Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majeczkaaaaaaaaaa

ginekolog - KATOWICE

Polecane posty

Gość Majeczkaaaaaaaaaa

Czy zna ktoś może dobrego ginekologa w Katowicach ( najlepiej na NFZ-cie , ale nie koniecznie) , oprócz tego ze powinien być kompetentny i miły , zeby miał bardzo dobre warunki: gabinet ze wszystkimi sprzetami. A jak znacie to również moze być jakaś POŻĄDNA klinika z terenu śląska w której można rodzić np. w wodzie i z ładnymi małymi pokojami po porodzie !!!!

Witam, polecam dr Bożena Kulejewska, przychodnia przy szpitalu im. Leszczyńskiego ul. Raciborska w katowicach. pani doktor jest bardzo miłai rzetelna, zleciła wszystkie badania (za darmo) za nic nie płaciłam,, poza tym doktor od USG jest bardzo dobrym specjalistą, nie pamiętam nazwiska chyba dr. Zembrzycki. byłam bardzo zadowolna z tej przychodni. Musisz znaleźć na stronie tel. zadzwonić i się zapisać, jak powiesz, że jesteś w ciąży to wizyta będzie szybko, jak w ciąży nie jesteś to niestety na wizytę czeka się ok 4 tygodnie Pozdrawiam

a moze byc z Bytomia? wlasnie mialam usg polowkowe w polecanym przez moją doktorke gabinecie . Mają fantastyczny sprzet i gabinet- caly w marmurach:) I lekarz ten zniezykle mily-posiwecil mi znacznie wiecej czasu niz bylo to konieczne, tlumaczyl wszystko bardzo dlugo, dokladnie i cierpliwie:) jesst to gabinet prywatny jesli jestes zainteresowana to poszukam namiary i podam:)

Gość Kasik31
Polecam gorąco doktora Krzysztofa Grettkę przyjmuje w Katowicach ul.Żelazna 1 koła kliniki 2000. Gabinet niestety prywatny lecz sprzęt lepszy niż w klinice w Bytomiu!!!włącznie z 3D .Zajmuje się leczeniem niepłodności oraz również wszelakimi komplikacjami.Ma jako nieliczny licencjata na wykrycie chorób Downa oraz czę sto lata do Stanów do dr.Brunnera M.in.to on namówił ordynatora z kliniki w Bytomiu na operację kręgosłupa w łonie matki bo dziecko nie chodziłoby nigdy.O tym było głośno.Podaję telefon do jesgo gabinetu Provita 3590927.Gorąco polecam zna ordynatorów w szipalach także salka załatwiona!niekoniecznie odpłatnie.On sam kiedyś przyjmoweał też w klinice w Bytomiu

ja polecam z Orzesza gin. Władysława Gawła - możesz o nim poczytać na necie, nie będe się rozpisywała o jego pozytywach , ale gdyby nie on moje maleństwo mogło by poprostu nie przezyć kolejnej doby.