Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vivia

LEGNICA -Poród w Legnickim szpitalu?

Polecane posty

Witam wszystkie forumowiczki! Chciałabym się dowiedzieć czy są tu osoby,ktore rodziły w Legnickim szpitalu i jaką mają opinię na jego temat. Obecnie jestem w 6 m-cu ciąży i waham się z podjęciem decyzji. Lekarza prowadzącego mam ze Złotoryji,sama jestem z Jawora. Na szczęście kolegi mama jest położna i w razie podjęcia decyzji o porodzie w :-cy jest w stanie coś mi pomóc. Pracowała tam jakis czas, czy ma znajome położne tam. Jakoś tak w każdym razie. Osobiście nasłuchałam się róznych opowieści na temat legnickiego szpitala i sama nie wiem jaką decyzję podjąć? Czekam na poważnie odpowiedzi. Pozdrawiam!

Gość areczek
zonka rodzila rok temu .. szpital jak szpital niejest zle!!! mozna nawet osobno se wykupic prywatna sale z dywanem itd...

Witam:) kotek ja rodziłam w Złotoryi:):) no nawet dobrze wspominam,ale tam robią ostatnio same cesarki,jednym słowem zarabiają. i tez bym chciała wiedzieć jak jest w Legnicy...wiec fajnie ze temat założyłaś:)

Gość upppppppppppppp
up up tez chciałabym wiedzieć...

Gość niezła minka
najlepiej rodzic w LUBINIE super opieka super szpital

na pewno do przeżycia :) ale ile kobiet tyle odczuć ja nie wspominam za dobrze niestety :/ ale moje koleżanki, znajome bywają zadowolone

Viva a gdzie w końcu urodziłaś ??? Już chyba ponad 3 latak dziecko ma :)