Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

Zapalam dla wszystkich aniołków Julka-oby jagoda przespała spokojnie noc Dzięki za fluidki, poprawy jeszcze nie widać, ale się nie pogarsza. Pyśka- jak mały ma apetyt to już jest dobrze:) Sylwunia- jak się kłócicie to dobrze, to jest jakaś forma komunikacji(choć niezbyt przyjemna). Ja jak mam gorący temat i chcę go poruszyć to M unika tematu, albo wychodzi:( Dzięki za pozdrowienia od Gumisi, dlaczego ona nie zagląda?

dziewczyny mam jutro egzamin i zaliczenie...wkuwam w tempie ekspresowym...trzymajcie kciuki..odezwe się jak pozdaje....pozdrawiam

cześć:D stawiam kawkę:D.Dzisiaj jedziemy na kontrol do lekarza,buziaki dla wszystkich:)

🖐️ jak Pyśkaa stawia kawę to ja jabłecznik wczoraj mama do nas przyjechała i przywiozła Madzia jak zwykle babcię wymęczy już była w sklepie i nakupowała sobie napojów i słodyczy :):) a koleżanki niech się tu meldują Sylwunia uważaj na szefa bo widzisz ile kobiet się kręci koło niego a on żadnej nie przepuści :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mamakubusia trzymam kciuku Ja dziś zaliczyłam lekarza i cytologię,muszę zrobić badania.Byłam w banku w sprawie pożyczki na dom a teraz mam troszkę czasu i buszuję po internecie.Za nie długo idę po Kubę do szkoły.U nas pogoda do du....raz pada raz świeci słońce. No długo się nie pocieszyłam swobodą bo pies woła na spacer. Miłego dnia

cześć:D🖐️ Cos wczoraj bardzo pusto u nas bylo??:ODziewczyny co z wami????:P Prosze kawka czeka i pijemy..czekam....:)

🖐️ kawa mniammmmmmm a ciastko też palce lizać Mamokubusia gratulację no to może szampana wypijemy ja stawiam (__) za zdany egzamin :):) Pyśkaa i jak po kontroli wszystko dobrze 🌻 dziewczyny meldować się tu

zapraszam na pyszną świeżynkę wczoraj walczyłam ze świniakiem a jutro będzie pyszny pasztet grzybków na razie nie zbieram bo czasu brak zresztą mam ich bardzo dużo chętnie się podzielę macie do wyboru mrożone lub suszone bo marynowanych mam mało (u mnie nie lubią )

dziewczyny Przemek zaczął kaszleć więc nie wiem czy poniedziałkowy szpital będzie aktualny a tak chciałabym mieć to już za sobą strasznie się denerwuję ( aż dostałam rozwolnienia już 3 dzień) wiem że nie powinnam ale ja mam straszny uraz do szpitali. Przemek pyta się czy zabiorą mu krew :) (czyli pobiorą) bo on się boi ale jak dostanie kinder niespodziankę to będzie dzielny

nie normalnie się wku......skasowało mi i nic nie poszło..... mamakubusia-GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D super!to ppijemy tego szzampana:P,ja stawiam jeszcze jednego:P Jak wypijemy go we trzy to nam będzie bardzo weseło:Pbo reszty cos nie widac:P.. Lekarz powiedział że powoli się wszytsko goi,za 2 tygodnie jedzey zowu...ale apetyt juz jest..i to nie mały:P :P:D Dziewczyny odezwijecie się...:O

hej brylka nie denerwuj sie,na pewno będzie ok,zobacz pyśka też się bała a już jej synuś wrócił do formy:D:D:Dbędę trzymać kciuki🌼 mamakubusia gratuluje,ja tez wypije troszkę szampana na ten zdany egzamin,jak jeszcze cos zostało:P sylwinka25 a jak tam Twoja mała zdrowa?A do przedszkola Twoja mała będzie chodzić? sylwus a Ty biedaczko pewnie marzniesz:(trzymaj się tak jakos w tych remontach...daj znac to przylece pomagać sprzatać:):):) julka a Ty co tak milczysz?co z Jagodą?przesypia noce? iza,margarett,wszystkie sylwie:P,brylka,monika,manika,zuzia,luiza ,pyska,mamakubusia i może jeszcze kogoś pominełam,ale buziaczki przesyłam 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 a my planowalismy jechac w niedzielę na zakupy do Ptaka pod łódź,nigdy tam nie byłam,a podobno fajne ciuchy mozna wyszperać ,tylko teraz nie wiem,Nadia znów ma katar:(Więc jeśli jej nie przejdzie,to plany pójda w łeb,żeby sie nie rozchorowała bardziej A tak ogólnie to jestem padnieta po całym tygodniu,jutro jedziemy do babci na imieniny,więc poimprezujemy;-)

a teraz idziemy na jednego a teraz idziemy szampana pić :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Brylka mega fluidki dla Was.....................................🌻 Kasbak tak od przyszłego roku pójdzie do przedszkola jak na razie jest zdrowa:)

Brylka czekaj to twój synek tez idzie na migdaki???No to teraz ja trzymam mocno kciuki i duuuze fluidki dla was:) Trzymaj się kochana,na pewno bedzie dobrze,czytałąś jak ja miałam z Adasiem,teraz dziecko nie do poznania,oczywiście był płacz i wszytko inne(:( ) ale opłacało się...dziecko teraz jak śpi w nocy wogóle go nie słychac a przed operacją miała nawet bezdech-tak mu wszystko zatykało......no buziaki i zobaczysz bedziesz tak samo zadowolona jak ja......:D

Dziewczny która wpadnie na kawkę??? dzisiaj zrobiłam rosołek na obiad,placka na jutro i zaraz robię pierogi-jutro bedzie obiad z głowy..pomyłam podłogi i posprzatałam:P więc jutro od rana kawka i obijanie się :P

hejo.kasia gratuluje egzaminu,to chyba ty zdawalas:/?bo nie mam teraz czasu sprawdzic:) przylaczam sie do picia:) 13.10dostalam okres a wiec nadzieje na dzidzie wracaja,chociaz on nic nei przesadza:/ wciaz szukam i szukam i szukam pracy...juz nie wiem ile cvikow wyslalam, powoli tracde nadzieje.dzisiaj mialam aktywny dzien, wiec nadzieje mi wracaja, ciekawe na jak dlugo

Co tutaj jeszcze takie pustki??????????? Ja dzisiaj wstałam bardzo szybko,tak padał deszcz-lało-ze powstawalismy wszyscy.Nawet dzieci sie obudziły, co zawsze tak długo spia:)