Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megig

Druga żona

Polecane posty

Gość kawanalawa
nie to że nie ma logiki tylko nie znamy 99% faktów...tak myślę zakładając, że to co autorka napisała jest prawdą (a dlaczego ma nią nie być...) trzeba po prostu wziąć pod uwagę fakt, że o x rzeczach pisać nie chce, o x pisać nie umie, o x pisać nie może- bo sama sobie z nich nie zdaje sprawy na pewno sytuacja jest bardzo pokręcona i w sumie...dzieci szkoda

Gość Współczuje tobie
trudna sprawa, pewnie daje znac o sobie kryzys małżeński, tak jest w każdym związku, to nieuniknione. Twój mąż mając doświadczenie w tej sprawie, powinien robic wszystko, żeby było dobrze. Tej dobrej woli u niego nie widać - sądzę tak na podstawie tego co piszesz. Dobrze, że przypomniał sobie o córce z 1-szego małżeństwa, ale jego ex to przeszłość i na pewno zadna kobieta nie zgodziłaby się na to żeby pod przykrywką odwiedzin córki odwiedzał swoją ex. Odbiło mu na starość i marzy może mu się trójkącik ? Dlatego uważam, że sprawe powinnaś załatwić zdecydowanie, wprost mu powiedziec na co sie nie zgadzasz i bądź konsekwentna. Jego córka to nie jest malutkie dziecko, które za rączkę odbierać musi od jej matki, to duza dziewczyna. Przede wszystkim duzo zależy od niego żeby stosunki twoje i jego córki ułożyły się znowu dobrze. On musi nad tym popracować, on musi uswiadomić córce, że ty jesteś jego żoną i nic ani nikt tego nie zmieni bo ciebie kocha. Również kontakt z siostrą jest konieczny dla dobra dzieci. Ciężką musisz przejść drogę, ale nie możesz godzić się na nienormalność, powodzenia :-D

Gość Napisz jak ...
u ciebie, czy rozmawialaś z meżem ... i co postanowiliście :-D

Gość ------------------------------
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Hej, sorry ale nie bardzo mam teraz jak pisać. Odnośnie zaświadczenia o ciąży-był niepełnoletni a bardzo się chcieli pobrać. Po drugie - wiem , że to wygląda nienormalnie - chocby z jego rodzicami-ale to niestety prawda. O wszystkich szczegółach wie tylko moja przyjaciółka ale chciałam poznać też opinie ludzi \"niezaleznych \". I po trzecie - rozmawiałam.Przytoczyłam pare waszych argumentów i niektóre chyba trafiły. Odwzwę sie wieczorem.ł

Gość Powodzenia
Nie daj się nabrać na miłe słówka i bądź konsekwentna.

Gość Megig i co u ciebie ...
jak sobie radzisz ?

Gość Megig ....
zapomniałaś o nas ? :-D