Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieczka20

Hmm MoZe I tAki ToPiK jEsT alE cO TAm 20-LATKI ŁĄCZMY SIĘd

Polecane posty

🖐️ dzien dobry okropnie mnie brzuch od rana boli, a jutro egzamin, ech nie mam juz sily dzisiaj :(

Hej Dziewczynki! Rumianuś mnie też :( Dostałam dziś @ i zwijam się z bólu :( Wszystko naraz :( Znów nie spałam całą noc :( Anielko dobrze, że chociaż Ty w dobrym nastroju 🌼 nio i Fitness 🌼 Już posprzątałam, idę się wyprysznicować i do książek :o Nie mam weny :( Głowa zagracona zupełnie innymi sprawami :( Ehh muszę wziąć się w garść.. Miłego dnia Słonecka 👄 🌼

Nom ja zaczełam sprzatac swoja rezydencje :P, ale cos mi nie idzie... tylko balagan zrobilam....potem dokoncze :D Zaraz ide na małe zakupy, ale bez konkretnego celu... zobaczymy moze sie cos trafi:D Anielko ja na dysko nie lubie chodzic bez ukochanej osoby, zawsze mi kogos barkuje.. chociaz nieraz jest fajnie, ale jak mam kogos to wole isc z ukochana osoba niz z kolega... Rumianus współczucia malenka....❤️ 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 Cmmmooooooooooooooooki 👄 👄

Fitness patrzę, że masz słomiany zapał do sprzątania całkiem jak ja :classic_cool: :P Udanych zakupów 🌼 A mi się troszeńkę poprawiło :) Ale tylko troszkę. Wzięłam porządną kąpiel, wymazałam się jakimiś świństwami i siedzę zadowolona :P Niestety pewnie długo to nie potrwa :( Rumianuś jesteś chora?? Przeziębienie?? Czy co?? Zdrowiej szybko w każdym razie.. ❤️ Nie chce mi się uczyć 😭 złapałam takiego muła, że hej :( Qrna dziś to ja się w ogóle do niczego nie nadaję 😭 Ok.. przyznam się.. pokłóciłam się na maxa z T i nie potrafię tak normalnie funkcjonować 😭 To już trwa 3 dzień :( Wykończę się :( Bo kocham jak wariatka.. Ehh :(

Co sie dzieje wszyscy sie kłoca jejciu.... Chyba dzis nigdzie nie pojde.... coz zycje...

No własnie co sie dzieje??wszystkie sie kłócimy, jakieś złe dni czy co?? ja też się kłóce....znaczy dalej sie nie pogodziłam z moim....;/dzis byłam do niego po ładowarki i tak mnie wkurzył, ze spakopwałam swoje rzeczy i wyszłam.....ale poszłam na piwko z przyjaciółka:d i tak mi nie przeszło....:(jeszcze gorzej....;/ale coz....tak musi byc...jutro na 14 mam probe, pozniej mamy wystepy, wiec mzoe sie pogodzimy, ale watpie..;/ papa dobranoc..;)

Gość OWIECZKA209
jestem , zyje , ale pdama, poczytalm was i odpisze jutro oki:D fitnies spoko wysle ci na emila moje gg :P buziole rumanku KURUJ SIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość OWIECZKA209
IDE SPAC DOBRANOC

😭😭😭 wszytsko mi sie miesza, boze jeszcze musze sie filozofow nauczyc, nie dam rady, jutro poprawka 😭 😭😭 brzuch mnie boli od rana😭

rumianku kochany trzymaj sie, na pewno zdasz...:) trzymamy za Ciebie kciuki....bedzie dobrze:D buziaczki i powodzenia:) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

wiecie jak sie wkurwilam dzisiaj, wstalam o 5 zeby dojechac na 8 na ten durny egzamin a pan doktor zajac oswiadczyl ze on pyta dzisiaj tylko do godziny 10 i najpierw wchodza dzienni wiec reszta jutro, wrrrrrrrrr😡 i mam egzamin jutro😭 a myslalam ze juz bede to miala za soba😭 😡😠

a tu dzisiaj tak pusto, tylko anielka napisala rano, gdzie reszta?? jak sie polozylam to spalam parwie 3 godziny:P milusiej sobotki👄

jestem żyję jeszcze... wróciłam własnie z imprezy zapoznawczej z teściową...i ech było dziwnie i kurde martwię sie teraz, że hm z mamą D nie załapałam jakiegoś super kontaktu no ale może za jakis czas będzie lepiej...za to z teściem hehe super;) idę spać padam napisze jutro😍 Rumianku trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc wiem to zadne usprawiedlwienie ale mam simsy 8in 1 i caly czas jesli mam chwilke w nie gram:P niegniewacjie przejdzie mi:P a dzis jade na targi slubne do katowic:) rumianku no wlasnie wykladowcy mysla ze studenci maja zawze czas co ich to obchodzi ze musza skąs dojachac albo wstac bardzo wzesnie wazne ze oni tak poiwedzia i tam ma byc wrrr znam ten bol oki lece odezwe sie jak wrcoe obiecuje:P

Hej:) Bombuś Anielko mam nadzieję, że pogodziłyście sie ze swoimi Skarbami i burza minęła😍 Bombuś jak nauka kochana? mam nadzieję że do przodu;) Rumianku niestety wykładowcy są pokopani równo...myśla że mają władzę i mogą robic co chcą z nami takim nikim studentami ech niestety...ale trzeba zacisnac zeby i szkoda nerwów na ich bądz co bądz głupotę i wredność. Daj znac jak Ci poszło:) Owieczko ale Ci fajnie z tymi simsami ja tez chcę:P Szkoda że sie nie da wysłac gry przez maila:P Fitness kochana a u Ciebie co tam? tak więcej coś?:):) Nie odezwalam sie juz wczoraj w nocy bo padłam i nie miałam już na nic siły.

