Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość uniewaznienie

UNIEWAŻNIENIE MAŁŻEŃSTWA-co,gdzie,kiedy-poradzcie

Polecane posty

Gość gość
pani morawska a jest pani zatwierdzona przez jakikolwiek sąd kościelny? od tego trza zacząć!

Gość gość
@WalecznaW Nie korzystałam, ale jest to adwokat zatwierdzony przez sąd kościelny bardzo ważne jest to, żeby nie był to zwykły prawnik.

Gość gość
@ Kancelaria_rozwodowa_Morawska "Nie mam zamiaru zniżać się do poziomu podeszwy i dyskutować z Panem" - co to za język? Kancelarii kanonicznje nie przystoi reklamowanie się na forum a tym bardziej obrażanie na niej ludzi. Brak słów, sama się Pani dyskredytuje.

Gość gość
Nie wierzę, że ten człowiek, który wypowiada się prawie pod każdym postem "gość" nie przeszkadza Wam! W końcu ktoś mu powiedział prawdę żeby za przeproszeniem się odczepił. Chyba lepszy adwokat, który walczy o swoje niż jakiś krypto Pełka, szkoda ze telefonu jeszcze nie podał do siebie czy na pewno prawidłowy jest do niego i czy ktos nie ma do niego numeru pfff wracając do tematu do kiedy mozna zlozyc odpowiedz na pozew? przesluchano mnie juz czy jest mozliwosc jeszcze złożyc? czy moja wypowiedz na koncu przesluchania "czy chce cos jeszcze dodac" liczy się? dziękuje za odpowedz

Gość Kancelaria rozwodowa Morawska
Zapraszam do kancelarii tak zażyle komentowanej chyba przez konkurencje? Udzielamy wstępnej konsultacja za darmo, więc nie poniesie Pani żadnych kosztów. Pozdrawiamy i zapraszamy.

Gość gość
na tym forum daje się rady jak robi się lody, a adwokaci mogą się reklamować? i jak tam zatwierdzona przez jakiś sąd?

Gość gość
600623 - 591138

Gość gość
hiPqsmBkln / 970231

Gość gość
782691 - 890446 - 753773

Gość gość
sdfdgdgff-vsdvs/242242424

Gość gość
11321354356-2313546

Gość gość
O co tu chodzi na tym forum? Z jednej strony wpisy seksistowskie z drugiej jakaś kancelaria morawska, która się kłoci z internautami... weźta się ludzie do roboty

Gość gość
771007 - 549269

Gość gość
942812 - 910757

Gość gość
Witam, mam pytanie. Czy słyszeliście może by sąd odrzucił apelacje złożona przez stronę z powodu jej oczywistej bezzasadnosci? Czekam obecnie na wyrok i po rozmowach z byłym "mężem" wiem, że będzie się starał bruździc do samego końca, ze złożeniem apelacji włącznie. Nie będzie miał żadnych nowych świadków czy dowodów, zrobi to tylko po to, by przedłużyć całe postępowanie.....

Gość gość
Kuźwa same spamy na tym forum. czy wam ludzie się nudzi?

Gość gość
a co ty myślisz, że my na bachama?

Gość Nadya24
Co do adwokatów kościelnych. Jeżeli zależy Wam, by mógł Was reprezentować w sądzie biskupim to musi być zatwierdzony przez sąd. Najlepiej więc do nich bezpośrednio zadzwonić i sprawdzić czy są zatwierdzeni;) Moja sprawa dalej się ciągnie. Tzn.teraz czekam tylko na wyrok, a trwa od lutego 2014;) a więc obietnice,że sprawy mają trwać do roku czasu nijak się mają w praktyce;)

Gość gość85
strasznie długo się ciagnie. Ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym tam. Ja czekam na wyrok od maja br. i mam nadzieje ze wkrótce go dostanę. Pocieszam się tez faktem, że jest tylko jedna Instancja :)

Gość gość
A co wam tak pilno do tego seksu? Mam nadzieję tylko, że teraz nie współżyjecie z nikim, bo to byłby grzech wołający o pomstę do nieba. Grzeszyć dla własnej przyjemności i liczyć na miłosierdzie Boże.

Gość gość
Jest! Jest! Jest znowu z nami nasz gość kochany! :-) A guzik Ciebie obchodzi co robimy :-) to sprawa naszych sumień i naszych spodwiedników. Więc nie martw się o nas! Zadbaj o siebie. Znajdź sobie jakieś pożyteczne zajęcie, bo najwyraźniej twoim ulubionym jest prostackie i nieuprawnione "moralizowanie" innych

Gość gość
Widzę, że bardzo boli was, że piszę o waszej obłudzie. Załatwiacie papierki, udajecie świętoszków, a żyjecie w obłudzie. Chcielibyście zagłuszyć głos Boga wołający o opamiętanie się. Jesteście gorsi o jawnych grzeszników!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się