Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mam pytanko

PREZENT NA KOMUNIĘ

Polecane posty

Gość shimanko
hihawa? a co to za sklep? pierwsze słyszę... ktoś kupował? macie jakieś opinie o nim?

Gość shimanko
hihawa? a co to za sklep? pierwsze słyszę... ktoś kupował? macie jakieś opinie o nim?

Gość shimanko
hihawa.pl ? a co to za sklep? znacie jakieś opinie o nim? mają dużo ciekawych rzeczy...

Gość marcinxdmk
Mam na sprzedaż konsole nintendo wii w którą gra się ruchami np: w tenisa itp. Jest to świetny prezent na komunie !!! Dzieki tej grze dziecko gra w gry ale i tak jest to wysilek fizyczny i dzieki tej konsoli nie musimy martwic sie o dzieci ze np. siedza przed komputerem. Do konsoli daje ponad 50 gier i mase dodatkow ktore wyniosly mnie ponad 2500zł. Cena jaka mnie interesuje to 1400zł. Kontakt: mariusz2209@wp.pl

Gość marcinxdmk
Mam na sprzedaż konsole nintendo wii w którą gra się ruchami np: w tenisa itp. Jest to świetny prezent na komunie !!! Dzieki tej grze dziecko gra w gry ale i tak jest to wysilek fizyczny i dzieki tej konsoli nie musimy martwic sie o dzieci ze np. siedza przed komputerem. Do konsoli daje ponad 50 gier i mase dodatkow ktore wyniosly mnie ponad 2500zł. Cena jaka mnie interesuje to 1400zł. Kontakt: mariusz2209@wp.pl

Gość Przed komunią
Szukam prezentu dla dziewczynki, która ma już większość rzeczy : rower, rolki, komórkę i zastanawiam się nad kupnem pufy. Co myślicie o tym pomyśle , znalazłam fajne pufy na stronie http://www.spaziobello.pl/cakepufa-p-803.html

Gość lekkowzburzona
moj maz jest chrzesnym,planowalismy kupic trampoline,ale rodzice poprosili o telewizor plaski dla dziecka,bo sasiedzi maja trampoline i nikt na niej nie skacze :O zaznaczam ze dziecko jest grubaskiem i rodzice wola dla dziecka telewizor zamiast troszke ruchu dla niego jestem lekko zszokowana

Gość monika -_-
teraz chłopców interesują badania itd. najlepiej kupić wypasiony mikroskop

Ja również miałam problem z zakupem prezentu. Na początku myślałam o rowerze bądź jakiejś konsoli. Okazało się jednak, że mój chrześniak posiada już rower, a konsola w sumie w ogóle go nie będzie rozwijała. Znalazłam jednak ciekawy pomysł na prezent: tzn kursy z robotyki dla dzieci, które łączą w sobie zabawę i naukę. Mam nadzieję, że taka innowacyjna forma również spodoba się mojemu chrześniakowi.;-)

Gość kochane mamusie
juz jest po pierwszej komuni sw.w tym roku napiszcie mi jakie prezenty dostawaly wasze pociechy gdyz mój chrzesnik ma za rok i niewiem co mu kupic lub ile wydac na prezent???????? myslalam o laptopie bo pieniadze dzieciaka nie zadowola napiszcie mi co o tym myslicie { jest to mój jedyny chrzesnik}

Gość Mama Jacusia
Mój synuś dostał teleskop Opticon, bo poprosiłam o to jego matkę chrzestną. Jak się teraz dziecko cieszy. On to jest ciekawy świata.

Gość Edzia Edzia
Mam za rok Komunię, jestem Matką Chrzestną. Teleskop Opticon to świetny pomysł na prezent. Już wypatrzyłam fajny i niedrogi w sklepie teleskop.pl Dzięki za cenną wskazówkę :):):)

Jestem chrzestną, w maju komunia i już zaczynam się zastanawiać, co mogłabym ofiarować mojemu chrześniakowi. Rower już ma, rolki też. Teraz najczęściej daje sie pieniądze, ale ja pomyślałam o innym rozwiązaniu. Zastanawiam się nad założeniem mu jakiejś książeczki oszczędnościowej i wpłaceniu na nią jakiejś sumki. Z pieniędzmi w kopercie różnie bywa - głównie zależy od rodziców, co z nimi zrobią, a tak będę miała pewność, że kiedyś, kiedy będzie dorosły te pieniądze mu się przydadzą. Sama jako dziecko miałam taką książeczkę i uważam, że to świetne rozwiązanie. Może nie ucieszy się z tego tak jak by była to jakaś gra, komputer czy zabawka, ale myślę, że w przyszłości to doceni i na pewno mu się te pieniądze przydadzą. ;)

Gość Powiem tak..
Proszę ludzie nie dawajcie obrazów ani żadnych takich na komunię. Każde dziecko czeka na ten dzień nie tylko ze względu na przystąpienia po raz pierwszy do sakramentu komunii św, nie oszukujmy się najspokojniejsze dziecko chciało by dostać jakiś sprzęt u mnie w rodzinie jest to najczęściej rower/telefon komórkowy/zegarek/ aparat. Można kupić coś religijnego jako dodatek do prezentu np obrazek lub biblie chociaż teraz jest tak że biblię to dzieci dostają na I spowiedzi lub komunii od kościoła i obrazek pamiątkowy także i medalik i różaniec i książeczkę. Więc nie pozostaje nic innego jak zakupienie jakiegoś sprzętu ps Jeszcze można kupić taką pamiątkę I komunii świętej a z tyłu jest koperta i w nią należy włożyć ZŁ

Gość trala lala 22
świat schodzi na psy

Gość eaglider
A może coś takiego? Eaglider - sport to zabawa! EagLider to innowacyjne połączenie rozwoju fizycznego i zabawy. Stymuluje pracę całego ciała dostarczając przy tym emocji http://www.eaglider.pl/

Piękna biblia lub album do zdjęć. Szczerze polecam pracownię pimax z Koszalina www.pimax.eu Biblia z dedykacją i w ładnym pudełeczku, po prostu bajka! Album skórzany jest równie dobrą pamiątką, na pewno przetrwa wieki. Przecież to Komunia Święta więc dlaczego nie podarować prezentu, który może nie teraz ale w przyszłości dziecko na pewno doceni! Rower rozsypie się i go wyrzucimy a taka biblia pozostanie z dzieckiem na zawsze!

Gość Propozycje prezentów
Fajne prezenty: - cyfrowa ramka na zdjęcia (od 200 zł) - aparat fotograficzny (od 100 zł) - luneta (od 300 zł) - rower (od 500 zł) - mikrowieża (od 150 zł) - firmowy zegarek - np Casio (od 100 zł) - mata do tańczenia (od 50 zł) - ciekawe albumy (wg zainteresowań dziecka - od 50 zł) Dla bardziej zamożnych: - konsole z czujnikiem ruchu (od 1000 zł) - rower full-suspension (amortyzowany - od 800 zł) - laptopy, netbooki (od 1000 zł) - telewizory LCD (od 1000 zł)

Gość dr_anwil
Jako ojciec chrzestny dziecka obok tzw. koperty zakupiłem książkę i to jaką książkę... Myslę. że jako ciocia może być sama książka i koperta w miarę możliwości... Prezentem, który jednocześnie będzie stanowił doskonałą pamiątkę dla dziecka, jest książka w której mój chrześniak jest głównym bohaterem, a odpowiedni tytuł tj. "IDĘ Z JEZUSEM PRZEZ ŻYCIE" i treść książki pasuje idealnie do uroczystości jaką jest Pierwsza Komunia Święta. Więcej na ten temat znajdziecie na www.dreamproject.pl Możecie zobaczyć na youtube jak wyglądają te książki na filmie wideo. http://www.youtube.com/watch?v=FgZm3_dy-Mc Bardzo miła i profesjonala obsługa... POLECAM

Gość Aniaaaaaaaaaaaa
polecam zajrzeć na stronę hihawa.pl znajduje się tu kilka propozycji prezentów dla komunistów :)

Gość unaaa
ja w maju daję chrześnicy na komunię złote kolczyki i 500 złoty.Nie mam pomysłu i idę na łatwiznę

I ja mam ten problem-co tu kupic chrzesniakowi...Chlopak w wieku 8 lat ma juz swojego laptopa!! A my kasa nie smierdzimy,wiec nie wydam 500 zl na komunie!! NApewno kupie cos w dewocjonalich, bo to ma byc pamiatka na zawsze! I zastanawiam sie nad jakims multimedialnym kursem angielskiego,czy ksaizce, moze jakas gra(nie komputerowa). Rzecz, ktorą sie pobawi i tez go czegos nauczy...Tylko nie wiem czego szukac,nie mam tropu...:( pomozecie?

Gość pomaranczaa
A ja mam problem bo mam chrzesniaczke która ma komunie w maju i dodatkowo jej siostra w ten sam dzien bedzie miała komunie połączoną z nią. I nie wiem jak mam zrobić z opcją prezentu ? Mam jedna chrzesniaczkę a komunie dwie. Kazda z dziewczynek ma swoich chrzestnych. Prezent dla chrześnicy a drugiej niC ? bez sensu. Z kolei dla chrzesniaczki większy prezent a drugi mniejszy ?

Gość mateuszk14
Może to wydawać się w dzisiejszych czasach techniki i multimediów trochę banalne, ale ja sam za 3,5 tygodnia mam komunię brata, i już mam prezent. Karta z życzeniami, album - pamiątka i książka o życiu Jezusa w wersji polsko-angielskiej. Karta - 2,50 Album - 9,90 Książka - 35 Razem 47,40 + dowóz gratis Edycja św. Pawła edycja.pl Czy to chrzestniak, czy szwagier czy Bóg wie kto napewno sie ucieszy, ale do książki i albumu musi by dedykacja =) 50 zł i to niecałe, a radość w 100 %. Przy okazji życzę Waszym chrzestniakom itd. wielu Łask Bożych płynących od Jezusa Pozdrawiam mateuszk14

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować