Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanka

Kiedy najwcześniej robiłyście test ciążowy

Polecane posty

heh gosiak no ja miałam identycznie, zawsze przed @ 100 testów, a jak już zaciążyłam to chyba też 4-5 dni po @ :) trzymaj mocz jak najdłużej Ci się uda i najlepiej nie pij dużo przed wyjściem z pracy, żeby nie był za bardzo rozwodniony, ale w Twoim przypadku to i tak nie ma znaczenia, z jakiego byś nie zrobiła i tak Ci wyjdzie już test

Dzięki kobitki :) To w takim razie nic już nie piję i nie siusiam do powrotu do domu :)

Gość Poliannnna
ja robilam dwa dni po tym jak niemialam okresu czyli dwa tygodnie ponad jakos(wyszedl dodatni)

Powinnam była dostać 8-9 marca. Nic to, poprostu się spóźnia i tyle. Ta jedna krecha jest tak wyraźna, że aż w oczy kłuje.

gosiak666 I ani cienia drugiej? :( Szkoda, wiem co czujesz, dopiero co sama to przechodziłam :( Tak naprawdę póki @ nie ma, szansa nadal jest... Ściskam mocno...

gosiak nie wyrzucaj tego testu i go poobserwuj jeszcze chwile chyba majeczce też nie wychodziły odrazu, dopiero ileś tam dni po spóźnionej @

Teacher26 pod światło widać jakiś tam cień, ale normalnie to nie bardzo więc się nie łudzę nawet, a tyle dni po terminie @ to już powinny być dwie grube krechy a nie jakieś cienie więc czekam teraz na @ i już.

Gosia nie jest powiedziane, że już powinna być mocna krecha, bywa, że beta powoli wzrasta a 4 dni po @ to jeszcze nie tak dużo, a testy czasem są mniej czułe od pozostałych. Istotne jest czy jak widzisz ten cień to jest on bezbarwny czy lekko różowo zabarwiony. W tym drugim przypadku jest nadal spora szansa na pozytyw :) Jeśli krecha jest bezbarwna to nie...

Dziewczyny nie będę się nakręcać że coś z tego będzie. Wełna jakiś tam cień tzn, że jak patrzę pod światło to rysuje się delikatnie druga kreska, ale tylko i wyłącznie jak patrzę pod światło pod odpowiednim kątem, normalnie to jej nie widać.

Gosiak ja też w takim razie już nie chcę Cię nakręcać uwierz mi, że była przekonana, że napiszesz o II kreskach, zresztą chyba nie tylko ja w to wierzyłam... no nic czekamy w takim razie, jak narazie @ nie masz, więc wszystko jest możliwe ściskam Cię Gosia

Hejcia:) Margotka u mnie dobrze jakos leci:) dzis pozegnalam mezusia na 2tyg i smutno mi troszke bo zostalam sama z pieskiem:( u ciebie ktory to juz tydz??czujesz ruchy takie wyrazne czy jeszcze dzidzia ma duzo miejsca??jak brzuszek wiekszy?wyslij zdjecie:)

Gosik.. Mojej kumpeli w 4 tygodniu jak była nic nie wychodziło. Szanse masz :) jeszcze nic stracone!!!! Ja też czekam :)

Dzięki dziewczyny :** Znając życie to ten test przywoła @, bo już mnie zaczął brzuch boleć. Nic to, czekamy. Jak nie przyjdzie to powtórzę test za dwa dni.

Gosia, ech... jakoś mi się wierzyć nie chce. Doti, ruchy są wyraźne, jeszcze nie intensywne, ale czuje je w ciągu dnia. Jutro początek 20 tyg. A Ty nic jeszcze nie czujesz? Przez tydzień nie sądzę, żeby mi brzuch urósł, może zrobię zdjęcie za miesiąc..

ta:) jakby rybka plywala:)a pytalam szwagierki i ona to samo miala:) jak przyloze reke jak juz leze to czuje lekkie ruchy

Gość NiekonwencjonalniePozytywna
Hej dziewczyny.. Kurcze człowiek niecierpliwy i się rozczarowal.. Doradźcie mi, jak wcześniej pisałam oczekuje na brak @.. termin mam w piątek a juz dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test.. i to jeszcze z wieczornego moczu (pre-test).. jedna, gruba wyraźna krecha... Owulacje wg. kalendarza mialam 1.03.. termin na piatek 16.03 .. czy jest możliwość, że test zrobiłam za wcześnie i dlatego jest negatywny ?

Gosia prędzej Ty jesteś w ciąży niż ja :P hehe Doti, Margotka fajnie macie.. To musi być niesamowite uczucie :D Niekonwencjonalna, spójrz co pisałam wyżej. Ja przestałam panikować.. I tak mi to nic nie da. Jak ciąża jest to nie ucieknie i każda w swoim czasie o tym się dowie :) ja nigdy nie panikowałam przed @ dopiero jak mi się spóźniała parę dni i sprawę miałam jasną. Teraz jest inaczej.. :) przez te plamienia, które wyglądały na zagnieżdżenie.. Pewnie niepotrzebnie się jaram :D

Gosia prędzej Ty jesteś w ciąży niż ja :P hehe Doti, Margotka fajnie macie.. To musi być niesamowite uczucie :D Niekonwencjonalna, spójrz co pisałam wyżej. Ja przestałam panikować.. I tak mi to nic nie da. Jak ciąża jest to nie ucieknie i każda w swoim czasie o tym się dowie :) ja nigdy nie panikowałam przed @ dopiero jak mi się spóźniała parę dni i sprawę miałam jasną. Teraz jest inaczej.. :) przez te plamienia, które wyglądały na zagnieżdżenie.. Pewnie niepotrzebnie się jaram :D