Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcia ***

ciezarne Polki w Anglii.....odezwijie sie!-

Polecane posty

Kohannah 21/04.......40.....London Wood Green ..synus....Anthony zeluchna 26/04.......39.....Hillingdon........chlo pczyk... Kacper aneczka21 12/05........37.......Bedford........chłopczy k....Mateusz Okruch12 01/06....33...Boldon/Tyne and Wear....?....Wojtuś/Hania iwtek29 22/06.......30.......Colchester.........dzi ewczynka .....? gosiaczek27 12/08.....23........Croydon.....dziewczynk a ....Amelka s_daga 15/08.......22....london/richmond...synek.. .......Kacper Mada744 26/08........21........Harrogate......chlopak ...............? Kalcia643 31/08........21.......Waltham Abbey.......?........Zuzanna ***niunia*** 14/09......19......Wolverhampton........ ?................? kaska0110 16/09........19........Leicester........... .?................? edziulka 05/10...15.........Bristol.......?... ...Wiktoria/Oliwier Gosia24leicester 10/10. .15........Leicester..............?.............? laboszek 14/10...14.....Swindon.........?..... Natasza/Hubert migotka_bober 15/10...15...Londyn...........?........ .........?....... Skorpionka81 19/10......14....Southampton.....?........ ..Iza/Robert karina82 01/11.....12....chichester..........?... ......julia/antoś Szczęśliwe Mamusie : sztefka.....15/03....2,700g......Londyn.......chlopak ... .Aleksander asiek 392...22/03....3,074g......Londyn.......chlopak......Patryk< br /> flowerska...19/04....3,880g..Londyn- Enfield...chłopak....??

juz wiecej nie cucuje :) wpisuje siebie do tabelki i koniec eksperymentow ;) kohannah...21/04.......40.....London Wood Green ..synus....Anthony zeluchna......26/04.......39.....Hillingdon........chlo pczyk... Kacper aneczka21..12/05........37.......Bedford........chłopczy k....Mateusz Okruch12....1/06....33...Boldon/Tyne and Wear....?....Wojtuś/Hania iwtek29......22/06.......30.......Colchester.........dzi ewczynka .....? gosiaczek27..12/08.....23........Croydon.....dziewczynk a ....Amelka s_daga.......15/08.......22....london/richmond...synek.. .......Kacper Mada744....26/08........21........Harrogate......chlopak ...............? Kalcia64.....31/08........21.......Waltham Abbey.......?........Zuzanna ***niunia***....14/09......19......Wolverhampton........ ?................? kaska0110....16/09........19........Leicester........... .?................? edziulka...........05/10...15.........Bristol.......?... ...Wiktoria/Oliwier Gosia24leicester..10/10. .15........Leicester..............?.............? laboszek...........14/10...14.....Swindon.........?..... Natasza/Hubert migotka_bober....15/10...15...Londyn...........?........ .........?....... Skorpionka81..19/10......14....Southampton.....?........ ..Iza/Robert karina82........01/11.....12....chichester..........?... ......julia/antoś camillee..........01/12.....7.....Bristol..............?.......................? Szczęśliwe Mamusie : sztefka.....15/03....2,700g......Londyn.......chlopak ... .Aleksander asiek 392...22/03....3,074g......Londyn.......chlopak......Patryk< br /> flowerska...19/04....3,880g..Londyn- Enfield...chłopak....??

Wyglada dobrze :D dziewczyny widze ze prawie kazda ma juz jakies imie wybrane, a my z mezem nic :P jak strzele jakies imie to jemu sie nie podoba a sam nie wymysli :(

mogotka-bober usiadzcie razem z ksiazka imion albo znajdzcie cos takiego w internecie i razem wybierajcie i eliminujcie :) ja gdzies kiedys znalazlam strone z imionami, jak znajde to wkleje :)

Nie przejmuj sie imieniem, macie jeszcze duzo czasu:) U nas tez na razie pustka ale za to mielismy 4 dla dziewczynki a dla chlopca nic. Mysle , ze zanim sie urodzi to cos wybierzemy:D:D:D mamy na to 4 miesiace:):):):)

szczerze mowiac to ja niby wpisalam Mateusz ale jakos mi nie podchodzi to imie... podejrzewam ze sie zdecyduje dopiero jak zobacze malego :] moj przyjaciel stwierdzil ze imie Dexter jest swietne :/ ehhhh... faceci.....

