Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelineer

Po czym poznac ze wlosy sa spalone?

Polecane posty

Gość akurat.
głupoty ktos wyzej o tych odzywkach napisał, sklepowe odżywki prawie nic nie robią, są uniwersalne i jesli ktoś naprawde ma problemy z włosami powinien używać kosmetyków profesjonalnych. Radzę się wybrać do sklepu fryzjerskiego, teraz jest ich coraz więcej, są tam dostępne przeróżne kosmetyki o bardziej wzbogaconym skladzie niż jakieś garniery itp. co wcale nie oznacza że są drogie! ale jeśli kogoś cena nie odstrasza to naczytałam się ze Kerastase potrafi zdziałać cuda. Pozdr.

Gość Kaśiś
Ja miałam tak: zawsze chciałam mieć prostownice ale mama mi na nią nie pozwalała. w końcu powiedziała że moge ją kupić. wcale nie droga nie firmowa 25 zeta w carrefour. nie dawno siora mi powiedziała "zawsze miałaś takie ładne, zdrowe włosy." nie to że ja żałuję ale lubie moje włosy takie jakie są. przebarwione na blond w niektórych miejscach ale moim zdaniem są lepsze. lubie moje włosy i nie prostuje ich zbyt często.

no ja tez mam spalone włosy ;( od prostownicy... i to z 1/3 moich włosów jest całkowicie spalona... a reszta tez zniszczona ale nie aż tak. I kiedy wyrwę tego spalonego to jest on cały czarny ze nawet cebulki nie widać żadnej. masakra ;/ ogólnie to nie wiem czy te ciągnące się włosy to są spalone albo te jasne. może są zniszczone ale nie spalone. Spalone no to tak jak wszystko co się pali znaczy że są czarne jakby sztuczne i strasznie szorstkie w dotyku. Nie wiem czy zawsze są też pokręcone (lub po wywijane) tak jak w moim przypadku. I ja mam pytanie także. Jeżeli cebulki są czarne to nawet ścięty włos nie odrośnie? ani wyrwany? a w ogóle to spalone włosy (tak całkowicie) jak się je przytnie to rosną dalej ale spalone? czy nie rosną nic? i to znaczy ze jak ta 1/3 spalonych włosów mi wypadnie to już nigdy nie będę miała tyle samo włosów na głowie? heh ogólnie to pewnie trochę to dziwnie napisałam i jeżeli zrozumiecie moje pytania to fajnie ;) jakby ktoś coś wiedział to pisać- pliss ;P. Bo może da się jeszcze coś z tym zrobić chociaż wątpię ;(( z góry dziękuje ;)**

w odpowiedzi na spalone wlosy!!!! kur_a jak juz wczesniej pisalam to ze niby te czarne cebulki to spalone cebulki to niestety nie tylko w moim przypadku grzybica wlosow masakra.od poczatku najpierw wlos stawal sie szorstki chropowaty sztywny i takie male skupisko w jednym miejscu glowy potem te wlosy sie ulamuja 4 cent nad glowa mysle zjaraly mi wlosy u fryzjera pasuje.ale co to mies z drogiej strony glowy to samo 1cm skupisko polamanych i martwych wlosow co jest pewnie tez spalone po wyrwaniu takiego wlosa cebulka jest czarna i troche sie klei w palcach morze miec bialawy meszek.i jak zauwarzylam ze na nogach i brwiach moje wlosy zaczynaja miec to samo to masakra.chodze od roku po dermatologach i wszyscy rozkladaja rece.dajcie znac dziewczyny to napisze wiecej pozdrawiam sory za skladnie!!!!

w odpowiedzi na spalone wlosy!!!! kur_a jak juz wczesniej pisalam to ze niby te czarne cebulki to spalone cebulki to niestety nie tylko w moim przypadku grzybica wlosow masakra.od poczatku najpierw wlos stawal sie szorstki chropowaty sztywny i takie male skupisko w jednym miejscu glowy potem te wlosy sie ulamuja 4 cent nad glowa mysle zjaraly mi wlosy u fryzjera pasuje.ale co to mies z drogiej strony glowy to samo 1cm skupisko polamanych i martwych wlosow co jest pewnie tez spalone po wyrwaniu takiego wlosa cebulka jest czarna i troche sie klei w palcach morze miec bialawy meszek.i jak zauwarzylam ze na nogach i brwiach moje wlosy zaczynaja miec to samo to masakra.chodze od roku po dermatologach i wszyscy rozkladaja rece.dajcie znac dziewczyny to napisze wiecej pozdrawiam sory za skladnie!!!!

Gość włochata
widziałaś popiół - jak masz go na głowie - to znaczy, że spalone, a jak nie masz to sobie posyp głowę popiołem! włosy odrastają jeśli masz prawidłową gospodarkę hormonalną oraz elektorlitową oraz nie masz łysienia uwarunkowanego genetycznie! nawet po chemioterapii włosy odrastają! więc głowa do góry, twoje włosy też będą ładnie i zdrowo wyglądały jeśli będziesz jadła zdrowo, chodziła na spacery oraz śmiała się do łez, seksu też sobie nie żałuj pozdrowionka

Gość gość
Fryzjerki to k*****y yebane nieuki po zawodowce