Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość Linki
Bulut albo jesteś w takim związku z muzułmaninem albo totalną ignorantką. Właśnie taka nieznajomość rzeczy, tolerancja i poprawność polityczna doprowadziła do tego co się teraz dzieje we Francji, Niemczech, Wielkiej Brytanii, Szwecji, Danii, Holandii czy Szwajcarii. Poczytaj sobie jeszcze więcej a zaczniesz trafiać na posty "byłam tolerancyjna dopóki nie zobaczyłam jacy są to ludzie". Więc jeżeli nie jesteś w temacie to nie mów o demokracji. Uczmy się na błędach innych krajów a nie swoich. Poza tym migrujący ludzie powinni przyjmować zasady panujące w danym miejscu a ci nie potrafią się asymilować tylko narzucają mieszkańcom swoje. Jak oni zaczną się tu sprowadzać to twoja demokracja obróci się przeciwko Tobie. Francja już płacze. "Uważasz ze napiszesz na forum swoje niezadowolenie i wszyscy muzułmanie jak jeden maz wyjadą z Europy bo ty sobie tego zyczysz ?" och żeby to było takie proste. Ale nie bój się. Jeszcze przyjdzie czas kiedy Polacy Turków pogonią. My nie jesteśmy Niemcami czy Francją. Nam się tak po prostu nie da narzucić swoich zasad. Zaczną nam się tu panoszyć to dostaną w mordę i tyle z tego będzie. "A kto tu powiedział ze wszyscy ludzie w Polsce to chrześcijanie ? Czy według ciebie osoba wyznajaca inna religie bądź będąca ateista nie ma prawa żyć ?" Co znowu odwracasz kota ogonem? Nie wiesz o co kaman czy po prostu czytać nie umiesz? Żadna religia nie jest takim zagrożeniem jak Islam bo żadna religia nie namawia do takiej przemocy i nienawiści jak Islam. Zapytaj praktykującego chrześcijanina czym jest Bóg? A odpowie ci "Bóg jest miłością". W całym koranie nie spotkasz ani jednej wzmianki o tym że Bóg jest miłością (choć lubią nam wmawiać że nasz Bóg i ich bóg to ta sama osoba). Za to jest tam wiele nienawiści, namawiania do gnębienia, upokarzania zwłaszcza Żydów i Chrześcijan a nawet zabijania. Jaka inna religia namawia do takiego zła? Kiedyś ktoś ze Stanów latami studiujący koran zadał takie pytanie Czy to jeszcze jest religia boga? I jakbyś nie zauważyła mamy wolność słowa w swoim kraju więc mogę sobie myśleć, mówić i pisać co chcę i gdzie chcę.

Gość Linki
A coś mi się jeszcze przypomniało "Czy według ciebie osoba wyznajaca inna religie bądź będąca ateista nie ma prawa żyć ?" To pytanie powinnaś skierować do swojego męża. Bo muzułmanie to akurat najbardziej nienawidzą ateistów, potem Żydów a na końcu nas chrześcijan. I to oni najchętniej by ich wymordowali. Zapytaj swojego lubego co sądzi o ateistach? Widzisz nam religia nakazuje miłować każdego jak siebie samego. Im upokarzać każdego kto nie jest muzułmaninem na każdym kroku. Dziękuję za takie fundamenty.

"Styknie" tobie w głowie coś nie styka. x x a mogłabyś to napisać po polsku???

Mamy XXI wiek, każdy jest kowalem własnego losu. Dziewczyny z tego topa mogą się zadawać z kim chcą. Poza tym jutro Gwiazdka. Że też wy dwie nie macie ciekawszych zajęć niż boks na forum netowym.

Widzisz nam religia nakazuje miłować każdego jak siebie samego. x x no WASZA miłość bliźniego aż bije po złączach internetu :D

Gość Reat
"WASZA miłość aż bije po złączach internetu" ..............zastanów się na tym co piszesz, czy ma ich też kochać matka tej dziewczyny , której już nie ma , która na pewno kochała ,źle trafiła , kochała bydlaka /pisała o tym Poruszona/ , a czy maja ich też kochać te odrzucone, porzucone, często bite, poniewierane i okradzione-JAK MAJA ICH KOCHAĆ. Ale Ty oczywiście tego nie widzisz i nie słyszysz, bo po co /temat niewygodny, co/ ,lepiej skupić się na wiadomościach zTVN 24 i Polakach katujących kobiety i dzieci, bo "tego nie można zamiatać pod dywan" . Ja im niczego nie zabieram, ale nie chcę im również niczego dawać, nie zostaną u siebe i tam zabiorą swoje Diwy, płodzą z nimi potomstwo i żyją szczęśliwie albo tak jak chcą,nie chcę aby mój kraj był Turecką Republiką Mazowiecką czy graniczył z Kalifatem Berlińskim. To tyle.

Na wojny religijne nie mam ochoty. x wolę porozmawiać o tureckich słodkosciach.

Gość Nie czaje po co pchać się
do Turcji czy z turkami czy innymi nacjami skoro u nas w Polsce jest sporo mężczyzn polaków, którzy byliby świetnymi partnerami i ojcami waszych dzieci.

Ja się pcham do Turcji by wyłozyć swoje zwłoki na ciepłej plaży i mieć wszystko w nosie. Jak w piosence zespołu Pod Budą, tyle, że gruszę zamieniam na ciepłe fale morza śródziemnego. Bałtyk mi tego nie da.

Gość islam nie dzieki
Do simit cham to jest twoj ciapek robi to on chyba pod siebie takie bajki to mozesz sprzedawac swojej rasie ciapow mowiacy po Polsku i pracujacy tylko nie gadaj mi ,ze ma smierdzaca bude z kebabem a klijeci jak ich ma to przychodza i po turecku zamawiaja haha.Gowno mnie obchodzi kto jest jeszcze zamieszany w atak lub nie na WCT pytam sie jeszcze raz kto zabil ponad 3000 ludzi moze mi zaraz napiszesz ,ze to Amerykanie siedzieli za sterami tych samolotow np waleed al shehri to jest typowo Amerykanskie imie i nazwisko czekam na odpowiedz aha tez Amerykanin bral kurs pilotarzu w Niemczech hahai jeszcze jedno jak tam twojemu ciapnietemu po przeczytaniu Bibli prawie juz Katolik co nie jak ty czytalas koran no to mosi Biblie tak to idzie a jak nie to jestes jego frajerka i tyle

Gość polki
uwazam ze Linki ma racje ,ale jezeli w Polsce pozwoli sie im osiedlac to niedlugo bedzie ich tam nie na setki ale na miliony, jak w Niemczech, Francji , Wielkiej Brytani, i jak Linki napisalas nie bedzie tak ze dostana w morde, bo wtedy ten co ma zatarg z Islamista bedzie mial strach z wlasnego domu do pracy wyjsc, bo nie oberwie od tego z ktorym ma zatarg , a od jego kumpli, i zaden Polak nie jest tak msciwy jak oni, jezeli pozwolimy by oblezli Polske skonczymy jak Niemcy-gdzie Islamisci rzadza jak chca czym chca i gdzie chca, krzyze w szkolach ze scian posciagali w szkolach, zadzieraja z kazdym bo ludzie sie ich po prostu boja, nikt przeciez nie chce chodzic kanalami ,albo z glowa w okol szyi krecaca sie, pozwolmy a zrobia to samo co robia gdzie indziej w Europie,we wlasnym kraju ludzie beda sie ich bac,pozenia sie z Polkami narobia dzieci ktore musza byc Islamistami , zeby ich Islam nie wyginal,pytam dlaczego nie daja wyboru w jakiej wierze maja byc dzieci wychowywane, wszystkim i wszystkimi chca rzadzic, jak zobacza sprzeciw nienawisc i przemoc, tolerancja obce slowa, bo przeciez wylacznie rzadza oni, dosc codziennie im sie naprzygladalam, wiec wiem kto to jest i co robi, a robia glownie dzieci , przemoc, do pracy ani rusz, bo diabla niech inni na nich pracuja. Najgorszy na swiecie to Islamista

Gość polki
linki masz racje ale jak sie w Polsce nazbiera Islamistow to nie bedzie latwo dac im w morde, bo potem z domu nie wyjdzie ten kto mu w morde dal, uwirz mi jak beda ich nie setki a Miliony to bedzie w Polsce jak w Europie pozdrawiam cie.

Gość marylouuuuu343
ciapaki to jak kundle zawszone, jeszcze gorzej, z psem to mozna wyjsc na spacer, z ciapakiem wstyd jak cholera :)

Gość polki
Do simit ja nie potrzebuje z toba rozmawiac bo chocby czlowiek gadal do ciebie , przeklinal to i tak do ciebie nic nie trafia wiec szkoda mi mojego czasu i nerwow.A jezeli chodzi o WTC to Islamiscitacy jak: Mahamed Atta ,Waleed al Shehi, Abdulaziz al Omar,Satam al Suqami, Marwan al Shehhi Fayez Banihamm itd wszyscy islamisci ktorzy zabili 2973 niewinnych ludzi i pytam za oni pogineli, a ich dzieci pozostali bez ojca lub matki, ciekawe co by ciapki zrobily gdyby to tak ich pozabijano.To by nam dzihat zrobili.Nie chce islamisty by mieszkal gdzie ja, tolerancji mam zero do nich jak oni do nas ,i tak samo traktuje ich panienki bo sa tyle warte co oni sami, bo jezeli by tak nie bylo to jak mozna kochac kogos kto jest islamista ktory wyrzadza Swiatu i ludzia krzywde.

Gość ciapaty arab maly/kebab
http://youtu.be/1PQ670sfFXU Ona, przyjechała do Warszawy spod Opola miała blond włosy, a na imię Ola na swojej wsi uchodziła nawet za ładną ale w stolicy była przeciętną panną on to zwykła pała, kawał lamusa przyleciał z Hiszpanii na wymianę z Erasmusa zgrywał przystojniaka, Enrique Iglesiasa i na trzeciej radce wbił w Ole kutasa Ola była dumna z chłopaka zza granicy rozmawiała po angielsku, był taki egzotyczny chodziła z nim za rękę postawiała na facebooka zdjęcia w objęciach Hiszpańskiego księcia gorące 3 miesiące szybko zleciały skończył się Erasmus i prysły czary Enrique jej zostawił maila i obietnice szczodre więcej się nie odezwał, a jej spóźniał się okres ref. Juras Czy marzy ci się Egzotyczna Przygoda? erotyczna przygoda, fantastyczna pogoda głupia ździro idź na całość, lecz nie oczekuj cudów życie to nie scenariusz z Hollywoodu x2 Juras Miała na imię Bożenka, była córeczką taty z figury trochę podobna do trzydrzwiowej szafy w wakacje poleciała na wycieczkę do Egiptu inclusive Sharm El Sheik tam się nie nudzisz leżała jak wieloryb na plaży gdy podszedł młody Arab co malował henną tatuaże umówili się przy barze wieczorem w klubie Alibi całą noc shake your ass, let's dance habibi to była miłość od pierwszego włożenia kochanie, przez cały tydzień ostre jebanie na do widzenia wzięła od niego wszystkie dane potrzebne do załatwienia zaproszenia dziś Bożena nie jest już tak zakochana kiedyś była ubrana w bazarowe Dolce & Gabbana dziś utytłana od samego rana pomaga robić kebaba w budzie Ali-Baba ref. Juras Czy marzy ci się Egzotyczna Przygoda? erotyczna przygoda, fantastyczna pogoda głupia ździro idź na całość, lecz nie oczekuj cudów życie to nie scenariusz z Hollywoodu x2

Gość cicegim (dawna bebegim)
Simit - tak rozstaliśmy się. Nie chcę tu pisać szczegółów. Chyba miałaś rację z tym ze być może do siebie nie pasowalismy, dużo różnic kulturowych itd. Nie zawsze też byłam wobec niego fair w różnych sytuacjach. Takie są fakty. Oczywiście on też nie zawsze był do końca okej. Przestał czuć do mnie to co kiedyś, ale nie ukrywa że wszystkie uczucia się wypaliły. Nie moze sie wiec zmuszać do czegoś, a ja sie wkurzałam ze juz nie poswieca mi tyle uwagi. Ale w końcu zrozumiałam powoli że nie mogę go do niczego zmuszać. Postanowiliśmy zerwać ale nie ostatecznie - raczej zobaczyć co czas pokaze. Wydaje mi się już do siebie nie wrócimy i muszę zaczać oswajać sie z życiem bez niego, a jest strasznie ciężko :( Ale być może czas zaleczy rany i wszystko kiedyś się ułoży...

tam powinno być: nie czuję się ze mną okej, nie ufa mi, ale nie ukrywa że nadal coś czuje, stwierdził ze przerwa może coś pomóc, choć mi się wydaje że troche ściemnia i nie powinnam sobie robić nadziei.. z drugiej strony ja wiem i czuje że jemu też nie jest lekko, zobaczymy co czas pokaże, ale raczej powinnam zacząć o nim zapominać - haha łatwo powiedzieć ;)

Gość islam nie dzieki
Do cicegim ( dawna bebegim) bardzo dobrze ci tak jebal cie w dupe jak ostatnia hehe i teraz kopnol cie w ta wyjebana dupe zycze wam wszystkim tego samego brudasy was wyjebia i zostawia brawo ciapy brawo wykorzystujcie naiwne jebniete polki a tobie jeszcze zycze zeby cie nikt nie chcal bo jak by sie dowiedzial kto cie mial to by chyba cie cala zerzygal haha

A teraz muszę się zacząć rozglądać za nowym ciapunem, gdyż na kulturalnego, białego mężczyznę nie mam szans.

Gość islam nie dzieki
odp na post wyzej .Jasne ,ze nie masz szns na bialego bo oni nie zbieraja resztek po capkach a ciapkow to ty miej ile chcesz byle nie w Polsce

Gość polki
No coz ciapus z nowoczesnego stambulu jak pisalas w swoich postach drugi Nowy Jork kopnal cie w siedzenie, no widzisz jak pisalas na Swieta rozmyslalas ze zostalas ciapkowa i mieszkalas w turcji z ciapulkiem ktory mial wypadek samochodowy i zmarl, a ty sie tak zamartwialas nie martw sie zlego nawet sam diabel nie chce,jak pisalas skomlalas o milosc ciapasa tez ci nie pomoglo , ciapus poszedl porzucil jak stara kosc ale coz zostal ci skype i FB tam pelni ciapow chcacych przezyc milosna przygode z Polka, bo jak pisal "islam nie dziekuje" normalny szanujacy sie bBialy Facet gdy sie dowie o milosci z ciapusem to sie poprostu zrzyga.Tak robia ciapciasy i ty nie jestes ani pierwsza ani ostatnia smutne ze tak mozna Polki wykorzystac a,wy no coz jestescie niepoprawne zal mi was.

