Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadal ta sama

25 lat, nadal dziewica

Polecane posty

Gość dziewice 3
xyzxyzxyzxyzxyzxyz - wręcz nienawidzimy cię ty wymoczku, spadaj stąd 😠:P

Gość Dziewice i dziewice wtórne
(czyli zrośnięte;) ). Nie wiem, czym Wy się martwicie. Mój pierwszy raz był jak miałam 17 lat i do tej pory mi głupio, że tak wcześnie. Faceci, którzy chcą być z Wami na poważnie powinni być zachwyceni, że jesteście "mało używane" - przepraszam za zwrot. Ogólnie faceci lubia ciasne cipeczki. A brak doświadczenia z waszej strony - to facetów może kręcić. Trzeba zrobić słodką minkę i powiedzieć "Kochanie, proszę, bądź delikatny', albo 'Wiesz, nie bardzo potrafię, naucz mnie". Jestem pewna, że ich to będzie bardziej kręcić, niż fachowa miłość francuska przy pierwszym seksie z wami. Nie widzę problemu. Ja nie miałam wielu facetów, z obecnym ukochanym doświadczam nowych pozycji, uczę się nowych pieszczot, a on bardzo się cieszy, że przeżyłam z nim coś po raz pierwszy i jestem zachwycona. Jesteśmy płcią słabszą :) To mężczyźni niech się nami opiekują, niech nas wprowadzają w świat rozkoszy - prawdopodobnie większość mężczyzn lubi dominować, dlatego wydaje mi się, że może ich mocno kręcić rola "nauczyciela". Tylko o tej "słabosci" czyli w/g was braku doświadczenia trzeba z facetem szczerze pogadać, nie zgrywać ofiary czy nieudacznika. Dziewczyny - jesteście skarbem dla poważnych facetów. Tacy, którym może nie odpowiadać wasz brak doświadczenia to palanci, co chcą was tylko bzyknąć i nie myślą przyszłościowo. Takie jest moje zdanie :)

taaaa, bardz dobrze powiedziane :) tylko jeszcze trzeba trafić na tego POWAŻNEGO faceta ktory własciwie podejdzie do tematu.. a z tym może byc trudno.. :o

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
Oj dziewice, dziewice byście mnie polubiły baaardzo gdybym zrobił Wam mmm.. dobrze:classic_cool:

Gość do xzxzxz
a wiesz- jakbys ustami im zrobil dobrze, to nadal by byly dziewicami, co nie? :P

Co racja to racja:D Uwielbiam pozycję 69!!! Która chce spróbować??? Obiecuję, że błonki Wam nie uszkodzę:classic_cool:

xyzxyzxyzxyzxyz---- dziekuje za propzozycje,która jest chyba żartem.Żadna z nas, tak myśle nie szuka nikogo na jeden raz.Mnie tacy meżczyźnie wrecz odrzucaja.No i tak ogólnie to bardziej mnie interesuje wiź psychiczna niż fizyczna.Takze tu Ci sie raczej nie poszczesci,prosze 🌼 na pocieszenie.

simone, zgadzam sie z Toba - ja chce faceta, ktory bedzie mnie kochal a nie tylko wyrucha! takim dziekujemy i na wejsciu mowimy \"do widzenie\"! :p

Szkoda:( A już myślałem, że poznam tu fajną dziewicę... Dzięki za kwiatka:D

Gość ....brrrr..rr..
xyzxyzxyzxyz-----> spier.... stąd, wypad,ale już!!!

xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz --> zacznij mieć szacunek do kobiet, to przestaniesz skakać z kwiatkana kwiatek, a znajdziesz PRAWDZWĄ miłość. Może jak dorośniesz to zroumiesz, że to \"zalicznie\" nie wyjdzie ci na zdrowie w sensie zarówno fizycznym jak i psychicznym. Chyba ze szukasz tak samo \"niedojrzałej\" kobiety jakim facetem wciąż jesteś ty.

Sądząc po agresji wobec mnie kiepsko:D

Gość gotowa dziewica
ja Cię lubię:)

Gotowa dziewica--->🌼 za to, że chociaż Ty mnie tu lubisz:D

xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz --> lubi cie dlatego, że czasem trzeba innym okazać trochę litości :D

Gość gotowa dziewica
nie, nie! ja lubię takich napaleńców! z przyczyn tylko dla mnie znanych;)! ...a ich aż później "boli":P!

aha, gotowa dziewica, czyli to cos w stylu \"znecania się nad facetami\"? :D

Gość gotowa dziewica
snejki:D ...znasz;)? ale jak znajdzie się ten właściwy-to już przestanę:P

Gość gotowa dziewica
ja chyba też wymiękam...ehm starzeję się;)! i jakaś taka b. miękka się robię:P a może się w końcu zjawi/ł (?) pozdr.

Gość gotowa dziewica
p.s. a dlaczego już nie stosujesz?

gotowa dziewica --> bo nie mam teraz juz na kim stosowac.. ;) poza tym na tamtym mi nie zalezalo wiec moglam sie z nim tak zabawiac; z kazdym innym, na ktorym mi zalezalo, tak nie postepowalam.. ;)

Gość gotowa dziewica
" z kazdym innym, na ktorym mi zalezalo, tak nie postepowalam.. " to dlaczego, jeśli wolno, wciąż jesteś tą tytułową tego topicu?

bo przeciez nie musze od razu bzykac sie z facetem ;) jak się nie chce stosunku, to mogą byc pieszczoty, ktore tez potrafią faceta nieżle nakrecic :D a roznica byla taka, ze ci, na ktorych mi zalezalo, mieli wiecej mozliwosci satysfackji, a tamten jeden-zadnej :D

no,no,no ciekawy sposób na znecanie sie nad facetami,może wypróbuje :p jak mi któryś podpadnie ;) ach dziewczyny nie nudzicie się