Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moonka

Jaki krem polecacie?

Polecane posty

Gość Moonka

Moonka Hej dziewczyny jaki krem polecacie do cery bardzo wrazliwej,suchej ,ale mam zaskorniki,rozszerzone pory i troche krostek, dziwaczna cera no ale macie jakąs rade dla mnie ? :P

taaak!!! mam taka sama...nie wiem co robic, bo z jednej strony sklonnosc do krostek a z drugiej suchosc:/ jeszcze teraz chyba zrzucam skore:P nie wiem na wiosne chyba:P platami schodzi wrecz:/ POMOCY!! ;)

Gość kiki19
Polecam kremik iwostin intensywnie nawilzający i problem z głowy.Pozdro

Gość tak a ta idiotka znowu
z tym ATW, SPADAJ!!!!! Z TYM DZiaDOSTWEM!!!

hm...no wiec lat mam 19, do mycia twarzy urzywam zelu z garniera z mikrogranulkami, kremow uzywam roznych(jak narazie zaden sie nie sprawdzil) myslalam,ze musze uzywac matujacych,ze wzgledu na ta slynna strefe\"T\", ale niestety po takich wlasnie kremach \"zrzucam skore\". jesli chodzi o nawyki zywieniowe to lubie sobie zjesc slodycza jakiegos:> raz dziennie :P i ogolnie jem duzo zoltego sera:/ to chyba zle dla zdrowia skory...no ale pije w zamian zielona herbate;)i sporo soczkow z marchewki;)

oj ale byka zrobilam:):P oczywiscie \"uzywam\":P a no sprobuje z ta woda przegotowana...moze pomoze;) a gdyby tak na noc uzywac mocno nawilzajacego kremu,a na dzien jakiegos matujacego? moze to jest sposob na te wysuszone miejsca...juz nie wiem sama. bo kremy do mieszanej cery dzialaja podobnie jak te matujace.

Gość problemytomojaspecjalnosc
a co mi polecacie, mam 21 lat, cere "tlustą, przesuszoną= atopową" duzo zaskornikow , wody z kranu nie moge uzywac , przegotowanej tez, mineralnych tez nie bo skora mi strasznie sie luszczy, schodzi, policzki robia sie strasznie czerwone i pieką :(, kremy hmm.. probowalam wiekszosc tych nawilzajacych i tych matujacych - na twarzy robi sie "skorupa" jakaś , ze moge przebic ja igla i zdrapac cala "skore" ..

Gość tylko Iwostin nawilżający
do skóry suchej, odwodnionej i wrażliwej oraz Physiogel. Obydwa w aptece. Iwostin ok. 20zł a Physiogel ok. 35 oba maja 75ml i są baaardzo wydajne.

Gość problemytomojaspecjalnosc
physiogel mam i efekt jest ale na bardzo krotko :(

Gość JuliaP.
A moze Normaderm Vichy?

To ja wam polecam krem bandi z algami morskimi do cery trądzikowej i wrazliwej.bardzo dobry jest na podrażnienia,suchą skóre itp.dobrze nawilża,a nawet natłuszcza,bo jest póltłusty.Innych specyfików tej firmy nie miałam,więc się nie wypowiem,choć wiem,że cała seria jest.No i nie zatyka porów.To jest najwazniejsze. Ja mam tłustą skóre,ale ten krem używałam w zimie na noc i na dzień i się sprawdził.Niestety po wszystkich innych kremach ochronnych miałam nowe wypryski.. Mam tez soraya nawilżający ,redukujący blizny..,ale on jest chyba za lekki,na dzień go stosuję i jak dla mnie to jest nawet,nawet. Miałam tez dax cosmetics z limonką krem antybakteryjny nawilżający(ale wydawało się mi,że zatyka pory:o.Jednak ładny zapach miał i nawilżał dosyć dobrze. Co jeszcze..hmm ziaja krem do twarzy antybakteryjny,taki sobie był,trochę nawilzał,ale chyba też za lekki. Odradzam dla cer wrażliwych loreala happy derm:o.z zalkoholem jest i mnie podrazniał,jakieś czerwone grudki mi wyskakiwały.

Gość erzecznik-decubal
Jeżeli dla cery wrażliwej to doskonale sprawdzi sie bogaty w witaminy i i masło shea Decubal Face Vital, który przy okazji nawilżenia również odżywia skórę Pozdrawiam, Iwona Drobicz eRzecznik Decubal

Gość Beruthiel
Polecam ze sklepu Biochemia Urody, masło JOJOBA, masło SHEA EKO, hydrolat z kocanki :) Po miesięcu stosowania widać różnicę, cera ma naturalny zdrowy koloryt. Nie ma zaskórników ani rozszerzonych porów. A hydrolat polecam do zmywania makijażu, on rozjaśnia cerę i znikają wszelkie zaczerwienienia skóry.

Gość gość
Decubalsrubal wyciagla tematy z 2006 roku!

Gość gość
widać ludzie wiedzą, że to giewno i nie warto tracić kasy, ale "rzecznik" się łudzi, że tu jeszcze osoby kupujące świadomie nie dotarły