Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość trex45
Dobry Turek, to martwy Turek, a wszystkie Polki zadajace się z nimi to Tureckie suki.

Gość polki
Do Simit ale masz zajebista ksywke chyby rodem z koranu, no bede sie dzielic oplatkiem podtrzymywac tradycje a przedewszystkim wiare w Boga i religie , bo ty Boga i religie i tradycje oddalas za ciapka, wszystko oddalas za ciapka smierdziela, co z ciebie za czlowiek lepiej zmien ksywke na turkis bezboznica oddajaca wszystko za ciapa wesolego Ramadanu ciapkowa.

Gość polki
Do Simit ale masz zajebista ksywke chyby rodem z koranu, no bede sie dzielic oplatkiem podtrzymywac tradycje a przedewszystkim wiare w Boga i religie , bo ty Boga i religie i tradycje oddalas za ciapka, wszystko oddalas za ciapka smierdziela, co z ciebie za czlowiek lepiej zmien ksywke na turkis bezboznica oddajaca wszystko za ciapa wesolego Ramadanu ciapkowa.

Tak na marginesie prostaku " simit" znaczy obwarzanek:-) Nie ma to nic wspólnego z Islamem:-) Glupszy jesteś niż ustawa przewiduje A poza tym według ciebie nie ma innych religii oprócz katolandu????? Wyobraz sobie ze są - i nie tylko jest to Islam Żegnam

Hehe będziesz sie dzielił opłatkiem i śpiewał kolędy a następnego dnia pójdziesz kraść :D ot polska mentalność Bo przecież wszyscy polacy to alkoholicy i złodzieje, nie? Iyi bayramlar:D

Gość polki
Do simit glupia i prostacka to ty jestes, do tego religijny przewrotowiec, krasc to moze ty bedziesz ja nie mam takiej potrzeby, pic nie pije jestem abstynetka, piszesz Polacy to pijacy i zlodzieje, lepiej byc pijakiem a nawet zlodziejem jak zasranym Terrorysta Islamista, ty nie potrzebujesz mnie uczyc, czy w Polsce sa inne wiary jak katolicyzm sa i o tym wiem Islamski obwarzanku.

Gość Vannilaaa
polki IDIOTKO az taka ograniczona jestes ze nic poza wiara nie widzisz? Widze w Polsce niektorym w dupach sie przewraca... A tak swoja droga gratuluje wiary w ktorej ksieza gwalca mlodych chlopcow, odmawiaja pogrzebu dziecka ktore matka poronila, i wiecznie tylko kase od ludzi wyciagaja... A poza tym jezele facet kocha to i swieta po Polsku i w Polsce spedzi wiec sie zastanow ograniczona dziewczynko, bo albow zyciu dobrego faceta nie mialas i nie wiesz jak zwiazek powinien wygladac albo zwykla zazdrosc przez ciebie przemawia

Gość polki
Do Vaniliaa idiotka i Imbecylka to jestes ty piszesz takie brednie ze az szkoda ich czytac, napisalas ze ja moge zazdroscic komus Faceta - po pierwsze ja mam bardzo przystojnego faceta, za ktorym babskie slepska bez przerwy sie ogladaja, ja mialabym w dupe jebiacego smierdziela zazdroscic fuj chyba ci sie nie tylko w dupie poprzewracalo ale i w pizdzie,ja wierze w Boga a nie w ksiedza a to roznica, piszesz ksieza gwalca dzieci, to prawda ale wasze czarnuch jebia nawet dzieci, nasza wiara nie mowi ze mamy kogos terroryzowac albo zabijac bo w nagrode dostaniemy 72 dziwice.A moze mi chcez powiedziec ze ciapki z katolikiem lamia sie oplatkiem i obchodza wigilie, i odpierdol sie odemnie bezmozgu ciapkowaty.

no polki widza wiara z Ciebie az tryska... pieknych slow do drugiego czlowieka uzywasz wielka katoliczko... I gdybys nie bylo tylko ograniczonym matolem to zadalas bys sobie troche trudu i dowiedziala sie kilku informacji na temat w ktorym sie wypowiadasz. Gowno wiesz o ich wierze wiec prosze nie rob juz z siebie wiekszej idiotki niz jestes... Ehh biedna zacofana poleczka... pogratulowac.

Gość polki
Do Vannilaaa ty zasrancu zaczelas mnie pierwsza wyzywac wiec mam prawo sie bronic nie bedzie mnie tu zadna panienka ciapka obrazac i od debilek wyzywac skoro w pale sama ma tylko siano, katoliczka jestem i jestem z tego dumna wierze w Boga nie w ksiedza,o Islamie nie potrzebuje czytac juz na mojej ulicy mieszka kilkanascie ciapkow zawzietych kurew ktore zyja ciagle z innych pierdola sie i rozmnazaja jak myszy do pracy nie po cholere sily oddawac. co moze koran nie mowi ze ciapusie nie dostana w nagrode 72 dziewice, i odwal sie odemnie ciapka Panienko, po ciapku jak cie wybzyka i zostawi zaden Polak cie nie wezmie i dobrze resztek nawet w dupy bzykane nikomu nie trzeba

Gość ciapaty arab maly/kebab
http://pokazywarka.pl/4s168y/ http://www.kujawy.com.pl/kumbria/ http://imgur.com/a/izbvk http://youtu.be/1HNY-T_rvIY http://youtu.be/cwV5xYDe74k www.religiapokoju.blox.pl/ www.euroislam.pl/ Paki skrót nabyte obrazliwe konotacje w 1960 roku, kiedy uzywany przez brytyjskich tabloidów w odniesieniu do przedmiotów bylych panstw kolonii w sposób uwlaczajacy i rasistowskich. W nowoczesnej brytyjskiej uzytkowania "Paki" jest zazwyczaj uzywane w uwlaczajacy sposób jak etykiety dla wszystkich z Azji Poludniowej, w tym Indian, Afganczyków i Bangladeszu. W mniejszym stopniu, okreslenie zostalo zastosowane jako rasowe slur wobec Arabów i innych bliskowschodnich wygladajacych grup, które moga przypominac Poludniowej Azji. Podczas emigrantów wielu latach 60 byly równiez nazwany jako "czarny" do dalszego segregrate je od bialej spolecznosci. Niektórzy twierdza, ze taki podzial nadal istnieje w czesciach Anglii. W ostatnich czasach nastapila tendencja przez drugiego i trzeciego pokolenia brytyjskich Pakistanczyków odzyskac slowo, tak, ze moze on byc stosowany w mlodej brytyjskiej spolecznosci pakistanskiej, ale nie przez osoby z zewnatrz, w tym Indian i Bangladeszu. ciapaty (obrazliwie) {m.} Paki (offensive) {rzecz.} kilka przykladow pakusow(brudasow,ciapoli jak kto woli,oraz szkaradnych polczyn) http://pokazywarka.pl/4s168y/ polecam film pt. Obca / Die Fremde (2010) teraz cos romantycznego o naszych gwiazdeczkach dailymotion.com/video/xh17oj_darling-i-lowe-ju-1-3_lifest yle Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym http://youtu.be/m1O1IEMJcO4

Korwin Mikke o Murzynach, Kobietach i Arabach! http://www.youtube.com/watch?v=EH6ba5caeIA&feature=share&list=FLRGnPioc9dNPvhO8yACEz-w Przyklady szkaradnych polek z arabami i innymi ciapakami http://pokazywarka.pl/4s168y/ nawet film o nich jest buuuhaha darling I love ju :D www.dailymotion.com/video/xh17oj_darling-i-lowe-ju-1-3_lifestyle Islam-religia pokoju :D www.euroislam.pl/ polecam rowniez film pt. Obca / Die Fremde (2010)

Dlaczego białe jest piękne ? Półki sklepowe w tajskich drogeriach uginają się od produktów wybielających skórę. Wszystko od kremów do rąk i stóp, przez mleczka do ciała aż po maseczki do twarzy, a nawet dezodoranty zawiera substancje teoretycznie wybielające skórę. Dlaczego? Seksowne Tajki i przystojni Tajowie niczym nie gardzą bardziej niż słońcem, po które do Tajlandii przylatują turyści z całego świata. Główny towar eksportowy Królestwa Tajlandii obok słynnego uśmiechu, wspaniałych plaż i wielowiekowych świątyń jest jednym z największych przekleństw lokalnej społeczności. Przemierzając tajskie ulice od Bangkoku przez Cziang Maj po Puket można zauważyć kobiety przemykające skrycie w cieniu lub kroczące w pełnym słońcu pod parasolami. Niektóre z nich wracając ze szkoły lub pracy zasłaniają twarz i głowę marynarką lub gazetą. Robią wszystko, by nie dosięgnęły ich promienie słoneczne. Wyciągnięcie Tajki na plażę graniczy z cudem (nie wliczając tych, którym płaci się za towarzystwo), a jeśli już się tego dokona to można być pewnym, że większość czasu spędzi ona w pełnym ubraniu i pod parasolem. Wielbiciele skąpych strojów kąpielowych mogą zapomnieć o wspólnym pływaniu. Jeśli Tajka już ruszy się spod parasola to wejdzie do wody tak jak stoi np. w szortach i koszulce. - Ochrona przed słońcem, a w konsekwencji brązową skórą to bardzo ważny, choć nie jedyny powód naszego zachowania. Większość Tajek ma dość konserwatywne podejście do odsłaniania ciała w miejscach publicznych. Bikini czy innego rodzaju seksowny strój kąpielowy nie cieszy się u nas taką popularnością jak na zachodzie wyjaśnia 28-letnia Nat. Ku chęci posiadania tak białej skóry jak to możliwe jest kilka powodów. Po pierwsze większość Tajek i Tajów nie chce być kojarzona z robotnikami pracującymi w pełnym słońcu na polach ryżowych, lub imigrantkami na budowach, czy też ulicznymi sprzedawcami jedzenia. Wszystkie te grupy spędzają dużo czasu na świeżym powietrzu, w efekcie czego ich przedstawicielki są mocno opalone i nierzadko pomarszczone w dość młodym wieku. Nie od dziś wiadomo, że słońce w dużych ilościach jest zabójcze dla skóry. Osoby trudniące się wyżej wymienionymi profesjami kojarzą się także z najbiedniejszymi warstwami społeczeństwa. - Wiadomo, że im bardziej brązową masz skórę, tym więcej przebywasz na świeżym powietrzu. A kto przebywa na świeżym powietrzu w takim upale? pyta retorycznie 23-letni Somchai. Nikt komu nienajgorzej się powodzi nie chce być kojarzony z biedotą. To przecież oczywiste! dodaje. Po drugie Tajki zapatrzone są w lokalne gwiazdy jak aktor Ken Teeradej, piosenkarka Tata Young czy aktorka Anne Thongprasom. Szybki przegląd fotografii pokazuje, że w Tajlandii jednym z ważnych składników sławy jest biała skóra. Innym wzorem do naśladowania są Japonki i Koreanki, które z racji geograficznych są dużo bielsze od swoich koleżanek z Azji Południowo-wschodniej. Tajki uwielbiają japońskie kreskówki, koreańskie telenowele i ich gwiazdy. Często chcą się więc do nich upodobnić. - Na kolor skóry zaczęłam zwracać uwagę jak miałam 12, może 13 lat. Białą skórę uważam za jeden z wyznaczników piękna. Zazdrościmy Europejkom białej karnacji i z przerażeniem obserwujemy jak wylegują się tutaj na słońcu. Ach, gdybyśmy tylko tak mogły się z nimi zamienić! mówi 25-letnia Ploy. Zazdrościmy im także dużych biustów. Gdy w Tajlandii widzisz kobietę z obfitymi piersiami to możesz poprosić o adres jej chirurga dodaje. Trzecim powodem do wybielania jest olbrzymia popularność tzw. luk kreung. Kobiety i mężczyźni będący tajsko-zachodnią mieszanką genetyczną charakteryzują się bielszą skórą, bardziej zachodnimi nosami i jaśniejszymi włosami. Uśmiechają się z billboardów, grają w reklamach i prowadzą wieczorne wiadomości kreując stereotyp idealnej urody. Luk kreung postrzegani są jako piękni, więc każdy chce wyglądać tak jak oni. Pierwsza wycieczka do ekskluzywnej drogerii w nowobogackim centrum handlowym lub do lokalnego sklepu ogólno-branżowego 711 ukrytego wśród straganów zadymionego bazaru może przyprawić o zawrót głowy. Nawet produkty firm znanych w Europie obowiązkowo krzyczą z opakowań hasłami Skin Whitening Solution, Miracle White Skin czy Crystal White Skin. Szlag mnie trafia, gdy wybieram się na zakupy kosmetyczne. Ja nie chcę się wybielać, ale nie za bardzo mam wyjście! mówi 31-letnia Joanne, Brytyjka mieszkająca w Tajlandii od trzech lat.- Daj spokój, wszyscy wiedzą, że to marketing. Używam produktów rzekomo wybielających skórę od lat, a jestem brązowa jak byłam. To na serio bez znaczenia, co producenci napiszą sobie na opakowaniu. twierdzi 29-letnia Suzy. Europejki przylatują po opaleniznę, Tajki wybielają się na potęgę, a drogerie, apteki i salony piękności w obu przypadkach zacierają ręce. Dziwny jest ten świat.

Naprawdę terapie juz nudny jesteś z tymi postami Weź no ty sie chłopie za jakaś robotę Zrób coś pożytecznego, a nie siedzisz na forum i pierdolisz z pustego w próżne

Gość cicegim (dawna bebegim)
Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki.

