zbuntowana anielica 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 sniadanie:do10 lunch:13-14 obiad:18 generalnie po 18 nic nie jemy i pamietajcie, ze trzeba pic duzo wody! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justkaaaaa 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 moim marzeniem jest TEZ 58kg i moze do wakacji sie uda........ tym razem nie dam za wygrana:) a jesli chodzi o wymiary to; wzrost171 biust 100 talia77 biodra96 a kg to uuuuuuu duzo ........73:( ale dziewczyny DAMY RADE!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunka 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 kurczę, ale odzew- to super, razem zawsze razniej, tylko dziewczyny nie poddawajmy się. Musimy wytrwać do końca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysia-pysia 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 kobitki która da rade niech wejdzie po 22 ,podam tez moje wymiary.damy rade ja sie zawzięłam ale wiem ze nie bedzie łatwo ale razem razniej ,schodze bo mnie dzieci uduszą :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucka 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 super ,rano jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucka 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 super ,rano jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babetkaa Napisano Kwiecień 17, 2006 hi:) ja mzoe tez sie dołączę ale mam pytanko rano do kawy zamiast cukru mozna dodac mleczko? i słodzik? a szpinak mogę zastapic brokułami lub kalafiorem????? bo po szpinaku to sie pozygam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babetkaa Napisano Kwiecień 17, 2006 a ja 172cm waga72,5 biust 98 talia 75 biodra 94 bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prosie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbuntowana anielica 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 zadnego mleczka, jest napisane, ze trzeba trzymac sie scisle diety.nie wiem jakie to ma znaczenie ale podobno nawet jak ktos sie zapomni i zacznie zuc gume, to juz po diecie.tzn schudniemy ale juz nie tyle ile mozna schudnac trzymajac sie jej rygorystycznie szpinak mozna zastapic brokulami, kalafior raczej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysia-pysia 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 moje straszne wymiary waga 69.5 wzrost 168 cm biust 107 cm talia osy 96 cm :) biodra 101 cm ojjjj Michał Anioł mnie nie rzezbił :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysia-pysia 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 po jakim czasie zaczyna spadac brzuch??i co robić jak bedzie ssać mnie tak koło 22 (jutro oczywiscie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fefinka 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 no witam..:) podaje swoje wymiary wzrost 164 cm waga 67,5 kg biust 100 cm pas 83 cm bioderka 100 cm.... waga idalna - 58 kg..:) ale jak bedzie 60 to tez bede zadowolona... krzysia - pysia ja juz kiedys bylam na tej diecie i koszmar to ssanie w zoladku...moja rada...zasypiaj jak najszybciej sie da...bo jak posiedzisz troche dluzej to zero spania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunka 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 popijam kawkę- 13 dni męczarni, ale za to potem będę śliczna, więc warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunka 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 krzysia-pysia- po 3 dniu już zauwazysz efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mycha 25 Napisano Kwiecień 18, 2006 Witam, ja zaczelam dziś! Jestem z wami! Musi się udać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justkaaaaa 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 witajcie ja tez wlasnie popijam kawusie:) no i szipnak sie rozmraza :)) juz nie moge sie doczzekac kiedy go zjem z jajeczkami :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucka 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 ++++++++++++mój 1 DZIEŃ+++++++++++++++++++++++++++++++++++ jestem jestem waga 70kg czyli przytyłam 2kg . wzrost 164 cycki duze MAM -E dobra własnie pije kaweczke fajnie ze jestescie . Pragne schudnac na kopenhaskiej z 7kg !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucka 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 JA ZAMIAS SZPINAKU TROSZKU FASOLKI SZPARAGOWEJ ZJEM :) Znacie jakies przypadki odchudzajacych sie na tej diecie??Czy schudli?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbuntowana anielica 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 ja dzisiaj ide na zakupy i zaczynam od jutra. dziewczyny mam nadzieje, ze wytrwamy do konca:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysia-pysia 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 teraz dopiero dałam rade wejśc, myślałam że wejde wczesniej.w łasnie popijam kawke i myśle jak mam zamrożony szpinak ugotowac i moge go doprawić wegetą i ile tego szpinaku mam wziąć z paczki tak mniej więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysia-pysia 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 mucka po dobno po 3 dniach już widać efetky tak pisze dunka, ale jak to cięzko bedzie żołądek przyzwyczaic do takiej pustki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fefinka 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 hej...:) ja bylam na tej diecie z dwa lata temu...nie pamietam ile dokladnie schudlam ale z 7 kg to na pewno...trzeba pamietac zeby po zakonczeniu tej diety ( tak przynajmniej bylo u mnie ) przez jakis czas jeszcze ograniczac jedzenie...wage utrzymalam dosc dlugo...a pozniej zaniedbalam wszystko no i poszlo... Ja juz kawke wypilam...ciekawa jestem co powiedza koledy w pracy jak wyjme pojemniczek ze szpinakiem..hehehehe krzysia - pysia ja wzielam pol paczki szpinaku...doprawilam troche sola i dodalam czosnek..zeby to mialo jakis smak..nie wiem czy to idelanie zgodne z ta dieta...ale dosc ze za szpinakiem nie przepadam i jeszcze mialabym go jesc bez przypraw...o nie...:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Muffinka Napisano Kwiecień 18, 2006 Witam, ja też chętnie sie przyłączę do grona, mam tylko pytanie, czy wolno w tej diecie pic gorzką herbatke? ja nie potrafie nie pić herbaty :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tłuścioszek Napisano Kwiecień 18, 2006 ja dzisiaj też zaczęłam , przyłaczam sie do grona odchudzajacych. Moje wymiary 170 cm, 70 kg, chce zrzucic 10 kg, kopenhaska na poczatek a potem sie pomysli...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucka 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 ja pije na wieczór goszka herbate. raz zastosowałam ta diete i na 8 dniu poległam ale 5kg było mniej!!! JA SIE TRZYMAM !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysia-pysia 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 fefinka, właśnie wyszła odemnie kumpela, powiedziała że jak tą diete wytrzymam to jestem wielka.długo sie taki szpinak gotuje, i chyba z młą ilością wody ,jak narazie głodu nie odczuwam tylko jestem po jednej kawusi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fefinka 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 krzysia pysia ja wlalam troszke wody i na malym gazie, on jest zamrozony wiec wode i tak pusci..jak juz sie caly rozmrozi to gotujesz chwilke...dieta nie jest łatwa...to fakt...ale efekty są szybko widoczne..ja odchudzalam sie tak jak pisalam dwa lata temu..chcialam na slub szybko schudnac..:) teraz planuje fajny wyjazd na dlugi weekend majowy...wiec motywacje mam..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysia-pysia 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 ja też mam motywcje zdrowotne i dla siebie, dla mojego faceta i moich córeczek dla tego żeby dobrze wyglądac jestem już po 30 więc czas bardziej o siebie zadbac :) .tylko boje sie tych wieczorów- mnie to gubiły te przekąski co po chwile coś dziamdziałam w buzi niby małe co nieco...... i teraz mam efekty :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fefinka 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 mnie wieczory i noce tez przerazaja najbardziej...dlatego mimo, ze to nie doknca zgodne z dieta ostatni posilek bede jadlo po 18 jak wroce z pracy do domu...zeby jak najpozniej zaczac odczuwac te \" przyjemne\" motylki w brzuszku..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach