Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi się

BUUUUUUUU nie chce mi się siedzieć w pracyyyyyy

Polecane posty

3500 brutto, to jest bardzo fajna pensyjka...i chyba nie ma powodu do narzekania. Ja mam mniejszą podstawę no ale premia to jest to co lubie ;)

Gość Robotnica Cierpietnica
Fajki - a co robisz ze masz takie super brutto ?

Robotnica.. Ja mieszkam 350km od domu tylko z tą różnicą, że w Polsce, i też nie widzę mojej rodzinki często. :) ale nie narzekam hehe

Gość fajki
w sumie lubię swoją pracę, ale niekiedy są okresy stagnacji i nie ma za bardzo co robić wtedy masakra...internet, udawanie że się pracuje, znajdowanie sobie zajęć na siłe, porządki w gabinecie. Już wolę zapierda...10 godzin na dobę

Gość fajki
Po pierwsze to jest umowa o dzieło, a oprócz tego zwykła najniższa pensja etatowa więc ZUS załatwiony i zdrowotne. Praca w mediach..niekiedy 12 godz/dobę Warszawa - wynajmowane mieszkanie, więc w sumie tak genialnie nie jest.Wiecie jak się mówi - nieważne ile kto zarabia, ważne ile wydaje...

fajki - ale trzeba przyznać, że gdyby nie np. to miejsce tutaj to ja np. więcej bym zrobiła w pracy...a tak...nie mam dziś wenty twórczej i miło spędzam czas w Waszym towarzystwie :)

Nieistniejaca --- no wlasnie, tak sobie to tlumacze - moja rodzina mieszka na Slasku, a przeciez zycie mogloby sie potoczyc tak, ze ja zamieszkalabym np na Pomorzu :) Kto wie, gdzie czlowieka wiatr zawieje. Poza tym jest teraz ukochany Wizzair i za niecale 200 zl (w dwie strony) lata sie juz do Katowic. Pamietam, jak jezdzilam wczesniej autobusem - 12 - 16 godzin :O I placilam tyle samo za JEDNA strone. A tak to 1 godzina 20 minut maksymalnie i czlowiek juz stapa po ojczystej ziemi. Az sie wierzyc nie chce :)

Gość pik pik
ja sobie wszystko odłożyłem na poniedziałek bo dziś jest piątek tygodnia koniec i początek huuuuurrrraaaaaa

Gość fajki
Hm, jakoś tak wyszło że mam cały czas kafe na dole na pasku. Faktycznie, pożeracz czasu :)

robotnica Moje życie wogóle się dziwnie poukładało...mieszkałam w Gdyni, dostałam prace w Wawce no więc sruuu i zamieszkałam, a co zabawne mój facet pochodzi z Krakowa..wiec dwa końce Polski spotkały się po środku. Najtrudniej jest wybrac...do kogo pojechać na święta;) jeszcze kilka godzin i koniec pracy :)

Ide troszke posprzatac w mieszkaniu :) Maz mi zarzuca, ze mam tyle czasu wolnego i sie lenie strasznie. Ale jeszcze zajrze tu zanim wyjde do pracy :) Pozdrowienia.

nieistniejaca :) no to faktycznie ciekawie sie to z wami ulozylo. Ze rodowity "Krakowianin" przeniósl sie dla milosci do Warszawy to dopiero super-historia ;)

eeee tam ja tam z gdyni niewyjade do wwa zanic tan klimat gdynski mi całkowicie odpowiada ;-))

pik pik... też tak myślałam, ale chyba wygrała kariera zawodowa i brak zobowiązan w gdyni...no i teraz mam gdzie na weekend wyjechać hehe ;)

ja jeszcze niemam kobietki więc latem w gdyni jest na co popatrzeć hihihi ;-))

Gość fajki
ja myślę, że katowiczanki :P C'est moi

Gość nie chce mi się
No, wróciłam ;) rzeszowianki :D

siedziałem rok w angli i powiem wam, że najpiękniejszymi kobietami tam są polki bez dwóch zdań więc chylę czoła przed wami moje miłe panie :-))

dziękuje, bardzo mi miło ale mniej miło mi się robi jak patrze na tą tone papierów na moim biurku

pik ja muszę opisać działanie newslettera i za cholerę cieżką nie mogę się do tego zabrać..na szczęście na poniedziałek;)

Gość nie chce mi się
nieistniejąca no troszkę popracować trzeba ;) ale humorek mi sie poprawił, już jest lepiej :) pik pik a Ty mądry facet jesteś ;) :D:D

Gość nie chce mi się
nieistniejąca a z tą asystentką to serio?? ;) może się załapię... ???

a ja muszę napisać sad na maszynę sterową ażeby ją odprawić celnie brrrrrrrrrrrrrrrrr