Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 _viktoria_

usuwanie znamion

Polecane posty

czesc. je偶eli chodzi o usuwanie znamion jestem za:) tym bardziej jak s膮 dra偶nione!! lub si臋 powi臋kszaj膮 albo uaktywniaj膮 - czerwona obw贸dka wok贸艂 pieprzyka. poza blizn膮 niestety nie ma艂膮 nie ma 呕ADNYCH skutk贸w ubocznych, to s膮 zabobony;) po zabiegu mo偶na smarowa膰 kremem Cepan o zapachu cebuli:D usuwa si臋 pieprzyki pod stop膮 - podeszwa, na d艂oni, tam gdzie nara偶one s膮 na otarcia! pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hej,powie mi kto艣 czy mo偶na usuwa膰 pieprzyki bezpo艣rednio z kr臋goslupa? prosze o odpowiedz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Misiaczek30
Witajcie:) Mam pytanko i baaaaardzo prosze o odpowiedz;) Wiekszosc ososb usowa sobie pieprzyki,a ja mam cos zupelnie innego; Jest to blizna po wrzodzie(mialam jakies 8 lat)dzis 35 i nie uwierzycie ale dopiero tezaz mi to wadzi. Blizna znajduje sie na policzku i jest dosc duza (p艂aska)ale ma taki meszek z w艂oskow. Jak moglabym sobie to usunac?? Czy potrzebny jest do tego dermatolog,czy chirurg??? I jak metoda byal by najlepsza?? Jesli macie sprawdzonych lekarzy z okolic Katowic,Sosonowca,Bedzina to prosze piszcie

Udost臋pnij ten post

hej!usuwanie znamion z kr臋gos艂upa jak najbardziej, ja mia艂am dwa wyci臋te tam.poza tym rak w takim miejscu a prawda jest taka, 偶e dop贸ki nie wytniesz i nie zbadasz to nie wiadomo:/ja bym si臋 nie zastanawia艂a.. Blizny usuwa si臋 za pomoc膮 laseru ale mo偶na je tylko zmniejszy膰!innych metod nie znam.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

hej!usuwanie znamion z kr臋gos艂upa jak najbardziej, ja mia艂am dwa wyci臋te tam.poza tym rak w takim miejscu a prawda jest taka, 偶e dop贸ki nie wytniesz i nie zbadasz to nie wiadomo:/ja bym si臋 nie zastanawia艂a.. Blizny usuwa si臋 za pomoc膮 laseru ale mo偶na je tylko zmniejszy膰!innych metod nie znam.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

usuwanie znamion z kr臋gos艂upa jak najbardziej, ja mia艂am dwa wyci臋te tam.prawda jest taka, 偶e dop贸ki nie wytniesz i nie zbadasz to nie wiadomo:/ja bym si臋 nie zastanawia艂a..blizny usuwa si臋 za pomoc膮 lasera u dermatologa ale mo偶na je tylko zmniejszy膰!innych metod nie znam.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

usuwanie znamion z kr臋gos艂upa jak najbardziej, ja mia艂am dwa wyci臋te tam.prawda jest taka, 偶e dop贸ki nie wytniesz i nie zbadasz to nie wiadomo:/ja bym si臋 nie zastanawia艂a..blizny usuwa si臋 za pomoc膮 lasera u dermatologa ale mo偶na je tylko zmniejszy膰!innych metod nie znam.pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

usuwanie znamion z kr臋gos艂upa jak najbardziej, ja mia艂am dwa wyci臋te tam.prawda jest taka, 偶e dop贸ki nie wytniesz i nie zbadasz to nie wiadomo:/ja bym si臋 nie zastanawia艂a..blizny usuwa si臋 za pomoc膮 lasera u dermatologa ale mo偶na je tylko zmniejszy膰!innych metod nie znam.pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

