Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Milo

Praca w OVB - czy warto??plis

Polecane posty

Go艣膰 Gigant2015
Ja juz mam emeryture i wcale nie narzekam. Gdzie bzdury plot艂em? W ktorm miejscu? Znowu rozmydlanie. Jakbys poczyta艂 moje posty zamiast biadolic nad losem ludzkosci,orientowa艂bys sie,ze nigdzie nie ma bzdury,tylko obiektywna prawda. A to,ze wychodzi nieco negatywnie,to juz trudno. Jak ja moge dyskutowac z kims kto nie pisze konkret贸w,tylko powtarza wyuczone regu艂ki z pierwszych szkolen

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do giganta
sluchaj ale ja nie bylam na rzadnym szkoleniu poprostu wystarczy poczytac troche na necie co nas czeka w przyszlosci z emeryturami i to nie sa atykuly jakis tam dziennikarzy tylko profesorow, sluchaj wiec jak masz juz emeryture i jestes z niej zadowolony to zajmij sie jakims hobby-acha chyba ze cie na to nie stac-ups panstwo ci za malo dalo, bo na panstwo nie ma co liczyc!!!! sluchaj gosciu jak masz juz emeryture to sie ciesz i daj sie tez innym cieszyc ta emerytura , wiesz ile osob przez twoje dziwaczne wpisy moze nie zobaczyc ani zlotowki po 60 zdajesz sobie z tego sprawe jaka odpowiedzialanoscia sie obarczasz??????????/////// ja nie jestem rzadna ze stron ani ovb ani przeciw ovb, poprosstu interesuje sie swoimi finansami i przyszloscia, czytam co sie dzieje na swiecie i w polsce !!!, albo moze zalujesz ze nie masz III filaru i teraz nie chcesz zeby go tez inni mieli- jak pies ogrodnika!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂owotok
ha nieby艂bym sob膮 gdybym nie sprawdzi艂 i przeczucia mnie nie myli艂y jednak tutaj antagoni艣ci maj膮 racje, kr贸tko m贸wi膮c OVB to ch艂am i to perfidny i to na pierwszy rzut oka , kurcze jak mo偶na tak bazowac na g艂upocie ludzkiej w 5 min mo偶na stwierdzic ze to ch艂am dla mniej myslacych w 1 h po analizie tego w膮tku i wyciagn膮c nastepuj膮ce wnioski odno艣nie powierzenia im swoich funduszy lub czegokolwiek no mo偶e tylko PRu:) odno艣nie pracy spotka艂em "rekrutant贸w" i fajnie sie ich s艂ucha niemal jak 艣wiadk贸w jechowych, zw艂aszcza ile to nie zarobili i w 2 miesi膮ce dobry samoch贸d kupili(nomen omen potem potruchtali 艂apa膰 tramwaj) na konkretne pytania odnosnie pracy lol na pocz膮tku mysla艂em ze to troche jak z Avonem, ale on jest nieszkodliwy w por贸wnaniu do tego badziewia bo bazuje na emocjach od pracy gdzie dostajesz namiastke pracy w niewiadomo czym(naprawde troche samokrytyki ludzie myslicie zeby byc doradc膮 wystarczy pstrykn膮膰 palcami) po pozyskanie klient贸w z kr臋gu najblizszych tak wiec nie urzeczywistniajmy powiedzenia o polaku i szkodzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gigant2015
A czemu mam nie pisac skoro kazde s艂owo jest prawda. Kazdy moze sprawdzic. Co napisa艂em nie tak??????? Moze ma na to odpowiesz?? Kto chce pracowac,to niech pracuje,zobaczy i sie przekona,czy mam racje,czy nie. Kazdy ma swoj rozum. Ja pisze co wiem, i nie obarczam sie zadna odpowiedzialnoscia,bo kto chce to przeczyta i sprawdzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kropkaaaa
Powiedzcie mi, jezeli kolega mnie rekrutuje to on potem na mnie zarabia ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysiek666