niunia super bys miala :D podobno jak daty urodzin sie powtarzaja w rodzinie to szczescie :) ja sie urodzilam w taty imieniny,wyszlam za maz w taty 45 urodziny, siostra sie smieje ze jeszcze jak urodze w jego imieniny to bede lizuska :D mam termin na 15.10 wiec nie tak trudno dwa dni wczesniej urodzic,,moze jak raz-to bylyby tez moje urodzinki :)

Cześć kochane. Ja to ostatnio tylko w nocy wychodzę ;) 🌼 FLOWERSKA KOCHANIE!!!!!!!!!! GRATULUJĘ DUŻEGO SYNUSIA ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Przytulam Ciebie i Tomeczka baaardzo mocno i ślę buziaki ogromniaste 😘 Gratulacje również dla szczęśliwego tatusia - naszego informatora jak przypuszczam. Kochana wypoczywaj, a jak już się poczujesz na siłach to czekamy na wieści od Ciebie. Jeżeli chodzi o kohannah to przypominam jej ostatnią wypowiedź: \"Jak do 6rano 19 kwietnia nie urodze to beda wywyolywac.\" Czyli już napewno urodziła, trzeba tylko czekać na wieści od niej. KOHANNAH Ty także wypoczywaj, a jak już znajdziesz siły to czekamy na sprawozdanie. No i gratulujemy!!!! ❤️ Migotka 🌼 witaj i czuj się jak u siebie!!! Do dziewczyny z nickiem PRAWDA O POLSCE - szczerze Ci współczuję i mam nadzieję, że już nigdy nie trafisz na takie traktowanie. Jestem w szoku po tym co przeczytałam...Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę powodzenia!!! Dziewczyny - październikowi ludzie są super...ja sama jestem z 1 października ;) heheheh...a mężuś z 17 listopada :) Wklejam jeszcze raz tabeleczkę, bo imię synka Flowerskiej jest przecież znane - informator napisał :) Nick Data porodu TC Miasto Płeć Imię kohannah...21/04.......40.....London Wood Green ..synus....Anthony zeluchna......26/04.......39.....Hillingdon........chlo pczyk... Kacper aneczka21..12/05........37.......Bedford........chłopczy k....Mateusz Okruch12....1/06....33...Boldon/Tyne and Wear....?....Wojtuś/Hania iwtek29......22/06.......30.......Colchester.........dzi ewczynka .....? gosiaczek27..12/08.....23........Croydon.....dziewczynk a ....Amelka s_daga.......15/08.......22....london/richmond...synek.. .......Kacper Mada744....26/08........21........Harrogate......chlopak ...............? Kalcia64.....31/08........21.......Waltham Abbey.......?........Zuzanna ***niunia***....14/09......19......Wolverhampton........ ?................? kaska0110....16/09........19........Leicester........... .?................? edziulka...........05/10...15.........Bristol.......?......Wiktoria/Oliwier Gosia24leicester..10/10. .15........Leicester..............?.............? laboszek...........14/10...14.....Swindon.........?..... Natasza/Hubert migotka_bober....15/10...15...Londyn...........?........ .........?....... Skorpionka81..19/10......14....Southampton.....?........ ..Iza/Robert karina82........01/11.....12....chichester..........?... ......julia/antoś camillee..........01/12.....7.....Bristol..............? .......................? Szczęśliwe Mamusie : ❤️ sztefka.....15/03....2,700g......Londyn.......chlopak ......Aleksander asiek 392...22/03....3,074g......Londyn..........chlopak......Patryk flowerska...19/04....3,880g..Londyn- Enfield...chłopak......Tomasz

ja tez jestem w angli i nie chce tu mieszkac przygniata mnie ten kraj sorry ze tak od tematu pozdrowienka

Jeszcze raz bo coś nagłówek pofisiował ;) NICK...........TERMIN.....TC........MIASTO..... ......PŁEĆ....... IMIę kohannah...21/04.......40.....London Wood Green ..synus....Anthony zeluchna......26/04.......39.....Hillingdon........chlo pczyk... Kacper aneczka21..12/05........37.......Bedford........chłopczy k....Mateusz Okruch12....1/06....33...Boldon/Tyne and Wear....?....Wojtuś/Hania iwtek29......22/06.......30.......Colchester.........dzi ewczynka .....? gosiaczek27..12/08.....23........Croydon.....dziewczynk a ....Amelka s_daga.......15/08.......22....london/richmond...synek.. .......Kacper Mada744....26/08........21........Harrogate......chlopak ...............? Kalcia64.....31/08........21.......Waltham Abbey.......?........Zuzanna ***niunia***....14/09......19......Wolverhampton........ ?................? kaska0110....16/09........19........Leicester........... .?................? edziulka...........05/10...15.........Bristol.......?......Wiktoria/Oliwier Gosia24leicester..10/10. .15........Leicester..............?.............? laboszek...........14/10...14.....Swindon.........?..... Natasza/Hubert migotka_bober....15/10...15...Londyn...........?........ .........?....... Skorpionka81..19/10......14....Southampton.....?........ ..Iza/Robert karina82........01/11.....12....chichester..........?... ......julia/antoś camillee..........01/12.....7.....Bristol..............? .......................? Szczęśliwe Mamusie : ❤️ ❤️ ❤️ sztefka.....15/03....2,700g......Londyn.......chlopak ......Aleksander asiek 392...22/03....3,074g......Londyn..........chlopak.......Patryk flowerska...19/04....3,880g..Londyn- Enfield...chłopak......Tomasz Mada a Ty gdzie się podziewasz?? Kto mi dzisiaj potowarzysz????

kaska0110- jestem , jestem🌼 Dzisiaj bylismy z corcia kupic sukienke dla ksiezniczki tzn dla niej. Jutro konczy 3 latka i jest teraz na etapie ksiezniczek i barbie ❤️ serce] ❤️ Odkad wrocilismy z zakupow to chodzila w tej sukience i nie moglam jej z niej sciagnac. Niedawno to zrobila i jeszcze nie spi bo chce tanczyc:D W niedziele jej robimy male party:D:D:D . Ide polozyc to malenstwo- musze jej bajke powiedziec hahahah. Jeszcze sie pokaze jak z nia nie zasne:D:D:D

❤️ ❤️ ❤️ ucałuj ją moooooocno ode mnie. Jak ja uwielbiam takie maleńkie szkraby :) I księżniczki i małych batmanów ;) Wszystkie są cudowne :) 😘 😘 😘 Tylko bym je cmokała i gilgotała :) Opowiedz jej bajeczkę. Chyba jeszcze będę choć dzisiaj mnie coś na ziewanie bierze no ale zobaczymy :)

kaska0110- jak synus juz bedzie to za 3-4 lata bede przechodzila na pewno etap z batmanami itp:) Moje slonko chyba tez ma dzis maly kryzys ze spaniem bo siedzi teraz na kolanach i pisze ze mna:):) za to jutro wstaniemy o 12 hahaahah. Ty tez sie nie obejrzysz jak twoje malenstwo bedzie przechodzilo taki okres. My przy tym mamy teraz niezly ubaw- ksiezniczki sa na wszystkim: kolderka, szczoteczka do zebow, kapcie - moglabym tak wymieniac wiecej. Za to malenstwo w brzuchu dzis jest jakies leniwe ale za to wieczorem przynajmniej dalo porzadnego kopniaka:P zeby mamuska wiedziala, ze tam siedzi hahahah.

camillee- fajna stronka z tymi imionami.Na pewno z niej tez skozystam--bo z imieniem dla chlopca to u nas niezly problem:( i taki wybor na pewno mam pomoze cos wybrac.:):)

mada, osobicie lubie te stronke, uwazam ze jest przydatna, dla matek jak i dla przyszlych matek. tydzien po tygodniu jest opisane jakie zmiany zachodza w organizmie i jak dziecko rosnie :) moja ulunbiona ciazowa stronka :)

Mój maluch wczoraj to w dzień brykał jak oszalały, a dziś cisza. Dopiero niedawno troszkę pofikał. No ale tylko chwilkę...Może dziś taki dzień ;) Mój brat ma taką małą księżniczkę tylko 4-letnią ...więc wiem o czym mówisz :D Ale słodkie są takie brzdące :) ❤️ Ostatnio ta moja mała mówi: -\"ciocia byliśmy z babcią na karuzeli i kupiła mi portfel z barbimi -ja: z czym?? -ona: no z barbimi -głucha ciotka: z czym ten portfel???? -ona już zła ewidentnie na mnie: oj ciocia nooooo, z Barbi-mi (czytaj - kilka lalek Barbie)\" Poturlałam się ze śmiechu pod łóżko...portfel z barbimi :D

kaska0110- i dla tego takie maluchy sa slodziutkie, bardzo slodziutkie:D:D:D Zapomnialam napisac, ze moja mama dzis widziala moj brzuch przez kamerke i sie przerazila. Stwierdzila , ze z Ola taki mialam w 8 mies. Duzo sie nie pomylila tylko , ze ja teraz jestem w 5:P:P:P No ale co duzo mowic wczesniej wazylam tez pare kg mniej niz teraz:(:(:(:( Faktycznie za pierwszym razem mialam bardzo maly brzuch a dzidzie duza. Tym razem pewnie bedzie na odwrot. Dobranoc brzuszki, papapap:D:D:D

Hej kobietki,nareszcie wrocilam.Juz po przeprowadzce i mamy podlaczony w koncu internet.Pozdrawiam wszystkie bardzo goraco i w wolnej chwili bede juz zagladac :)

Gość okruch12
Asiek, dlugo Cie nie bylo! Witaj na nowo! Mada, to Wasze malenstwo musi byc tak cudowne, ze az zazdrosc bierze, no ale ja za kilka lat tez moze doswiadcze takiego slodkiego szkrabka.Czas szybko leci. Zauwazylam, ze wczoraj rozwinal sie temat imion. Ja ostatnio jestem jakims prorokiem i chyba odczytalam na odleglosc Wasze posty, bo wspomnialam wreszcie mezusiowi, ze imie Hania juz mi wcale nie podchodzi. Owszem, na poczatku byl duzy wybor i Hania jakos tak najbardziej nam przypasowala. Sek w tym, ze bylismy przekonani, ze urodzi sie chlopiec. Teraz wszystko sie odwrocilo i mamy przeczucie, ze bedzie dziewczynka. Zastanawiamy sie nad Zuzia, Karolina, Julia i Maja. Z moim mezem jest problem, bo jak jest juz jakies imie, to mu sie zle rymuje np: Julka-Srulka ubrana jak cebulka, Zuzia-Fruzia, Karolcia ma fiolcia a Majka... no, to juz nie napisze, co mu sie zrymowalo, bo bylo niesmaczne i dostal za to kuksanca w zebro. Z takim, to nigdy do ladu nie dojdzesz... Acha, a propos chlopca : Wojtek-Czesta zmiana portek (w tym przypadku nie ma wyjscia, bo to jedyne sensowne imie dla chlopca, jakie udalo nam sie zanalezc w drodze kompromisu).

Cześć brzucholki :) Asiek witaj serdecznie 🌼 No to w końcu będziesz na bieżąco :) Zaglądaj często!!! Okruch...hehehhehh....:D No tak mnie rozbawiłaś z tymi rymami męża że ąż na głos jak idiotka zaczęłam się śmiać :D Udał Ci się mężuś, udał :D Tak mi się skojarzyło moja kochana, że Ty przecież jesteś w 33 tygodniu, a nie znasz płci ... Może już o tym pisałaś ale ja nie pamiętam, więc zadam pytanko - dlaczego?? Nie chcecie znać?? Co do imion u nas to jest problem jak cholera. Już mówię dlaczego: 🌼 po pierwsze to powybieraliśmy z dziesięć dla chłopca i dziesieć dla dziewczynki bo wszyyystkie nagle zaczęły nam się podobać... 🌼 po drugie..potem zaczęła się eliminacja - odpadały te które nie podobały się jednemu z nas. 🌼 po trzecie teraz zostały po trzy dla każdej z płci - DLA CHLOPCA - Adrian, Konrad i Patryk. DLA DZIEWCZYNKI - Oliwia, Maja i Kinga. 🌼 No i po czwarte w sumie już byśmy wybrali konkretne imiona, ale ja....przestraszyłam się i mówię Ty wybieraj bo ja się jakoś boję :D Jak dureń jakiś :D Ale jakoś strach mnie ogarnął bo w końcu całe życie dzidziuś będzie nosił to imię i chciałabym żeby było wyjątkowe :) Dlatego na razie do dalszych eliminacji nam nie śpieszno...mamy jeszcze trochę czasu :) Teraz zmykam robić obiadek i za porządki się brać. papa

Witajcie 🌼 🌼 🌼 Okruch, tez sie usmialam:) Wiecie co najlepiej dla tych co nie moga sie zdecydowac na jedno imie, to podejmijcie decyzje dopiero jak sie urodzi dzidzia, wtedy sie zobaczy jakie imie najlepiej pasuje. My chyba wlasnie tak zrobimy bo na pewno z decyzja bedzie trudno wczesniej:D:D:D