Gość Ewi88 Napisano Luty 26, 2014 Super , patrze ze obecnie wiekszosc z Nas juz po I Instancji :) Polowa męczarni za Nami :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zenekxxx Napisano Luty 26, 2014 Doszczęściajedenkrok gratuluję również :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doszczesciajedenkrok Napisano Luty 26, 2014 Dziękuje CzaroWnica ja. Czekałam rok na wyrok od publikacji akt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenka3 Napisano Luty 27, 2014 do adka 75 Wiedzę, że Twoja II instancja w Warszawie, tak jak i nasza. Dziś w końcu dostaliśmy pismo ze składem i kwotą (1.000 zl) a czekaliśmy na to od listopada, Poznań wysłał dokumenty do Warszawy dopiero pod koniec stycznia ;-( Mam wielką nadzieję, że Warszawa nie będzie tak opieszała jak Poznań. W I instancji również płaciliśmy 1000 zł, dlatego myślałam że w II będzie mniej, mam nadzieje, że tak wysoka kwota nie oznacza, że sprawa pójdzie trybem normalnym. A Ty w I instancji ile miałaś do zapłat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekamzniecierpliwoscia Napisano Luty 27, 2014 Witaj doszczesciajedenkrok. Powiedz mi gdzie jest prowadzona Twoja sprawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka75 0 Napisano Luty 28, 2014 Marzenka3, moja I inst. toczyła się w Lublinie. Koszt 800 zł ➕ 200 zł opinia biegłego.. W Warszawie 700 zł. Nie wiem skąd ta różnica w opłacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasber Napisano Luty 28, 2014 Do małgos 73 i Princesa Kochani doczytałam się w moim pismie ,że koszty przeprowadzenia procesu w wyso 500zł opłaca strona powodowa czyli ja ,niema nic o tym , że koszty są podzielone na obie strony Czyli możliwe ,że druga strona nic nie płaci i koszta sa niższe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgoś 73 Napisano Luty 28, 2014 Kasber,nie pamiętam Twój mąż też wniósł sprawę? Mojego męża akta jeszcze nie dotarły do II Instancji. W I płaciły obie strony bo ona złożyła swoją skargę w odpowiedzi na męża. Nie mam pojęcia jak będzie w II Instancji ale być może podobnie skoro toczą się dwie sprawy w jednej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doszczesciajedenkrok Napisano Luty 28, 2014 Do czekamzniecierpliwoscią. I Instancja Przemyśl a teraz II będę miała w Lublinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasber Napisano Luty 28, 2014 Do Małgos Nie mam pojęcia czy mój ex złożył jakaś apelacje czy coś w tym rodzaju,mam nadzieje ,że nie Skargę ja wnosiłam i za I instancje płaciłam ok 920zł już nie pamiętam a ,za II 500zł i stąd moje podejrzenie ,że coś wniósł ,sama już nie wiem a może zdażają się niskie koszta . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgoś 73 Napisano Marzec 1, 2014 Kasber myslę że byś wiedziała o tym. Już nie pamiętam w jaki sposób bo to było prawie 10lat temu ale mój mąż został o tym poinformowany. On płacił 350zł i ona również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anianieblond Napisano Marzec 1, 2014 W uzyskaniu silniejszych doznań partnerzy poszukują dziwnych miejsc; http://alle.pl/exstaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasber Napisano Marzec 1, 2014 Do mnie pewnie przyjdzie jeszcze pismo jakim trybem toczyc będzie się sprawa ,wiec wtedy myśle ,że wszystkiego się dowiem .Mam nadzieje tylko ,że szybko to się skończy i dekretem potwierdzającym I instancje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgoś 73 Napisano Marzec 1, 2014 I tego Tobie i nam Wszystkim tego życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BDK Napisano Marzec 3, 2014 Kochani napiszcie proszę ile jest czasu na odpowiedź po publikacji akt? To bardzo ważne dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jatojaiktoś Napisano Marzec 3, 2014 Podpinam się pod pytanie przedmówcy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haneczka123456 Napisano Marzec 4, 2014 BDK: z tego co pamiętam to 10 lub 14. powinno być napisane w informacji o publikacji akt. doszczesciajedenkrok: ogromne gratulacje!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haneczka123456 Napisano Marzec 4, 2014 10 lub 14 dni oczywiście:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amartino Napisano Marzec 4, 2014 Zaczęło sie to czego sie obawialiśmy;http://a.martino.pl/korespondent_wschodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zenekxxx Napisano Marzec 4, 2014 Dziś dzwoniłem do Warszawy i powiedzieli mi ze zapadł wyrok, ale jaki nie chcieli powiedzieć. Teraz czekają na podpisy sędziów. I tak sobie mysle, ze skoro nie chcieli nowych dowodów, świadków itp, to chyba to wyrok potwierdzający co? Jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdalen2012 Napisano Marzec 4, 2014 Partner miał okazanie akt. Do końca tego tygodnia mógł złożyć sprostowanie. Wysłał je w piątek. Nie było tego dużo, jedynie parę dokumentów dotyczących jego zatrudnienia. Zastanawiamy się, jak długo będzie jeszcze trzeba czekać na wyrok? W naszym przypadku jest tak, że okazanie akt było już z uwagami OWM, ale bez wskazania z jego strony, czy sakrament jest zawarty nieważnie czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka75 0 Napisano Marzec 4, 2014 Zenku, myślę, że tak wlaśnie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mkewa Napisano Marzec 4, 2014 Zenekxxx . Ja myślę że będzie pozytywny i już niebawem dodasz tutaj wpis :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mkewa Napisano Marzec 4, 2014 seminka13 . Myślę też o Tobie że będzie to niebawem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haneczka123456 Napisano Marzec 4, 2014 Zenek, no pewnie, ze pozytywny bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgoś 73 Napisano Marzec 4, 2014 Zenek ale szybko. Również myslę ze będzie pozytywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zenekxxx Napisano Marzec 4, 2014 Haniu, u Ciebie pamiętam, ze tez jak dzwoniłas powiedzieli, ze zapadł wyrok. Ile od tego czasu czekalas na pismo z dekretem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdalen2012 Napisano Marzec 4, 2014 Niby coś tu rusza, a tak mam dziś dość tego wszystkiego. Czemu nie można i żyć po katolicku i dzieci wychować :( Dzisiaj do mnie dotarło, że my możemy nigdy nie mieć dzieci :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość życieznadzieją Napisano Marzec 5, 2014 Witam, mam pytanie do "DOSZCZĘŚCIAJEDENKROK" jak długo trwała Twoja sprawa w Przemyślu? Mam zamiar złożyć pismo o stwierdzenie nieważności i chcialabym wiedziec jak długo będę musiała walczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haneczka123456 Napisano Marzec 6, 2014 Zenek, przepraszam, gapa ze mnie, ja w kwietniu miałam pierwsze pismo, w czerwcu dostałam info ,ze wyrok zapadł a we wrześniu dostałam dekret. wiem-nie możesz się doczekać:) cierpliwości Ci życzę duuuuuużo pozdrowionka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach