Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

Iskierka, no widzissz niepotrzebnie sie martwiłaś :) ale ja też pewnie będę tak przeżywać kazde badanie. Najważniejsze ze wszystko ok

Foli, naczytałam sie róznych rzeczy i miałam jakies obawy, jak weszlismy na usg to serce mi strasznie waliło, ale gdy usłyszałam ze jest tętno to sie uspokoiłam , na koniec popłakałam sie ze szczescia sama zobaczysz jak to jest kuknijcie na poczte fotki poszły

Gość to już wiesz na 100
Iskierko który to tydzień ciąży hahaha

Iskierka, niezła te zdjęcia, ja też chce takie ale niestety pierwsze objawy @już są

Foli niedługo i Ty sie doczekasz....do maja jeszcze kilka tygodni...wierze sie sie uda, znajomej kolezanka miała in vitro i sie udało jest w 6 miesiącu ciązy ja te zdjecia powiekszyłam i wsadziłam w ramke- fajnie to wygląda...

Foli - Pedagog własnie dostała @. Kurde, te @ w tym miesiącu jaja se z nas robią, spóźnione jakieś :( Iskierko - zaraz zajrzę na pocztę, a widzisz ? Wszystko dobrze, ty też się nie stresuj już i spij spokojnie.

wiem Zabajona, bo podczytuje tamto forum czasem, tam też jest miło

Iskierko - fajne, takie wzruszające. Foli - czy to znaczy, ze u ciebie sie @ zaczęła ? :( Ja jak zajdę w ciażę, to z pewnością się poryczę : 1) Z ulgi. 2) ze wzruszenia 3) ze strachu.

narazie delikatnie ale juz wiem że przyjdzie, z tą temperaturą sie sprawdza

foli jestes silna , poradzisz sobie z przygotowaniem do in vitro, mnie przerazaja te Twoje zastrzyki w brzuszek brrrrr to boli, ale czego sie nie robi , aby miec malenstwo......trzymam kciuki ja zmykam narazie, ide ogarnac mieszkanko, piekna pogoda wstawie prańsko i wywiesze na balkon.....buziaki miłego dnia🌻 Foli a moze jedak test sie mylił, skoro @ nie ma!!!!!!!!!!!!! oby!!!!!

Foli przykro mi bardzo, trzymaj się . Moja bratowa po przeszczepie dziś ma również strasznie ciężki dzień, boję się o Nią bardzo, nie jest dobrze.

Iskierko widziałam zdjęcia ... ;) Foliś mi smutno razem z Tobą. Najważniejsze, że jest możliwość i wcześniej czy póżniej będziesz jedną z najwspanialszych mamuś na świecie :) Mi też już brak cierpliwości...ale nie mam na to wpływu. Miesiączka szybko skończy się i zaczynasz coś nowego :)

Ganini dziękuję bardzo, kciuki teraz są b. potrzebne. Ciężko jest patrzeć na cierpienie i nie móc nic poradzić.

Elusia współczuję bratowej, mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej znacznie. Granini, dzięki

foli oczywiście ja zaczęłam dziś brać Yasmin, to tabletki 21dniowe, potem robi się przerwę 7 dniową jak skończysz brać poprzednie pudełko i znowu zaczynasz, jeśli chodzi o pierwsze opakowanie, to zaczynasz je brać w 1 dc, regularnie o tej samej porze dnia

Emika ja wezmę tylko 1 opakowanie a od 21 zastrzyki już tylko byłam ciekawa kiedy @ przyjdzie jak biorę pierwsze opakowanie tabletek

po zażyciu 21 tabletek, @ przychodzi w ciągu 7 dni, tak mi powiedziała dr, i to sie sprawdza bo zazwyczaj dostaję po 2-3 dniach od skończenia opakowania i następne zaczynam po 7-dniowej przerwie, niezaleznie czy @ jeszcze trwa czy nie, ale Ty chyba tylko jedno opakowanie bierzesz? więc zacznij je brać od 1dc:-) wierzę, że się uda

elusia - współczuję, to naprawdę smutne, ale należy wierzyć, że jej organizm poradzi sobie ze zmianą i przyjmie wszystko jak nalezy; trzeba wierzyć, ze bedzie już tylko lepiej. Kurde, podgoniłam robótkę i znowu chęci opadły, męzuś napisał sms-eska że nie wie, czy wróci dziś w nocy, czy dopiero jutro wieczorem 😭

@ jeszcze nie ma fałszywy alarm,a co będzie jak dostanę wieczorem od kiedy liczyć 1 dc? i kiedy zjeść pierwszą tabletkę

Foli - myślę, ze w tej kwestii powinnas chyba zadzwonić do lekarza, u którego teraz sie leczysz. Ja tez mam z tym problem, jak liczyć dzień, kiedy @ przychodzi wieczorem. Foli - czyli nie krwawisz ?

nie miałam lekko zabarwiony śluz na różowo i dlatego pisałąm ze to poczatki ale @ nie widać i wcale mnie brzuch nie boli

Foli - wcale się nie dziwię, test przeciez moze kłamać ... przynajmniej w tę stronę ...

a infekcja do tego mi się nasila, nic nie brałąm bo czekałąm na @ ale chyba dzisiaj pójdę do lekarza jak do 18.00 nie dostanę