Go艣膰 Malena*_* Napisano Luty 24, 2013 dzieki peonia, juz coraz lepiej po akupunkturze, spalam 6 godzin Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aleks32 Napisano Marzec 13, 2013 Fakt, lepsze s膮 naturalne sposoby, tyle 偶e wypicie szklanki ciep艂ego mleka lub melisy nie zawsze dzia艂a. Wol臋 wi臋c w czasie wi臋kszej bezsenno艣ci posi艂kowa膰 si臋 Forsenem, preparatem, kt贸ry zawiera same naturalne sk艂adniki. Po nim przesypiam dobre 7 - 8 godzin jak dziecko. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 diabolop Napisano Marzec 14, 2013 troch臋 ruchu w ci膮gu dnia, szklanka wody i Forsen przed snem = sen ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
lol_123 0 Napisano Marzec 15, 2013 U mnie problemy z bezsenno艣ci膮 zacz臋艂y si臋 jakie艣 4 miesi膮ce temu. Od dw贸ch za偶ywam Melatrol Sleep Aid (dok艂adnie takie co艣: http://www.vitalab.pl/33,melatrol-sleep-aid.html) i jest o niebo lepiej. A Forsen jak dla mnie przereklamowany. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bannersbrokers Napisano Marzec 19, 2013 A dlaczego przereklamowany? Zawiod艂a艣/e艣 si臋 na nim? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Beata_Lewand Napisano Czerwiec 14, 2013 R贸wnie偶 mam problemy z bezsenno艣ci膮. Stosowa艂am kilka z wy偶ej wymienionych sposob贸w, jednak 偶aden nie wp艂yn膮艂 na mnie znacz膮co. Po przemy艣leniach wpad艂am na pomys艂, 偶e mo偶e zmieni臋 艂贸偶ko na bardziej mi臋kkie. Kupi艂am materac wype艂niony piank膮 Memory, kt贸ra pod wp艂ywem ciep艂a dopasowuje si臋 do kszta艂tu cia艂a. Nie uwierzycie, ale naprawd臋 widz臋 r贸偶nic臋, oczywi艣cie nie wyleczy艂am si臋 ca艂kowicie z bezsenno艣ci, ale potrafi臋 spa膰 nawet 9 godzin dziennie. Polecam wypr贸bowa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 17, 2013 Uwa偶am Forsen za pastylk臋 cudown膮 na spokojny sen. Ma bardzo ciekawy sk艂ad, jest na bazie ekstrakt贸w zi贸艂. Po za偶yciu odpr臋偶a cudownie i powoli przychodzi sen. Pozby艂am si臋聽te偶 tego okropnego uczucia wr臋cz paniki kiedy zbli偶a艂a si臋 noc, 偶e czeka mnie ten sam scenariusz bezskutecznego liczenia baran贸w. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 INSOMIA Napisano Czerwiec 28, 2013 Witajcie. Bezsenno艣c u mnie zacze艂a sie grudniu czyli trwa p贸艂 roku. Czasem zasne czasem nie. Zadne ziolowe tabletki mi nie pomgaja. Pocieszam sie troche tym ze jak widze nie tylko ja mam taki problem. Psychiatra przepisal mi Promolan, ale zawsze pr贸buje najpierw zasn膮c naturalnie wiec dopiero o 2 w nocy biore p贸l tabletki a rano mam taki sajgon w g艂owie ze juz chyba wole nie spac. Lek NASEN jest jak na razie skuteczny ale to ostatecznosc bo podobno mocno uzaleznia. Jak na razie najlepiej spie po alkocholu. 5 piw i spie- c贸偶 bezsenno艣膰 albo alkoholizm. Sprobuje teraz tej Melatrol Sleep Aid moze cos sie zmieni. Jesli macie jakies tabletki naturalne poprosze Insomia Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 leady.28 Napisano Czerwiec 28, 2013 wiem co to nie spac albo spac godz. dwie lekarz przepisal mi APO-ZOLPIN podaja go w szpitalach przed operacja i naprawde pomaga Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dewka Napisano Lipiec 6, 2013 Podnosz臋 temat, bo w艂a艣nie jestem po nieprzespanej nocy. Obudzi艂am si臋 o 3 i ju偶 nie mog艂am zasn膮膰. Bra艂am walerian臋 i melis臋 ale nie mog艂am ju偶 zasn膮c do rana. Od paru dni pij臋 zio艂a Ojca Gabriela. Kupi艂am tak偶e homeopatyczne L72. Czy ktos to mo偶e stosowa艂? Po jakim czasie zaczynaj膮 dzia艂a膰? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 6, 2013 Do艂膮czam sie do pytania, bo te偶 zacz臋艂am pi膰 L72, ale nie czuj臋 dzia艂ania. Czy kto艣 to stosuje? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 14, 2013 Wy膰wiczy艂am w sobie nawyk chodzenia regularnego spa膰 ok 11:30 i poprzedzam to jedn膮 kapsu艂k膮 Forsenu. Organizm powoli robi si臋 senny. Ale jest faktem, 偶e nic nie mo偶e zaburzy膰聽tego rytmu, inaczej nici ze snu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
AnkaK18 0 Napisano Sierpie艅 8, 2013 Ja bior臋 2 tabletki sedatif na noc i 艣pi臋 spokojnie, 艂agodz膮 niepok贸j i rozdra偶nienie i pozwalaj膮 wcze艣niej zasn膮膰. Rano nie mam problemu z funkcjonowaniem, leki nie otumaniaj膮 i mo偶na po nich prowadzi膰 samoch贸d co by艂o dla mnie wa偶ne. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gostkaola Napisano Sierpie艅 8, 2013 Anka a co to ? Jakie艣 nowe tabletki? Bo pierwsze s艂ysz臋, ciekawe czy to nie jedne z tych co uzale偶niaj膮?! A jaka jest ich cena je艣li mog臋 spyta膰? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
AnkaK18 0 Napisano Sierpie艅 9, 2013 Czy nowe to nie wiem, ja stosuje ju偶 jaki艣 czas. Je偶eli chodzi o cen臋 to powinna艣 si臋 zmie艣ci膰 w 20 z艂, w opakowaniu jest 60 tabletek. No i co wa偶ne, nie uzale偶niaj膮 i mo偶na po nich prowadzi膰 samoch贸d. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 11, 2013 Ten temat jest dla mnie te偶 bardzo bliski.Ju偶 od jakiego艣 czasu nie mog臋 normalnie spa膰,funkcjonowa膰 jak zwyk艂y cz艂owiek.Ni膰 nie idzie do g艂owy(ucz臋 angielski)-ale nic z tego-nie mog臋 niczego zapami臋ta膰.To jest okropne.Leki na sen nie pomagaj膮.Mi si臋 wydaje 偶e jestem spokojna,zawsze staram si臋 nie denerwowa膰-ale nic z tego-m贸j sen nie staje od tego lepszy.Mam marzenie aby si臋 wyspa膰 rano chocia偶by do 9-i co?-4.30-albo 5.S艂ysza艂am 偶e to musi by膰 problem z uk艂adem nerwowym,przecie偶 zawsze o czym艣 my艣l臋,nawet wtedy,kiedy si臋 budz臋 w nocy.W pi膮tek id臋 do lekarza,mo偶e co艣 mi na to poradzi,chcia艂a bym mie膰 pewno艣膰 偶e wszystko b臋dzie w porz膮dku,偶e b臋d臋 mog艂a spa膰 jak normalny cz艂owiek.Du偶o rzeczy w naszym 偶yciu s膮 powi膮zane z nasz膮 g艂ow膮,cz艂owiek jest bardzo ciekawym stworzeniem.Wsp贸艂czuj臋 wszystkim ludziom,kt贸rzy maj膮 taki sam problem.Moim zdaniem tu mo偶e pom贸c tylko specjalista-to znaczy lekarz.呕ycz臋 powodzenia wszystkim w walce z tym problemem.Pozdrawiam. Marina Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
DiesIrae 0 Napisano Sierpie艅 11, 2013 jest cos co pozwoli wam zasnac w pelnym zrelaksowaniu bez faszerowania sie chemia. To proste- zajarajcie ziolo ;] Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Alabama74 Napisano Sierpie艅 13, 2013 ja kiedy艣 tru艂am si臋 stilnoxem (i nie polecam),ostatnio kole偶anka poleci艂a mi co艣 Relaxine: http://www.beautyempire.pl/product-pol-319-RELAXINA-PLUS-20-tabletek-uspokaja-i-pomaga-w-zasypianiu.html takie dwa w jednym: zasypiasz wieczorem i lepiej reagujesz w dzie艅. Jak na razie na mnie dzia艂a i mam nadziej臋, 偶e to ie efekt sugestii.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 27, 2013 Faktycznie ten Stilnox zwala z n贸g natychmiast, ale mam po nim jaki艣 dziwny 艣cisk w g艂owie..., zamieni艂am go na dwie kapsulki Forsenu i udal贸 si臋. Pozostan臋 przy nim na jaki艣 czas, tymbardziej, 偶e sk艂ad jest bezpieczny Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 przemo01 Napisano Wrzesie艅 20, 2013 zgadzam si臋 co do Zolpicu, wprawdzie zasypiam godzin臋, a nie 15 minut, ale 6godzin snu gwarantowane. Efekty uboczne? Niestety, ale przez p贸艂 dnia od obudzenia cia艂o kompletnie odmawia pos艂usze艅stwa, ledwo cz艂owiek ma si艂臋 usi膮艣膰, o wstaniu ju偶 nie wspomn臋. Ale sporadycznie za偶ywany, np w weekendy gor膮co polecam ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 klarrrra Napisano Pa藕dziernik 6, 2013 W moim przypadku lekarz stwierdzi艂 nadwag臋, za wysoki poziom cholesterolu i za du偶o soli, co przyczyni艂o si臋 do nadci艣nienia, a to wszystko z kolei prze艂o偶y艂o si臋 na problemy ze snem. Dosta艂am amlator na nadci艣nienie, nie podjadam na noc i ograniczy艂am s贸l do minimum. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 7, 2013 Nie stosujcie chemii. Oczysccie organizm- duzo warzyw, orzechow pestki dyni,owocow. Duzo ruchu, gimnastyka, Yoga np czy inne chinskie- tai chi, Qi gong....Duzo pic, polecam tez tran i inne suplementy- magnez, cynk , wit b. Herbatki ziolowe....a problem zniknie bardzo szybko.... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 8, 2013 poczytajcie sobie o szkodliwosci melatonny,jest forum na ktorym bardzo duzo ludzi skarzy sie na depresje pojawiajaca sie przy stosowaniu tych tabletek,,ja biore leki z grupy benzodiazepin ale przy redukowaniu dawki i proby odstawienia nastroj jest oplakany...wspomagam sie ziolami ktore wchodza w sklad forsenu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kasia5266 Napisano Pa藕dziernik 12, 2013 Mi od czasu do czasu zdarza si臋 cierpie膰 na bezsenno艣膰. Ostatnio ju偶 nie mog艂am wytrzyma膰 sypiania po 3-5 godzin wi臋c posz艂am do lekarki, kt贸ra poleci艂a mi tabletki zio艂owe kalms (2 na godzin臋 przed snem) + magnez 2-3 razy dziennie+kompleks witamin. Dopiero niedawno zacz臋艂am t膮 kuracj臋 ale ju偶 widz臋 popraw臋. Dzi艣 pierwszy raz od tygodnia przespa艂am ponad 8 godzin. A nawet je艣li zdarzy mi si臋 bezsenna noc to magnez i witaminy za偶yte w ci膮gu dnia redukuj膮 uczucie wyczerpania i nerwowo艣膰. Od siebie dodam, 偶e nale偶y ograniczy膰 kaw臋 i alkohol w godzinach wieczornych. Bo to te偶 znacznie wp艂ywa na jakos膰 snu. Typowych lek贸w nasennych powinno si臋 unika膰 z racji powik艂a艅 w postaci uzale偶nienia, lub stan贸w depresyjnych. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 17, 2013 Ja boryka艂am si臋 z bezsenno艣ci膮 prawie rok, w ko艅cu wybra艂am si臋 do lekarza z tym problemem przypisa艂 mi leki. Jednak nie bardzo mi pomaga艂y, dopiero po艂膮czenie farmakoterapii z metodami 'domowymi" przynios艂y powoli oczekiwane efekty. Pewnie macie w ma艂ym palcu ju偶 wszystkie mo偶liwe sposoby na walk臋 z brakiem snu ale mo偶e ten artyku艂 wam pomo偶e tak samo jak mi http://www.mogespac.pl/wiedza/szczeg...urzen-snu.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dotus199000 Napisano Listopad 13, 2013 Widz臋 ,偶e du偶o os贸b ma taki sam problem,ja te偶 cz臋sto spa膰 nie mog臋 oraz strasznie boli mnie kr臋gos艂up od tego przewracania si臋 ciagle w 艂贸偶ku,ale ostatnio znajoma poleci艂a mi materac z gorczycy. Pewnie niekt贸rzy pomy艣l膮 偶e to nie dzia艂a,ale mi pom贸g艂,dzia艂a on te偶 na wiele innych rzeczy,dla zainteresowanych podsy艂am fajn膮 stronk臋 z kt贸rej mo偶na si臋 wiele dowiedzie膰 o tym materacu ijego w艂a艣ciwo艣ciom,mo偶e i Wam pomo偶e. http://dbamokregoslup.pl/materace-gorczycowe,57.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 13, 2013 Nie materac z gorczycy,tylko bezsenno艣c we dwoje cudowna bezsenno艣膰 mmmmmm Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tomasz Kowalski Napisano Listopad 25, 2013 Wtam znalaslem ostatnio taka stronke http://www.leczeniebezsennosc**pl/ o leczeniu bezsennosci? co o niej wiecie czy naprawde potrafia pomagacc w tym problemie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tomasz Kowalski Napisano Listopad 25, 2013 Wtam znalaslem ostatnio taka stronke http://www.leczeniebezsennosc***pl/ o leczeniu bezsennosci? co o niej wiecie czy naprawde potrafia pomagacc w tym problemie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 14, 2014 dobrze dziala na stres pic po zdenerwowaniu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach