Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zomber marianna

co masz dziś na sobie?

Polecane posty

Gość alinalina
spodnie brazowe szyfonowe Reeserved sweterek niebieski lumpex stanik zielony hunkemole stringi czarne sloggi pasek orsay podkoszulka biała skarpetki zielone z żyrafami Careffour

Gość hehh..
tylko :P szlafroczek .. zmykam pod prysznic;)

a ja dziś zaszalałam: bielizna zielona z h&m skarpetki podkolanówki granatowo zielono białe z działu dziecięcego h&m i to wszystko :D:D:D

hej laseczki, teraz ja : kolczyki Apart lancuszek srebrny ze skorpionem Apart bluzka Cropp Town, na to marynarka tez z Croppa jeansy Troll skarpetki jakies no name buty Nike czerwone zegarek srebrny Fuji dwa pierscionki, firmy nie znam ;) stanik Triumpha, majtki firmy nieznanej :D pozdrawiam

Gość aniutka8908
piżamę niebieską z kaphala włos kazy w inną stronę plaster na ręce eh poimprezowałam

Gość kotunia21
hmm,a ja - majteczki firmy nieznanej,stanik tez jakis nieznany,bluzeczka czarna z numerkiem O2 New Yorker,spódniczka króciutka New Yorker,buty bokserki Deichman,skarpetki no name,7 pierścionków,3 kolczyki w uszach,jeden w pępku :)

stanik czrny w różowe kropeczki- H&M majtki białe- HEY podkolanówki białe- no name różowa podkoszulka w serek- CUBUS brązowa bluzka z długim rękawem w serek- no name sweterek w serek- ZARA śliwkowe spodnie z aksamitu- ORSAY dodatki: okulary- BIRKA pierścionek z białego złota z cyrkonią- APART srebrne małe kolczyki z cyrkoniami- YES zielony pasek z klamrą motylkiem- ZARA\\ jasnoróżowy lakier do paznokci- INGLOT podkład relaksujący- AVON (jedyny produkt tej firmy, który do czegoś się nadaje :P ) a za chwilę: śliwkowa sztruksowa torebka- konduktorka- TROLL buty trekkingowe- LOMER chusta- no name futerko- ORSAY rękawiczki - no name to już wszystko chyba.... ;)

Obawiam się że nic znanego i firmowego;) Dżinsy wąskie za kolano niebieskie Czarna bawełniana koszula zakładana kimonowo, haftowana koralikami w białe kwiaty czarne wysokie kozaki na szpilce niebiesko-srebrne duże kolczyki czarny stanik i czarne stringi czarna zamszowa torba z frędzlami (bazarowy przebój sprzed 3 lat)

Obawiam się że nic znanego i firmowego;) Dżinsy wąskie za kolano niebieskie Czarna bawełniana koszula zakładana kimonowo, haftowana koralikami w białe kwiaty czarne wysokie kozaki na szpilce niebiesko-srebrne duże kolczyki czarny stanik i czarne stringi czarna zamszowa torba z frędzlami (bazarowy przebój sprzed 3 lat)

czarny stanik Triumph niebieskie gacie ze sklepu naprzeciwko:) czarne skórzane długie kozaki na obcasie, koszula biała czarny sweter bezrękawnik dzinsy Lee Cooper podkolanówki w romby zegarek casio ( hit 2003 z Claudii:) złoty zareczynowy pierścionek z brylantami:) dwa złote kolczyki w jednym lewym uchu moje okulary korekcyjne z firmowego salonu :) torebka reserved roztrzepane włosy

Gość aniutka8908
niebieskie dzinsy americanos stanik granatowy h&m podkozukla biała no name stringi różowe timor sweter jasnoniebieski lumpeks skarpetki niebieskie Careffour adidasy niebieskie deichman coś mi dzisiaj niebiesko wyszło

a ja z moim wielkim brzuchem ciazowego nieszczesnika..mam na sobie pantalony prenatal..niebieskie z wysokim stanem..rozowy podkoszulek tez prenatal..na to brazowa koszule hinduska z indyjskiego sklepu..poncho brazowe..rozowo-brudna czapke i szalik i takie tez rekawiczki oraz torbe worek..i ide zpsem i ukochanym na spacer..ukochany jest ubrany super...w trampki brazowe zielone spodnie espirit..w niebiesko-brazowa koszulke polo espirit ..kurtke brazowa skoro podobna espirit plus wscieklezielona czapke z wizerunkeime boskiego che.. a pies jest bialo-szary..brzydki ale kochany i ma boska chuste w czerwone koty..

wiec dzis: czarny komplet bielizny z galeii centrum czarna podkoszulka- no name czarna bluzka z dlugim rekawem- reserved czarna bluza obcisla z marszczeniem przy zamku- no name rajstopy w kolorowe prążki- tesco zielona spodnica wiazana na boku z falbankami- promod czarne kozaczki- bleu (czy jakos tak..) szal w kolorowe prazki- z Francji kurtko-plaszczyk w dziwnym odcieniu granatu- h&m dodatki te co zawsze :)

w życiu nie byłam na bradziej snobistycznym topiku :o chcecie się dzielić wrażeniami, co dziś macie na sobie-ok, tylko po cholerę akcentowanie firmy, z której macie stanik czy skarpetki?ile wy macie?po 12 lat?bo z tego co pamiętam to właśnie w tym wieku największą wage przywiązuje się do metki :o żenua

Gość *rumianek*
Ja mam na sobie: Stanik Fishbone majtki no name :) spodnie ciemnozielone,biodrówki ZARA bezrękawnik jasnozielony ZARA,a na niego mam założony fioletowy sweterek taki z odkrytymi ramionami też z ZARY :P białe buty ZEBRA kolczyki srebrne z cykoriami tusz ASTOR cienie LAUDER perfjum- ORIFLAME-midsummer puder MAYBELLIN perełki brązujące AVON błyszczyk PALOMA wiśniowy

Gość *rumianek*
Do Baby sitter>>>> moim zdaniem zaznaczenie firmy nie koniecznie łączy się ze snobizmem i chęcią podkreślenia statusu.Czasem łatwiej jest sobie wyobrazić daną rzezc podając nazwę firmy.Wiem np,że jedna z dziewczyn na tym forum ma taki sam sweter jak ja haha.

;];] rózowe majteczki - Italian Fashion skarpetki białe stanik biały koronkowy jeansy bluzka niebieska na krótki rękaw obcisła i bluza czarna w sumie sweterek ;d;d;d;d; i to wsio ;d

Gość A TERAZ JA
buty - dc spodnie - cropp, sztruksy zwisodupy koszulka - atticus bluza - abercrombie włosy jak pierun strzelił i opaska zielona kól :classic_cool:

Gość Krówka_robi_muu
A ja mam poziomkowe skarpetki... Majtki z kociakiem... Spoko dżinsy... Niebieski stanik... Biała bluzeczka na ramiączkach... A na plecy zarzucony beżowy polar... Za chwilkę będą też kapcie w kształcie psiaków... A za 2 chwile będzie ręczniczek! Bo zmykam do wanny! Buziaki:):):)

Gość Krówka_robi_muu
A dzisiaj to mam bardziej odważnie, bo dzisiaj to miałam urodzinki:P:P:P: ~Biała bluzeczka, ~Czerwona bluza, ~Majtki w serduszko:D:D:D, ~Granatowa mini, ~Były rajstopy (wypad na dworek), ale już zdjełam, bo w domku to gorąco:D, ~Kapcie (psiaki) Pozdrawiam:)🌼:)

Gość no to ja
różowe figi bieły stanik białe rybaczki kremowa koszulka bluza polarowa na zamek bo mi coś zimno

Gość ale inne pytanie bylo
szare misiowe proste spodnie dersowe FRODO khaki bluzka z Housa of colorsa stara ale po domu oki skarpety rozowe z czrwonym sercem no name majtli henderson w paski rozowo czerwone stanika brak na twarzy only krem physiogel z apteki na wlosach pianka z nivei skret do lokoow spinka zajebiscie kolorowa lakier z inglota kolor 82 w sumie 4kolczyki na uszach zeero pierscionkow nawet doe brak jak narazie bo nigdize nie wychodze:D

Gość tyka
blado różowy stanik z bazarku białe z zieloną obramówką majtki Key bluzeczka w serek, liliowa, Champion szary sweter z kieszeniami z przodu i kapturek, Orsay spodnie dresowe, podróbka adidasa :P z bazarku skarpetki z bazarku

Gość HosueBaby
A ja dzisiaj mam na sobie: * spodnie jeansowe z housa * T-shirt z czarnym rekawem z jaguarem z housa *bezrękawnik żółto-niebiesko-biały z reportera *czarne buty adidasa *duże czarne okulary przeciwsłoneczne (mój dzisiejszy nabytek:) *nieśmiertelnik na szyji *srebrne kolczyki

Gość ŚMIESZNE
hehe,ja wymiatam - granatowy sweterek- prezent -czarna koszulka-prezent -błękitny staniczek- Maximus -majteczki bazarkowe vel chińczyk -skarpety-prezent -pirścionek z brylantem kruk-prezent Już wiem dlaczego tak mało wydaję na ubrania.

Gość dagmarka
spodnie jeansowe niebieskie - No Cemment bluzka czarba - butik skarpetki w biedronki stringi ze stadionu stanicze tez ze stadionu lakier na paznokciach Maybelline makijaz - asotr, loreal, lentheric...

Gość u mnie
bordowy stanik triumph dordowe majtki jw. jensy jakies dziwne kupione w cocomore zakiet koszulka bieliźniana reserved golf brązowy bazarkowy żakiet sztruksowy brazowy bez firmy buty skórzane bata skarpetki rajstopowe bazarowe