Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość ja pracowałam wyłącznie
z kurdami !!!! miałam kiedyś stoisko z ciuchami na targowisku przygranicznym :O i widziałam co oni potrafili wyprawiać !!!! córka mojej przyjaciółki yakochana po uszy w Suraju -po pół roku bierze slub cywilny a po roku okazuje sie ,że on ma dziecko i kobiete w Bułgarii!!!! szlag ją trafił a jak w międzyczasie wyjechali oboje do niemiec to on 3 miesiące szukał roboty ale tak aby jej nie znaleść biedny ....ona od rana do nocy sprzatała mieszkania niemcom a on wypachniony łaził po Disseldorfie i szukal szczęscia :O jak wrócili do Polski to wtedy objawiła sie ta jego z dzieckiem ... Aisza jego mamunia twierdzi,że biedaczek ma pecha całe życie ... jak wyjechał do Bułgarii to dziewucha chciała za nim jechać taak go strasznie kochała ....druga młoda koza zostawiła dla innego delikwenta męża i 2 letniego synka ...pomieszkała z chłoptasiem rok i ten znalazł sobie nastepną ,jak chciała wrócić do męża to mąż powiedział,że nie potrzebyje tureckiej szmaty w domu i co gorsza miał racjeee do ta po miesiący znalazła sobie nowego !!! w tej miejscowości jest mnóstwo dziewczyn wychowującycjh samotnie tureckie potomstwo ........ech nie chce mi sie pisać ale wierzcie mi po 10 latach pracy a tymi ludżmi dzień w dzień troche ich poznaliśmy i nie zmienie swojej opinii choćby nie wiem co 🖐️

Gość otwarta
Czesc Wam. Jednak Polki jesczce dlugo beda musialy cwiczyc aby sie wydostac z tej ciemnoty. W normalnym kraju, za haslo "na arabow trzeba uwazac. Oni sa inni" jest sie pokazywana palcem. A w Polsce nie, bo nikt w tym ciemnym kraju (wierzacym, modlacym sie) jescze nie widzial na wlasne oczy araba. Jestecie ciemne. Wy jestescie inne. Zreszta znacie chociaz jeden kraj w Europie gdzie ludzie sa tak trafieni. ...to jeszcze niestety dla poski kwestia kilku pokolen.

Bardzo mi przykro kiedy czytam takie wypowiedzi dawno tu nie zagladalam i chyba wiecej tego nie zrobie. Dlaczego jak jakis arab oszukal panienke to tyle szumu sie robi a jak polak zdradza na lewo i prawo to nikt o tym nie pisze i nie wyzywa go od brudasa. Wypowiedzi osob z tego forum pozostawiaja wiele do zyczenia......s

do anja.s naprawde wydaje ci sie ze masz racje, ze nie istnieje partnerstwo w zwiazku z turkiem, ze zawsze on ma racje? Wyobraz sobie, ze umnie jest na odwrot to ja zawsze mam ostatnie zdanie, to ja podejmuje decyzje a on nie ma za duzo do powiedzenia. Kolezanki mi zazdroszcza meza - gdzie takiego znalazlam, ze swieczka szukac. I tak jest juz kilkaaaaaa lat wiec nie wymadrzaj sie na tym forum bo to nie ma sensu

Gość anja.s
Kucukbalu co ty piszesz? Ze mam sie nie wymądrzać? Nie rozsmieszaj mnie, po to powstaja fora żeby sie ludzie mogli wypowiadac. Ja nie mówie tu madrosci tylko swoje odczucia. Super,ze tobie sie udało. Chociaz mówia,że pies który najgłosniej szczeka to nie ugryzie i taka tez pewnie jest prawda. Ja też nie narzekam na swój zwiazek i nie zamieniałabym swojego "misia" na innego. Ale wiele widziałam, zapłakane dziewczyny, zakochane, z dziecmi a turek juz urabiał nowa dziwewczynę.

Gość anja.s
Do " pracowałam wyłacznie z..." to co napisałaś pokazuje tylko jakie naiwne sa kobiety. Nie napisałaś ze ten Kurd je gwałcił, one same wskakiwały do łóżka. To z tego powodu oni tacy źli... No cóż, nalezy im chyba zazdrościć powodzenia a kobitkom współczuc głupoty.

Gość normalny czlowiek
Hej, dziewczyny z innego stulecia! Jak tam u Was? Czemu nie odpowiadacie? Te wasze pierdoly, to zwykly rasizm. Nic innego

Gość normalny czlowiek
Do ani.s. Jestes rasistka. Ludzie tacy jak Ty powoduja, ze inni Polakow nie lubia.

Gość ktoś z kądś bądż
brawo za rasizm , dziekuje Bogu , że w moim oteczeniu aż tak go nie widze , a moja rodzina haha patrzy na każdego równo

Gość anja.s
Ja rasistka??? W jaki sposób. Mam meza Kurda, żyje w ich otoczeniu. W moim zyciu Turcja obecna jest bardziej niz Polska. Nie ignoruje innych ras. Wiec z której strony ja jestem rasistka - bo nie piosze poematów pochwalnych na temat cudownych tureckich chłopaków. Jeju ludzie, tez kiedys uległam tym czarnym oczom. Mi na szczeście sie udało ale z tego co widzę to wielu parom sie nie udaje. To mój rasizm.

Gość anja.s
Zreszta po co te nasze dywagacje na temat kto jest lepszy. Piszmy lepiej o swoich przezyciach w zwiazkach. Z ludzkich przezyc mozna sie wiele nauczyc.

