Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

QŃ

Jastrzębie Zdrój --Jest Tu Kto??

Polecane posty

co z tobą podszywaczu , toalna załamka życie mi dowala i jeszcze Ty??????????? nie masz serca po co robisz???????????????????? milutkich snów Robalku😘;)

Gość na Robala urodziny
zleciały się jego dziewczyny dowiedziały się że zdradza że byle kiedy i gdzie wsadza zezłościły się okrutnie ustaliły która mu utnie :-P

Gość na Robala urodziny
o nosie mowa - :-P

Gość TeliSSman
jesteś Moderią pomarańczko ? zostaw Robalka , grrrrrrrrrrrrrrrrrzostaw ;) to miły facet ZOSTAW!!!

wiesz co a może tak do swoich pryszczyków się dowalisz :P co z nosem co ty chiniolec że któtkie prifer :P Robalek jest ok.[śpij słodko Robalku 🌻

Boshe, czytam i czytam i nie wierzę...baby nam powariowały....Robal -to chyba wszystko przez Ciebie....za dobry dla nich jesteś..... :O desti.....sukces...dziś nie spóźniłam sie do pracy :P pozdrawiam wszystkich i opamiętajcie się, laseczki.....bo wstyd.....i tak Robaczek zajęty jest z tego co mi wiadomo.....a Wy tu sceny odstawiacie......

Witam :) Kobita gratulacje dotarcia na czas do pracy!!! 🌼 a wiesz co - nie czepiaj się już tych lasek, niech se wyją do naszego jedynego faceta na forum - i co z tego że zajęty, Ty tez podobno byłaś zajęta :P ;) życzę pięknego dnia ❤️

🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️R O B A L K U 🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️ życzę Ci abyś każdego dnia gdy spojrzysz w lustro mógł powiedzieć że jesteś szczęśliwy i tak się czuć, zdrówka też Ci zyczę, sexu na codzień moc :P pewnie to masz :P i samych przyjaciół wokół :D no i tysiące 👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Gość _______
wszystkiego naj Robalu! Pozdrawiam mieszkańców Jastrzębia

Ja jestem, też w pracy jeszcze godzinkę, tyle że jutro też...tylko krócej-do 13. Reszta kobitek i Robalek pewnie wieczorkiem sie pojawi...pozdrawiam.

:) ale jaja...wstalem wlasnie a tu jeszcze jasno..wiec zaczynam nowy dzien:)

Ty się jeszcze lepiej połóż.....bo pewnie jeszcze nie wytrzeźwiałeś po baletach i możesz głupot narobić... :P

Nooo, ludziska....co tu takie pustki.......ja zaraz idę wziąć prysznic i mam czas dla siebie....córy oglądają Harrrego Portiera i jego kamień fizjologiczny.....to znaczy że dopóki się nie skończy to mam spokój :P.

Nie no , co Ty......po takim pijaństwie to Ci prędko nie odwiruje.... :P pozdrawiam i jeszcze raz gorące życzonka.... :D 🌻

Deeestiiina, jak sama se siedzisz to przyjedź do mnie, posiedzimy razem....i z psem za mnie wyjdziesz....na pewno nie będzie Ci się nudzić :P

maluję sobie witraże.... heh a raczej próbuję... bo ja uwielbiam malować na szkle. Jutrzejszy cel - namalować słońce na oknie pokoju mojego skarba... :) wogóle zastanawiam sie co jutro będe robić do 15 :O padnę z nudów. za to niedziela... :D:D:D:D:D

No cześć wszystkim.Dopóki mnie nie zrzucą z kompa mogę z wami gadać,na razie oglądają Harrego Pottera. QŃ sobie o nas przypomniał,ale miło🌼

hehehe nie wiem czy mogę powiedzieć, ale chyba nie :P więc Qniu nie zapomina o nas :P ;) dobranoc 👄

Czyżby wszyscy polecieli na imprę do Robalka bo chyba sama zostałam na kaffe.:(

Wielu Słonecznych Promieni Na Ten Wschodzacy Dzien Wam Zycze🌻 ja juz spakowany jade nad wode troche zwierzaczki wybiegac no i oczywiscie zlowic cos na kolacje:)Do wieczorka....

No i jak tam, ludziska....? Ja w pracy do 13 godzinki, a potem...taka piękna pogoda a ja muszę z rodziną sprzątać chałupę....dzisiaj goście wieczorkiem więc musi być czyściutko....:O