Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nemasu

Seroxat - początki..

Polecane posty

Gość stabilizator
mozesz podac nazwę tego leku??

Gość oj pysia pysia czego to ty
nie łykniesz :o W sensie dosłownym i przenośnym :o stara a głupia

Gość wormie
heh...chcialbym:/ ale nie umiem sie teraz poczytac z recepty!:P Departine? Depelire(ve)? Depalure? Depedine? fuck!

Gość chyba depakine

Gość pysia_79
ja to tylko seroxsat łykam i ma mi pomuc po pierwsze stara to ja nie jestem po drugie łykam co chce ja nie wiem co ludzie tu robią na tym forum co seroxatu nie biorą? tylko sie czepiają i głupio gadają

Gość wormie
masz na mysli mnie? bo ja bralem to przez rok

Gość pysia to weź ty się w końcu
zdecyduj, to dobry ten lek czy niedobry?

Gość pysia_79
nie wiem kto to napisał do mnie nie ma niku a ten lek to nie wiem czy dobry czy nie bo narazie nie działa u mnie po miesiącu ci powiem

Gość ABC..123
Dobra,przestancie sie czepiac

Gość pysia nie przejmuj się
:)🌻👄

Gość ABC..123
Pysia Jestem z Toba:):)

Gość wormie
Pysia czy nie...mowie to do kazdego co to bierze czy ma zamiar... wezcie sobie ustalcie np ze chcecie to brac przez rok a potem trzymajcie sie tego planu! ale nie popelnijcie tego bledu co ja - zaraz na poczatku pytajcie o stabilizator zeby sobie unormowac samopoczucie.........

Gość wormie
no bylbym zapomnial - najwazniejsza jest TERAPIA ! caly czas w czasie brania leku! inaczej nic sie nie zmieni w waszej psychice...chyba ze sami umiecie byc sobie terapeutami:P ja akuratnie zaryzykowalem i z terapii zrezygnowalem na rzecz milosci;) i wszystko bylo dobrze;)

Gość odswiezamy
wormie wezcie sobie ustalcie? co ty pitolisz? ustala lekarz a nie osoba zazywajaca takie jest moje zdanie abc....,pysia pozdrawiam Was serdecznie Iwonka-zagladasz tutaj?jak sie czujesz?

Gość pysia_79
witajcie ciesze sie że jesteście ze mną czytam książke jak sobie radzic z lekami i fobią wiecie co ja tyle lat cierpie , a nie wiedziałam że to leki że własnie w taki sposób własnie to przechodze jak piszą w tej książce dzisiaj ide na wieczór panienski no zobacze jak sie czuc bede moj organizm żle sie czuje cały czas tak dziwnie macie tak? ja tak cały czas mam żadnych ataków nic takiego,kiedyś je miałam ale przeszło,gdybym bardzo sie czegoś bała to nogi drżą i cierzko sie oddych tylko mój organizm cos nie tak

Gość ABC..123
Pysia..Ja tez sie czuje inaczej..Lęki,ataki sa zadsze..Ale czuje ze z Organizmem cos sie dzieje...pozytywnie(Procz drzenia rak,ziewania,sennosc i dreszczy:):)...Odswierzamy pozdrawiam:)Iwonko..tez sie zastanawiam co u Ciebie?:(

Gość wormie
moj organizm ma najgorzej jak nie biore teraz tego leku...... a racja - lekarz decyduje, ale dobra wola pacjenta jest KLUCZOWA i w terapii tez........jak bedziecie twardo sie starac to lekarz wam w tym pomorze...a jak bedziecie mowic ze bez leku se nie dacie rady to on sie nie bedzie staral tego zmieniac:/ tak juz jest

Gość doradzamm
to po co w ogole zaczynac brac? skoro i tak mamy decydowac ze damy rade bez leku?

Gość ABC..123
Ja mysle ze na tym etapie(przynajmnie moim)Bez lekow nie dam rady,jednak z pomoca psychoterapi...moze dam rade,nie teraz za jakis czas...ale poki nie rozumiem tego bez leku nie dam rady,gdy zrozumiem swoje leki,byc moze juz ich nie bedzie

Gość pysia_79
witajcie dopiero wstałam, wiecie co nawet dobrze sie wczoraj na tym panienskim mój organizm nie czuł sie żle co zawsze po imprezach czułam sie fatalnie drżenie wewnętrzne tak jakoś dziwnie, może nie było super ale ciesze sie że dobrze sie czułam

Gość ABC..123
Skonczyl mi sie dzis seroxat a moja Lekarka jest dopiero w czwartek:(I co teraz?

Gość Iwona78
Witam moje Dziewczyniki po dość długiej nieobecności. musialam się trochę pozbierać po śmierci Taty. Bardzo ale to bardzo mi Was brakowalo. pisalyście kiedyś, że seroxat zobojętnia Nasze nastroje. Coś w tym jest. kochalam TATę ponad życie. To przez Jego chorobę (alkocholizm) wpędzilam się w nerwicę i lęki, bo nie mogłam się temu spokojnie przyglądać. kiedy dostalam telefon, że Tato nie żyje, to wyobraźcie sobie, że przyjęłam to jak każdą inną wiadomość. Na pogrzebie nie uronilam łzy. Kilka dni jednak jeczalam na xanaxie, bo serce waliło mi i " przeskakiwało" jak oszalale. Czułam je w gardle dosłownie co chwilę. no i zaczęły się lęki nocne, które mialam nadzieję mieć już za sobą. Nie są wprawdzie tak silne jak kiedyś ale są... coraz częściej dopada mnie też agorafobia, tzn w pewnych momentach kiedy jestem w mieście lub sklepie dopada mnie znajomy zawrót głowy.... nie trwa to długo i też nie jest tak silne jak kiedyś, ale odczuwam przy tym znajomy lęk w okolicy serca... Oj ale się rozpisalam... ale tak bardzo mi Was brakowało.......

Gość doradzamm
abc podejdz do apteki -powiedz ze doniesiesz rp-zostaw nawed dowod osobisty i powinna Ci wydac lub podejdz do rodzinnego w przychodni-tez powinna wypisac rp

Gość Iwona78
Moja zapominalska ABC, gnaj co sił do lekarza rodzinnego i powiedz jaka jest sytuacja, wypisze Ci receptę bez problemu, bo każdy lekarz wie jakie są skutki nagłego odstawienia seroxatu.

Gość ABC..123
Iwonka 78....Tak sie Ciesze ze wrocilas,pgromnie nam ciebie brakowalo:):)Mam nadzieje ze jakos sie trzymasz......Napisz Jak ci idzie z seroxatem,jesli znajdziesz na to sily.......Bylam dzis po pracy u lekarza i juz nie przyjmowal:(teraz bedzie w piatek o 17...:(Poszlam do Apteki to mi powiedziala ze takich praktyk tu nie maja:(To moja wina powinnam przewidziec ze mi nie starcza do czwartku:(I nie przewidzialam:(...niewiem co dalej...Dzis bylam znow na psychoterapii,i mi powiedziala ze stalam sie,jestem strasznie obojetna:(I mowie o wszystkim bez emocji.....:(Nigdy nie pomyslalam w ten sposob o sobie,nawet tego nie zauwazam,myslicie ze to seroxat?....Podpowiadam dziekuje za rade:)Pysia pozdrawiam:)

Gość ABC..123
Dzis 3 dzien bez seroxatu...Jestem nerwowa strasznie ale nic poza tym sie nie dzieje..no mam jeszcze,czuje taka kulke w gardle...poza tym ok....Ale chcialabym by jutro juz byl czwartek:(

Gość pysia_79
ABC..123 to ty jeszcze nie masz go przepisanego? dlaczego? mi jakoś leci staram sie nie myslec że go biore ale jakas spieta jestem cały czas twasz mam spietą szczekościsk mnie meczy

Gość ABC..123
Pysia z tego Co wiem szczekoscisk to normalne(Powiedzmy:))..No nie mam:(W pracy jestem do 16..Nie biore juz 3 dzien:(Pocieszam sie tylko ze za 2 dni juz czwartek:(Cieszcze sie ze jakos dajesz rade:)

Gość ABC..123
Hej:)Nareszcie mam seroxat:)Dobrze ze nie trwalo to dluzej:)A Co u was?Pysia nic sie nie odzywasz?:(Iwonka...Jestes gdzies tu?:(Odswierzamy??