Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi się

BUUUUUUUU nie chce mi się siedzieć w pracyyyyyy

Polecane posty

fajki - dokładnie jest to agencja interaktywna ale podobna do reklamowej..i niestety w wawie, a pochodze z nad morza. Wczoraj byłam na gali reklamy i muszę Ci powiedzieć, że jest to pozerstwo albo snobizm...chyba tak snobizm...Ja lubię swoją pracę, bo zajeb...się czuje jak widzę swoje nazwisko jako kierownika projektu...i to mi wystarcza...i Ci co mnie znają wiedzą, że jestem nadal tą samą dziewczyną z nad morza:)

Gość nie chce mi się
no, ja znowu miałam przerwę na pracę ;) Jeszcze niecała godzinka i do domciu :D

Gość nie chce mi się
nieistniejąca fajnie masz :) ja to bym chciała nad morze... ;)

za niecałe 2 h łykne pierwszego browarka i zapoczątkuje on serię następnych browców ah życie jest piękne szczególnie w piątek po pracy

Gość fajki
nieistniejąca, to super, że jeszcze ostały się fajne osoby w reklamie...ja myślałam, że są tylko takie modnie ubrane, chrypiące (obowiązkowo chrypiacy głos) , bluzgające panny - nie wiem, czy wiesz o jaki typ mi chodzi :)

Gość fajki
Ojejejeje, teraz sobie pomyślałam, że moze jesteś modnie ubrana i chrypiąca i ...fajna...to by zaburzyło mój światopogląd a Ciebie uraziło. Sorki nieistniejąca...z góry

fajki - hehe raczej prosta elegancja (w agencji szara mycha) ale klienci to wolą niż wypacykowaną ekstrawagancką moja opieprzającą się koleżankę. Ehh...nie lubie tego

Gość nie chce mi się
nieistniejąca tylko potem do morza nie wpadnij ;);)

Gość fajki
ja dzisiaj namówię mojego na domowy browarek...a potem gorący seks....też będzie ok. Bo my jacyś tacy nieimprezowi jesteśmy

Gość nie chce mi się
nieistniejąca albo prześpisz swoje miasto i co wtedy...?? :D Wylądujesz z powrotem w Wa-wie ;)

Gość nie chce mi się
fajki ehh no taki wieczór też miałam zamiar spędzić, a tu lipa, bo mój Misiek czasu nie ma.... ehhhhhhh

Gość fajki
na seks nie ma??? No. no, ale nocka jeszcze zostaje

Gość nie chce mi się
fajki - przyjechać czasu nie ma... bo my nie mieszkamy razem :(

Gość fajki
To współczuję. I wiecie co???Jeszcze niecałe 2,5 godziny :) :)

Gość nie chce mi się
fajki - sama sobie współczuję... ;);) ale odbijemy to sobie :D

Gość nie chce mi się
ok ludki, ja się zbieram pomalutku, wytrwałosci życzę i miłego wieczorku po pracy :D:D:D 👋

No i masz :( dowalili mi robotę na sam koniec 😭 Zemszczę się i powiem, że maila dostałam za późno. Hehe ...żeby to coś dało tylko :O

Gość fajki
nie chce mi sie, zazdrośzczę Ci tego wyjścia teraz....miłego weekendu wam życzę, całusy :)

Gość fajki
nieistniejąca, ja to już wręcz kura domowa, mimo że na karku tylko 28. Ale powiem szczerze...że lubię tak....wysprzątane mieszkanko, obiadek ugotowany, my z Miśkiem na spacerek albo do łóżeczka, idzie wiosna, w ogóle życie nie jest złe :)

fajki - oj ja też to uwielbiam....żałuje ze nie mam w wawce znajomych z którymi moglibyśmy się spotkać. bo w sobotni wieczór było by milej, a tak...to mamy siebie :)

Gość fajki
ja mam przyjaciółki, z którymi widuję się raz na rok. Kończyłyśmy razem studia i razem do wawy po pracę. I teraz zapierd...zjadając czasem własny ogon. Póki nie zamieszkałam z moim chłopem, to mieszkałam z nimi. Teraz one dalej mieszkają razem (cała trójka bez faceta na stałe, a piękne że szok - naprawdę !!!) i trochę im czasem zazdroszczę różnych wypadów do klubu ale z drugiej strony..co to za życie ...praca 12/dobę a w piątek do klubu i żadnej miłości prawdziwej...nie to nie dla mnie