Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość _viktoria_

usuwanie znamion

Polecane posty

Gość ania1977
czy może mi ktoś odpisać gdzie dobrze laserowo usuwają znamiona w Warszawie bądz dobrego lekarza bardzo mi na tym zależy niech mi ktoś doradzi będę wdzięczna

Gość ania1977
witam czy może mi ktoś odpisać gdzie mogę w warszawie usunąć znamię laserowo proszę o odpowiedz

Gość anja5
aneta23lata Doskonale cie rozumiem! Jestem w podobnej sytuacji. Tez mam znamie na twarzy sporych rozmiarow. Jest to chyba znamie barwnikowe, plaskie, o ile sie nie myle. Znamie to nie choroba, da sie z tym zyc, tylko takim osobom jak my jest znacznie trudniej! Jakis miesiac temu lekarz (chirurg plastyk) odradzal mi wszelkie dzialania chirurgiczne, polecil mocny make up i to wszytsko! Bylam i nadal jestem strasznie zalamana! Zdecydowam sie na chirurgiczny zabieg, bo jest najpweniejszy wzgledem calkowitego usuniecia zmiany. Jednak blizny moga byc bardzo widoczne. W tej sytuacji nie wiem co zrobie. Poszukam innych lekarzy! Na razie musze jeszcze poczekac. Mam do Ciebie jeszcze pytanie, dlaczego Ty nie zdecydowalas sie na usuniecie chirurgiczne?

Gość ania1977
witam aneta już miałam usuwane chirurgicznie i pozostał mi ślad cienka kreseczka powiem szczerze że nie za ładnie to wygląda więc chcę się zdecydować na laser co2 bo podobno nie pozostawia żadnych śladów i że ładnie się goi ale nie bój się musisz znależć tylko dobrego chirurga plastyka i sobie wyciąć to nic nie boli bo w znieczuleniu wycinają pół godziny i wycięte także głowa do góry i powodzenia.';

Gość tusiaa1990
Ania ja w Lesznie usuwałam:) lekko różowe nadal ale blizny 0:D

Gość ania1977
do tusia1990 dzięki że mi odpisałaś ale ja szukam dobrego lekarza w warszawie myślałam że jesteś z Warszawy to mówisz że ślad ci nie pozostał jest tylko różowa plamka ale nie została ci dziurka jak po ospie taka nierówność ładnie ci się goi zrobił się strupek i sam odpadł? a kiedy wogóle usuwałaś i ile taki zabieg kosztuje?jak możesz odpisać to będę wdzięczna.

Gość ania1977
do tusia 1990 witam powiedz jak ci się ta ranka po laserze goi dobrze czy ci nie pozostała duża dziurka w skórze jak po ospie może jak możesz to odpisz.Dzięki

Gość love-love
A czy ktoś jest w stanie polecic jakis sprawdzony osrodek w Krakowie. gdzie porządnie usuwają znamiona. Bez blizn?

Gość Wrocław
Czy ktoś z Was mógłby polecić jakiegoś dobrego chirurga, najlepiej plastycznego, który usuwa znamiona? Oczywiście we Wrocławiu :)

Gość ania1977
do tusia witam czy możesz mi powiedzieć czy ci nie pozostała dziurka w skórze takie wgłębienie po laserze bo ja też się wybieram na usunięcie laserem i nie wiem jak mi się goić będzie bo miałam usuwne falami radiowymi i nie jestem zadowolona została mi dziurka w skórze i nie wiem jak jest po laserze jak możesz to odpisz.dziękuję.

Gość pasta Poznań
Usuwałam nidawno 14 pieprzyków na ciele u doktora Gromadzińskiego ul Falista 4 Poznań. Jest ok. Najpierw są strupki, trzeba smarować maścią Solcoseryl póżniej strupki odpadają i zostaje maleńka blizenka. W przypadku znamion doktor zakłada mały szewek i też jest ok. Zabiegi są robione w zneczuleniu, warunki super,ceny przystępne. Polecam!

Gość pasta Poznań
Usuwałam niedawno 14 pieprzyków na ciele metodą elektrokoagulacji u doktora Gromadzińskiego ul Falista 4 Poznań. Jest ok. Najpierw są strupki, trzeba smarować maścią Solcoseryl póżniej strupki odpadają i zostaje maleńka blizenka. W przypadku znamion doktor zakłada mały szewek i też jest ok. Zabiegi są robione w zneczuleniu, warunki super,ceny przystępne. Polecam!

Gość aneta23lata
anja5 jesli mozesz napisz domnie na emaila aneta523@op.pl a co do chirurgi to ja mam niestety zbyt duze te znamię i nie mozna usunac chirurgicznie bo pol twarzy bym mial w bliznach . otsatnio kontaktowalam sie z lekarzem Dr Wyrzykowskim i on powiedzial ze to malfioracja kapitalarna nie wiem czy dobrze napisalam nazwe i do leczenia tylko laserem pulsacyjno barwnikowym. bo takie inne nie dzialaja . jak chcesz napisz domnie na emiala to ci opowiem wiecej :) pozdrawiam

Gość moge polecic
hej, ja też miałem usuwane znamię. W podobnym wątku dziewczynom odpowiadałem na pytania i mówiłem gdzie robiłem i za ile, ale widzę że tu wątek bardziej rozbudowany. Więc jak chcecie to pytajcie. Warszawa :)

Gość aneta23lata
mogepolecac a mam pytanie masz moze jakies zdj jakie miałes te znamie ? jak usuwane laserem czy chirurgicznie . słyszałam ze Sharley w warszawie jest dobry ale ja mam tam do warszawy 500km + jeszce opłata za abieg to duzo kasy wezmie ... jesli wyslesz zdj na aneta523@op.pl moge moje zdj tez wyslac . ja mam znamie naczyniowo płaskie . pozxdrawiam aneta

Gość moge polecic
anetko niestety nie mam zdjęcia tego znamienia, ono nie było w widocznym miejscu, a jakos specjalnie przed i po zabiegu tez nie robilem fot - po co mi :P usuwane miałem laserowo, ale najpierw p. dr musiał zbadać i zadecydować, że nie trzeba wycinać i można laserowo. hmmmm przykro mi, że w tej kwestii nie mogę pomóc, jestem tylko facetem, nie znam się tak ogólnie na gabinetach klinikach itp. Więc tego Sharley w Warszawie nie znam, ani żadnego innego oprócz tego, w którym robiłem zabieg, więc tylko to mogę Ci polecić jak będziesz chciała.. 500km to faktycznie sporo, ale mogłabyś sobie zrobic np jakąś wycieczkę do Warszawy taką dłuższą i przy okazji pójść na zabieg pod koniec wycieczki (hehe ale wymyśliłem :P) ale zawsze to jakieś rozwiązanie :)

Gość aneta23lata
NO tak a ile miałes tych zabiegów i jak to nazwali ??? i mogł bys poidać dokładny adres .. albo jakas ich strone . dzieki za odpowiedz.a co do wycieczki to mam w domu małe dziecko i troche ciezko z wycieczka hehe :)

Gość moge polecic
tu to dopiero dokładne pytania :) zabieg miałem jeden. Jak to jak nazwali? ;p adres kliniki? hmmmm moze na strone ich wejdz i zobacz, bo ja to nie pamietam adresu http://www.centrum-malia.com.pl/ . Ogolnie moze poczytaj strone to tam wiecej znajdziesz. Mi zabieg dr Preibisz robil. No to rzeczywiście ciężko z wycieczką - no chyba że z dzieckiem. Nie wiem, nie znam się jeszcze dzieci nie mam ;)

Gość aneta23lata
dzieki za btak szybko odpowiedz. tylko wydaje mi sie ze ty miałes cos innego . bo mi kazdy lekarz co sie konultowałam to mowil ze kilka zabiegów mnie czeka łacznie miałam juz z 20 zabiegów i nic nie schodzi . załamka . Musze tony pudru wsadzic na twarz zeby to zakryć . Za chwile poczytam moze akurat cos tam znajde :) ostatnio nawet do Berlina pisałam ale musze do NFZ pisac itd a to zbyt długo trwa . pozdrawiam i dziekuje

Gość moge polecic
kurcze, to co Ty masz biedna... żeby aż tyle zabiegów??? To niemożliwe jest przecież, wydaje mi się, że nie trafiłaś w takim razie na zbyt dobrych lekarzy... :(

Gość ania1977
do mogę polecić witam czy mógłbyś mi powiedzieć czy w klinice malia w warszawie usuwałeś sobie z twarzy laserem pieprzyka czy na ciele bo ja dzwoniłam tam i powiedziano mi koszt usunięcia to 300 zł ale ja się waham bo nie wiem jak ten dr.Preibisz na twarzy usuwa a możesz mi powiedzieć kiedy ty usuwałeś i jak ci się zagoiła ranka czy nie pozostał ci dołek w skórze bo tego się najbardziej obawiam jak możesz to odpisz mi z góry dziękuję.

