Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracąca włosy

czy włosy wypadjace wraz z cebulkami odrastaja na nowo?

Polecane posty

Gość tracąca włosy

witam Bardzo wypadaj mi włosy jem tabletki bylam u dermatologa i nic.. ale zauwazylam ze wikszosc włosów wypada mi z cebulkami .... czy one tez odrastaja . bo słyszłąam ze nie ale nie wiem czy o prawda... :(

Gość chyba raczej nie
:(

Gość odrastaja
kazdy włos wypda z cebulka, co innego wypadanie a co innego łamanie. Depilator wyrywa z cebulkami a włoski odrastaja na nodze. Chyba ze masz wieksze problemy np hormonalne ale normalnie włosy zawsze odrastaja

a ile masz lat??? dlaczego wypadaja Ci wlosyß stres? genetycznie??? to wazne,napisz...

Gość mallo herów mam
uf to mi ulzylo .. jesli widze wolny wlos i jest bez tej "bialej kropki" oznacza ze złamany?!?

Gość przede wszystkim
tak albo poptrzyłaś ze złej strony lub po prostu cebulka jest mała

Gość tracąca włosy
mam 18 lat, nie wiem jaka jest przyczyna mialam robione badania zelazo w porzadku i cos tam jeszcze tez w normie ;] nieiwem myje szmponem dla niemowlaków "bambi" zeby ich nie podrazniac brałam wit B2 i B6 w odpowdednich ilosciach ale teraz odsyawilam zeby troszke odpoczal organizm b dlugo bralam , jadłm humavit i w sumienmie widze poprawy . Mam mgielke radical od czasu o czasu uzywam i pilam jeszcze surowe jajka ale przstalam bo teraz to juz rozniw moze byc ;] moim marzeniem jest piekne wlosy .. mowie ze nei mam dlugich takie do ramion a do tego nie powiem zebym sie nie stresowala szkola i oglnie troche stresu mi przyswaza ale mam nadzieje ze nuz nie bedzie