Oj Oj gigant gigant czytam te Twoje wypowiedzi juz chyba od miesiaca, gdy ktos najezdza na OVB staram sie od razu odpisywac, tylko ze w twoich wypowiedziach nie ma nic co by w jaki kolwiek sposob mnie jakos grubiej dotknelo, poprostu pierdzisz se pod nosem i piszesz jakies bzdury, poprostu negujesz kazda wypowiedz kogos innego na tym forum, powiem ci tak, chce Ci sie logowac co 20 minut i pisac na forum, zaloguj sie na czaterii albo gg se zaintaluj i tam mozna wiecej popisac niz na tym forum naprawde, a jesli chcesz wyszkolic szybkie pisanie rowniez sa jakies programiki mistrz klawiatury itd. polecam chlopaku i daj se spokoj bo mi meila zapychasz tymi bezsennsownymi wypowiedziami!! Ja spotkalem sie z OVB 9 miesiecy temu dzis jestem se BL i nie zamienie tej pracy na nic innego, moii klienci sa zadowoleni, ja jestem zadowolony i pracownicy rownie偶, wiec jesli gigant chcesz to zapraszam popracujmy razem, jesli to jedyny sposob abys sie zamknal to jestem w stanie sie poswiecic i gwarantuje Ci po roku czasu stala pensje wysokosci 5.ooo z艂 jestes kozak chodz sprawdz!! i za rok napiszesz............. albo OVB jest do du.... , albo jednak spoko firma :) freeinfoovb@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysiek666
jeszcze jedno, chcesz konkretow!! oka na poprzedniej stronie zaognila sie rozmowa na temat pracownikow fizycznych i studentow ekonomii!! Fizyczni nie fizyczni, nie istotne we藕my zwyklego kowalskiego studenta 4 rokui uczeln i technicznej i studenta ekonomii!! Wedlug Ciebie student ekonomi ma wieksza wiedze, zgadzam w Polsce jest 5- 6 dobrych uczelni ekonomicznych, pasuje absolwenci tych uczelni nie pracuja w OVB lub pracuja, najczesciej zarzadzaja grubszymi finansami zarzadcy funduszy inwestycji maklerzy itd. Ale we藕my znow przecietnego kowalskiego, przychodzi ostanio jeden 4 rok student ekonomi co wiecej specjalnosc ubezpieczenia, 'mysle oo ktos konkretny' u tu rozczarowanie bessa?? hmm no slyszalem na wykladzie ale nie byl pewien, wig 20 tez slyszal, jak dziala TFI nie wie, bi nigdy nie wieszczy ziomek po techn ikum eletronicznym gra od 3 lat na gieldzie i wie wiecej od Ciebie czy student 4 roku ekonomi i ubezpieczen , poprostu kuje na kazdy egzamin lub sciaga i nie ma na ten temat zadnej wiedzy!! wiec nie warto oceniac ludzi po CV!! i jeszczze jedno jesli ktos od lopaty, zobaczy swoja szanse i zacznie rzeczywiscie chlonac wiedze na temat finansow i sie uczyc wtedy zostanie i cos osiagnie a nie wiesz dlaczego pracuje przy lopacie, moze jest madrzejszy od Ciebie tylko nie poszlo mu , nie znasz jego dziecinstwa i mozliwe ze to co ty usilnie probowales pojac w rok czasu zatrybii w jeden miesiac, bo jest zdolny inteligentny ale zlapal za lopate bo musial utrzymac rodzine!! Gigant w tej pracy jest to super ze nigdy nie wiesz na kogo trafisz!! i skoro pracowales w OVB i teraz marudzisz, z twoich wypowiedzi mozna wywnioskowac dlaczego, szufladkowales ludzi i nie dawales im szansy patrzac na swoj rosnacy portfelik, ale nie tedy droga kolego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gigant2015
Nie dzieki,z Toba na pewno byl nie chcia艂 wspo艂pracowac,nawet przy 艂opacie. Wiadomo,ze znajdzie sie jakis dobry sprzedawca,moze nawet jka sie podszkoli,mog艂by sie nazywac doradca,ale ilu jest takich?? Jeden na 50? Na 100? A Ty Rysiek 666 ile masz jednostek w tym miechu zes taki zadowolony?He he pewnie az ze100:) Dopiero co by艂es Rka,a juz jestes BL? Ciekawe,ciekawe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysiek666
No i widzisz giganciuku dopiero bylem Rka w styczniu GST a teraz BL, i co przytkalo troszke?? co nie szlo tak dobrze i dlatego taki wstret dla OVB, trudno pracuj dalej przy lopacie albo lopatce w piaskownicy, i nie boj sie nie bede ci przeszkadal w wykopie spokojna glowa!! A w tym miesiacu tylko 5000 JP dla twojej wiadomosci, napisz na meil to Ci dokladna pozycje na liscie rankiowej podam!! NO I NA KONCU DUZYMI LITERAMI gigantowi troszke slabo szlo BIORAC POD UWAGE STARY PLAN KARIERY A NOWY I JEGO ZDZIWENIE Z SZYBKIEGO AWANSU, wiec nie warto zawracaj glowy jego wypowiedziami!! sam sie troche przyzna艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gigant2015
Mocno watpie. .. Z jakiej jestes struktury,podaj to sobie sam sprawdze kolego. Ale to mozliwe,sprawdzi艂em sobie genijalny nowy plan kariery i widze,ze byle burak bez okresu karencji moze zostac nawet dyrektorem. He he niewielka iloscia jednostek,a potem sie szczyci jak to on wysoko nie dotar艂. Za艂osne. Co mozna myslec o firmie, w ktorej tak 艂atwo zostac dyrektorem? Zaden standard,niski poziom. Wczesniej jeszcze byl okres karencji,a teraz hulaj dusza.Pewnie sie pracownicy ciesza,ale juz klienci niekoniecznie,bo jak rozmowaija z dyrektorem lub kierownikiem nawet,to chca myslec ,ze rozmawiaja z kim kto zapracowa艂 na to stanowisko i ma doswiadczenie. A tu taki ch艂optas,ktory pracuje 9 miesiecy dopiero, wielkie g**** wie o gie艂dzie i inwestycjach i pcha sie do zarzadzania pieniedzmi. Mowisz swoim klientom jak d艂ugo pracujesz??? Na 100% NIE! Bo bys nie mia艂 zadnego. Na zdrowy ch艂opski rozum- zero doswiadczenia,i mozliwosc szybkiego awansu,poprzez naciagniecie na produkty b9ednych znajomych,co mozna myslec??? A jesli chodzi o 5000 jednostek,to nie wierze w ani jedno s艂owo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysiek666
No i wlasnie, mowi gigant szczeg贸艂y i konkrety, daje mu szczeg贸ly z listy rankingowej i on znowu neguje!! no i co mozna dalej powiedziec?? trudno skoro tak chcesz negowac wypowiedzi wszytskich uczestnikow forum wiec okej!! baw sie dobrze!! A czy plan jest lepszy, czy gorszy, napewno gorszy bo niestety trzeba wiecej punktow napisa膰, no ale plusem sa okresy karencji, ktorych do konca roku nie ma:) ale co lepsze nie wiem......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysiek666
a i jeszcze jedno, mowie ile pracuje i znajomi i klienci to wiedza, jestem absolwentem dwoch kierunkow US i znajomi wiedza kiedy konczylem a klienta nie wciskam bajek ze pracuje 10 lat, s dla twojej wiedzy jeszcze przed OVB 3 lata inwestowalem swoja kase w TFi kiedy TY pewnie slowo ARKA w reklamach kojarzyles z biblia, wiec giganciku odbij bo troche za chudy jestes dla mnie!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Giganta
hej czlowieku to ty jeszcze pracujesz w tej firmie? ze jestes tak na bierzaco? czy tak bardzo cie ta firma interesuje ze calyczas sie dopytujesz jak tam rankingi? nie wiem o co tu biega? kim ty wlasciwie jestes zeby wydawac takie osady???? I jakim cudem masz dostep do takich informacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysiek666
Gigant 2015 juz nie pracuje!! to jest pewne prosta dedukcja, z tego co wiem poziom obslugi samej centarli 2-3 lata do tylu byl slabszy i lista rankingowa pojawiala sie pare dni po zakonczeniu miesiaca:) Ale na nasze szczescie sie zmienilo i informacje o zdobytych JP sa wysylane w pierwszy wtorek przyszlego miesiaca w nocy z wtorku na srode SMS do pracownikow i w srode rano lista rankingowa jest na meilu dyrektorow:) Spojrzyj dokladniej i to nie ja sie oklaskuje!! A czy ja jestem cwaniakiem czy nie cwaniakiem to nie o to chodzi, GIGANT BYLES DOBRYM PRACOWNIKIEM i nie wiem dlaczego tak nie lubisz tej firmy, masz duza wiedze i wiesz na czym to polega a jak dla mnie to bardzo duzo aby zrozumiec ta zakrecona na poczatku ukladanke, awanse GST BL itd co zrobic w jakim czasie z kim za kogo pomoca, wszystko ekstra................... i dlatego na tym forum brylujesz bo taka wiedze ma tu malo kto:) tylko nie rozumiem jednej rzeczy NIE GRYZIE sie reki ktora Cie karmi, napisales ze byles tak dobry ze poprostu odebrales $$$KASE$$ swojemu przelozonemu (JESTEM NA PODOBNYM ETAPIE) ............................. Kazda Dyrekcja jest inna mozliwe ze miales nad soba debila ktory kladl Ci klody pod nogi i poprostu przez niego jestes taki zly na OVB, no i druga wersja zapomniales o rekrutacji na szerokosc i znalalesc brylancika na ktorym chciales zrobic DK a brylancik przeskoczyl mistrza?? chodz watpliwe bo za dobrze rozumiesz ukladanke:) Tylko po co taka negatywna opinia?? moze ludzie czytajacy wypowiedzi poddaja sie po tym jak przeczytaja twoje wypowiedzi, ale sam wiesz ze z osob tu sie wypowiadajacych i czytajacych wypowiedzi pracuje w ovb 5%, OVB nic nie ma darmo jest ciagla praca i ciagla PRACA po raz drugi:):):) kto jest zawziety i madry!! POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysiek666
""""""""Pisze szczera prawde,zeby ludzie,ktorzy chca pracwoac e tej firmie nie musieli czekac na szczegoly p贸艂 roku i dowiadywac sie porcjami niewygodnych informacji."""""""""""""" CYTAT GIGANTA ehh z tym sie zgadzam!! i to bardzo !! ale jest jedno ALE ......... PLAN KARIERY, OBOWIAZKI KIEROWNIKA, REKRUTACJA, PELNA SZAFA OGOLNYCH WARUNKOW UMOWY, od oFE do Majatku, ZYci贸wki, TFI , zdrowotne, od okolo 10 partnerow, telefonowanie plus mnustwo nie wymienonych rzeczy, PYTANIE DLA KAZDEGO na tym forum, chcesz sie zaszyc na pol roku w domu poznac warunki ogolne do wszytskiego nauczyc sie ich wykuc na pamiec?? i nie zarobic ani 1zl?? CZY druga opcja, poznawac produkty stopniowo powoli wraz z bardziej wymagajacymi klientami DAJMY na to 2 lata jednoczescie zarabiajac i rozwijajac sie w tej firmie?? ODPWIEDZCIE SOBIE SAMI!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dajcie spok贸j
Dajcie ju偶 spok贸j z tym forum a przede wszystkim z dyskusj膮 z tym gigantem bo szlag mnie trafia. Kretyn znalaz艂 sobie idiotyczne zaj臋cie obra偶ania imienia firmy. Robi dure艅 antyreklame i marnuje szans臋 ludzi na karier臋 i na dobr膮 emerytur臋, sieje spustoszenie w艣r贸d ludzi, ale przysi臋gam, 偶e to si臋 sko艅czy jak mi puszcz膮 nerwy, bo nie problem si臋 dowiedzie膰 kim jeste艣 Gigant i czekam na chwil臋 kiedy zap艂acisz kar臋 grzywny za obra偶anie firmy i jej kadry!!!!!!! A je偶eli pracujesz w tej firmie to kwestia czasu, 偶eby艣 wylecia艂 z hukiem !!! Gor膮co nie pozdrawiam !!!! Acha! Do pracownik贸w OVB: pami臋tajcie, 偶e dyskusja z tak膮 osob膮 na forum to brak profesjonalizu i totalne dno. We藕cie si臋 lepiej za terminy, bo te偶 mnie ju偶 wkurzcie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysiek666
masz racje, ale sam mowisz ze nerwy puszczaja:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gigant2015
Nikogo nie obrazam i nie obarzam imienia firmy. Podaj cytat. Obrazi艂em kogos imiennie? Pisze jak jest i moge przedstawic dowody na to co pisze jak bedzie trzeba. A co do firmy,jak juz wielokrotnie pisa艂em wystarczy przeczytac U艢UA zeby wiedziec o co chodzi i jak dzia艂a firma. Po to jest forum,zeby dyskutowac,. Czekam,az puszcza ci nerwy i sam sie wez za terminy zamiast czytac co pisze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gigant2015
kim ty wlasciwie jestes zeby wydawac takie osady???? I jakim cudem masz dostep do takich informacji? Nie wiedzia艂em ze lista rankingowa i plan kariery sa tajne. Uff skad ja moge miec dostep do takich tajnych informacji. A co do osad贸w,to niestety mam racje. Dobrych pracownikow jest jak na lekarstwo. I sami dobrze wiecie,ze doradcami finansowymi nie jestescie,nie macie licencji. Jedynie licencje agenta ubezpieczeniowego. No co,zle mowie? K艂amie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gigant2015
I co jeszcze dodam. Gdzie pisa艂em nieprawde??????? GDZIE pytam 1. wymagania: niekaralnosc i wyk.min srednie. Tak czy nie? Wg mnie to paranoja dopuszczac kogokolwiek do takiej pracy.- MOJE ZDANIE 2. Masz licenje ubezpieczyciela??? TAK czy NIE? jestes agentem ubezpieczeniowym- to DLA MNIE jasne 3. Na jakiej podstawie pracujesz? U艢UA? Tak czy nie? Emeryci musza zak艂adac dzia艂alnosc i osoby niepracujace- fakt niepodwazalny- tak czy nie? 4. Informacje sa dawkowane? Tak czy nie? Piekne filmy na poczatek,a niewygodne informacje potem.- MOJE ZDANIE 5. Zaczyna sie najczescie pracowac wsrod znajomych? Tak czy nie? Co do reszty to MOJE obserwacje,MOJe zdanie i nie zamierzam sie z niego t艂umaczyc. Mam prawo miec swoje zdanie i pisac co zaobserwowa艂em. NIKOMU nie kaze tego czytac,a jak przeczyta,to sam stwierdzi,czy to fakt,czy fa艂sz. Jakim prawem ktos krytykuje mnie,poniewaz mam inne niz on zdanie? Wszyscy najezdzaja na mnie, a nie pisza,gdzie pisze nieprawde. To jest forum publiczne. Nie ja zak艂ada艂em ten watek,tylko ktos inny. Dlaczego mam w nim nie pisac,skoro mam cos do powiedzenia? Jka juz powiedzia艂 Rysiek,niewiele osob ma taka wiedze odnosnie tematu.Firmy nie obrazam i niegdzie nie obraza艂em,ale niektore zasady mi sie nie podobaja i mam do tego prawo. Do swobodnej wypowiedzi.Jestem taki siaki i owaki,bo pisze,ze moim zdaniem w takiej branzy nie powinien pracowac ktokolwiek. A wy sie jeszcze z艂oscicie,bo uwazacie,ze byle kto moze. Do Ryska,tak rzeczywiscie pewne osoby mnie oszuka艂y i oszuka艂y kilka innych osob. Dlatego innego zdania miec nie moge. Nie znaczy to jednak, ze k艂amie w ktoryms miejscu.Niesmak jednak pozosta艂. Gdybym napisa艂 rzeczywiscie co sie sta艂o,to dopiero by艂aby to antyreklama. Tego jednak nie pisze,bo wiem,mam nadzieje,ze nie wszyscy sa tacy i ze sa jacys dobrzy agenci znajacy sie na rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Teraz lepiej Gigant nareszcie
Wreszcie napisa艂e艣 co ci si臋 tak naprawd臋 nie podoba Gigant i teraz jest ok, na tym etapie m贸glby艣 zako艅czy膰 swoje wypowiedzi na forum. Wymienile艣 5 punkt贸w, kt贸re ci nie odpowiadaj膮, tzlko, 偶e to zadna tajemnica:) Ad 1) Paranoja lub nie, szukamy przedstawicieli, kt贸rzy odpowiedni膮 wiedz臋 nab臋d膮 w swoim czasie, lub takow膮 juy posiadaj膮(gdyby nie bylo dzia艂u analiz i ekspertyz to sprawa wygl膮da艂aby inaczej), dla ciebie to co艣 z艂ego? , dla mnie nie. Ad 2) Licencji jest kilka: osobna na ubezpieczenia, osobna na fundusze inwestycyjne, OFE, itd. (ja mam ca艂y kmplet), a mo偶e tutaj jest co艣 z艂ego?? Ad 3) Tak, pracujemy na podstawie Umowy 艢wiadcze艅 Us艂ug Agencyjnych na czas nieokre艣lony, emeryci i osoby niepracuj膮ce musz膮 za艂o偶y膰 dzia艂alno艣膰. Studenci i osoby pracuj膮ce nie maj膮 si臋 czym martwi膰, a mo偶e tu jest co艣 strasznie z艂ego??Taka jest polityka firmy, w膮tpi臋 czy to jest naprawd臋 tak wielka przeszkoda w podj臋ciu pracy w OVB. Ad4) Informacje dawkowane:)Dobre:) Wszystko mo偶na si臋 dowiedzie膰 od razu, tylko, 偶e nowym pracownikom zale偶y na szybkim