Heh no widzisz polki wole byc, jak to nazwalas, panienka ciapka niz katolicka patologia jak ty.

w kurwa tak piszecie a gówno o nich wiecie mam chlopaka turka i wcale nie mam islamu tylko katolik razem z rodzicami mieszkam w niemczech i jakos nikt nie mowi nic na turkow wiec nie pierdolcie glupot bo nie wszyscy sa tacy

Gość islam nie dzieki
Do vannilaaa patologia to ty jestes turecka kurwo ,Polki napewno nie ma tak wyjebanej dupy jak ty przez ciapka jak zasiadasz rano na kiblu to srasz milka a z zaparciami napewno nie masz problemu ty dziwko,zycze wam wszystkim zeby was capki tak jebaly zebyscie zdechly szmaty zony i dziewczyny terorystow ale uwazajcie bo jak zdechniecie to capki po smierci tez jebia bo maja 72 dziewice pojeby capyi uwazaj zeby twojej kolezance corki nie przelecial bo moze to tyle szmaty.

Gość polki
Do Vannilaa ja ci szmaciaro dam patologia, nie pije zyje sza swoje i nigdy nie jebal mnie brudas, sluchaj ciapka suko, odpierdol sie odemnie, i to daleko bo brzydze sie ciapkowatymi sukami,dziewczynami i zonami chujow terrorystow, wez sobie do wyjebanego przez ciapka kurewskiego ryja, szmate brudna z wycieraczki a nie mnie, a patologia spoleczna jestes ty, bo zasrawasz Polske ciapami, i pewno nigdy nie bedziesz cierpiec na zaparcia, bo ciapek dobrze ci dupsko przeczysci, jak rowniez pozostale otwory, masz szczescie ze mieszkasz daleko odemnie bo bys ta patologie wysrala z tej wypierdolonej ciapkowej dupy i wyrzygala, bezwstydna i bezbozna dupo ciapasa.

Gość marylouuuuu343
to szmmaty sa, wiedza o tym dlatego nic nie maja do stracenia tylko opluwac kobiety ktore sie brzydza kocmoluchow przyjezdzajacych tu albo w ciezarowkach jak swinie na sped, albo na gumowych materacach przez morze. Ostatni abschaum jak ta turczynka1, rzyg, rzyg !!

Wspaniale Toż to katolicy tak bluzgaja na bliźniego swego Wstyd rodacy wstyd Nazywać sie katolikiem, dzielić sie opłatkiem, śpiewać kolędy i tak bluzgac inna osobę - tak to tylko prostak cham i zaklamany Polak potrafi :D Dno:D

dno to byc szkaradna polka z ciapatym!wiesz ja jestem ateista,ale jakbym mial wybierac pomiedzy jebanym islamem a katolizmem,wybral bym to drugie. http://pokazywarka.pl/4s168y/ http://www.kujawy.com.pl/kumbria/ http://imgur.com/a/izbvk http://youtu.be/1HNY-T_rvIY http://youtu.be/cwV5xYDe74k www.religiapokoju.blox.pl/ www.euroislam.pl/ Paki skrót nabyte obrazliwe konotacje w 1960 roku, kiedy uzywany przez brytyjskich tabloidów w odniesieniu do przedmiotów bylych panstw kolonii w sposób uwlaczajacy i rasistowskich. W nowoczesnej brytyjskiej uzytkowania "Paki" jest zazwyczaj uzywane w uwlaczajacy sposób jak etykiety dla wszystkich z Azji Poludniowej, w tym Indian, Afganczyków i Bangladeszu. W mniejszym stopniu, okreslenie zostalo zastosowane jako rasowe slur wobec Arabów i innych bliskowschodnich wygladajacych grup, które moga przypominac Poludniowej Azji. Podczas emigrantów wielu latach 60 byly równiez nazwany jako "czarny" do dalszego segregrate je od bialej spolecznosci. Niektórzy twierdza, ze taki podzial nadal istnieje w czesciach Anglii. W ostatnich czasach nastapila tendencja przez drugiego i trzeciego pokolenia brytyjskich Pakistanczyków odzyskac slowo, tak, ze moze on byc stosowany w mlodej brytyjskiej spolecznosci pakistanskiej, ale nie przez osoby z zewnatrz, w tym Indian i Bangladeszu. ciapaty (obrazliwie) {m.} Paki (offensive) {rzecz.} kilka przykladow pakusow(brudasow,ciapoli jak kto woli,oraz szkaradnych polczyn) http://pokazywarka.pl/4s168y/ polecam film pt. Obca / Die Fremde (2010) teraz cos romantycznego o naszych gwiazdeczkach www.dailymotion.com/video/xh17oj_darling-i-lowe-ju-1-3_lifestyle Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym http://youtu.be/m1O1IEMJcO4 Korwin Mikke o Murzynach, Kobietach i Arabach! http://www.youtube.com/watch?v=EH6ba5caeIA&feature=share&list=FLRGnPioc9dNPvhO8yACEz-w Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki.