Gość moge polecic
hej Aniu, nie na twarzy. Ale nie sądze, żeby to miało jakieś znaczenie gdzie. Ważne, że dobrze zrobione. Jak na ciele potrafi, to i na twarzy też. A opinie ma ogólnie dobre z tego co wiem. Dołek? Pierwsze słyszę ;p nie, nie pozostał żaden dołek, ani straszna blizna, ani nic takiego.. To jest w zasadzie niemal niewidoczne. To jest Twój wybór, jak się będziesz bała, to nie pójdziesz, ale ja myślę, że nie ma się co bać ;) Jeśli chodzi o samą klinikę, to ma dobre opinie, moja dziewczyna tam sobie robiła to i owo (jakieś znamię też usuwała tylko chyba nie laserem i u innego lekarza) no i ona właśnie mi poleciła i tam poszedłem. Ona mówi, że tam wszyscy lekarze to specjaliści i by dała się im pokroić nawet :P pozdrawiam :)

Gość ania1977
DO MOGĘ POLECIĆ DZIĘKUJĘ CI BARDZO ZA WYCZERPUJĄCĄ PODPOWIEDZ NAPEWNO SIĘ ZAPISZĘ I USUNĘ SOBIE LASEROWO .POZDRAWIAM.

Gość moge polecic
Cała przyjemność po mojej stronie :) ps. fajnie być tu rodzynkiem ;p

Gość pielęgnacja ran po usuwaniu
hej, czym dezynfekowaliście zszywane miejsca przyz zmianie opatrunku? Spirytusem salicylowym czy jakimś płynem dezynfekującym? Lekarz nie polecił mi nic konkretnie i teraz nie wiem co kupić...

Gość mam pytanie...o
czy jeśli na ściaganie szwów pójde po 10 dniach zamiast po 7 to coś się stanie? I czy to normalne, że po wycięciu zrobił mi się taki dołek w skórze?

mam pytanie o- ja tez mam dolek w skorze w miejscu gdzie szwy, ja zdjeclam po 7 dniach i w ich miejsce chirurg nakleil mi plastry sciagajace, bo zrobila sie mala dziurka

witajcie ostatnio wycielam jedno znamie ,ktore mialam na brzuchu od urodzenia w miejscu ciaglego draznienia paskiem od spodni, niestety zaczelo ono rosnac i chirurg uznal ze nalezy je wyciac po wycieciu mialam 9szwow,zdjete zostaly po 10dniach,ale okazalo sie ze zrobila sie jakas dziurka i zakleil mi jakimis plastrami sciagajacymi,dzis bede je zdejmowac i zobaczymy jak wyglada blizna. tutaj pokaze zdjecia przed wycieciem: http://www.fotoszok.pl/upload/bb936905.jpg http://www.fotoszok.pl/upload/4fb239a4.jpg to jest zdjecie z wakacji w tym roku ,tamte dwa byly dwa lata temu wykonane, widac kolo tego juz teraz wycietego dwa nowe pieprzyki ktorych wczesniej nie mialam jeden z nich tez jest do wyciecia http://www.fotoszok.pl/upload/27ba41e9.jpg a tutaj mam zdjecie znamienia do wyciecia, ktore mam na nodze lekarz mowil mi ze wyglada ono gorzej od tego juz wycietego: http://www.fotoszok.pl/upload/fb91bbe1.jpg niestety poza nimi mam takze 5-6 innych znamion do wyciecia martwi mnie to poniewaz nadal czekam na wyniki badan a minelo juz 2 tygodnie, dowiedzialam sie ze moze zejsc sie jeszcze kolejne dwa bo wyslali pierwszy raz wyniki w inne miejsce i czekaja...a dla mnie czekanie na wynik jest straszne...mysli czy aby to napewno zwykle znamie czy czerniak sa stresujace...licze ze kazde z tych ktore mam do wyciecia bedzie tylko znamieniem ostatnio jak pojawiaja mi sie nowe pieprzyki tak jak widac na zdjeciu z ostatnich wakacji ,to pojawiaja sie po dwa, ten na piersi ktory musze pewnie tez wyciac bo jest kilkukolorowy, ma kolo siebie tez drugi ale mniejszy i jasniejszy, ma ktos z Was podobne znamiona lub mial i wycial i juz wie jaki jest wynik? musze te znamiona wyciac jak najszybciej bo chcialabym pod koniec roku zajsc w ciaze i juz ich wtedy nie miec....

mam niestety tylko takie zdjecia znamiona na brzuchu ,slaba jakosc dlatego ze robione sa ze zdjec ktore mialam juz kiedys wykonane a samego go nie fotografowalam ,tak jak tego co dzis dalam ze stopy: http://www.fotoszok.pl/upload/4b308626.jpg http://www.fotoszok.pl/upload/4974d461.jpg a to niezbyt niestety wyrazne foto z plecow,moze uda mi sie zrobic lepsze to wtedy dodam; http://www.fotoszok.pl/upload/5877f17e.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować