Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 grzybkii

Powiekszanie piersi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰Sara
Ja jutro dzwoni臋 i si臋 umawiam na przymierzanie cyck贸w jeszcze raz, dla 艣wi臋tego spokoju mojej g艂owy, chocia偶 m贸j narzeczony powiedzia艂 偶e jestem nienormalna, ale co tam. Dzi臋ki Zosia, bardzo mi艂o si臋 rozmawia艂o! :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Smutna2015
Hej dziewczyny za tydzie艅 mam zabieg powi臋kszenia piersi u doktora skupia i jestem zalamana ... kompletnie nie wiem na jaki kszta艂t sie zdecydowa膰 czy na okragle czy anotomiczne. Piersi mam bardzo ma艂e. Boje sie ze implanty okragle bed膮 u mnie wygl膮da艂y nienaturalnie jak pi艂ki ale podoba mi sie w nich to ze sa pe艂ne i bez stanika wygl膮daj膮 dobrze. Czy ka偶de okragle wydaj膮 sie nie naturalne? Rozmiar z doktorem wybrali艣my 325ml. natomiast przy implanatch autonomicznych obawiam sie ze bed膮 obwis艂e przez to ze mam do艣膰 nisko sutki i b臋de musia艂a nosi膰 push upy zeby nada膰 im fajny kszta艂t. Rozmiar przy anotomicznych wybrali艣my 330. Macie do艣wiadczenie wiec bardzo was prosz臋 o pomoc i b臋de wdzi臋czna o ka偶da najmniejsza podpowied藕 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nattkka
Lilka przypomnij sie oczywiscie przy najblizszej wizycie. to powinna byc Twoja gwarancja na implanty. Sofia ja wlasnie dostalam takie 2 malutkie kciazeczki, do portfela sie mieszcza ;) nazywa sie to wlasnie implant passport sa tam moje dane, mojego lekarza i numerami itp implantow. Gwarancja dozywotnia tak wiec bezpieczna jestem gdyby cokolwiek mialo sie stac... odpukac ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nattkka
Smutna2015. Ja mam anatomiczne 350ml, wiec podobna wielkosc. robilam je 16 lutego. Jestem bardzo zadowolona, bo nie wygladaja one w ogole nienaturalnie, a obwisle na pewno przez dluzszy czas nie beda.. a masz juz dzieci? Jezeli chcesz moge Ci pokazac jak wygladaja w staniku, bez push up oczywiscie bo ma Zdjecie robione 3 tyg po operacji. Do Ciebie nalezy decyzja ostateczna jaki ksztalt wybierzesz. Musisz sie uspokoic przede wszystkim i dokonac wyboru, Dasz rade ! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smutna2015
Nattka. Jesli to dla ciebie nie problem to wyslij mi fotk臋 na adres: katrin2515@wp.pl . Z g贸ry dziekuje :* Nie nie mam dzieci ale mam dosy膰 niskie u艂o偶enie sutk贸w i boje sie ze b臋de wygl膮da膰 jak stara babcia z nisko ulozonymi piersiami... A jakie mia艂a艣 swoje piersi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰SOFIA
Nattkka ja dosta艂am jedn膮 ksi膮偶eczk臋 a drug膮 wizyt贸wk臋 do portfelika. ...SMUTNA 2015 ja mog臋 Ci powiedzie膰 tylko 偶e te偶 mia艂am do艣膰 nisko brodawki no bo dzieci i pesel i mam te 艢REDNIEGO WZROSTU Z WYSOK膭 PROJEKCJ膭 czyli CPG323 345CC a s膮 jeszcze mentora 333 i one maj膮 wysoki wzrost i wysok膮 projekcj臋. SARA....nie s艂uchaj ch艂opaka tylko zr贸b to co uwa偶asz chyba , 偶e prze艣pisz si臋 z tym i zdecydujesz , 偶e jednak te kt贸re wybrali艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nattkka
Smutna, podaj jeszcze raz maila bo chyba zly podalas bo nie moge wyslac. Ja mialam malutkie B w obwodzie 83 cm, a pod piersiami 75 (ale wczoraj mierzylam i mam 73)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smutna2015
@nattka katrin2516@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smutna2015
@nattkka faktycznie wkrad艂 mi sie b艂膮d w tamten adres @go艣膰 SOFIA ty tez masz anatomiczne tak ? Czy mog艂abys wys艂a膰 mi tez zdj臋cie ? Czyli w 100% jeste艣cie z nich zadowolone??? bo gdzies czyta艂am kilka komentrzy ze dziewczyny sa za艂amane ze nie zrobi艂y okr膮g艂ych bo piersi sa normalne nie stercz膮ce i musza ca艂y czas w push upie chodzi膰 zeby dobrze wygl膮da膰...:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nattkka
Hej zdjecia poszly. Smutna ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Sara
Zosia, um贸wiona w nast臋pny czwartek do Doktora :) nawet je艣li b臋d臋 mia艂a potwierdzi膰 dotychczasowy wyb贸r, b臋d臋 o wiele pewniejsza i spokojniejsza. Niestety ja ju偶 tak mam, 偶e jestem niezdecydowana i roztrzepana, no i niestety nie ma mnie teraz w Warszawie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰SOFIA
Sara nawet je艣li pozostaniesz przy swoim wyborze wcze艣niejszym to musisz by膰 PEWNA .Ja Ciebie rozumiem bo ja mia艂am to samo i jak przymierzylam sobie jeszcze raz a w ka偶dym inna wielko艣膰 implantu czyli tego co mam i wi臋kszego to dopiero wybra艂am na 200 % a po choler臋 poprawki :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Sara
Dok艂adnie tak :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰19
Cze艣膰 dziewczyny :) za wasz膮 rad膮 um贸wi艂am si臋 na kolejn膮 konsultacj臋 zobacz臋 co Mi tym razem lekarz zaproponuje musz臋 mie膰 100% pewno艣ci nim dokonam ostateczny wyb贸r :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I tak trzeba je wymienia膰 po latach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nattkka
Gosc 20:16 O co dokladnie Ci chodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Sofia
do Go艣cia z 20.16 -BZDURA z t膮 wymian膮 ,偶e trzeba.Je艣li zafundujemy sobie dobre jako艣ciowo i b臋dziemy dba艂y o biust tak jak ten naturalny to nie b臋dzie takiej potrzeby.To nie jest era tych z przed 50 lat.

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny! Wczoraj min膮艂 tydzien od operacji, by艂am na pierwszej kontroli i lekarz wreszcie 艣ci膮gn膮艂 mi banda偶,zobaczy艂am pierwszy raz moje cycuszki, w pierwszej chwili wydawa艂y mi sie du偶e, ale po powrocie do domu przed kapaniem obejrza艂am je dok艂adnie i sa o.k. Jeszcze sa twarde i mam strasznie napi臋ta skore czy tak to jest? Wysmarowalam oliwka ale nie wiem czy cos to da. Nie moge sie doczeka膰 kiedy ubior臋 艂adny biustonosz bo w tym po operacyjnym to 艣redni moje piersiasta wygl膮daj膮. Pozdrawiam wszystkie cycolnki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nattkka
Hej Czarnula! Fajnie ze juz dochodzisz do siebie powoli ;) ja napieta skore mialam tez, baardzo! Mialam czasami wrazenie ze zaraz mi popeka. Ale juz jest ok. A wiecie ze o dziwo moje piersi w staniku pooperacyjnym wygladaja ladnie. No ale to nie to samo co w tym normalnym, lub sportowym. Ja tez Czarnula jeszcze 10 dni i bede mogla nosic swoje. Trzymaj sie cieplo ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilka0602
Ja swoje piersi widzia艂am od razu, nie mia艂am 偶adnych bandarzy itp, na drugi dzie艅 dopiero mi za艂ozyli stanik pooperacyjny, moje r贸wnie偶 艂adnie wygl膮daja w tym staniczku;) Ju偶 po ma艂u si臋 ukladaj膮. Tylko tego pasa nie lubie ;/ a ile lekarz wam kaza艂 chodzi膰 w staniku pooperacyjnym? bo mi 2 mce ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Sara
Od czego zale偶y czy nosi si臋 te偶 ten pas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okraglinek
Hej Czarnula mialysmy operacje tego samego dnia :) Ja ide na kontrole szwow jutro, i tez nie mialam zadnych bandazy, w srode nie mialam na sobie nic a w czwartek jak mnie wypisywali do domu to kazali zalozyc stanik sportowy ktory wczesniej kupilam a od lekarza dostalam jedynie opaske uciskowa. Moja skora jest podatna na rozstepy wiec miesiac przed operacja zaczelam wcierac olejek przeciw rozstepom i teraz po operacji od pierwszego dnia 2 razy dziennie masuje piersi tym olejkiem dzieki temu skora wogole nie jest napieta i cycki wygladaja w miare naturalnie. A co do opaski to moj lekarz kazal nosic 24h na dobe przez 6 tygodni, ma ona pomoc cyckom opasc, dzieki temu beda wygladaly bardziej naturalnie. W dniu operacji czyli 8 dni temu byly one bardzo wysoko, gdyby nie bolalo tak bardzo moglabym ich uzywac jako poleczke :) dzisiaj sa juz na miejscu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anatomka
Hello dziewczyny ! Dzis bylam na morfologi juz do badan prZed operacja ( operacja we wtorek). Czy ktoras ma moze chorobe tarczycy hasimoto? Strasznie sie boje zeby jakas choroba nue roz艂o偶y艂a mnie, dzus lekko pobolewa mnie gardlo, prawdopodobnie po wczorajszym locie samolotem. Pierwszy termin mualam um贸wiony na 11grudnua i tez nagle przed operacja przeziebienie plus opryszczka na ustach. Pozniej zdrowa xaly czas, teraz zbli偶a sie termin operacji i mam wrazenie ze znow cos... :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nattkka
Lilka, mi lekarz zaleci艂 noszenia 6 tygodni. tak wi臋c ju偶 tez odliczam dni bo 10 mi zosta艂o :) goscSara , mimoja Doktor wyt艂umaczy艂a, 偶e pas jest potrzebny wtedy, kiedy piersi s膮 zbyt wysoko usytuowane i aby osi膮gne艂y one bardziej naturalny kszta艂 na gorze piersii delikatnie opad艂y. Nie ka偶dy ten pas musi nosi膰, zale偶y to tylko i wy艂膮cznie od Tojego chirurga i od Ciebie rownie偶, czy zaleci Ci noszenia czy te偶 nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Sara
Rozumiem, dzieki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny, wiecie gdzie w 艁odzi mo偶na wykona膰 wszystkie badania potrzebne do operacji? Ile dni przed operacj膮 trzeba wykona膰 badania, 偶eby zd膮偶y膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Sara
A jak z rozst臋pami? Mia艂y艣cie jakie艣 problemy? Smarujecie sie czym艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 marzena
Sofia wys艂a艂am ci maila. Odpisz prosz臋 co o tym myslisz

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny! Mam pytanie po jakim czasie po operacji moglyscie wykonywa膰 czynno艣ci domowe ? ja narazie si臋 oszcz臋dzam i nie robi臋 za du偶o, ale gdy uszykuje kolacje bol膮 mnie r臋ce, nie mog臋 ich podnosi膰 bo wszystko mnie ci膮gnie, mam problem zrobi膰 sobie kitke, kiedy mog臋 sama umy膰 w艂osy? Nie mam tez sily otworzy膰 drzwi w samochodzie, jak za mocno poci膮gn臋 to czuje b贸l w piersi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witajcie, jestem juz tydzien po operacji powiekszania piersi, bylam juz na kontroli, ale z tego calego stresu zapomnialam totalnie co lekarz do mnie mowil o braniu prysznica. Mam pod biustem i w miejscu drenow jakies opatrunki biale przyklejone. Lekarz kazal mi kupic wode antyseptyczna i nia pryskac...ale totalnie nie pamietalam czy te opatrunki mam sama odkleic i wziac prysznic i na koniec na tzw. ranki popryskac ta woda czy jak? pomozcie prosze, bede bardzo wdzieczna

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