Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość zdz
wlasnie ja se mge z nimi pogada, wyjsc do puby,do resturacji, kina,powloczyc sie po miescie, mzoe nwet wiekszy flirt ,ale zadnego zwiazku !!! nie z ta nacja, choc ciagnie nie do niech niesamowicie,zwlaszcza do jednego,on zuplenie inny,ale ja wiem z gory ze nie ejstem da niego ani on dla mnie !dlatego wole sie nie angazowac w takie bagienka blotne bo naprawde zycie mozna zmarnowac

Gość PsychologistGirl
Mam 4 siostry kazda z nas ma partnera obcokrajowca ale że tak powiem z kręgu europejskiego, nie jestem przeciwna związko ogolnie zo bcokrajowcami, ale jesli chodzi o /turków to stanowcze nie.

staarrrrrr w sumie powinnaś się cieszyć, że dowiedziałaś sie już teraz. To nie Twoja wina, każda może trafić na kłamcę doskonałego i wtedy bardzo ciężko jest dotrzeć do prawdy. Olej gada i postaraj sie jak najszybciej zapomnieć...Powodzenia.

Gość SKAD TO SIE U NICH WZIELO
Sluchajcie dziewczyny. A co na to tureckie dziewczyny albo zony? Skoro nas zdradzaja to na pewno majac turecka zone lub dziewczyne tez robia to samo. Przeciez one tez to powinny wiedziec jeszcze lepiej od nas.Czy one nie sa swiadome? Skad to sie u nich wzielo, czy Turczynki im na to pozwalaja i dlatego tak sie nauczyli?

Gość karina 81
Cze dziewczyny Dzieki za rady narazie na 90 % jadę tam w sierpniu i zobaczymy jak bedzie on obiecał ze przyjedzie w pażdzierniku. jak tak czytam to co piszecie to zaczynam nie wierzyć w ten rozwód.

Gość Do karina 81
To napisz pozniej co u Ciebie

Taka maja obleśna naturę i już P Turczynki natomiast ponad wszystko cenia sobie wygodę, komfort i pieniądze, więc, oprócz wykształconych, światłych i samodzielnych przypadków, przymykają oczy..Co więcej nawet kilka % aprobuje 2-ga i kolejna zonę i to się zdarza nawet w Istambule.

Gość Laurka23
nie wiem ile w tym jest prawdy, bo dopiero tam jade w tym roku, ale podobno jest tam duzo slumsow i ludzi ze wschodu, zreszta jak w wielu duzych miastach.

Gość kiz.88
turasy brudasy

Gość Laurka23
to sie nazywa kreatywnosc;>

Gość DO JEDEN KOT
Ja jade niedlugo , to zobacze :)

ale ja wiem co tam się dzieje :) pytam tylko czy inne dziewczyny to wiedzą, co turki mogą wyprawiać, czy są uświadomione...

Gość junaczek
nie zachęcaj ich bo żadna nie zostanie w polszce

Gość do jeden kot
To napisz bo ja jade i jestem ciekawa, chociaz wyobrazam sobie . Moze masz jakies rady :) no domyslam sie , ale mozesz nas uswiadomic, na pewno duzo dziewczyn jedzie albo juz bylo i fajniue wiedziec

Gość Nicolka.....
Przeczytaj Koran! Zrozumiesz wtedy ich kulture duzo lepiej niz pytajac sie nas! Ok nie mozna uogolniac zgodze sie z tym ale pamietajcie ze w ich ojczyznie kobieta jest gorsza od zwierzat w gospodarstwie... I nie sa to plotki tyko fakty!!! Zanim ten zwiazek przerodzi sie w cos wiecej przczytaj Koran i zapoznaj sie z ich kultura. Ja mieszkam w niemczech i w dodatku przez ponad rok mieszkalam na typowej tureckiej dzielnicy, mialam przyjaciolki turczynki (to one namowily mnie do przeczytania Koranu bo nie umialy mi wytlumaczyc pewnych zachowan swoich mezow) i wiem jak wyglada typowa turecka rodzina... Nigdy nie zwiazala bym sie z muzlumaninem!!!

Gość do Nicolka
Nie chce mi sie czytac koranu, kurcze kazdy kto jedzie na wakacje chyba nie musi, az tyle wiedziec. Raczej chodzilo mi o jakies ich zachowania i czego unikac

Gość Nicolka.....
Jak to ma byc tylko urlop to olej Koran i szalej ile wlezie ;) Chodzilo mi glownie o to ze z ich kultura i obyczajami (i Koranem) powinny sie zapoznac dziewczyny ktore zamiezaja zakladac z nimi rodziny i roznego rodzaju trwale zwiazki! Jako urlop to Turcja jest swietna. Cieplo, ladnie i super relaks... Jedno przed czym Cie moge przestrzec to: jak bedziesz jechac tksowka i kierowca stanie na srodku ulicy, wradju bedzie pial jakis gostek a on zacznie sie po ichniemu modlic to nie wyskakuj z tekstem ze do Jaksona mu troche brakuje ale potanczyc i przy tym mozna... -o malo mnie turas nie zabil za taki tekst ;) A tak po za tym nie wierz w komplementy (bo mowia je wszystkim turystkom), nie przekonuj ich do swoich racji i kieruj sie zasada: "Psychiatra kazal przytaknac" Zycze milego urlopu :)

Gość do Nicolka
Dzieki. Hahahaha. Dobrze to wezme sobie rady do serca i bede przytakiwac :) Chociaz juz sie tu naczytalam i nawet nie bedzie mi sie chcialo z nimi gadac Raaczej

Cześć dziewczyny. A my juz jesteśmy po slubie kilka dni. Wprawdzie małym, skromnym i cywilnym, ale bardzo mi sie podobało. Mogłabym wycchodzić a mąż co tydzień:):):) Właśnie kupilismy domek i zabieramy się a remont, więc zamiast miesiąca miodowego musimy się trochę urządzić. No i najwaniejze. Dowiedziałam się, że jestem w ciąży:). Nareszcie, po tylu staraniach...Jesteśmy niewymownie szczęśliwi. M. cieszy sie jak wariat. I wiecie co?? i dalej patrzę bardo optymistycznie w przyszłość. Wiem, ze bedzie nam razem dobrze. Wkońcu już kilaka lat minęło i z biegiem czasu jest nam co raz lepiej. Nie chce być nieskromna, ale życzę Wam tak wspaniałego faceta jakiego ja mam:)

Gość smutasik
Do Nika... Przyjmij szczere gratulacje Nika a tym samym życzę Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze życia...samych pięknych,szczęśliwych i niezapomnianych chwil... Fajnie jest czytać,że można jednak spotkać taką miłość życia,kochać z wzajemnością...i patrzeć optymistycznie na świat-dzięki temu optymizmowi zapewne spełniają się Twoje marzenia-super:) Tyle szczęścia Cię spotkało ostatnimi czasy -fajnie,że się nim dzielisz z nami:) Pozdrawiam serdecznie i życzę wiele słonecznych dni....

Gość a moj Turek
Kupil mieszkanie i wyremontował przed ślubem...chyba nie chce, żeby w razie rozwodu coś dostała... Oni wszyscy sa fajni do ślubu, potem, zwłaszcza jak są nie daj Boże w Tr albo Niemczech, dają czadu. Zaczyna się akcja pt."zmiana". Mój np mówił, że dziecko może być jakiej religii zechce, teraz nagle może być tylko muzułmaninem...mieszkać mieliśmy gdzie zechcemy, teraz już tylko TR...ślub? w Tr. ..itd itp. radzę nie wierzyć w cuda i "wyjątki" tylko mieć oczy szeroko otwarte, Taki Turek, który jest tolerancyjny, otwarty i partnerski zdarza sie raz na.....10 mln. Nika powodzenia i gratulacje. co nie zmienia faktu, że jesteś tą 1 na 10 mln...

Gość populacja turecka
czyli biorac pod uwage ze na swiecie zyje ok 80 mln turkow, to zostalo jeszcze jakichs siedmiu. Powodzenia.

Gość a moj Turek
to by się zgadzalo

Gość Do poulacja turecka
Hahaha, dobre :)

hej dziewczyny zycie z turkirm nie jest kolorowe jestesmy po ślubie dwa tygodznie a juz mnie zdradził z 15 letnia dziewczyną .... nie wybacze mu tego a tym bardziej ze dziecko jest w drodze :(:(

Gość Askum
Seni cok seviyorum Askim ;***********

Gość Askum
Laski umiecie turecki ? Ten język jest super ;p

Gość ALUTKA-PSOTKA
Poznaliśmy się niedawno Ja polka On Turek A spotkaliśmy się w Wielkiej Brytanii Znamy się 2 tygodnie JA nie znam jego języka on mojego i jedynie po angielsku ale żeby było zabawnie ja umiem mówić po angielsku podstawowe wyrazy tylko ze słuchu rozumiem Wiele się produkuje ten turek abym go zrozumiała idzie mi coraz lepiej a tak ogólnie to spotykam sie tylko po to żeby mnie uczył Angielskiego i to robi nawet dobrze nam idzie bajery językowej niema aż tak (dobrze że nikt nas nie słyszy jak kombinujemy aby się zrozumieć) Hy a tak na prawdę to chciałam się coś dowiedzieć o turkach żeby się nie okazało że za te lekcje Angielskiego będzie coś chciał;)Wiem że chce się umówić ale jak na razie to chodzimy do parku i tam łmiemy sobie języki (raczej ja) żeby się zrozumieć

Gość Laurka23
nika123 gratulacje!!:* i meza i dzidziusia w drodze:) ja najprawdopodobniej po wakacjach bede zareczona, jezeli nic sie nie zmieni. Nika, a to Twoja tesciowa jest taka "niemila"?