłam zjadłam 3 TOSTY poemiedzy 19 a 20 !!!!!!!!! Masakra :( ale dzis za to juz nie bede tyle jadła :) Małe grzeszki od czsu do czasu nie są takie złe:D byle by sie nie zdarzały czesto :D buzka papa

Gość Aneczka_20
a ja juz zjadłam jogurt joogobella musli -210 kcl pomarancza jakieś 80 kcl i nie zgrzeszyłam ani razu jeszcze :) a zamierzam się zwazyc 1 kwietnia:) a ty ile już schudłaś ??:)

na razie 1 kilogram :( ale sie nie poddaje :) i nie załamuje :) jak juz pisłam wczesniej nie zalezy mi tak strasznie na chudnieciu co na wyrzbieniu mięsni brzucha a chudniecie traktuje jako produkt uboczny :) dlatego głównie stawiam na gimnastykę :P I powoli widze że mój brzuch staje sie lekko umięsniony :) moze jeszcze nie zajebiście ale widze że nie stoję w miejscu :D

Gość Aneczka_20
aha to fajnie :) wazniejszy jest wygląd a nie waga a ile już sie odchudzasz ?:)

tak na poważnie odchudzam sie odkąd zaczełam sie wypowiadć na tym topiku :) jeszcze jestem na jednym Cwiczymy razem i chudniemy!!!!!! przedtem tez sie odchudzałam ale bywało to różnie i nie zawsze byłam szczera w stosuknu do siebie :) a Ty ile już schudłaś ??? wiem że pisałaś ale zapomniałam :P skleroza !! Gratuluję konsekwencji w odchudzaniu :] ja bym tak nie mogła!!! Zawsze jakies grzeszko mi sie zdarzają :P

Gość Aneczka_20
ja zaczełam 1 stycznia tego roku i wazylam 65 kg jak zaczelam ;/ a 21 lutego już 56 kg a teraz niewiem mam nadzieje ze mniej ale chce sie zwazyc dopiero 1 kwietnia i zobaczyć ile wsumie mi zeszło w te 3 miesiące :) a ty napewno dasz rade to nic trudnego:) gorzej bedzie utrzymac tą wage :/

no właśnie schudnąć to pestka całay szkopuł polega na utrzymaniu wagi !!! ale damy radę :P:D MUSIMY dać radę :)

Do Aneczka 20 czy jakos tak:) Chocdzisz na silownie wiec wyrabiasz sobie miesnie - to one waza!! Jestes przez to masywniejsza i wogole... Nie licz wievc na zbyt wiele - silownie Ci nie pomoze potrzebujesz np fitnessu;)

Gość Aneczka_20
do yyyyyyy chodze już na siłownie i dzięki temu tyle schudłam i moja sylwetka inaczej wygląda mam wszedzie mniej o 10 cm a przeciez na siłowni to się cwiczy na areobach i chudnie sie a siłowo tez ale nie dzuo aby nie wyrobic mieśni i bez przesady na miesnie trzeba czekac długoooo do Gagatki pewnie że damy rade :) powodzenia