youtu.be/CP78zkFub9I youtu.be/eeMywjcF6Is youtu.be/H4f8InNIMzU youtu.be/1PQ670sfFXU leje z was normalnie szkaradne polczyny z ciapatymi brudasami :D youtu.be/HBZ_I6Uzm6g pokazywarka.pl/8rx2as/ youtu.be/cwV5xYDe74k youtu.be/RxH7-E_xFfc youtu.be/j17l2Xmd-QY youtu.be/t8Jh6UZnhDs liveleak.com/view?i=ca5_1339261680 youtu.be/OP3rKRh0h5k youtu.be/iREwBHIpapU Habibi z Tunezji Dla Tunezyjczyków turystki (innej wiary niz Islam) sa przede wszystkim latwa zdobycza. Poderwanie i spotykanie nie jest tak skomplikowane jak w przypadku "ich kobiet". Nie musza wykazac sie przed wybranka i jej rodzina okreslona pozycja spoleczna, wysokimi dochodami. Czesto tez nie musza pokrywac wszelkich kosztów zwiazku typu restauracje, wyjscia, prezenty etc. W dodatku jest szansa na "bliskosc" bez slubu. Przyjemna perspektywa. Szczególnie dla Panów o nizszych dochodach (boy hotelowy, recznikowy, kelner ..), którzy sa wlasciwie bez szans na znalezienie zony wsród "swoich". Licza, ze po powrocie do kraju wybranki beda równiez przysylac im prezenty a takze gotówke. Czesto slyszy sie prosby o pomoc na rózne cele poczawszy od uzupelnienia konta w telefonie przez oplacenie wojska az po leczenie chorej matki. Habibi licza równiez na zaproszenie, które w ich mniemaniu znaczy : zaproszenie, zakup biletu, udostepnienie mieszkania, pokrycie kosztów w Polsce zwiazanych z utrzymaniem i zwiedzaniem tzn full service na koszt ukochanej. Zamozniejszym sa proponowane róznego rodzaju interesy w które musi wlozyc kilka tysiecy $ lub wiecej .. Od czasu wejscia Polski do Unii Europejskiej Polki moga spodziewac sie nie tylko zainteresowania seksualno-finansowego, ale równiez moga spotkac sie z propozycja malzenstwa. Czesto Polska narzeczona jest zapraszana do domu rodzinnego Tunezyjczyka. Oczywiscie rodzina wita ja serdecznie co dodatkowo utwierdza w przekonaniu co do szczerosci ukochanego. Zdarzaja sie przypadki kiedy Tunezyjczyk ma juz Tunezyjska narzeczona, która udaje siostre lub kuzynke i sama wrecz namawia do poslubienia bogatej europejki, aby ich sytuacja materialna sie poprawila. W normalnych relacjach Arab-Arabka to mezczyzna stara sie zaskarbic sobie rodzine przyszlej zony a nie ona jego rodzine wizytami. W wielu regionach Tunezji mezczyzna wrecza narzeczonej prezenty np zlote lub srebrne bransolety. Decydujac sie na slub warto pamietac o kilku rzeczach. Chociaz Tunezja sprawia wrazenie nowoczesnej jest to jednak kraj arabski. Przywiezione z Polski przedmioty staja sie wlasnoscia narzeczonego / meza. Nalezy byc swiadomym, ze wszystkie sprzety i nieruchomosci zostana zapisane na tunezyjskiego narzeczonego. W przypadku zerwania narzeczenstwa staja sie one nieodwracalnie jego wlasnoscia. Prawo do posiadania nieruchomosci i ziemi maja jedynie obywatele tunezyjscy. Dzieci nie moga wyznawac innej religii niz Islam. Nie jest mozliwe umieszczenie klauzuli w kontrakcie malzenskim przyzwalajacej na wyznawanie dzieciom innej religii. Jest to regulowane przez prawo zwiazane z porzadkiem publicznym. Niepelnoletnie dzieci nie moga wyjechac z kraju bez zgody ojca, nawet jesli posiadaja podwójne obywatelstwo. Wedlug prawa tunezyjskiego zgodnie z artykulem 23 kodeksu stanu cywilnego matka moze razem z niepelnoletnim dzieckiem wyjechac z Tunezji. Wydaje sie jednak, ze straz graniczna nie uznala tej zmiany (z 1993 roku) i nadal wymaga pisemnej zgody ojca na wyjazd nieletnich dzieci. Malzenstwo przewaznie konczy sie po kilku latach czyli po zdobyciu stalego pobytu w Europie a mezczyzna znajduje sobie duzo mlodsza od siebie kobiete ze swojego kraju. Przykladowy wpis znaleziony na jednym z forum zatytulowany "rozwód z Tunezyjczykiem" : "..maz bez skrupulów wyjezdza do Tunezji. Opuszcza mnie. Zostawia mnie z kredytami, które byly potrzebne na wyjazdy do Tunezji na wakacje i prezenty dla jego 10-rga rodzenstwa i ich dzieci. Z tego co wiem maz wyjechal z Tunezji po 3 tygodniach pobytu u rodziny i wyjechal do Francji, gdzie najprawdopodobniej przebywa do dzisiaj" I kolejny fragment : "ozenil sie z checi wydostania sie z Tunezji. bylam jego wiza i karta pobytu a Polska krajem przejsciowym na zachód Europy..." Czy w takim razie nie ma zadnej szansy na szczesliwy zwiazek z Tunezyjczykiem ? Na pewno szansa istnieje. Minimalna. Pod warunkiem, ze ludzie sa na podobnym poziomie intelektualnym i finansowym a znajomosc nie rozpoczela sie "wakacyjnym romansem". Na temat "habibi" z wakacji powstal bardzo fajny film "DARLING I LOWE JU". Co prawda akcja dzieje sie w Egipcie, ale zachowania naiwnych kobiet i ich cwanych adoratorów sa dokladnie te same. Warto zwrócic uwage szczególnie na wypowiedzi Panów z Egiptu gdzie sami przyznaja, ze takie zwiazki nic dla nich nie znacza. http://www.wykop.pl/ramka/1137581/upili-mnie- dali-mi-prochy-uprawiali-ze-mna-seks/ pokazywarka.pl/8rx2as/ youtu.be/ponjv4u9bhs youtu.be/6jnhAR3DMHA youtu.be/9O1F8EHSTQM youtu.be/RpyLtHeKxrE youtu.be/Surdizmf_dw youtu.be/XjjxNxep9QQ religiapokoju.blox.pl/html euroislam.pl youtu.be/pZp2A2Gy0aI Ofiary islamskich zbrodni honorowych na Zachodzie 18+

Ofiary islamskich zbrodni honorowych na Zachodzie 18+ atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shru gs/2009/03/honor-killing-islams-gruesome-gallery.html polecam film pt. Obca / Die Fremde (2010) teraz cos romantycznego o naszych gwiazdeczkach www.dailymotion.com/video/xh17oj_darling-i-lowe-ju-1-3_lifestyle Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym

chodze w worku. worek to wielka chusta, ktora sie owijam przekraczajac prog domku w ktorym zamieszkalismy. nie znosze jej, ale zakladam, bo jeszcze bardziej nie znosze pozbawionych szacunku lepkich, bezmyslnych spojrzen. bo mimo, ze ja sie staram respektowac ich swiat, oni mnie nie szanuja. biala kobieta to k**wa. jestem workiem miesa, cyckow, posladkow, dziur. i nie jest to kwestia miejsca (dlugo sie wahalam nim napisalam to zdanie, pilnie rozwazalam wszystkie za i przeciw, jednak takie, nie inne sa moje doswiadczenia), ale, niestety, religii. podobnie bylo w malezji, na polnocnym wschodzie, najbardziej konserwatywnej czesci tego kraju i na poludniu tajlandii. zaden buddysta, katolik, nawet zaden hindus, choc ci na pol swiata slyna z pokatnych obmacywanek, nie gapi sie na kobiete tak jak muzulmanin. przykro mi to pisac, ale jest w tych spojrzeniach niezasluzona pogarda, jest jakas parszywa pewnosc, swiete przeswiadczenie, ze maja pelne prawo traktowac mnie jak przedmiot. Seksualne przygody Polek na Bliskim Wschodzie Znalezione na forum Tunezja: faceci z wakacji: "Zgodnie z IV sura Koranu, mezczyzna obdarzony jest wiekszym rozumem niz kobieta. I jak czytam te Wasze watki, to dochodze do wniosku, ze cos w tym jest...Pomijam wpisy pan, ktore zachowuja sie jak zwykle puszczalskie jezdzac do krajow arabskich, zeby rozstawiac nogi przed swoimi sniadymi, koscistymi amantami w zlotych lancuchach i ktore te sprawy tu bez zenady opisuja. Nie moj to problem, w koncu kazdy pilnuje swojego tylka. Ale ta reszta nieszczesliwie zakochanych, glowiacych sie czy wierzyc napisany lamana angielszczyzna czy francuzczyzna SMS jak z matrycy, czy wysylac pieniadze przygodnie poznanemu Arabusowi, ktory nagle, jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki, poznawszy Was "wszystko stracil" (tak jakby cos przedtem mial...). Szok, jak bardzo jestescie naiwne. Brak szacunku dla kobiety to elementarna czastka ich kultury, religii, prawa (a jedyne dla nich prawo to prawo szariatu). Wy sie powinniscie cieszyc, ze jedyne na co ci faceci czyhaja to wasza (watpliwa zreszta) cnota i pare dolcow. Bo jakby sie nie daj Bog ktory z Wami chcial naprawde ozenic...Corka mojej znajomej byla 6 lat zona Tunezyjczyka, urodzonego i wychowanego we Francji, faceta ktory do ojczyzny jezdzil na wakacje. Czyli, teoretycznie, spoko. Mieszkali razem w Marsylii i gdyby bicie i gwalty malzenskie byly jedynymi doswiadczeniami tej dziewczyny, to byloby swietnie. Jej ukochany wiezil ja w domu, nie dawal pieniedzy na nic, ona juz pod koniec nawet podpaski musiala robic sobie ze szmatek...Wyrwala sie, na szczescie, ale od lat leczy sie na nerwice i leki. Zbyt odlegli jestesmy kulturowo, mentalnie, zbyt wiele nas dzieli. Calkiem niedawno byl artykul w Gazecie o honorowych morderstwach popelnianych na kobietach przez ich arabskich ziomkow, nawet w Europie, nawet wsrod ludzi mieszkajacych i zyjacych wsrod nas od pokolen. Zaden Arab sie nigdy w pelni nie zasymiluje z inna kultura, nawet teraz, w XXI w. w niektorych rodzinach kobiety sie leczy "zaocznie", tj. gdy kobieta zachoruje, to do lekarza idzie maz i on opisuje objawy, bo inny mezczyzna nie ma prawa dotknac jego zony, nawt za cene jej zycia. Czy oprocz siedzenia w trzygwiazdkowych hotelach w Hammamecie czy Monastirze wyszlyscie kiedys popatrzec jak wyglada przecietna wioska tunezyjska? Ano pelna jest stojacaych na ulicy i zbijajacych baki facetow, ktorych kobiety siedza zamkniete w domu. A tylko takie kobiety sie tam szanuje i bierze za zony, zas takie jak Wy mozna co najwyzej przeleciec i oszukac na pare dolcow, skoro daja. A Wy tu siedzicie i lejecie lzy za Waszymi, jak czytam, niejednokrotnie wspolnymi kochankami, ktorzy przelecieli kazda z Was po kolei. Wasza glupota totalnie mnie zszokowala..." Znalezione na forum Faceci z Egiptu: "Co sdzicie o moim przypadku... zakochalimy si w sobie. W planach jest lub i wspólne ycie w Polsce. Gdy si poznalimy On by dobrze sytuowany (dobra praca, extra ciuchy, samochód, mieszkanie itp). Ale mia wypadek samochodowy i wszystko straci...Teraz jest w kiepskiej sytuacji... i prosi mnie o pienidze. Zaley mi na nim bardzo ale zaczynam mie wtpliwoci... moe mn manipuluje, moe chce wykorzysta a Polska jest dla niego szans na lepsze ycie?? wiem, e mog posypa si na mnie gromy,e jestem materialistk. Zapewniam, e tak nie jest, o nie pienidze s najwaniejsze, ale czy normaln mona nazwa sytuacj kiedy On prosi mnie o pienidze na mieszkanie, ycie???" Buahaha... I jeszcze gorzej: http://youtu.be/ljYDoqPl-Nw Bob "Sorry, ale Bob to chory czowiek. Zaley mu tylko na kasie, sama si o tym przekonaam. Byam w Romie trzy razy, waciwie tylko dla niego. Ubraam go i daam kas na ycie. Gdy wróciam do kraju i musiaam ic do pracy, eby zarabiac kas, to zacz szalec. Przysya mi 20-30 sms-ow dziennie. Pisa, e si zabije, e potrzebuje pienidzy na chor matk, e mam mu dac 10,000 dolarów na przyjazd do Polski. I tak przez 4 m-ce. Przestaam si przejmowac, bo doszam do wniosku, e i tak z tego nic nie bedzie, a zauroczenie gdzie pryso. A kas wol wydac na siebie" i dalej "Nie mówi, e nie byo mio. Byo i to bardzo, romantyczne wieczory, kolacje nad brzegiem morza, mae prezenty, wszystko ok, tylko jak zmdrzaam to zrozumiaam, e to wszystko byo za moj kas" I smutniejsza strona rzeczywistoci... "Do Hurghady (lub Sharm-el-Sheikh) przyjeda wycieczka z Rosji, w której 100% uczestniczek to nosicielki wirusa. Wieczorem w barze przystojny "habibi" poznaje przygodn Rosjank, z któr uprawia seks bez zabezpieczenia (bo jego religia nie pozwala mu na stosowanie prezerwatywy). Turnus rosyjski nastpnie wyjeda, a na jego miejsce przyjeda turnus spragnionych przygody Polek. Dla "habibiego" to oczywicie akomy ksek. Niestety zauroczone Polki równie zapominaj, eby si zabezpieczy. Po tygodniu nowe nosicielki s ju w Polsce, gotowe by zaraa facetów z Polski" z drugiej strony... "Niekoniecznie tak musi byc. Lwia czesc z tych dam zadajacych sie blizej z Egiptami po powrocie do kraju HIV nie roznosi. Poprostu jada tam wlasnie dla tego ze w kraju nawet pies by sie za nie nie chwycil, a co dopiero normalny facet" IMO to nieprawda - Polki s pikne na tle innych narodowoci... tak czy siak gumki s Arabom obce... "Podczas swojego urlopu miaam "przygod" z egipskim habibi. Generalnie spotkalimy si par razy. I nic midzy nami nie byo, a pewnego razu on podczas poegnania przycign mnie do siebie i zacz caowa. Nie powiem, e mi si to nie podobao... Poza tym kole pociga mnie fizycznie. Odwzajemniam pocaunek i zrobio si bardziej gorco... Przeszlimy w ustronne miejsce i sama nie pamitam jak to si stao ale i ja i on po chwili bylimy do poowy nadzy... Zapytaam czy ma prezerwatywy na co on si bardzo zdziwi. Jak to? Po co? I w tym momencie jakby kto chlusn mnie zimn wod. Czym prdzej oddaliam si od mojego habibi i ju go wicej nie widziaam! Dzwoni, wysya sms ale na mnie to ju nie dziaao. I dzikuj Allahowi, e do niczego nie doszo... Uwaajcie dziewczyny bo euforia, podnieta to tylko chwila a pózniej tragedia gotowa na cae ycie..." o nie prawda ze polacy sa nudni,to polskie dziewczyny sa puste.Jada na urlop i nie znajac dobrze jezyka angielskiego,mysla ze ich towarzysz-podrywacz jest romantyczny.Z idiotycznym usmiechem na gebie to poprostu meska dzi**a(delikatnie mowiac)Czytam czesto wypowiedzi polek,nawet tych zameznych z Arabami i stwierdzam ze,one nie maja nic ciekawego do powiedzenia.Tez jestem kobieta i tak trudno znalezc kolezanke z ktora bym mogla pogadac,o wszystkim,a nie o gotowniu i co maz mi jej wczoraj powiedzial.Polka sie we lbach powywracalo,mysla ze islamczyk na nie patrzy to takie atrakcyjne.A one sa po prostu tanim i latwym obiektem sexsualnym.Przestaly sie szanowac,przestaly zwracac uwage na to co jest w zyciu wazne.Nie uroda z okladki zurnala,a to co do zaoferowania ma ten facet,co ma do powiedzenia,jak mysli.No coz,szkoda ze nam sie kraj sypie,ale lepiej z madrym zgubic,jak z glupim znalezc.Panowie glowa do gory i szukac madrych kobiet,a nie modelek.Kazda kobieta jest piekna,tylko jej pieniedzy brak na podkreslenie tego.Ja uwazam polakow za bardzo interesujacych i inteligentnych facetow.I bron Boze nie upodabniajcie sie do Arabow!!!! KOCHANI O CZYM TA DYSKUSJA. PANOWIE MUSIMY SOBIE UWIADOMI W KOCU, E KOBIETY KTÓRE TAM WYJEDZJ I ZACHOWUJ SI JAK SZMATY, TO NIE S POLKI!!! NIE TRAKTUJMY ICH JAK BY BYY POLKAMI, BO ONE NIGDY NIMI NIE BYY I NIE BD, S PO PROSTU TPYMI, MIDZYNARODOWYMI DZI**AMI. CO WICEJ MUSIMY NA TAKIE WYWOKI BACZNIE UWAA, BO MOG PRZYSPORZY NAM I NASZEJ KOCHANEJ POLSCE SAMYCH KOPOTÓW. JU NIECH LEPIEJ TA CZ PUSTYCH KOBIET TAM WYJEDZIE I JU NIGDY TU NIE WRACA. NAWET NIECH SI NIE POKAZUJ TUTAJ NA KILKA DNI, BO YGA SI CHCE! DLATEGO PANOWIE NIE MA CO TRACI CZASU I NIE MA NA KOGO!!! PRAW

Szlachetny czlowiek wymaga od siebie, prostak - od innych :)