Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

:D W takim razie tez zaczne spisywać :D ... zobaczymy co z tego wyjdzie :) ... jutro \"mój pierwszy raz\" ;) I nie patrzymy w okno :)

J ok ja tez jutro spisze ale nie wiem czy wszystkie moje sny beda nadawaly sie na forum:D ;)

Hehe :D Chyba nie chcesz ich cenzurować ? :) Cała magia by z nich wyleciała ... P.S. Ja miałem ostatnio dziwne sny :o ... ale nie pamietam treści...

ja mam czesto dziwne sny i bez sensu ostatnio mialam sen ze bylam w kosciele (a chodze rzadko) i byla cala ta eucharystia ja ksiadz podnosi kielich z winem do gory i przemawia a z kielicha zaczelo parowac az mnie ciarki przechodza

Ja sie niczym nie pochwale bo niczego nie pamietam.. Mozna sie pobawic w doszukiwanie sie ukrytych znaczeń i przesłań :P... Dobra juz po 2... oczy zaczynaja sie kleić... bede sie zbierał... Życze dobrej i spokojnej nocki :) i do .. piątku 🌼

Ja wlasnie tez wpadlam sie pozegna Ty tez spij dobrze i kolorowych snow do piatku:)

Gość sarah simone
a ja znalazłam brakujacą połówkę i przyznaję, warto było czekać i szukać. Jestem bardzo szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I daję szczęście JEMU:)

Gość Mała*
Dzień dobry. Pewnie wszyscy jesteście na zajęciach. Ja jeszcze musze iśc popołudniu a teraz znowu posiedze przy komputerku i popracuje. Widziałam że rowinęła sie dyskusja o snach, ja mam przeważnie jakieś dziwne sny i dzis też były dziwne. Mam nadzieję że wam śniło sie coś przyjemnego. Pozdrawiam.

🖐️ Ja juz po zajęciach i ... małej dzemce :] Dziś nie pamiętałem mojego.. :(

Dopiero niedawno wróciłam. Ale nawet miło spędziłam czas po zajęciach. Jest tu jeszcze ktoś? ;)

Witaj Mała* 🖐️ ... witaj wsród zarejestrowanych :D No ja jestem :D ... właśnie wszedłem .. na chwile... albo na troche dłużej ... mam przerwe w edukacji ... jutro kolos :o ... pomocy.............. i jeszcze w czwartek 2 kolosy... na które umiem niewiele :o:o:o:o:o:o

Właśnie dziś postanowiłam się zarejestrować. Chociaz jakoś do tej pory nie przepadałam za pisaniem na forum. dziwnie sie z tym czuje ze wszyscy czytaja co myślę. A jesli chodzi o kolowkia na pewno bedzie dobrze. Wierze w Ciebie. To zawsze sie tak wydaje że sie nie umie, ale jak przychodzi do pisania to zawsze coś sie wie. Dobrze że robisz sobie przerwy. Nie mozna sie przeciez tak przemęczać nauką ;)

J-Mann a jak Ci dzis minął dzień? Czy myśli o samotności znowu dały sie we znaki?

Staram sie robic sobie przerwy .. ale czasem okazuje sie ze moja cała nauka była jedna wielka przerwą :) Ja tez niedawno zadebiutowałem na forum (ten temat ;) ... Plusem jest to ze nikt Cię nie zna... anonimowość... łatwiej opowiadac o swoich problemach w ten sposób niż rozmawiac z kimś ... (przynajmniej dla mnie ) ... Mozna też znaleść rozwiazania wielu problemów... może komus przytrafiło sie kiedys cos podobnego... ktos doradzi ... pomoże... Wiele zalet :) . A dzisiejszy dzień .. minął nieźle... w sumie nie miałem czasu o tym myśleć ... rano zajęcia ... pózniej sen... i ostro nauka... ... jedyny plus tego, ze nie ma czasu na nic :]

Tak zgadzam się z Tobą, wogóle net ma wiele zalet jeśli chodzi np o wygadanie się komus lub zwierzenie ze swoich problemów. Tylko jakos nie bardzo mam przekonanie do forum. Nie miałbys ochoty pogadać w inny sposób? A z nauką tak to juz jest:) ja czasami mam wrażenie że zamiast się uczyc i robic przerwy od nauki to raczej robie sobie przerwy od czegos innego żeby sie pouczyć:)

W jaki np? :) Czasem znajdzie sie tysiące powodów aby sie nie uczyc ;)

Np napisz na mojego maila, jeśli chcesz oczywiście, a potem to juz sie zobaczy ;)

moje studia mnie dobijają statystyka też.. a szukać - jasne, że warto - bo choćby co innego pozostało? ja szukam mimo wszystko - i to właśnie sensu a reszta się kręci.. sama.. czasem jak karuzela, a czasem jak łańcuch zdechłego psa .. Miło czasem się w kręcić w szlachetną naukę.. żeby zapomnieć o tym co na codzień dobija... pozdrawiam Was 🌼 studenci ;)

Smutna lola a co studiujesz? I na którym roku jesteś? Dziękuje za pozdrowienia i równiez pozdrawiam serdecznie i życzę dużo wytrwałości

Ok Mała ;) Zapisze sobie Twojego meila ;)... Znowu statystyka :o ... Życze powodzenia z tym ustrojstwem ;) ...nauka to taki dosyc dyrastyczny sposób na zapominanie .. :]

Ja tez kiedyś miałam statystykę :) ale w porównaniu do waszej to pewnie była bardzo uproszczona. Nauka może być sposobem na zapominanie, ale czasami mozna siedzieć nad książkami i myślec zupełnie o czyms innym niz nauka.

Mała* na forum nie wypada ;) heh.. wiecie - czasem nic poza tą nauką nie zostaje innego do wciągnięcia nawet jeśli idzie wiosna a tak to można kilka pieczeni na 1 ogniu usmażyć (o ile cokolwiek wchodzi do głowy..)

wyciągnięcia ? napisałam wciągnięcia - w sensie wciągnięcia się W :) wyciągać.. lepiej nic nie wyciągać.. tych smutnych, szarych, poszarpanych :(

J-Mann a Ty sobie zapisałes mojego maila i co dalej bedziesz z nim robił?;) Pewnie zaraz wszyscy uznaja mnie za nachalna i juz więcej nie pojawie sie na forum:( A ja dzis nawet nie mam z kim pogadać :(

Ooopss... sorki ... żle przeczytałem ... i jeszcze gorzej mi sie skojarzyło... Nop... lepiej nie wracać do niektórych rzeczy... chociaż ... jak sie z kims porozmawia o czyms co ukrywalismy, od czego staralismy się uciec (po prostu o problemach) ... czesto pomaga...

Mała* też nie mam z kim pogadać - forum zostało pisz tutaj, wiem że nie ma to jak męskie oparcie i z J-Mannem nie ma co konkurować, ale jakby co to jestem do późnych godzin nocnych .. 🌼

No po prostu zapisałem sobie... i odpisalem :) (mam nadzieje że sie w adresie nie machnałem..) Tu na forum zawsze ktoś jest .. zawsze mozna przyjść ... 🌼