Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

hanuś - to właśnie był aktualny kodeks, na lexie sprawdzałam, a tam aktualizują raz w tygodniu :) Napisałam tylko, że ten przepis wszedł wtedy w życie, ale obowiązuje nadal.

Aha, ok :) Ja, jak nie mam potrzeby to nie \'grzebie\' w kodeksach :P

no włąśnie jeszcze niedawno mój behapowiec informował mnie że to nie był wcale wymóg UE i że został wprowadzony bezprawnie-bo taki przepis łamie podstawowe zasady prawne-jest być może jeszcze w kp ale nie obowiązuje

Witajcie! Ale się rozpisałyście! Ja tylko na momencik wpadłam sie przwitać i zaraz uciekam-ortodonta wzywa . Wieczorkiem sie odezwe. Pozadrawiam, pa!

No i poszly sobie wszystkie lobuzice:) Chyba juz mnie tu dzis nie bedzie,wiec zycze Wam milego wieczoru a pozniej super nocki:) 🌻

Witam wieczorową porą 🖐️ ;-) Lexy 🌼 , hanuś 🌼 ---> ja tez byk! tyle, że z 19. Ledwo sie załapałam! Chociaż czy ja wiem, czy to dobrze...? Ach ten upór... ;-) Agucha 🌼 ---> Dzięki za maila. :-) Skąd wiedziałaś, że Garfielda lubię, hę? ;-) A tak w ogóle to co Ty studiujesz? Aaaa, jeszcze jedno: skąd bierzesz matriały do biżuterii? Zamawiasz z netu? Hmmm... Może i ja tym się zajmę...? Aneta 🌼 ---> Spróbuj z tą działalnością. Co Ci szkodzi? Tak jak napisała Emilia- nawet gdyby nie wyszło (czego Ci nie życzę) będziesz wiedziała co i jak. A nuż to Twoja życiowa szansa?! Startuj!!! kanto 🌼 ---> wciąż się tyle uczysz ??? Odpocznij trochę. I spróbuj się wyspać. :-) Emilia 🌼 ---> Mi też za pięć dni kończy się umowa, tyle że ja wiem co dalej-będę mieć przedłużoną na kolejne pół roku a później na stałe. hanuś 🌼 ---> co do przesądów- nie słyszałam nic o tym. Wiem tylko tyle, że niektórzy przypinają czerwoną kokardkę do łóżeczka i wózka- ma to niby chronić dziecko przed złymi urokami, czy tak jakoś... Ja w to osobiście nie wierzę ale nigdy nie wiadomo, czy nie zacznę ;-) elvie 🌼 ---> Faaajnie, że już Ci lepiej. Tak to jest- po pewnym czasie wszystko widzimy inaczej. blondi-ania 🌼 ---> No to mi też podsunęłaś pomysł z ta matą! Właśnie niedługo idę do dwóch znajomych, które niedawno urodziły i się zastanawiałam co kupić dzieciaczkom. No i już wiem! :-) azja 🌼 ---> jak tam po rozmowach? A zdrówko jak? Mam nadzieję, że lepiej? Echhhh... Zmęczona jakaś jestem... I taka nie do życia... :-( Ale już tak mam kilka dni w miesiącu ;-) Dlaczego my kobietki tak musimy się męczyć??? Uciekam już. Jeszcze sobie chyba melisę zaparzę bo nerwowa jestem ostatnio... Trzymajcie się ciepło. Dla każdej, której nie wymieniłam po 🌼 i ❤️. Dobranoc! Śpijcie dobrze!!!

Blondi -> szukalam tej maty co mowilas. Chcialam ja kupic. ALe najtansza znalazlam za 99zl :O :O A tak juz sie na nia napalilam...

hanuś 🌼 ja o żadnych przesądach nie słyszałam. I z tą matą to rewelacyjny pomysł, moja Hanka też ją uwielbiała ;) Po części twoja imienniczka, hihi :D Lexy 🌼 niestety nie mam czym zrobić tych zdjątek, ale będę pamiętać ;) Emilia S. 🌼 na język nie mam pomysłu, sama bym chciała, ale ciągle brakuje mi dobrej motywacji, jech :O elvie 🌼 brawo, podziwiam mi to zajęło troszku więcej czasu ;) viki25 🌼 a ja nie mam jeszcze Twojego zdjęcia, mogę poprosić?? Jestem na ostatnim roku pedagogiki specjalnej na kierunku niepełnosprawność intelektualna. Materiały biorę z netu, a dokładniej ze sklepu Qnszt, polecam :) Ja mam kupę zabawy i frajdy przy tym :) 🌼 każdej z osobna :)

Elvie -> zebys wiedziala, ze ofiaro :P A moj kumpel by powiedzil: \"TY sierpeto!\" :]

hanuś -- \"sierpeto\" ciekawe:) hehe jeszcze czegos takiego nie slyszalam:)

witam wszystkie Panie:) Jestem tu nowa wiec prosze o wyrozumialosc. Dziekuje do uslyszenia:)

Czesc dziewczynki. Wlasnie wrocilam z Krakowa. Bylo wiecej niz super, ale tego miasta nie mozna kochac. Tlumy turystow na rynku. Splukalam sie troche, ale bylo warto. Najwyzej zaoszczedze na czyms innym. Poniewaz juz pozno wiec narazie wysylam tylko buziaki i uciekam

cześć kobietki w końcu dzień się skończył byłam 10 godzin w pracy i ledwie żyję. Woli sprostowania, pracuję na czarno i dlatego mogę się rejestrować jako osoba bezrobotna i dzięki temu mogę też kożystać z tych kursów o których pisałam. Dzięki za wsparcie bo sama zaczęłam się zastanawiać czy warto ,ale jednak... co mi tam , raz się żyje:-) agucha❤️ jestem z Bielska Białej i dla całego naszego regionu są organizowane takie kursy , może to coś zmieni na rynku pracy dziewczyny mogę wam obiecać , że jak już będę miała swoją firmę to i pracę dla was mogę załatwić , tak po znajomości:-) teraz dla ukojenia nerwów słucham sobie płyty braci Cugowskich POLECAM miłej nocki jutro wieczorem znowu się odezwę pa pa 🌼❤️👄

Idę spac, nie zrobiłam tego co powinnam i w konsekwencji o godz 4:30 będę miała pobutkę. Ale to nic, chyba że jeszcze będzie mi się chciało posiedzzieć. Ale jakby coś to życzę wam kolorowych snów:)

kallana 🌼 witaj ciepło Kobiety zmykam jutro do Wawy i pewnie wrócę przed weekendem, ale jakby nie to miłego wekendu wszystkim 👄 Trzymajcie się ciepło, pozdrawiam 👄 A dzisiaj już zmykam, dobrej nocy

Dzień dobry:) Kto wymyślił 6 rano? Wolałabym 10 - dobrze że sobota coraz blizej. MIłego dnia:)

A ja wczoraj poszlam spac o 23. W zwiazku z tym bodzilam sie juz od 7. Ale i tak wstalam przed 9 :P Zajecia mam dopiero na 13, lae mam co robic. Chce powysylac pare aplikacji, bo chc sobie cos w Gdansku na wakacje znalezc, jaki staz czy praktyke, moze da sie prace?? Bo chcialabym spedzic wakacje w Gdansku. Pablito i tak tu bedzie, wiec nie bede sie nudzic :) Elvie -> to tak jakos mu sie kiedys wymyslilo i tak juz zostalo. Ale ten kolega jest daleeeeko. Od 2 lat siedzi w Londynie. A teraz ma przyjechac na wekend majowy. A ja akurat jade na poludnie. No trudno, mam nadzieje, ze zostanie dluzej. Kallana -> witaj 🖐️ Tigra -> pochwal sie co upolowalas w grodzie Kraka :) Ide po poludniu buszowac po sklepach dzieciecych na Wrzeszczu. Wczoaj oblecielismy Glowny i Morene. Poza tym sprobuje sie zapisac do fryzjera. Bo juz mi klaki odrosly z lekka. Kolega mi polecal jednego, ale nie stac mnie :O To milego dzionka!!

Hej wpadłam się przywitać i zaraz zmykam do Wawy :) Pozdrawiam ciepło ;) Emilia S. 🌼 masz rację, dla mnie to środek nocy ;) 🌼 🌼 🌼 każdej z osobna :)

witam ale dzien... nie dosc ze to juz 5 rozmowa o prace moja w tym tygodniu to jeszcze tak duszno jest. dzisiaj z rozmowy wracalam 3 godziny tyle spedzilam w autobusie bo jeden autobus wybuchl. ale numer. tak sie wystraszylam. i w ogole jestem zmeczona a jutro kolejna rozmowa. Pozdrawiam was a ja lece na piwko bo sie umowilam ze znajomymi(choc nie przpadam za piwkiem) Buziaczki👄

Zaglądam tylko na chwilkę, bo mam mnóstwo roboty. kallana -----> witam nową w naszym towarzystwie. 🌼 Tigra21 ----> opowiedz o tym Krakowie, co i jak? 🌼 Aneta_25 -----> skoro się zdecydowałaś, to tylko powodzeniea życzę i trzymam kciukasy 🌼 Dasz radę i wszystko będzie dobrze. Emilia S. -----> a kto wymyślił spanie po 3 godziny na dobę? Ja się wczoraj położyłam o 2 w nocy a wstałam dziś o 5 :( Łączę się z tobą w bólu, jeszcze ze dwie takie noce przede mną :( Agucha-ropucha -----> miłej zabawy życzę :) podbij stolicę hanuś -----> jak tam zakupy?? i fryzjer?? azja13 -----> ale ten wybuch, to chyba nie groźny, co?? Nie zazdroszczę szukania pracy. Ale takie łażenie w końcu musi dać efekty :) Dla wszystkich niewymienionych - jeśli takie są 🌼 Zmykam, góra ustaw czeka. Prawdę mówiąc, to zamordowałabym tych, którzy to cholerstwo tworzą - za objętość i \"klarowność\", bo tym to nie grzeszy. Dobra, zmykam. Papatki dla wszystkich.

WITAM 🌼 a Panienki się tu pochowały:) ? witam ciepło tak jak zawsze:) a mnie wieki nie było, ale zaglądałam regularnie... to do następnego napisania Kochane pa 👄

Witam:) Kwiatki dla Was:) brązowooka_m 🌻 kanto 🌻 azja13 🌻 Agucha-ropucha 🌻 hanuś 🌻 Emilia S. 🌻 Aneta_25 🌻 Tigra21 🌻 kallana 🌻 ❤️ -to moja najlepsza przyjaciolka :) :) :) [w ramach informacji] viki 25 🌻 blondi-ania 🌻 Lexy 🌻 Moniś 🌻 chciałabym... 🌻 liww 🌻 iriss 🌻 marty23 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 zeby bylo ladniej:)

Dzis w koncu cos kupilam :) Fajniutki 3-czesciowy komplecik z lewkiem :) Jutro kupie jeszcze jeden komplecik: koszule z bluza z kapturem (upatrzone wczoraj) i... koniec zakupow, bo budzet sie wyczerpal :( A do fryzjera zapisalam sie na piatek. Zastanawiam sie czy nie zrezygnowac... :P Bo 40 za fryzjera to jak na moje widzimisie to troche duzo :O Zastanowie sie jeszcze. Jutro ide do gina na wizyte kontrolna. Mam nadzieje, ze tym razem zadnych \"rewelacyjnych\" lekow mi nie przepisze A teraz zmykam robic prace domowa :P POZDRO dla kazdej Kobitki!!!! 🌼

cześć dziewczynki za jakie grzechy ja mam cierpieć? byłam dzisiaj na bezrobociu w sprawie teko szkolenia i okazało się że oni nie mają podpisanego porozumienia z ARR gdzie jest organizowane szkolenie a oni wymagają zaświadczenia że jestem zarejestrowana na bezrobo ciu przez cały czas trwania szkolenia, problem polega na tym że zarejestrowanie oznacza że jestem gotowa do podjęcia pracy i w razie jakiejś oferty to muszę ją przyjąć i wtedy muszę przerwać kurs a nie o to wkońcu chodzi. Kierowniczka wna bezrobociu kazała mi zadzwonić do tego ośrodka i poinformować o tym i żeby oni się z nią skontaktowali a dla czego JAAAAAAAAAAAA????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najlepsze jest to że rozmawiałam z kobietą organizującą te kursy i ona powiedziała że już z bezrobociem rozmawiali i wszystko jest w toku załatwiania.Teraz muszę poczekać co z tym dalej będzie i może już jutro czegoś się dowiem a do tej pory szlag mnie będzie trafiał bo zawsze jest tak że jak coś mam do załatwienia to wyskakują problemy których nie powinno być a jeżeli już są to w końcu nie ja powinnam to załatwiać, mam rację? kończę użalanie się nad sobą i życzę wam miłych snów 🌼❤️👄

Hej Dziewczynki:) Anetko widzisz jak to jest, człowiek coś chce a tu d... Chyba tylko u nas tak jest, bo z tego co wiem w żadnym innym kraju tak nie ma:( Hania napisz jak u ginia:) Dla reszty kobitek 🌼 Miłego dnia :)

Dzien dobry Wszystkim:) Niedawno wstalam i juz ciezko pracuje:) tzn.szukam informacji na zajecia na necie i oczywiscie zagladam tutaj w ramach malego relaksu:D dzis bedzie ciekawy dzien,razem z Kallana meczymy sie nad planem wyeliminowania zjawiska agresji w szkole ;/ ajjjjj mamy jeszcze 6h na stworzenie programu idealnego :) pozdrawiam 🌻

Hej! Ale mam kolezanke na spejalizacji... (w sumie ona byla na moim roku jak zaczynalam MSU, teraz na specjalnizacji mamy 3 rodzaje studiow polaczone). Tydzien temu pozyczylam jej notatki zostatnich cwicen z ekonometrii, a dzis powiedziala mi,zenicode mnie nie pozyczala!! 😡 Fakt, na poczatku nie pamietalam w ogole komu ja je dala, obpytalam wszystkich innych, ktorym moglabym dac i nie jest to nikt innym .Potem zaczelam sobie grzebac w apmieci i przypominac jak to bylo z tymi notatkami. I jestem pewna! ze jej dalam. A ona mi mowi, ze nie ma :O wrrr Jade dzis kupic drugi komplecik dla Adrianka, a juz pojutrze jade :D Jak dobrze pojdzie to tydzien tam zostane ;) I mam nadzieje, e ta przerwa dobrze zrobi mi i Pablitowi... Aneta -> widzisz tak to juz jest, lepiej delegowac na kogos zadania niz wykonac je samemu. Ale nei stresuj sie! Widacz, ze ci od szkolen sa bardziej kompetentni. EmiliaS -> do gina nie poszlam, bo koazalo sie, ze ta lekarka do ktorej chodz przyjmuje w pon i sr. Tylko dziwn, ze kiedys bylam u niej we wt i czw 😠 Elvie -> to macie niezly orzech do zgryzienia. Dzis facet powiedzial nam o projekcie, kt mamy zrobic na wizualizacje informacji ekonomicznej. Oj, bedzie zabawy i roboty... Dobrze, ze slonko dzis sweci :) A nie zapowiadalo sie rano