Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krycha___

czy to prawda że prawie kazdy facet ma fantazje erotyczne związane z matką?

Polecane posty

Gość krycha___

kiedy jest jeszcze że tak powiem chłopcem? nie chodzi o to że ma ochote na własna matkę:P ale że chcąc nie chcąc ma np takie sny lub zdarzyły się?

Gość tak to prawda

Gość krycha___
usunęli mnie z ogólnej:) ale dodam żeby nie było nieścisłości : nie mam fantazji z ojcem:o a to z matka wymyslił Freud:D

Gość tak z Twoją matką
:classic_cool:

Gość krycha___
czemu wstydzicie się przyznać?:)

Gość bo szkoda mi twojej matki
mam ostre fantazje związane z nią i jednocześnie z pewnym zwierzęciem domowym (hodowlanym) - ostre klimaty :classic_cool:

Gość krycha___
jestem kobietą coheed:o tylko własnie znalazłam cos takiego w necie gdzieś tam jak sobie czytałąm o Freudzie dlatego pytam na forum

Gość krycha___
ale śmieszne:P wstydzicie się przyznać nawet na pomarańczowo?:P

Gość krycha___
no dobra ale ty sobie tylko jaja robisz ze mnie a ja pytam poważnie...ja nie wiem czego się wsydzicie skoro to jest naukowo udowodnieone:D

Gość krycha___
pewnie broiłeś na innych topikach i Twoje posty zostały udunięte po całości:) nie raz tak bywa....ale powiedz mi...na pewno jesteś facetem?

Gość Zeb McKaine
Nie ty zboczona suczko.Idź do kościoła i się wyspowiedaj.

Gość krycha___
eee bo jestem sceptycznie nastawiona do wszystkiego co niby jest "naukowo udowodnione":) tu niestesty tak jest że jak komuś podskoczysz to kasują Cię jak leci:D ile masz lat? sorry za wywiad środowiskowy ale to takie ciekawe:) byłam w kościele wczoraj a u spowiedzi w zeszłym tygodniu:)

Gość Zeb McKaine
mam 30 lat.poważnie odpowiadam-NIE.Freud nie był normalny w swoich dociekaniach i to on tak naprawdę był zboczony.

Gość krycha____
Freud był podobno geniuszem:classic_cool:

Gość oooooooooooooooooi
No faktycznie ja mam czasem sny erotyczne związane z matką. Tyle ze matką kumpla.

Gość krycha___
matka kumpla sie nie liczy:D oj ludzie...tacy zamknięci w sobie jesteście....boicie się otworzyć.to pewnie uraz z dzieciństwa...hm...jak wygladają wasze stosunki z ojcem? czy czujecie się zdominowani przez starsze rodzeństwo?:)

Gość oooooooooooooooooi
Krycha o ojcu kumpla nie sniłem jeszcze :)

Gość krycha__
"jeszcze" :) to zabrzmiało intrygująco:P obiecaj że odezwiesz się jak poczynisz w tej sprawie jakieś postępy;)

Gość oooooooooooooooooi
jezeli tyko poczynie w tej materi jakiekolwiek postępy napewno dowiesz się pierwsza :)

Gość krycha__
to super:classic_cool: trzymam kciuki:)

Gość nigdy nie miałem
snow z moja matką, ciotką czy babcią. Tylko sąsiadki

Gość miałem....
ale jak byłem mały jakieś 10 lat temu mi się zdarzyło ale publicznie to bym się nie przyznał

Gość miałem....
a i mam 25 lat:)

Gość upupupupupu

Gość hmm co w tym zaskakujacego
przeciez matka i siostra to w pewnym wieku najblizszy i czesto jedyny wzor kobiecosci! chlopcy w pewnym wieku spuszczaja sie na widok samych majtek wiec co w tym szokujacego? pozatym to nie sa z reguly mysli uswiadomione. poprostu matka czy siostra to "kobiety" to wszystko. jesli ktos zaczyna ubierac swoje "fantazja" w konkretne wizje, czy "opowiesci erotyczne" niemalze to jest to juz z lekka za daleko, ale i to z reguly mija. mysli nie sa niczym strasznym, to za czyny nas oceniaja!

Widzialem kiedys w francuskim filmie jak pijana matka miala seks z synem. Synowi sie to podobalo, ale matka na drugi dzien sie bardzo wstydzila. Niestety takie rzeczy sie tez zdarzaja.

Gość no zdaza sie
wlasnie w snach, czy jakis tam myslach... jak ktos z premedytacja fantazjuje to chyba juz ma problem:) a to wszystko wynika poprostu z tego, ze matka, czy siostra jest najblizej. przeciez to z nia chlopiec mieszka i ja moze podpatrywac jako kobiete, a przeciez jest ciekawy:) dosc czeste sa tez rownie "niesterowalne" fantazje seksualne o podlozu homoseksualnym wsrod mlodych chlopcow! tzn. sny np. o tresci erotycznej z kolega. to tez szybko przechodzi. miedzy innymi te zjawiska powoduja ze dziecko moze byct w okresie dojrzewania przestraszone i zagubione. przeciez wie ze to nie jest "normalne" a rownoczesnie mysli ze moze cos z nim nie tak i wstydzi sie o tym rozmawiac (wlasciwie nie rozmawia o tym z nikim no bo w sumie z kim?)

Gość gość
ostatnio natknęłam się na historię wyszukiwania mojego faceta (tak google ma opcję zapisywania wyszukiwanych haseł na internetowym dysku, wystarczy znać hasło maila) i żałuje gdyś dobrnęłam do czasów gdy miał 17-18lat, okazało sie że bardzo często, czasem codziennie wyszukiwał wtedy opowiadania erotyczne i inne zboczone rzeczy wpisując hasła typu "seks z moją mamą", "majteczki mojej mamy", "moja mamusia sex", "ciocia waliła mi konia", "seks z siostrą", seks z siostrzenicą"(gdzie ona miałą wtedy 13 lat ;/), i wiecznie przewijały się te hasła seksu z matką, ciocią i siostrą. Najgorsze jest to, że już rok temu na początku związku miałam takie głupie myśli, że on jak na ten wiek jest jakiś strasznie kochany dla matki, mówi często jak o nią bardzo dba, raz palnął tekst "moja mama bardzo ładnie pachnie" niby się śmiałam jak to zabrzmiało ale jakaś myśl jednak w głowie została i sama sie wtedy karciłam, że to ja jestem jakaś nienormalna i tak sobie tłumaczę zazdrość o jego matkę, bo np. nie chce się od niej wyprowadzić tylko abyśmy dalej u niej mieszkali. Dodam, że nie jest ona atrakcyjną kobietą, jest stara i wygląda bardziej na babcie, mój chłopak nie ma ojca sam się wychowywał z nią i siostrą. Boje się co teraz będzie z moim umysłem po tym co zobaczyłam... :( A kocham go strasznie i nie wiem co teraz zrobić z tym wszystkim.

Gość gość
Ja mam z mama ale mojej kolezanki... Piekna 45lat, wyglada mlodziej, zadbana, zgrabna... Kobiece i seksowne zachowanie, poczucie humoru.