Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me

Z szarej myszy

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość kljlh

Gość Ptaszynka
hejka :) halp me i kicurka pozdrawiam was :) Chce cos napisac w sprawie nieudolnosci fryzjerek/fryzjerow. Kilka dni temu bylam w restauracji i widzialam kobiete,miala super modnie ostrzyzone wloski ,ale wygladala okropnie.Fryzjerom sie wydaje ,ze jak modnie kogos ostrzyga to wystarczy,a to nie tak .Trzeba tak ostrzyc wlosy zeby fryzura pasowala do twarzy inaczej to tragedia.Teraz napisze jak babeczka byla ostrzyzona: kobieta bardzo chuda ( nie szczupla tylko chudzina) twarz ,bardzo drobna,mizerna z zapadnietymi policzkami i podluzna.Do tego typu twarzy fryzura: wlosy kruczo czarne ( farbowane) fryzura asymetryczna bardzo gladko ulizana do glowy, po prawej stronie i po lewej kosmyki wlosow naczesane na policzki z tym ze z prawej o wiele wiecej i po tej samej stronie skosna,dluga grzywka.Taki kolor wlosow tylko cholernie wyostrzal rysy ,postarzal ja niesamowicie ,a czarne naczesane wlosy i przyklepane wrecz go glowy wyciagnely i tak dluga ,waska i wychudzona twarz .Tragedia !!! Ja nie wiem czy ta babka sie dobrze czula w tym uczesaniu ,ale wiem tylko ,ze wygladala tragicznie.Podluzna ,waska twarz powinna byc przez fryzure optycznie poszerzona i zadne ulizance ,a takze czern wlosow tego nie zrobia ,a wrecz przeciwnie.Przeciez do cholery ulizane fryzury sa dobre dla twarzy okraglych badz owalnych , ladnych proporcjach,a kolor wlosow jest tez bardzo wazny: jasne kolory badz rozjasnione refleksy dodaja optycznie objetosci wlosom. Musialam napisac bo az mnie telepalo jak zobaczylam co jej odwalili na glowie.I wez tu idz zmien fryzure !

Gość hopla w górę

Gość kokoijk
dziękuje :) pod tym względem to mój męzczyzna jest wręcz idealny. tylko że my jesteśmy ze sobą w porównaniu z wami krótko bo prawie dwa lata, ale co mnie bardzo pociesza ta jego "adoracja" wcale nie zmalała. jak u niego w pracy są organizowane imprezy firmowe to zawsze "ciągnie" mnie ze sobą, mówi że raz bo lubi bawić się tylko ze mną, a dwa bo chce się pochwalić jaką ma śliczną kobietę. Jak idziemy ulica i ktoś się za mną oglada to on rzuca mu spojrzenie śmierci i idzie dumny jak paw, śmiesznie to wygląda, no ale tacy już sa faceci. Jest bardzo uczuciowy, często mi to okazuje słowami i gestami, a gdy patrzy na mnie to czuje się najpiękniejsza na świecie. i tak być powinno aby nasi faceci nas doceniali, mam nadziejje że mój nawet 10 lat po ślubie będzie mnie doceniał.

Gość help me
No Ptaszynka , to po takim przykladzie jak opisalas to ja juz w ogole sie nie odwaze isc do fryzjera.:)

Gość Ptaszynka
help me -------- :D teraz i ja sie boje:D Przestalam sie tez dziwic kobietom,ktore raz na kilka miesiecy odwiedzaja salony fryzjerskie-juz wiem dlaczego :D

Gość w gorke

Gość Ptaszynka
Myszki gdzie jestescie ??? :)

Gość w góręcję

Gość help me
Witam myszki! Czesc Ptaszynka :)

Gość help me
Hej gwendolinna, witamy wsrod myszek :) No to bedziemy musialy sie nawzajem dopingowac.Zakladajac ze jestescie podobne do mnie i tez musicie najpierw sie nagadac i dojrzec :) ,proponuje skladanie deklaracji.:)Wiec ja narazie postanawiam , poszukac jednak tego nieszczesnego fryzjera, i przynajmniej wymyslec sobie nowy styl .Ok, Wasza kolej :))

Gość Doli22
Ja postanawiam: - na początek zdrowiej się odżywiać, albo przynajmniej zrezygnowac z chipsów i jedzenia po 18, - byc zawsze czysta i pachnąca :-) Kupiłam dziś sobie zel Nivea mleko i witaminy, który świetnie pachnie mmmm... a potem smarowac sie kremem Nivea Soft, - gimnastykować się choc 5 minut dzinnie, robic ćwiczenia rozciagające, - polować na fajne ubranka w przystępnej cenie :-) ( w tym wymienić bielizne na nową, a starą i brzydką wyrzucić).

Gość agata--------
ja tez nie chce byc szara mysza, wprawdzie juz az taka mysza nie jestem, ale ciagle staralam sie byc lepsza jesli chodzi o ubior, chce zaczac nosic spodnice i jakies fajne butki bo chodze tylko w dzinsach;/

Gość help me
Eh a ja spodnice to tylko w domu.Do ludzi to chyba nigdy sie nie odwaze :)

Gość Doli22
Dokładnie, ja też chodze tylko w dzinsach, ale teraz już nie odwracam wzroku w sklepie, gdy widze spódnice, a kiedyś tak było.

Gość Ptaszynka
Ptaszynka wita wszystkie myszki :) Help me--- ja tez jestem w trakcie poszukiwan fryzjerki /fryzjera z wyobraznia i umiejetnoscia doboru fryzury tylko takich ze swieczka trzeba szukac :( Drugi etap poczynan z mojej strony to wlasnie wyskoczenie z wiecznie noszonych portek! :) Kupilam sobie extra szpileczki( kilka par),do tego kupilam cudo komplecik ze spodniczka:) i chce jeszcze kilka spodniczek sobie sprawic! musze nadrabiac zaleglosci ! Co rano wcinam platki fitness na sniadanie,robie gimnastyke ,samruje sie zelem wyszczuplajacym i moje udka pieknieja :D Moze uda mi sie kiedys miniowe wcisnac :D W planie mam jeszcze znalezc super makijazystke zeby w koncu ktos mnie profesjonalnie umalowal i pouczyl co i jak,takze w kwestii doboru kolorow w makijazu. Help me dlaczego piszesz,ze spodniczki nie zalozysz ???????

Gość help me
Czesc myszki.Hej Ptaszynka! :) Czemu nie naloze spodniczek ? Ach bo te moje nogi.Niby nie mam grubych , krzywych tez nie, ale mam takie jakies glupie kolana :) , i w kostkach tez nie bardzo.WIem ze mozna noge wysmuklic butem na wysokim obcasie ale ja nie umiem chodzic w takich, jakos tak smiesznie stawiam stopy wtedy:) A w dlugiej spodnicy znowu wygladam jak dlugopis , mam 175 cm wzrostu.Ale kiedys , nosilam spodnice , roznego rodzaju , wiec w sumie sama nie wiem.Jakichs kompleksow sie nabawilam chyba , mega kompleksow:)

Gość w górę babeczki

Gość Ptaszynka
Hejka myszki :) Eeeee no help me ty musialas sie jakos uprzedzic do spodniczek bo jestes wysoka kobietka i napewno ladnie ci bedzie w spodniczkach :) Ja mam 168cm dlatego pare cm sobie butkami dodaje ;) Mozesz wybrac zamiast szpileczek na obcasie lub koturence-te sa o wiele wygodniejsze i stabilniejsze niz szpileczki,mam takze na koturnach.O codziennej pielegnacji to nie pisze bo wiadomo,ze sie cos robi ,ale to nie zadna metamorfoza :D To co naprawde wplywa na wyglad to fryzurka,makijaz ,ciuszki i figura .Te 4 elementy trzeba tak zgrac zeby zauwazyc roznice ,a ja caly czas pracuje nad sylwetka ,glownie nad wygladem ud. Jak to jest u was? Piszcie co nowego na etapach przemian ;)

hej hej szare myszki:) jak pozowlicie to do Was dolaczam:P ja wybieram sie do fryzjera i to juz od dluzszego czasu,ale wybrac sie nie umiem:) chce jakiejs wiekszej odmiany:) teraz mam wlosy do ramion i takie nijakie:P bardzo mi sie podobaja takie fryzurki http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=6490&month1=&pg=1&styl1= albo ta http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=4082&month1=&pg=1&styl1=KJM%20Salons i jeszcze ta:P http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=7271&month1=&pg=1&styl1=Saks :) i co o nich sadzicie?:) pozdrawiam🌻

Gość Ptaszynka
Hejka Winogronka8 :) Witamy w klubie myszek :) Fajne sa te fryzurki ,mnie najbardziej podoba sie 1 i 3. Jesli masz ladne regularne rysy twarzy to sa super,nie beda tylko dobre dla podluznych twarzy i waskich bo wyciagna optycznie. Napisz jak u ciebie etapy zmian? Czy tylko do koncowego efektu potrzeba fryzurke nowa czy jeszcze cos chcesz zmienic?

Gość help me
Czesc dziewczyny ! Swietna jest ta strona z fryzurami!!! Wlasnie szukam czesgos dla siebie :)

Gość kokoijk
Cześć, ja w spódnicach chodze bo jak twierdzi mój facet mam fantastyczne nogi i ja mu wierze :) a że jestem dość szczupła (chociaż ostatnio przytyłam pare kilo, czego podobno w ogóle nie widać) to się nie wstydze ptaszynka jestem niższa od ciebie o centymetr :) ale w szpilkach chodzić za bardzo nie umiem, ale się ucze ;) rzeczywiście fajna stronka, jak ja chciałam zmienić fryzure to nie mogłam nic znaleźć, a tu prosze http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=6494&month1=&pg=1&styl1= ja obecnie ma taką tylko że włosy do pasa pozdrawiam

Gość w górę serca

Gość w górkę

hej hej:) dzieki za komentarze:) w piatek ide do fryzjera:) musze wydrukowac te fryzury i pokaze mu co mi sie podoba:) dzisiaj ide na solke:) chociaz jestem przeciwna takiemu opalaniu,rozwazylam za i przeciw i jednak pojde:)nie zamierzam byc brazowa jak murzyn,ale po zimie wygladam jak corka mlynarza:P wiec wszystko z umiarem prawda?:) ostatnio bylam na zakupach,ale nic konkretnego nie kupilam:(no coz najpierw odpicuje sobie fryzurke a potem sie zobaczy:) kokoijk sliczna ta fryzurka:) pozdrawiam i udanego dnia🌻

Gość Ptaszynka
Myszki drogie memu sercu---------- gdzie sie podziewacie ??????? :D Zrobilam wywiad srodowiskowy :D Dalo to taki wynik,ze dostalam namiary na fryzjerke z wyobraznia i talentem :) Co prawda w miescie oddalonym ponad 100 km od mojego ,ale przeciez nie chodzi tu o odleglosc tylko o moja nowa fryzure :D Tak wiec dziewczynki !! Ptaszynka dziala !! :D Zapisy do tej pani sa minimum na 2 miesiace do przodu ,ale mnie to nie przeszkadza bo wlosy w tym czasie bardziej podrosna i mam nadzieje,ze w koncu ktos sie fachowo nimi zajmie. Co u Was myszeczki ? jakie postepy na drodze przemian ?

Gość Ptaszynka
Jeszcze cos : chociaz uwazam sie za myszke potrzebujaca zmiany wizerunku to jestem baaaaardzo wygadana i baaaardzo kontaktowa.Zero niesmialosci :D

Gość Ptaszynka
Nie ma tu nikogo ?????