Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

dzięki Zabajonku, może ta moja skrzynka jakiegoś \"muła\" dostała...a ja żyję urlopem, w przyszłą sobotę wyjazd :-)

łoooo matko z tego wszystkiego zapomniełam pogratulować Pauli GRATULUJE PANI MAGISTER !!! ale ze mnie gapa, dziewczyny ja się dziś fatalnie czuje, ta pogoda mnie rozbraja

do tego mam takie objawy jakby zatrucia, boli mnie brzuch buuuuuuuuu no fatalnie poprostu, całą noc nie spałam przez te dolegliwości i upał

Bidulka :( Może faktycznie czymś się przytrułaś Ana? Co jadłaś podejrzanego - owoce jakieś może ci zaszkodziły?

Zabajonku wszystko świeże, a wogóle to mało jem przez te upały bo sie nie da, tylko piś sie chce, wczoraj skusiłam sie na loda w mc donaldzie bo miałam taką straszną ochote więc to moze to......najgorsze jest to ze musze siedzieć z tym wszystkim w pracy....jak Twoje mdłości Zabajonku?

Niestety dalej je mam Ana, muszę po prostu wytrzymać, nic innego nie pozostaje. CO do lodów z Mc Donalda - ja nie wiem czemu, ale coś nie ufam ich \"produktom\", być moze były jakieś nie takie jak nalezy i teraz masz rewelacje przez nie.

współczuje Zabajonku, bo ja dzis czuje sie podobnie do CIebie mdli mnie i do tego boli brzuch.....a co tego jedzenie to ja nie jadam w tych restauracjach nie wiem co mnie tak wczoraj wzieło, naszła mnie nagle ochota na to świństwo to teraz mam

Estelko to zdecydowanie lód......powiedz gdzie Ty sie podziewałaś? dobrze pamietam miałaś gdzieś wyjechać?

a siedziałam cichutko jak myszka ;-) bo mnie troszke wyniki męża przybiły i smutno mi ciut było i tęsknota za macierzyństwem się odezwała...no ale byłam tez na urlopiku, ale takim \"domowym\" przez półtora tygodnia, spanie do 10 rano, wycieczki do lasu, lenistwo :-) fajnie było. A taki prawdziwy urlopik zaczyman za 2 tygodnie (niecałe :-) ) i wtedy to zniknę z forum na bite dwa tygodnie, bo tam gdzie jadę nie ma netu, tylko góry, góry.... :-)

hmmm, wakacje się zaczęły, idioci mają więcej wolnego - ja Wam dzieci nudzące się zanadto dam pewną radę - idzcie poskakać sobe do basenu na główkę, ale pustego...nie pomoże Wam to za bardzo , ale i nie zaszkodzi

Estelka, ja mam wrażenie, że te dzieci już sobie poskakały do pustego basenu i skutki mamy tu na forum

Estelka takie odprężenie psychiczne nawet w domciu jest ważne i dodaje sił.....a co idiotów to macie racje dziewczyny, ale wiecie co nie komentujmy tych wypocin moze znudzą sie im prymitywne monologi.

Estelko - daj luz, nie warto odpowiadać, to nic nie da. Ja podejrzewam, ze niektóre pomarańczki są osobami z forum, niestety :( bo wypowiadają się o danej osobie jakby ją znały od dłuższego czasu (chodzi mi o wypowiedź o Foli). Nie sądzę, że ktoś ot tak śledzi topik i przysrywa czasem. NIestety, ale to jest ktoś z tego grona, tak przypuszczam :-o to przykre, ale nic innego mi do głowy nie przychodzi :( może wy tez macie takie wrażenia dziewczyny?

w dzień nie męczy, najgorzej w nocy, mam nadzieję, że leki pomogą szybko a brzuch nadal boli jak na @. ale poza tym jest ok

Zabajona, ja to wiem napewno, zorientowałam się po paru wypowiedziach, mam nawet pewne podejrzenia, no ale cóż.

Foli - jeszcze troszke brzuch poboli, mnie pobolewa nadal od czasu do czasu, tzn. to bardziej naciąganie jest niż ból, ale coś tam czuję.

Szkoda gadać! Nie rozumiem po co tu ktoś zagląda jak go to zupełnie nie interesuje. Są inne tematy. No i teraz Qba w domku. Trzeba jakoś zorganizować czas. Nawet nie mam sumienia go wygonić z domku bo taki upał i nawet dzieci nie ma. Idę pranie wstawić bo się nazbierało...potem prasowanie...ehh :(

Przyznam szczerze, że i ja mam podejrzenia ... oby jednak nie okazały się słuszne. To znaczy na pewno nie dowiemy się, bo osoba się nie ujawni, a jak napisze pod czarnym, to będzie miła i ogólnie cacy. Tylko nie wiem co za radość dla tej osoby takie objeżdżanie KOLEŻANEK ... jako pomarańczak. Nie kumam nic :-o

Granini, ja Cie podziwiam - Ty ciągle sprzątasz...musi lśnić u Ciebie :-) a kiedy wybieracie się z Kubusiem na wakacje? jedziecie gdzieś? Podejrzewacie kogoś z forum naszego? kogo? bo ja nie potrafie nikogo \"dopasować\"

Foli - jeśli masz je mieć to zaczną się około 6 tygodnia (tak myślę), choć reguły pewnie nie ma. Ale ja w terminie @ miałam mega apetyt i budziłam się głodna o 6 rano!!! :) Pierwsza wizyta u doktorka w 5 tygodniu była jeszcze w dobrym samopoczuciu. A tydzień po niej zaczęły się jazy, równo na początku 6 tygodnia. U mnie to trwa już 3 tygodnie :-o Obyś więc ich nie doświadczyla ...

Zabajona, mam nadzieje, ze mnie to ominie zwłaszcza że mam zamiar pracować

Estelko - to tylko podejrzenia, mam nadzieję, że się mylę, dlatego wolałabym nikogo jawnie nie oskarżać o takie głupie zachowania.

No właśnie nie lśni :(( A ja tak bardzo bym chciała. Wiecie to duze mieszkanie i można ciagle coś robić. Dlatego czasami sobie odpuszczam bo bym zwariowała :) Zabajona a jak Twoja mama znosiła ciażę?

Foli - ja też miałam zamiar pracować i pracuję, choć rano jest naprawdę ciężko (mdli i odruchy ... bleee). Wyobraź sobie, że zamiast pić dużo płynów ja muszę je ograniczać, bo inaczej jest masakra. A tu taka pogoda jeszcze nie ułatwia mi wszystkiego. Nigdy nie przypuszczałam, że zatęsknię za chłodem :-o