Gość Linki
Reat: "nie chcę aby mój kraj był Turecką Republiką Mazowiecką czy graniczył z Kalifatem Berlińskim" Dokładnie a to nam grozi. I gdybyś ifka* „byciu kowalem własnego losu i tobie podobne trochę pomyślały to zdałybyście sobie sprawę że kujecie nie tylko wasz los ale również nasz los i naszym dzieciom. Ale to wymaga wyjścia trochę dalej myśleniem poza tego śmierdziela na kanapie puszczającego bąki którego tak miłujecie. Niestety ale marny los nam szykujecie. Ja już nie mam siły powoływać się na inne kraje. ifka* nie masz ochoty na wojny religijne? A to dziwne bo to nam właśnie grozi przez takie jak ty. I to nie jest zagrożenie odległe na setki lat w przód. To już się stanie za parę (parenascie) lat. Nie zacznie się od nas, ale do nas przyjdzie. polki "linki masz racje ale jak sie w Polsce nazbiera Islamistow to nie bedzie latwo dac im w morde, bo potem z domu nie wyjdzie ten kto mu w morde dal, uwirz mi jak beda ich nie setki a Miliony to bedzie w Polsce jak w Europie pozdrawiam cie." Dlatego trzeba z tym walczyć teraz. To jest ich metoda na nas. Jak najwięcej nasprowadzać swoich a potem zrobić swoje. To co opisała polki we wcześniejszym poście jest całkowitą racją. Dziewczyny obudźcie się. Społeczeństwo w ogóle nie jest uświadomione. My jesteśmy narodem który od wieków przyjmuje każdego. U nas i Rosjanin się uchowa i Ukrainiec, i Rumun i Cygan i Wietnamczyk no każdy więc jak do nas przyjadą muzułmanie no to my ich przyjmiemy bo ludzie nie wiedzą czym to grozi. Należy uświadamiać społeczeństwo bo inaczej obudzimy się jak Niemcy czy Francuzi z ręką w nocniku pełną gówna.

Gość Linki
A jeszcze chciałam napomknąć o koranie a mianowicie chodzi mi o to, że nie wyobrażam sobie aby osoba inteligentna, myśląca która przeczytała koran i poznała trochę kultury mogła się na coś takiego zgadzać. Jednym słowem uważam, że te które zarzekają się że koran czytały i znają to albo czytały pobieżnie z powyrywanymi kartkami albo wiedzą tylko tyle co im ich luby powiedział. A wiadomo, powiedział co było dla niego wygodne. a Morze Śródziemne to również Hiszpania, Włochy czy Grecja. Nie trzeba od razu wypierdzielać do Turcji, Tunezji czy Egiptu. Jeszcze raz polecam przeczytać ten wywiad. Jest długi ale warto. http://www.pielgrzymka.konin.pl/index.php?opt ion=com_content&view=article&id=521:jean-alcader-islam-nie-j est-now-religi&catid=53:spoeczestwo&Itemid=118

Gość polki
Do Linki to straszne co przeczytalam az wlos sie jezy na glowie . Dla wszystkich rozmowa Pani Magdaleny Romaniuk z Jean Alcader pochodzenia arabskego. Islam to dzihad.Islam przeciwstawia sie wszystkim ktorzy nie wyznaja Islamu,a w szczegolnosci Chrzescijana. W Europie islam jest dobrze zorganizowany sednem jest wiadomo iz trzeba zwalczyc Chrzescijan mieszkancow Europy trzeba ich wyniszczyc i aby bylo to skuteczne nalezy wprowadzic do Europy jak najwiecej muzeumanow, i pewnego dnia slowo dzihad zostanie wypowiedziane, a nastapi to juz wkrotce, w takiej sytuacji rozpocznie sie rzez.We Francji mamy armie zlozona z 3-4 milionow muzumanow gotowa w kazdej chwili do akcji. W przeciagu 15 lat zostalo w Sudanie zamordowanych 3 miliony Chrzescijan. to taki skrot z postu Linki, kto nie wierzy niech przeczyta sam. Polecam tez film na youtube islamizacja Europy i Swiata zobaczcie sami co stanie sie z Europa Swiatem z nami i naszymi dziecmi i wnukami.

Gość polki
I co teraz macie do powiedzenia nam suki ciapkow pytam czy macie prawo tak narazac caly kraj, wszystkich Polakow,chyba wam juz rozum doszczetnie odebralo i takie mnie wyzywaly od debilek i patologi, czym wy do cholery jestescie i jakie macie prawo do zupelnego zasrania Polski, pytam wiec odpowiadacie jakie macie prawo zbierac ich do Polski do Europy czy wy jestescie nie normalne pytam

Trepie ty to poważnie masz coś nie tak pod sufitem. Gadać sam do siebie:D

Gość polki
czy to do mnie bylo

Gość islam nie dzieki
A moze do mnie co nie masz odwagi napisac do kogo to bylo , bo kazdy tu pisze do kogo i poco pisze.