przej艣ciu do zarabiania pieni臋dzy a nie na tym, kto mo偶e pracowa膰 w OVB, kto nie, itd. Takie szczeg贸艂owe informacje potrzebne s膮 tak naprawde dopiero jak pracownik b臋dzie odpowiedzialny za przyjcie do pracy nowych ludzi, po co mu to wiedzie膰 wcze艣niej??? Ale mimo wszystko: spyta, to si臋 dowie, nie ma 偶adnych tajemnic. To te偶 jest takie z艂e ?? Ad 5) Oczywi艣cie, 偶e zaczyna si臋 pracowa膰 u znajomych, po co od razu stresowa膰 nowych pracownik贸w? Nie chce i艣膰 do znajomych?Niech idzie do obcych, jego wyb贸r, sam wybiera co dla niego bardziej komfortowe. W tym te偶 jest co艣 bardzo z艂ego?? Nie wiedzia艂em:) Oj cz艂owieku, cz艂owieku. A dlaczego nie napiszesz, 偶e OVB gwarantuje od wej艣cia na szczebel Kier. Okr臋gu emerytur臋 po uko艅czeniu 55 lat? Dlaczego nie napiszesz, ze rozpoczynajac prace w OVB, rozpoczyna sie wlasny biznes, ze mozna dzialac i otwierac biura na terenie calego kraju, dajac ludziom prace, nie rozumiem, dlaczego wymieniasz same wady, chociaz te twoje 5 punkcikow to nie sa wady :))A moze zdobedziesz sie na odwage i wymienisz kilka zalet???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majkel D偶ekson
Powiem to tak. Sam pracuje w OVB i wiem 偶e jest to ciezka robota ale za odpowiednie pieniadze. A jezeli chodzi o giganta2015 - to jest w porzadku facet a wiecie dlaczego? bo zakladaj膮c forum: "jak wyglada praca w OVB" kazdy ma prawo wypowiedziec sie na ten temat wlasnym zdaniem. Po to wlasnie jest forum. Kazdy moze miec inne zdanie, Jezeli ktos zechce pracowac w tej firmie to i tak bedzie pracowal. Czytaj膮c to forum znalazlem naprawde paru debilow wypowiadaj膮cych sie na temat tej firmy. Ale napewno nie jest nim Gigant. Nie rozumiem dlaczego sie go tak ciagle czepiacie. Wg mnie on wypowiada sie konkretnie nie obrazajac nikogo co swiadczy o jego inteligencji. Czytajac jego wypowiedzi sam czasem mysle: nie ma chlopak racji, ale to jest jego zdanie na ten temat i spoko! jemu taki system pracy nie odpowiada i chce to na tym forum wyrazic jak to wyglada. nie kazdy moze byc takim doradc膮. w tej firmie mozna zarobic ale trzeba wytrwac, a to nie kazdy potrafi. Chyba nie mysleliscie ze kazdy na tym forum bedzie sie wypowiadal pozytywnie o firmie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niech si臋 wypowiada
ale nie przez prawie rok, specjalnie patrzy艂em. Ten cz艂owiek to maniak i naprawd臋 m贸g艂by da膰 sobie ju偶 spok贸j, bo od jakiego艣 czasu pisze ci膮gle to samo. Wypowiedzial si臋 ju偶 na maksa, tearaz niech sobie znajdzie inn膮 rozrywk臋. Wszystko na temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opticon
Wszyscy piszecie o pracy w OVB mo偶e kto艣 napisze ile mo偶na zarobi膰 ale w got贸wce a nie okr膮g艂ymi s艂owami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofalbeowiec
przez pierwsze 2 miesiace kasy nie widzisz

Udost臋pnij ten post

hmm...moj maz jedzie 21 na szkolenie do 26 czy czesto sie odbywaja takie szkolenia? Owszem czesto mial weekendowe wyjazdy do Bonn czy do K枚ln ale na 5 dni?? Gigant nie wiem czy Ty pisales czy ktos inny o tym ze w OVB chodzi tylko o sprzednia 'towaru' klientowi a pozniej sie o nim zapomina. Nie moge sie z tym zgodzic. Moze w Pl tak jest ale tutaj nie. Moj maz ma kontak z wszystkimi swoimi klientami. Pamieta o zyczeniach urodzinowych czy swiatecznych...moze to banal ale jednak klient ma to poczucie ze po podpisaniu umowy kontak sie urywa. Jak sie pojawia cos lepszego odrazu dzwoni i robi termin i proponuje klientowi zmiane...I nie zgodze sie z tym ze OVB naciaga...

Udost臋pnij ten post

a jeszcze jedno i z wielu jego klientow zrobili sie nasi dobrzy znajomi. Dodam ze nie znal ludzi przed analiza... A z czescia mamy kontak typu 'co robice w sobote? Moze wpadniecie na kawke?' To zalezy od czlowieka...jak pracuje i jak podchodzi do klienta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomi1
Rebel 80 i KSD MAJA tylko racje :) mi tez nikt nie obiecywa艂 miliona za tydzien tylko ci臋zk膮 prac臋 (jak w ka偶dej formie pracy w finansach) dobra jest te偶 wypowied藕 偶e pracy jest du偶o-mo偶na zawsze pracowa膰 na etacie lub w inny spos贸b :) tak偶e ka偶dy mo偶e podj膮膰 SWOJ膭 decyzj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baks69
Ja pracuje w OVB i mam nadzieje, 偶e ka偶dy kto spr贸bowa艂 i ma jaki艣 cel w 偶yciu to nie mo偶e powiedzie膰 nic z艂ego na temat tej firmy... Je艣li kto艣 my艣li, 偶e za siedzenie p艂aci si臋 to nie dziwo, 偶e mo偶e by膰 zawiedziony i m贸wi膰 藕le o OVB... Pozdrawiam wszystkich, kt贸rzy osi膮gn臋li to zo zamierzali osi膮gn膮膰 w tej firmie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomi1
jak tak czytam te wypowiedzi to w sumie nie ma z艂ych. jest kilku takich kt贸rym nie wysz艂o i sa zawiedzeni-no c贸偶- i tacy sie znajd膮. gdyby r贸wnocze艣nie by艂y wypowiedzi(dyskusje) na temat pracy w innych bran偶ach(lub konkretnych firmach) mieliby艣my JASNY OBRAZ 偶e nigdzie nie jest r贸偶owo. Kto艣 napisa艂 " k......wska piramida"-ka偶da firma ma taka sam膮 struktur臋 -dyrektorzy, kierownicy, pracownicy- tyle 偶e tu nie musisz mie膰 miliona 偶eby t膮 struktur臋 stworzy膰 i zarobi膰 kolejny-tylko pracujesz ci臋zko i powoli tworzysz swoj膮 niezale偶no艣膰. mo偶naby pokolei odpowiada膰 na te (r贸偶ne) zarzuty ale po co. Ci co to zrobia sami odpowiedz膮 sobie na pytanie czy warto. czasem wydaje mi si臋 偶e ludzie kt贸rzy 藕le wypowiadaj膮 si臋 wol膮 prostsze rozwi膮zania-praca 8 h,sta艂a pensja i czekanie na emerytur臋- ka偶dy musi znale藕膰 SWOJ膭 INDYWIDUALN膭 DROG臉 (nic na si艂臋. pozdrawiam :):):) Tychy (tychymiasto@tlen.pl) -pana BL-a偶 nie mog臋 uwierzy膰 偶e mo偶na takie g艂upoty pisa膰

Udost臋pnij ten post