Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krycha___

czy to prawda że prawie kazdy facet ma fantazje erotyczne związane z matką?

Polecane posty

Gość gość
no właśnie z mamą ale czyjąś a co jeśli facet szuka jakichś haseł typu ja i mama uprawiamy seks, tutaj jest wprost podane, że chodzi o jego mamę a jego mama jest starszą kobietą, nieatrakcyjną. to nie to samo co seksowna mamuśka kumpla. czy to normalne wyszukiwać same opowiadania z kobietami z rodziny?? rozumiem gdyby miał po prostu fetysz na starsze milfy ale k***a dziwnie się czuję gdy widziałam same " mama, ciocia, siostra, siostrzenica, bratanek" :/

Gość gość
Na powaznie to dla mnie mysli erotyczne związane z kimś z rodziny to taka sama choroba jak pedofilia. Bez urazy ale to moje zdanie

Gość gość
a czy może być tak, że on czytając takie opowiadania nie wyobrażał sobie siebie z daną kobietą z rodziny w opisywanych sytuacjach tylko np. czytał fantazjując ogólnie o obcych osobach w takiej sytuacji? Jacyś faceci może się wypowiedzą? czy podniecało was kiedykolwiek czytanie opowiadań erotycznych o synu i mamie

Gość gość
Ależ tu dzieciaki. Fantazje erotyczne związane z matką to w dzieciństwie ciekawość, jak do tego doszło, że mnie urodziła, a nie że chciałbym znowu wejść tam, skąd wyszedłem. Zazdrość o ojca to u Freuda zazdrość o jego wtajemniczenie, a nie o realia, co nie znaczy, że nie zdarza się zazdrość realna... Pozdrowienia zza oceanu

Gość gość
a czy w wieku 17-18 lat to nadal normalne? z tego co wiem to chyba wtedy jeszcze był prawiczkiem nie miał kontaktu z dziewczynami w swoim wieku

Gość gość
chyba na razie jednak nie będę o tym rozmawiać z nim tylko postaram się pogodzić z tym wszystkim, zrozumieć, że był wtedy trochę młodszy i może miał tylko taki okres przejściowy, może lepiej go nie zawstydzać faktem, że o tym wiem, nie odzierać go z prywatności :(

Gość gość
Ja czasem fantazjuję o mojej mamie. Ona wie o tym, rozmawialiśmy o tym gdy zauważyła jak na nią patrzę i ślady mojej spermy na jej sexownych stanikach i innych częściach garderoby. Kiedy pierwszy raz poszliśmy do sąsiadki sklepu z bielizną przymierzała staniki i pytała mnie o zdanie. Zauważyła mój wzwód i w domu obiecała że nie będzie mnie prowokować. Od tamtego momentu mogę jej mowić wszystko i nawet mogę prosić by dała mi się pomacać gdy walę konia.

Gość gość
Jasne, nooo może nie z mamą, ale... z babcią to owszem!

Gość gość
Zmazy nocne mam gdy mi się stara przyśni a sny mam ostre z nią

Gość gość
Ja mam od zawsze, bo kiedy zauważyła ze dorastamy zaczęła wywalać cyce na wierzch i wieczorami oglądała mi penisa i jajka czy wszystko prawidłowo się rozwija. Jak mi stawał to mówiła ze to dobrze i głaskana go piersiami albo stanikiem czy innymi ciuszkami. Nawet kiedy stary zobaczył stwierdziła ze to jej sprawa. Teraz kiedy przyjeżdża do mnie w odwiedziny zawsze ma sexi ciuszki i rozmawiamy w cztery oczy. Lubi gdy mi staje na jej widok. Ściąga mi spodnie i pięści go ocierając się dupcią, cyckami, ustami aż wytrysnę. Robi to jak nikt. Przywozi mi bieliznę do ospermiania i jak śpi u mnie to ze mną w łóżku.do snu ubiera się w sexi ciuszki i stroje. Ma ogromne piersi i tyłek, a w talii szczupła jest wiec przez noc spuszczam się co chwilę.

Gość gościo
Matkę to nie, ale naszego kanarka to bym przeleciał, ino malutki taki, i żółty jakisiś jak Chinczyk, kitajec jeden!:P