usuwanie znamion z kr臋gos艂upa jak najbardziej, ja mia艂am dwa wyci臋te tam.prawda jest taka, 偶e dop贸ki nie wytniesz i nie zbadasz to nie wiadomo:/ja bym si臋 nie zastanawia艂a..blizny usuwa si臋 za pomoc膮 lasera u dermatologa ale mo偶na je tylko zmniejszy膰!oczywi艣cie odp艂atnie o ile pan/pani dermatogol ma sw贸j prywatny gabinet;)innych metod nie znam.pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

usuwanie znamion z kr臋gos艂upa jak najbardziej, ja mia艂am dwa wyci臋te tam.prawda jest taka, 偶e dop贸ki nie wytniesz i nie zbadasz to nie wiadomo:/ja bym si臋 nie zastanawia艂a..blizny usuwa si臋 za pomoc膮 lasera u dermatologa ale mo偶na je tylko zmniejszy膰!oczywi艣cie odp艂atnie o ile pan/pani dermatogol ma sw贸j prywatny gabinet;)innych metod nie znam.pozdrawiam:)ps. 偶eby doda膰 wiadomo艣膰 po艣wi臋ci艂am 15 minut?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MrLietta
Raczej mo偶na z kr臋gos艂upa, tymbradziej je艣li r贸偶aa mia艂a wycinane :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pokrzywdzona
ja przezylam koszmar bylam p贸艂 roku temu w cetrum medycyny estetycznej "consensus " w Krakowie z ch臋cia usuni臋cia blizn z dzieci艅stwa Za trzy zabiegi zap艂aci艂am 900 z艂 a efekt? nie by艂abym zrozpaczona gdyby blizny sie nie sp艂yci艂y , jednak pani doktor zrobi艂a mi wi臋ksze blizny ni偶 mia艂am . w MIEJSCU gdzie mialam ma艂膮 blizne powstala ogromna dziura i teraz lecze nowo powsta艂a blizne tyle dobrze ze za darmo NIE POLECAM NIKOMU CZY MIA艁 KTOS PODBNA SYTUACJE ? CZY TYLKO JA MAILAM TAKIEO PECHA

Udost臋pnij ten post

ja usuwam znamiona tylko u chirurga onkologa.na pi艣mie dostaje wynik badania.nie posz艂abym do chirurga plastyka,pewnie takie same blizny by艂yby:/laserem te偶 nie jestem zainteresowana,mo偶na tylko zmniejszy膰 blizny a nie by艂abym pewna,偶e laser czego艣 nie zniszczy艂-zdrowych kom贸rek np.z tymi bliznami my艣le,偶e mo偶na przewidzie膰 jaki efekt ko艅cowy b臋dzie,ani z bliznami ani z korekt膮 blizn.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MrLietta
Moim zdaniem te偶 lepeij usuwa膰 znamiona chirurgicznie, bo tam chociarz robi膮 badanie histopatologiczne, a przy usuwaniu laserowym nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyna_z_dylematami
wi臋c jakie znamiona mo偶na usun膮膰 na kas臋 chorych? tylko te wypuk艂e? i na pewno te niebezpieczne. wi臋c ile mniej wi臋cej kosztuje usuni臋cie znamion o wielko艣ci jak 艣rednica kredki? ;p i czy lepiej usuwa膰 laserowo czy chirurgicznie? bardzo bym chcia艂a usun膮膰 te znamiona jedno mam pod piersi膮, jest wypuk艂e i ma chropowat膮 faktur臋, czasem jest dra偶nione - wi臋c czy mog臋 je usun膮膰 na kas臋? dermatolo偶ka powiedzia艂a mi 偶e nie jest niebezpieczne i 偶e usuni臋cie go tylko kosmetycznie... :/ nie chc臋 go mie膰 pom贸偶cie drugie mam na d艂oni, jest p艂askie i g艂adkie ale brzydko wygl膮da... wstydz臋 si臋 tego :((( pom贸偶cie mi jako艣 bo nie wiem co mam zrobi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na kase chorych
mo偶esz usuwa膰 znamiona, ktore s膮 czarne, i sie zmieniaj膮. Je艣li naprawde ci zalezy na usunieciu chirurgicznym to idz do dermatologa innego i poprostu powiedz, 偶e ca艂y czas jest dra偶niony przy zak艂adaniu biustonosza i ,偶e ci臋 sf臋dzi. Sfedzenie piprzyka nie jest dobrym objawem, wi臋c mo偶e ci da skierowanie na jego usuni臋cie. Moim zdaniem lepiej jest usuwa膰 chirurgicznie, bo chociarz zrobia badanie histopatologiczne,a laserowo nie robi膮 takiego badania. A ile kosztuje laserowo to nie mam poj臋cia

Udost臋pnij ten post

je艣li mog臋 w czym艣 pom贸c to powiem wam 偶e laserowo kosztuje to od 50zl-100zl.Ja id臋 we wtorek na laserowo,wi臋c dam wam znac.Zdecydowa艁am si臋 gdy偶 lekarz oceni艂 moje pieprzyki 偶e 艣a niegro藕ne.Ludzie przecie偶 nikomu nie zale偶y na naszej chorobie b膮d藕 te偶 co gorsza 艣mierci,wi臋c je艣li ni\lekarze nie s膮 pewni odsy艂aj膮 do chirurga.Zaufajmy choc troch臋 lekarzom(przynajmniej tym prywatnym),im chyba zale偶y na dobrej opini wi臋c zrobi膮 wszystko 偶eby mieli duzo pacjent贸w i 偶eby byli oni zadowoleni.Pozdrwiam-trzymajcie za mnie kciuki we wtorek.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰, ja jestem ju偶 po usuni臋ciu chirurgicznym znamion z plec贸w. S艂ysza艂am jednak ze rany na plecach si臋 藕le goj膮, mo偶e wiecie dlaczego ?? i je艣li kto艣 mia艂 usuwane znamiona z plec贸w to bardzo prosz臋 niech napisze jak mu to si臋 goi艂o i jak wygl膮da blizna :)

Udost臋pnij ten post

Wi臋c tak jak obieca艁am pisz臋:jestem ju偶 po zabiegu laserowym.Chyba ze 3 razy pyta艁am Pani膮 doktor czy to bezpieczne i dosta艂am odpowied藕 tak膮 jak pisalam wcze艣niej ,偶e je偶eli lekarz nie jest pewnien odsyla do chirurga.Usuni臋tych mialam chyba z 7 pieprz贸w-(ma艂ych i wi臋kszych,na brzuchu,na plecach,na r臋ce)Nie by艁y one znieczulane ale te偶 nie mog臋 powiedziec ze mnie bola艂o,raczej piek艂o,ku艂o-takie troch臋 nieprzyjemne uczucie,ale da艂o si臋 wytrzymac.Teraz to jestem troch臋 okrwawiona i niewidz臋 co tam jest.3bardzo du偶e Pani doktor zdecydowa艂a usun膮c skalpelem i za艂o偶y szwy,ale to bedzie jutro i potem wam opisze jak to by艂o.A skalpelem dlatego gdy偶 by艂y by duuu偶偶偶e dziury wiec lepiej zszyc.Pozdrawiam wszystkich na forum.

Udost臋pnij ten post

Usuwane mia艂am w czwartek (11.02.) i jutro mam ju偶 mie膰 艣ci膮gane szwy i dwa nast臋pne id膮 pod n贸偶, jak uwa偶acie czy to nie za szybko 艣ciaga膰 szwy z plec贸w po 6 dniach?? boje si臋 tych blizn i tego 偶e mo偶e co艣 si臋 rozejdzie, no ale trzeba te偶 zaufa膰 lekarzowi. Mam nadzieje ze wszystko b臋dzie dobrze i blizny b臋d膮 艂adnie wygl膮da膰 :) piszcie dziewczyny jak wygl膮daj膮 u was blizny na plecach po usuwaniu znamion :)

Udost臋pnij ten post

Hej a jak mialas znieczulane???Bola艁o???Ja zaraz zbieram si臋 na zabieg. P.S jak robicie te minki???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszamy
Serdecznie zapraszamy na Forum www.feelbeauty.eu/forum o operacjach plastycznych. 900 dok艂adnie opisanych temat贸w .7000 post贸w. Nie piszemy o bzdurach tylko o konkretnych rzeczach. Kiedy艣 Ty szuka艂e艣 informacji teraz Ty pom贸偶 innym i opisz swoj膮 histori臋 i podziel si臋 swoim do艣wiadczeniem. Denerwowa艂e艣 si臋 nie mog膮c w g膮szczu rozm贸w dotrze膰 do interesuj膮cej Ci臋 wiedzy...teraz na www.feelbeauty.eu/forum masz wszystko w przejrzy艣cie u艂o偶onych tematach. Chesz porozmawia膰 o wszystkim i niczym? Znajdziesz dzia艂 dla siebie!

Udost臋pnij ten post

Hej. w艂a艣nie wr贸ci艂am do domu po zabiegu. nie b臋de cie ok艂amywa膰 偶e znieczulenie nie boli, to taki rozpieraj膮cy b贸l ale trwa naprawde bardzo krotko jakie艣 mo偶e 10 sek. a p贸藕niej nic nie czujesz, da sie to wytrzyma膰. Dziewczyny napiszcie prosz臋 czym przemywa艂yscie sobie rany?? mi kazali spirytusem i woda utlenion膮 ale s艂yszalam ze spirytus niszczy tkanke, to jak jest wko艅cu?? prosze odpiszcie mi bo martwie si臋, to wa偶ne dla mnie bo chce 偶eby wszystko by艂o dobrze. PS. minki robi sie tak: : ) tylko mi臋dzy dwukropkiem a nawiasem nie r贸b przerwy. Pozdrawiam i prosz臋 o odpowiedz na moje pytanie :)

Udost臋pnij ten post

Hej jestem ju偶 po.I przyznaj臋 racj臋 znieczlenie niezbyt przyjemne ale to kr贸tkotrwaly b贸l jak pisze Bezimienna.Te moje 3 du偶e pieprze pani doktor usun臋la metoda elekrtokoagulacji(czy co艣 takiego) i nie zakladala szw贸w tylko przypalila laserem.Te co mialam wczoraj usuni臋te fajnie si臋 zasuszy艁y.Wczoraj pisalam ze tych mniejszych bylo 7 ale dokladnie policzylam i bylo ich chyba z 10+te 3 du偶e= w sumie zpalacilam 400zl.To chyba wszystko co chcialam powiedziec.Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Aha jesli chodzi o to przemywanie to niewiem czy spyrytus to dobra sprawa mo偶e lepiej ta woda utleniona no ale jak tak kazal ci lekarz...Ja moje mam smarowac wazelin膮 a te du偶e tribiotikiem.

Udost臋pnij ten post

Hej, niech napisz膮 te osoby co mialy usuwane znamiona z plecow bo jestem ciekawa jak wygladaja teraz wasze blizny bo to podobno kiepski obszar

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 feelbeauty.eu
Zapraszamy na Forum www.feelbeauty.eu/forum o operacjach plastycznych. 900 dok艂adnie opisanych temat贸w .7000 post贸w. Nie piszemy o bzdurach tylko o konkretnych rzeczach. Kiedy艣 Ty szuka艂e艣 informacji teraz Ty pom贸偶 innym i opisz swoj膮 histori臋 i podziel si臋 swoim do艣wiadczeniem. Denerwowa艂e艣 si臋 nie mog膮c w g膮szczu rozm贸w dotrze膰 do interesuj膮cej Ci臋 wiedzy...teraz na www.feelbeauty.eu/forum masz wszystko w przejrzy艣cie u艂o偶onych tematach. Chesz porozmawia膰 o wszystkim i niczym? Znajdziesz dzia艂 dla siebie!

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