Gość adila
Ale mnie tu dawno nie bylo. Bardzo fajne piszezsz anja.s Dużo prawda jest w tych zdaniach. Ja znam wiele par. Moi koledzy maja dziewczyny albo zony polki. To nie tak prosto. Często te dziewczyny płaczą, bo muszą robiuć tak jak mąż mówi. Polki są bardzo niezależne a zwiazek z muzułmanem wymaga podległości. Polki to bardzo ładne dziewczyny, dobrze sa w kuchni, świetne w sexie i bardzo dobre matki. To sie podoba na całym swiecie.

Gość adila
Co kupuje sie na prezent jak ja ide do swoich polskich znajomych na nowe mieszkanie kupione.

Gość Galatasaray
Kup komplet kieliszków do wina, albo komplet ładnych filiżanek i do tego dobra herbata na przykład :) może byc też coś do kuchni np. ładną dużą solniczkę i pieprzniczkę , taką z młynkiem ręcznym. _______________________________ Galatasaray - Gaziantepspor 1:1

Gość adila
O super dzieki. Takie kompleto młynek i solniczka to dobru prezent.

Gość adila
ale tu cicho

Gość sussu
Adila wszyscy myślą nad tym o co by sie znowu pokłócić :)

Gość sussu
Daj im trochę czasu ;)

Gość adila
Masz racje sussu. Albo sie kłócą albo nie maja o czym gadać. Jak sie pojawi ktoś fajny jak anja.s to zaraz naskoczą i trzeba uciekać. Pozdrawiam was dziewczyny

Gość anja.s
Nie uciekłam. Poprostu zmogła mnie choroba. Rozłozyła mnie goraczka. Ale juz jest lepiej. Tez pozdrawiam ciebie adila

Gość adila
Dużo zdrówka anja. Tobie sussu oczywiscie też.

Witajcie, piszę po raz pierwszy tutaj. Mój narzeczony jest Kurdem z Iraku. Znamy się 2 lata i planujemy ślub, ale powiem Wam szczerze, że mam masę obaw i coraz więcej wątpliwości. Przerabialiśmy wiele tematów, rozmawiamy o wszystkim, ale temat religii poszedł w odstawkę, bo zbyt często się o to kłóciliśmy.Powiem szczerze, że boję się naprawdę, choć bardzo go kocham i chciałabym bardzo żeby nam wyszło. Pozdrawiam

Gość ktoś z kądś bądż
ania s. zdrówka zycze , nie daja sie chorobie zmuc --------------------------, tak różne tematy były tu poruszane , wiele opini i pewnei jak juz zobaczyłaś sa bardzo różne , to akurat normalne , ilu ludzi an świecie - tyle typó charakterów , każdy trafia na inny i na innego człowieka , więc zw zasadzie na wszystko najlepiej brac poprawke , ponieważ każdy zna inna strone bycia z cudzoziemcem , czasem to wogle nie przeszkadza [ że to cudzoziemiec] , ale czasem róznice sa tak kolosalne , że nie da sie z taka osobą zyc , moja rade jak masz oboway , zdystansuje sie , poznaj go lepiej , jesli chcesz nadal z nim byc mimo swych obaw , zmieszkaciej razem , poznajcie sie lepiej ....być moze pomoze ci to podjac ostateczna decyzie , powodzenia , jak by co pytaj , ktos tu zawsze odpowie

Gość misia _-__
myslicie ze wszyscy sa tacy sami wychowanie nie zalezy od religi mamy duzo wspolnego z turkami ja sama jestem z jednym i bardzo dobrze mi z tym jak narazie. wszyscy straszyli mnie ze to turek ze to ze sramto ale człowiek uczy sie na własnych błedach i tyle wcale nie jest taki ze chce mnie wykorzystac pozatym bardzo łatwo sprawdzic czy zalezy mu na mnie !!! jest jecym chłopakiem który tak mnie rozumie zajebiscie sie z nim gada i mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie religi nigdy nie zmienie rozmawiałam nawet z nim na ten temat i powiedział ze jezeli 2 ludzi sie kocha reszta to bajka wiedz mysle ze warto sie przekonac pozatym to trzeba czuc słuchajcie serca a nie tych którzy pisza ze turki sa zli

Gość sussu
Adila chwile mnie nie było, a ty już za innymi się oglądasz! Żeby mi to ostatni raz było.

Gość adila
Ale sussu przecież wiesz,ze jestem tylko twój:) Anje.s jakos polubiłem ale ona ma męza turka wiec ostroznie bo jak on sie dowie to przyjedzie i zrobi ze mną porzadek. Nasze kobiety są tylko nasze. Turek nie daruje :) Buziaczki dla kochaney sussu

Gość anja.s
Miło mi adila. Ale skoro jesteś turkiem to sam wiesz - to nawet nie jest temat do zartów. Dobrze że mój miś bardzo słabo czyta po polsku i chyba nie zawraca sobie głowy tym co wypisuje sie przez internet. Sussu jak tam twoje złamane serduszko?

Gość sussu
🖐️ adila i anja.s Moje serce jeszcze bije, ale nikomu już go nie oddam. Kolejnego złamania mogę już nie przeżyć ;). Adila poza tobą to turcy się na kobietach nie znają :)

Gość adila
Sussu to dla mnie najwiekszy komplement. Jeszcze pewnie nie jeden raz twoje serduszko mocniej zabije i w koncu oddasz je jakiemus dobremu chlopakowi. Nie ma sie co zalamywac. Trzeba życ i sie bawic. Dzisiaj u mnie duzo pracy bo weekend. Ty pewnie wypoczywasz. Duży całus.

Gość sussu
:) pracuje, ale lubię swoją prace W najbliższym czasie po prostu będę wredną babą dopóki mi nie przejdzie ;). Dobrze, że nie jestem nauczycielką :))