Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość _viktoria_

usuwanie znamion

Polecane posty

Gość mam pytanie...o
malamianu te znamiona nie wyglądają na groźne, mam nadzieję, ze wyniki beda ok :) ja teraz przemywam rywanolem, nie wiem czy to dobry wybór? Był tani i podobno jest skuteczny. A możesz dać jakieś zdjęcia po wycięciu? pozdrawiam

Gość mam pytanie...o
doczytałam, że dopiero jedno usunęłaś... te pozostałe też chyba lepiej wyciąć, po co masz się stresować cały czas, że coś jest nie tak.

tak chcialabym te 5-6 sztuk wyciac,zastanawialam sie czy warto byloby wczesniej zrobic badanie wideodermatosopem ,ale strasznie jest drogie i nie refundowane koszt to 200zl i nie wiem czy jest skuteczne

Gość mam pytanie...o
bez sensu tracić 200zł skoro i tak wiadomo które wyciąć. chyba że masz jeszcze więcej 'podejrzanych' znamion. i ponawiam prośbe - masz jakieś zdjęcia po wycieciu jak to wygląda? :)

Gość ania1977
witam malamianu ja też miałam usunięty pieprzyk na twarzy i pozostał mi dołek i zawsze już będzie bo p doktor mówiła mi że musiała mi wyciąć z marginesem skóry i zostaje kreseczka której prawie nie widać a powiedz jak mam wejść na te zdjęcia twoich znamion bo weszłam i widziałam tylko jedno znamię czy mam wejść na tą stronę www?odpowiedz jak możesz.Aha a już masz zdjęte szwy jak możesz to prześlij zdjęcie.Pozdrawiam

Gość Portal Feelbeauty.eu
Zapraszamy do Konkursu ZŁOTE STRONY ROKU 2010 tygodnika WPROST WYŚLIJ SMS O TREŚCI WWWR6 NA NUMER 7155 KOSZT SMS TYLKO 1,22 ZŁ Z VAT Głosuj na naszą stronę i wygrywaj cenne nagrody. LISTA NAGRÓD obejmuje m.in. preparaty do zabiegów medycyny estetycznej, kosmetyki kolorowe DIOR, CHANEL oraz bieliznę SPRAWDŹ LISTĘ NAGRÓD http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/43/Zaglosuj_i_wygraj_cenne_NAGRODY_!!!_Do_30.04.2011.html Zapraszamy !

Gość mam pytanie...o
malamianu rzeczywiście słabo widać :( a jak duże miałaś znamie i kiedy miałaś dokładnie zaieg? Coś teraz robisz z blizna? no i ile jeszcze musisz czekać na wyniki?

mam pytanie...o. zabieg mialam 22.03 trwal 40min, 9szwow, po dwoch dniach kontrola,potem po tygodniu zdjecie szwow i zaklejenie plasterkami, w srode zdjelam plastry, w czasie kiedy mialam szwy przemywalam octeniseptem codziennie i zmienialam opatrynek, po zdjeciu plastrow tez przemywam tym preparatem,drogi ale wart swojej ceny. wyniki beda albo w poniedzialek wieczorem albo jeszcze w kolejny poniedzialek, bo tylko raz w tygodniu przywoza a biora wycinki az do lodzi.wiec czekanie jeszcze troszke postresuje

Gość moge polecic
kurcze to ja widzę, że sporo szczęścia miałem, że nie mam tego dołka po usunięciu znamienia. Widać często się zdarza. No ale chyba to nie jest jakiś bardzo widoczny dołek, tylko malutki? :)

witajcie,dostalam wyniki moich badan i na szczescie jest to znamie barwnikowe, wczoraj wyciete mialam kolejne znamie na stopie i znow czekanie na wyniki,niestety bol jaki teraz odczuwam po tym wycieciu jest straszny, myslalam ze bedzie tak jak na brzuchu ,ze prawie nie bylo czuc ze wycinane ale niestety boli strasznie,teraz mam 5szwow

za tydzien ide znow na kolejne wyciecie...kazde czekanie na wynik pewnie bedzie kolo 3tyg trwalo niestety ale wazne ze daja do zbadania,licze ze kazde bedzie barwnikowe ,a nie czerniak

Gość mam pytane...o
ciesze sie że wynik masz dobry :) nie lepiej iść wyciąć wszystko na raz i czekać na wszystkie wyniki 3 tyg a nie na każdy kolejny znowu 3 tyg, troche bez sensu.

nie da sie wycinac wszystkiego w tym samym czasie ,poniewaz znamiona sa duze i nie mozna organizmu za jednym razem meczyc tak duzymi dawkami znieczulenia naraz

Gość mam pytanie...o
hmm to nie wiedziałam, no to jeszcze trochę zabiegów Cie czeka... ja miałam za jednym razem wszystko ;) jeszcze czekam na wyniki badanie hist-pat.

Gość mam pytanie...o
słuchajcie mam już zdjęcte szwy i lekarz po zdjęciu na ranki nakleił mi plastry takie trzymające skóre, pod nimi widać, że trochę się zakrwawiły ranki :o nie wiem kiedy te plastry zdjąć i jak je zdjąć żeby strupków nie oderwać... mieliście coś takiego?

ja mialam takie plastry na brzuchu zdjac kazal mi po 5 dniach tez byly zakrwawione ale podczas zdejmowania nie oderwaly mi sie strupki i nie krwawilo

Gość mam pytanie...o
5 dni bez zmiany i dezynfekowania? Mi coś powiedział, że po dniu mogę, ale potem że mam chodzić parę dni ale zrozumiałam, że mam sobie zmieniać te plasterki...

ja nie zmienialam tych plastrow mi powiedzial zeby nie ruszac nic a po 5dniach zdjac calkiem i przemyc octenispetem, potem juz nie zaklejalam blizny

Gość mam pytanie...o
dzięki za odpowiedz, ja już nie wiem co z tym zrobić ;) wydaje mi sie, że lepiej by sie zagoiło odsłonięte... a jak miałaś te plasterki o już normalnie brałąś prysznic czy też nie moczyłaś tych miejsc? po jakim czasie całkiem odpadł Ci strupek?

Gość mam pytanie...o
zdjęłam i dobrze bo zaczęło sie trochę babrać pod tymi plastrami :( poza tym został mi kawałeczek szwa w skórze taki na 1mm, nie wiem co mam zrobić, wygląda na to, że nie bedzie się dało tego wyjąć a nie chce mieć rozbabranej rany i wiekszej blizny :(

mial ktos z Was wycinane znamie na piersi? lub na plecach na wysokosci kregoslupa?jak jest pozniej z gojeniem ran?bo mi narazie obydwie na stopie i na brzuchu ladnie sie goja i zastanawiam sie czy tam tez beda

Gość mam pytanie...o
udało mi się wyciągnąć ten kawałek i jak ranki nie są zaklejone to wszystko jest ok, już dobrze wygląda. A duże masz te znamiona do usunięcia na plecach/ pieris? Ja miałam kiedyś na piersi i wycinane tam jest taka tkanka, że blizna się trochę rozchodzi, ale u mnie jest teraz jasna teraz więc w ogóle nie widać.

na piersi od dolu mam okolo 1cm, a na plecach kolo 1,5-2cm, zastanawiam sie co bedzie w ich wynikach bo chirurg powiedzial, ze mu sie bardzo nie podoba ich ubarwienie. i nie wiem on mowi zeby we wtorek wycinac na piersi, a dopiero po tym na plecach

Gość mam pytanie...o
teraz mi się przypomniało, że miałam nawet 2 na piersi, jedno tak od spodu to blizna jest maluka a to co się trochę rozeszło to tak centralnie na :P nie pamiętam czy to w ogóle smarowałam szczerze mówiąc...

Gość mam pytanie...o
no to tam nie zostanie duża blizna, zreszta tam i tak w ogóle nie widać :) a jak blizny są płaskie to chyba nie ma co smarować maściami na blizny, można nawilżać jakimś kremem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować