Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

Gość Mała*
Oj to ja tez napiszę swoją deklarację :P Też nie zamierzam zmieniac orientacji:)

Bomba - zmień kierunke na autome albo infe ... na kazdym roku tak jest ;) 🌼-> Mała*

bombus no wiem ze go nie znam:o to nic z tego nie moge cie szantazowac :( :D ja wylecialabym po 1wszym dniu:D chbya

Na pierwszym roku mata i fiza tylko ... :o .. póxniej jest juz łatwiej mimo ze sa kosmiczne rzeczy ...

Gość Mała*
J-mann dziękuje bardzo za kwiatka Chyba niedlugo powinnam was opuścic, bo oczywiście znowu oderwałam sie od pracy więc jutro będe nadrabiać. Dzis byłam na rozmowie w sprawie pracy, jutro mają oddzwonić, jak dostane prace to będe cierpiec na brak czasu, wiadomo studia i praca i jeszcze pisanie pracy mgr, ale musze dać radę. Prawie na każdych studiach sa jakieś kosmiczne rzeczy, w ogóle nie potrzebne do niczego

Nikt nie wylatuje po 1 dniu .. ani tez po 3 ... najwczesniej mozna wylecieć po 1 sesji ... :]

mala a ty dziennie studiujesz?????? no i jaki kierunek bo jeszcze Twojego tylko kierunku nie wiem:)

Gość Mała*
Tak ja studiuje dziennie, rolnictwo. Ale na ostatnim roku jakos mniej zajęc jest i w sumie obowiązkowo musze byc tylko w 1 dzień, resztę jakoś na koniec pozaliczam ( tzn mam taką nadzieję) No i chciałabym gdzies pracować i móc sie samodzielnie utrzymywać, chociaz wiadomo ze nie do końca tak będe mogła ale zawsze coś

j racja to do stycznie to chbya wystarczyloby mi czasu zeby kogos lepiej , blizej poznac:)

Powodzenia życze Mała* :) żeby powiodło sie polowanie na pracę i żebys znalazła czas na wszystko :) Na egzaminie jest mata :] ...

Zapewniam ze starczyło by czasu do stycznia ... ;) ja miałem z pisemnej 5 :D .. nie wiem jak .. ale miałem :) .. i byłem zwolniony z ustnego ... ale jak bym poszedł na ustny to mogło by byc źle :o

Gość Mała*
Dziękuje J-Mann. Musze już niestety was opuścić i udać sie do łóżeczka. tzn nie musze ale resztki mojego zdrowego rozsądku mi tak nakazują, a z drugiej strony cos mi mówi że jutro rano nie wstane na wykład znowu:) a chyba warto sie tam pokazac dopóki jeszcze mogę. Zyczę wszystkim spokojnej nocy i slodkich snów... np o tej wymarzonej księżniczce czy księciu:) Dobranoc wszystkim. Pa

Statystyka - sounds good :D... Miałem prawdopodobieństwo i statystyke .. po 3 zajęciach juz nic nie kumałem :o ... powodzenia tez zycze :)

a wy dzisiaj o ktorej wybieracie sie do lozek w ogole:D bo ja jak wrocilam ze szkoly bylam strasznie spiaca moze dobrze ze ten dentysta byl odwolany bo balam sie ze moglabym usnac na tym fotelu bo one sa takiewygodne akle zjadlam pol tabliczki czekolady i jakos mi sie odechcialo spac :D

Ja może wybiore sie po 2 ... na pewno przed 3... Tez miałem dziś kryzys koło 19 ... ale udało mi się nie usnac ;) Pewnie jutro albo pojutrze zrobie sobie mała (2h) dżemke po południu :) ... szkoda ze przesypiamy 1/3 zycia... chociaz sen jest przyjemny... ;)

J bardzo potrzebny a sny to nasze drugie zycie ja lubie snic bardzo bo czuje jakby wszystko dzialo sie naprawde;) to jakbym nie przesypiala zycia tylko zyla innym albo czasami tym samym:D

Sny to cos wspaniałego .. szkoda że o większości zapominamy tak szybko .. albo ich po prostu nie pamietamy... :(

ja tez czesto ich nie pamietam ale w naszej podswiadomosci sa skoro spalismy to snilismy ciekawe co dzisiaj mi sie przysni:D czasmi sobie obmyslam scenariusze o czym chcialabym snic ale nie zawsze sni mi sie to co chcialbym zeby mi sie akurat snilo;)

Ja nigdy :) Sny zawsze (chyba) miałem spontaniczne, niezaplanowane :) Jutro postaram sie napisac co mi sie śniło ;)

to ja opisze co mi sie snilo z czwartku na piatek obym tylko nie zapomniala:D

Najlepiej zaraz po przebudzeniu zapisac go ... ale to zaraz po otworzeniu oczu... bo po chwili juz moze sie ulotnic... Przygotuj sobie przed snem kartke i długopis :)

J dobry pomysl to moze co dziennie zaczne spisywac a w piatek sprawozdanie:) slyszalam ze jak sie spojrzy w okno po przebudzeniu to nie bedzie sie pamietac snu wiec nie patrzymy w okno dopoki nie zanotujemy:D