Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadal ta sama

25 lat, nadal dziewica

Polecane posty

ooo, tak, ja to bym się z mioejsca rzuciła na Lucę Toni`ego :D - jest boski! :D

\"dziewica musiała uchylić nieco giełzłeczka, by zwierz mógł zapuścić żurawia\" -----------. buhahahahahaha dawno się tak nie uśmiałam

mi do kładzenia głowy na moich kolanach wystarczy moj piesek :p ma łeb co najmniej taki, jak niejeden jednorożec :D

simone --> widocznie oprócz jednorozca, kolo dziewc kreciły się jeszcze żurawie :p hahahahahaha :D

Gość x x x

Gość teraz Kolska
Kładł dziewicom głowę na ramię, a trąbą sięgał między nogi. :D

Gość teraz Kolska
Jednorożec, ma się rozumieć :D .

Gość że się wtrącę
Jaką trąbą?:O

Gość rogiem a nie traba

xyzxyzxyzxyzxyz wczoraj juz nie odpowiedział na pytanie :o moze dzis to zrobi ;) --> xyz! jesli mnie teraz czytasz, to odpowiedz, prosze, bo jestem bardzo ciekawa odpowiedzi :D

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
Witam! Snejki--->tak jak to już ktoś wcześniej zauważył, "dziewice są bardziej powściągliwie w sytuacjach sam-na-sam, tuż na początku...tzn. są bardziej onieśmielone;" Sa tu jednak wyjątki. Jak pisałem wcześniej, nie zdołałem w jednym przypadku rozpoznać, że dziewczyna jest jeszcze dziewicą- to był przykład bardziej "śmiałej" dziewicy":D Jeśli chodzi o sex to faktycznie dziewczyny, które mają już jakieś doświadczenie w sferze sexu, mają swoje upodobania, natomiast dziewice bardziej zdają się na kochanka, co nie jest jednak jednoznaczne z uległością na różne sugestie partnera.

Hej wszystkim!!!!!!!!Chciałabym sie pożegnać, ale tylko na trzy miesiące. Wracam do domu, a tam nie mam dostepu do internetu ( Tak jest jak sie mieszka w dziurze :) ) Nie piszcie duzo ;) ;) ;) :D , zebym nie musiała czytać 20 stron jak wróce. ;) ;) ;) Pozdrawiam i 🌼 dla wszystkich.

xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz --> dzieki za odpowiedz! :) czy oprócz \"oniesmielenia\" sa jeszcze jakieś inne róznice miedzy dziewicami i nie-dziewicami? ;) simone --> szkoda, ze znikasz... :o przyjemnych wakacji! :) 🖐️

Gość gotowa dziewica
snejki-przecież i to i to kobiety! ile tych różnic ma być:O chociaż jedna "stara życzliwa z erotycznego" tak pięknie to określiła:D-"dziewice z reguły za pierwszym razem zapłakane(!) i wystraszone chowają się pod koc, tylko im stopy wystają":O:D [sens ten tylko trochę inne słowa] aaa, i to nie było powiedziane w żartach. zatem zapytaj się swojego kumpa;) xyz... czy to prawda-bo mnie się jakoś wierzyć nie chce;)

Gotowa dziewica---> to prawda, ale tak bywa, że dziewica krępuje się pierwszy raz zupełnie obnarzyć przed facetem;) To jest bardzo podniecające:D ale z tym zapłakaniem??? Nie wiem o co chodzi? Może kobiety wiedzą? Simone---> miłych wakacji!!!

Gość gotowa dziewica
nie nie, ale tej pani nie chodziło o zawstydzenie:) tylko o taką ucieczkę w trakcie:P...rac pac, i ze strachu przed - pod koc i płacz:D do tego.

Gość chyba to to
Ja też płakałam za pierwszym razem, chociaż byłam z partnerem ponad 4 lata i w trakcie był niezwykle delikatny i czuły. Bolało tylko troszkę, ale jakoś nie mogłam się powstrzymać.

Gość gotowa dziewica
:O:O 4 llllaaaaaaaaaaaattttttaaaaaaaaaa:O i dopiero się zdecydowałaś/liście? szok [wybacz;) ] no ale generalnie wydźwięk tej wypowiedzi jest taki, że no dziewice w trakcie zaczynają uciekać, chować się pod koc, w kątach, no i nie wiem gdzie jeszcze:P, ...może w kieszeń:D o.k. wykluaczm skrajne przypadki, ale W OGÓLE zagadnienia, nie sądzę, aby tak było.

eee, ja tam sie juz pare razy przed kolesiem wystapiłam na golasa ale jakos sie z tego powodu szczegolnie nie zaplakałam :p moze to dlatego, ze zaden mnie nie rozdziewiczyl :D xyzxyzxyzxyz --> nadal nie odpowiedziales na koje pytanie ;) czyzby juz naprawde nie bylo zadnych innych roznic poza tą dotycząca reakcji na dotyk? ;)

Gość taka jedna sobie 1
snejki, osz Ty :) Pozdrawiam

simone ---> ❤️ poszukaj tam kawiarni internetowej (albo zaloz sama jakas i zrob przy okazji pieniadze). snejki i gotowa dziewica ---> co to znaczy \"czyli to cos w stylu \'znecania się nad facetami?\' \". Nawet nie wiedzialem, ze dziewice moga sie znecac nad facetem i mysle, ze to im sie tylko tak wydaje z powodu legend opowiadanych im przez facetow. Czy moglybyscie wyjasnic co przez to rozumiecie? Wyglada na to, ze sie porozumiewacie bez slow pozostawiajac glupiego elfa poza kregiem (porozumienia). Teraz to ja jestem ciekawy. Pleeeeeease...

Gość odpowiem za nie inna dziewica
dziewicze znęcanie się nad facetem--->widzimy napaleńca, który chce tylko jednego, ale tak skrupulatnie to ukrywa, że przy tym jest kochany, miły, szarmancki. Więc i my takie jesteśmy i kokietujemy (ale tylko przez słowa, wzrok, poruszanie się), a po tym jak już jest wg nas niezle rozpalony, za to, że tylko chce "zabolcować kolejną dziewicę" dostaje porządnego kosza, gdy z podjarania odchodzi juz od zmysłów:P p.s. z porządnymi, fajnymi chłopakami, którzy są fair tak nie robimy :classic_cool:, tylko z gburami zaliczajacymi dziewice i polujacymi na nie!

Hmmm... ze mnie jest porządny gość:classic_cool: Nikogo do niczego nie namawiam. Skoro same tego chcą, to czemu miałbym odmawiać przyjemności i im, i sobie?:D Może uznacie mnie za hedonistę,wyznawcę idei starożytnego Arystypa, ale ja poprostu chcę brać z życia jak najwięcej!!! Snejki---> a Ty jako dziewica czujesz się tak bardzo inna od niedziewic? Te różnice są widoczne w sferze emocjonalnej, w reakcji na bodźce. Niema jakiejś długiej listy różnic, które bez końca mógłbym wymieniać.

odpowiem za nie inna dziewica ---> dziekuje za info. Fachowa nazwa (przynajmniej angielska) to \"cock teasing\". Nigdy tego nie widzialem ale slyszalem o tym ale myslem, ze to tylko legenda bo po co dziewczyny mialyby to robic. Teraz widze, ze maja dobre powody :D Pozdrowienia i 🌼.

odpowiem za nie inna dziewica --> dokładnie tak, na tym ta zabawa polega ;) widzę, ze i Ty lubisz takie gierki? :D elf --> już wiesz o co w tym chodzi i dlaczego to lubimy? ;) bo egoistycznym draniom, którym zalezy tylko na rozdziewiczeniu panny, trzeba pokazać, gdzie jego miejsce :p xyzxyzxyz --> nie mogę powiedzic czy czyję sie inaczej niż niedziewica, bo nią nie jestem ;) mogę powiedzieć tylko to, jak to jest byc dziewicą :p

a swoją drogą, xyzxyzxyzxyz, jestes niezłym szczęsciarzem, ze trafiły Ci sie az 4 dziewice! ;) no, no, to sie nazywa hedonizm do potęgi czwartej! :p

Gość .I.
Panna młoda i jej mąż. Noc poślubna, leżą w łóżeczku. Atmosfera cud miód. Nagle: - Kochanie, jestem jeszcze dziewicą. Nie mam zielonego pojęcia o tym seksze, seksie, czy jak mu tam. Możesz mi to najpierw jakoś tak po ludzku wytłumaczyć? - Oczywiście dziubeczku moj kochany Ty. Ujmijmy to tak, to co masz między nogami to więzienie, a to co ja mam między nogami to więzien. To co robimy: - Wsadzamy więznia do więzienia. I tak kochali się po raz pierwszy. Mąż z błogim uśmiechem na twarzy padł na poduchę, żona zachwycona całymi igraszkami mówi: - Słoneczko... więzień uciekł z więzienia. - No to trzeba go zaaresztować kolejny raz. Spróbowali tego w innych pozycjach itd itd. Mąż po ktorymś tam razie pada na poduchę, sięga po papierosa, nagle słyszy: - Kochanie, nie wiem, może mi sie tylko tak wydaje, ale mam wrażenie, że więzień znów uciekł. Na to mąż resztką sił krzyczy: - Przecież on nie dostał k***a dożywocia!

Gość ja nie KPW puenty
?