wiecie co w piatek jak zwykle poszlismy do tej naszej knajpki. I Rafał wziął litra wódki:P i hehe matko boska co się działo...ja i D nie piliśmy D nie mógł bo był przeziębiony a ja z racjiwczorajszego poznania tesciów chciałam jakoś wygladac na drugi dzień;) I tak dziewczyny opiły mi sie razem z nim. Jejku pili w aucie i gdy ja i D poszliśmy po nich to po prostu zastaliśmy zwłoki:P Matko jedna sie na nogach mi ledwo trzymała druga bredziła coś o jakims szaliku a R w ogole wygladał niezle:P Hehe z ledwościa wsadzilam ich do samochodu razem z D ale naprawdę tak poszaleli że wczoraj dzwonili do mnie po kolei i sie pytali co oni tam robili:P Powiem Wam że mimo wszystko niezle sie usmiałam z tego co gadali;):P no a wczoraj teściowa teśc ech i jakos tak dziwnie...no zobaczymy jak dalej będzie. Ja dopiero wstałam wstyd o tej godzinie i piżamka ale co tam w ogole jestem troche przeziębiona i najchętneij spałabym cały czas...

Hej Dziewczynki! Naluś nie przejmuj się teściami.. jeszcze ze 2 wizyty i będzie oki :) Swoją drogą - szybko się zdecydowałaś na starcie :P ;) tzn bo ja odwlekałam ile się dało ;) chociaż naprawdę nie było czego się bać :D Rumianuś POWODZENIA. I nie nerwuj się Kochana 🌼 będzie dobrze :) Owczuś ja też chcę te simsy 😭 może wreszcie choć na chwilkę przestałabym myśleć :P rozgrzeszam Cię bo wiem jak to wciąga :P U mnie nic się nie zmieniło :( Błąd.. jest tysiąc razy gorzej :( Nie mogę się skupić, nauka totalnie mi nie wychodzi :( Dobrze, że mam jeszcze trochę czasu. Eh nie nadaję się do życia ostatnio :( Tylko bym wyła w poduchę :( Ale nie będę Was przygnębiać. Miłego dnia życzę 🌼 a ja lecę teraz do Kościółka 👄

a ja niezdalam juz 2 podejscia z zamowien;/ i musze ospoiwadac u niego ustnie po feriach ;( chyba sie zaplacze bo ja nieumiem sie uczyc tego przedmoitu wydjke mi sie ze ten koles sie na mnie uwziol;/ :(

POBUDZKA!! Owczuś nie załamuj sie, główka do góry przeciez to nie koniec świata, szkoda nerwów!! Ja osatnio mojemu Skarbkowi powiedzialam, ze chyba popadne w depresje przez niego bo tak rzadko sie widujemy, a jemu non stop cos jest i mnie wysmial:) powiedzial, ze mi to nie grozi :P Teraz znow jest chory ma goraczke!! grrr..... wszystko jak na zlosc... ale ponoc rzadko choruje...ale mnie tez zaczyna cos brac bo sie strasznie czuje... niestety... mam nadzieje, ze walentynki chociaz razem spedzimy.... a nie w łózkach z gorczka. A wczoraj az jego mama mi smska napisla, ze jest chory i nie przyjedzie do mnie. Potem wieczorkiem z nim rozmawilam i smial sie, ze pierwszy sms od TESCIOWEJ hehe A wczoraj widzilam sie z moja kumpela ktorej dawnooo nie widzilam, poszlysmy na zakupy :) i przegadalysmy pare godzin :P Mam nadzieje, ze SLONKA juz sie pogodzilyscie ze swoimi Skarbami!!!!!!!! Papatki

hehs.....ale mam zjebany plan na semestr letni!! Sorki za slownictwo, ale wkurzylam sie 😡

:) pierwsz raz chyba od roku niewidzialm sie ze swoim skarbem nawet na 5 minut boze jak ci Nlus i tobie Gigusia i Fitnes tobie kochnie tez bo ty tez masz widze teraz przerwe ale niemartw sie jak wyzdrwoiej to soebie to nagrobice wspolczuje ...:( caly wieczor niemoge sobie mijesc znalesc i nic mi sie niechce;/

MOZE SIE ZE MNIE SMIAC I MYLSEC ZE JESTEM GLUPIA ALE MI JEST SMUTNO W WKACAJE JAK JEZDZIL NA MARAOTNY TO TAK NIEBYLO HMMM NIEWEIM MOZE LAPIE MNIE DEPRESJA JAKOAS PO ZIMOWA:p

owieczko to tylko swiadczy jak bardzo kochasz swojego skarba;) a ja mialam dzisiaj suprise, przyszla listonoszka z paczaka do mnie, patrze na nadawce - moja przyjaciolka, mysle sobie co ona mogla mi wyslac, otwieram i dostalam przeslczna posciel w serduszka i walentynke od mojej przyjaciolki i jej narzeczonego;) dawno mi nikt takiej niespodzianki nie zrobil, przynajmniej dzieki niej mnie nie dopadnie depresja walentynkowa:( a tak wogole to wczoraj pojechalam na zabawe, wrocilam po polnocy bylam rano u dermatologa bo znowu mi sie takie paskudztwo na rekach zrobilo od detergentow bleeeeeeeeee w aptece ja juz powinnam dostac karte stalego klienta:P w srode mam chirurga bleeeeeeeeeeeeeeee milego wieczorku, ja sie wlasnie wykapalam i lece na TV, buzki👄